Kid Rock - All summer long

Vi pratade om det dära & jag kunde inte hålla tårarna borta, men ingenting är ju bestämmt än, men min magkänsla säger mig att du kommer att flytta 70 mil härifrån & du säger att om du gör det så kommer du ändå att komma upp, men hur ofta kommer det bli?, När du har lov, men när du har lov går jag i skolan & tvärtom så det kommer bli knas & jag vill inte. Blä jag vill inte tänka på den tanken längre, jag kommer inte att orka, kommer göra för ont. Men flyttar du ska vi banne mig styra en hejdå fest, fast vi ska festa iaf!. Jag kan tänka mig en hejdundrande fylla kanske?.. Eller okej, kanske inte men nästan?..
Näe nu tycker jag inte om oskan, slog ner i huset så det skakade & vi har inge internet iaf inte övervåningen för våran hub eller vafan de nu är är död.. så jag tog pappas, sen har vi ingen tv heller, den är BLÅ!, mycket fina filmer kan man se då...


Anton & Affe - Frågan på livet

Blä!
bara tanken på att du kanske ska flytta 70 mil ifrån mig gör ont, jag vill bara grina av tanken. Känns förjävligt, men jag vet att en del av dig vill flytta dit ner & jag tycker det är kul för din skull att du kommit in på skolan i globen. Men jag vill inte att du lämnar mig, skolan skulle bli så förbannat tom utan dig, Det är dig jag tyr mig till, det är dig springer runt med i skolan, ingen annan, det skulle kännas helt fel utan dig.. Men du måste göra det som känns bäst för dig, & jag vet att du vill. Men jag vet också att du tycker det värsta är att lämna mig här uppe. & flyttar du ses vi inte lika mycket, men det får vi fixa då, just nu vet jag ju inte vad som händer bara att du kommit in & att du funderar på det, Men vad du än väljer så ställer jag upp för dig...

Fonky Fresh - Nu håller du käften efter

Jag vet inte vart jag ska göra av min ilska, jag känner bara att jag tappar allt fotfäste just nu.
skulle kunna sätta mig ner & grina 5 minuter & så var allt bra igen, men jag tror inte ens att det funkar
idag, jag orkar inte, jag vill bara ge upp! varför ens försöka?

N.E.R.D - Everyone Nose (All the girls standing in the line for the bathroom)

Klasskort idag, oj så snygg man blir.. eller inte!
Lillebror hängde på skolan idag, trevligt att träffa honom faktist, min älskade lillebror.
Sen så styrde jag & maria upp idag så att jag ska få läsa upp matten, men jag känner ingen pepp på det men jag måste, för jag vill inte ha ett ig när jag går ut, så det är bara att jag kämpar, det är 3 delar så det ska väl gå bra, får boka min storebror Håkan som är en hejare på matte. Fast räknar man matte med honom så får man bara höra "fan Johanna, du är ju dum" tur han säger det med kärlek iaf.. Men Matte har också lovat att hjälpa mig också, så jag får väl hoppas på det.
Kök imorgon, ingen pepp alls, men ledig fredag! wiiie!


Katy Perry - I kissed a girl

Jag vet inte vad jag ska säga.

kunde inte låta bli?


Kid Rock - Rock N Roll Jesus

Gårdagen, vart ska jag börja? jag ska ha min första lektion 14.30,  jag far till skolan, men inte fan kommer läraren inte, värt? nääe, kände mig bara less.
Kvällen bestod av bio med matte,philippa & matte. Batman - the dark knight, en mycket bra film, men den var väldigt lång. men det var det värt, sen hem till matte i ersmark & här sitter jag nu så där på morgonkvisten & har ingenting att göra.

Black Ingvars - Inget stoppar oss nu

Skolan började idag, ja vad ska man säga, JAG VILL INTE!
Hängde iaulan det första vi gjorde, sen träffade vi staffan & fick nycklar & bajs.
efter det sprang vi runt skolan & vänta på mat för våran första lektion var ju inte föärrens 13.10. jätte kul!.
När vi slutar går jag & maria iväg till skin art & möter Johanna & albin. Kommer dit & så säger dom att
jag hade tid i lördags, ja då skulle ni ju medela om det var så, men icket,. så vi väntade en timme halv 4 gick jag & maria in, sen efter en stund kom albin & johanna in & smygkollade så det slutade med att jag hade alla där inne, nöp johanna ihänderna så mina tummar var blå, ganska läckert. 10 i 4 så var jag klar 20 min för min tatuering det var värt väntan, Men det gjorde ont, han sa att det känns som 100 muggor, ja kanske fler om jag får säga det själv.. Ingen baggis iaf. Matte frågar när jag ska göra nästa.. får nog vänta ett tag med det hoppas jag..



jag är mycket nöjd

Melissa Horn - Som jag hade dig förut


Vad ska jag ta mig till?. döda mig!

Kid Rock - All summer long

Ska jag vara helt ärlig så har jag inte saknat att vara här, Det är ju bara bråk & åter bråk & jag har inte saknat det, jag är less efter bara 2 dagar, det räcker för mig. Kan vi ha en dag vi kan äta middag i lugn & ro? Nääe skulle inte tro det. för det är alltid någon som ska börja skrika på någon annan. & du snorunge måste fan lära dig att uppföra dig, det där jävla spelet tar över ditt liv, du kan inte uppföra dig längre, pratar man med dig så är du sur & otrevlig, det är inte ens kul & du har fan ingen jävla ensamrätt på internet, vi är 5 stycken som vill använda det & 4 av oss laddar hem & det får du fan leva med, bara för att du sitter & spelar ditt jävla fitt spel, så varför ska du få spela hela dagar? & vi ska inte få göra ett skit?. Du måste lära dig, & du vet att du gör fel, du sitter & skriker som en jävla galning över internet så man inte ens kan sova i det här huset.. Ibland sitter jag & funderar på varför det alltid ska vara såhär? varför kan vi inte vara en familj som vi ska vara. Vad är problemet. Jag kommer inte klara mer, det tär på en att ha det så här. Kommer sluta med att jag inte orkar fara ner.. Jag har inte varit här på nästan hela sommaren är 5 - 6 veckor sen sist jag va här, & ska jag vara helt ärlig så har det varit skönt.
Visst tycker jag om alla här, men jag tycker inte om bråken, jag orkar inte med dom.


Mikael Rickfors - Vingar för pengarna

SItter här & funderar på om jag ska permanenta
mitt hår eller inte när jag ska till frisören,
eller ska kanske fråga vad hon säger om det.
För jag vet ju hur dåligt mitt hår är när jag lockar
det eller när jag våfflat de, går ut på engång.
Fast kan ju få något dille & göra inbakade flätor
& sen så är det så där jätte fint.
Matte säger att jag ska göra det, men han är pojke
Han vet ingenting när det gäller hår..
  jag vet inte vad jag ska göra.. hjälp mig

Cascada - Because the night

Vi ska sälja 3 katter nu, ska behålla 2 stycken & Zera, kommer bli väldigt tomt utan alla 5 katterna, jag tycker om dom allihopa, men det kanske är lika bra det, det är för mycket med 5 katter, men min Zumo säljer vi då inte, finns ingen goare katt än han.
Just nu håller jag på att bli tokig, luktar satan i mitt rum, en kattunge har varit & bajsat i på mitt täcke så det första jag va tvungen att göra när jag kom hit var att städa, jippi!... Men nu luktar det fan inte gott npgonstans, jag strejkar fan.
Fick iaf låna pelles täcke nu inatt när jag ska sova för han är ju inte hemma.
springer runt med skor inne nu för sen vi fick vattenskadan i hallen nere så har vi haft nån grej som ska torka golvet & shit, men nu har dom varit här & tagit bort all cement som vi hade som golv så nu går man i skor från dörren till köket & upp till rummet. Sen märker man att vi inte har någon toa nere heller ser lite dumt ut om jag får säga det själv, men så här kommer det väl att vara ett tag nu..
Näe nu ska jag göra lillebror tokig & ladda hem Oz för att fördriva tiden & ha någonting att göra. Han har spelat hela dagen säkert så det är lugnt nu får han ge sig tycker jag.
Sen vet jag inte ens vad jag ska säga varje saga har två sidor & jag har hört båda jag har ingenting att säga..

Anita Lindblom - Sånt är livet

Tatueringen fick inte alls vänta, på onsdag 14.30 sitter jag på ume skin art & gör den, Johanna & Maria ska nog följa med mig. Tack för det kan behövas..
När min lillebror fick höra det så sa han " du vill verkligen att din pappa ska bli sur på dig?" Hade inte tänkt mig de men blir han de så blir han ju de. Sånt är livet, smällar man får ta kanske?

Sen sitter jag här & känner mig som en värsta dålig kusin, Min kusin Maria fick barn för ett tag sen & jag har inte varit & hälsat på henne, okej, jag hade inte träffat henne på flera år innan dess heller, men jag känner mig hemsk, Så nu måste jag ta mig ikragen & fara & hälsa på henne & lilla Linus, har sett kort på honom & han är en väldigt söt pojke!

Vilsna själar - En pojkes dröm

http://www.svenskanamn.se/namn/namngenerator

jag fick mig en liten rolig sida av hanna, där man kan kolla namn

Nsync - Bye Bye Bye

tatueringen får vänta en stund, enligt dom på red dragon måste jag göra den så himla mycket större än va jag tänk för att det ska se bra ut, men jag får fundera på det dära ett tag till tror jag.

Sen vill jag bara dö efter vecka 44, då såg jag att vi går till 21.00, döden!

breaking benjamin - diary of jane

Droskan.. ja va ska man säga?
började hos Johanna & hade jätte kul. Sen droskan, elina mådde inge bra så hon for hem, jag, johanna, albin, ros & anna kvar, nog för att vi inte satt ihop, jag & johanna höll ihop, träffade Joel också, kul var det iaf, Lisa också, träffade en massa trevligt folk, tråkigt bror att du inte kom! sånna smällar man får ta. Bråk bråk & åter bråk, jag fattar inte varför det alltid ska vara bråk. frågan är ju hade du inte fått nog? ett blå öga räcker väl? tydligen inte.
 går ut vid 2 & går hem till Johanna & hämtar sakerna & går till bussen, bror ringer halv 3 & säger att jag ska komma & vara med dom på stan, fett nej på den. sur & vill bara hem & sova, sen så var klockan halv 3 hur fan hade han tänkt att jag skulle ta mig hem då? gå kanske?

men om man ser på det stora hela så var det en bra kväll! tack folket!

& älskade jag trodde fan inte att du skulle ringa mig nu när du var där borta men jag hade så fel, du ringde igår & jag blev glad.


In Flames - Metaphor

Droskan ikväll då med folket, lovley! kan ju inte bli värre iaf.
bror jag hoppas du ska ut, skulle va kul! :)


fronda - du betyder ingenting

säg inget dumt om mig för min pappa har övertalat mig att följa med! bullshit!
Du är en velare & du vet aldrig vad du vill & ska göra.. Jag visste att du skulle ändra dig & det visste du själv innerstinne också, men du förnekar det...

Anton - En bortglömd ängel

Jag hade ju någonting på hjärtat, men jag tror det försvann..
Jag har suttit & funderat ganska länge & jag blir bara mer sugen på att flytta, men jag vet att jag inte kan göra det förrens jag gått ut skolan för om jag skulle flytta skulle jag bli så himla lat & "råka" försova mig stortsätt hela tiden & det skulle inte vara en bra sak inte nu när det är sista året & allt, Flytten får vänta ett år eller två.

Du frågar vad jag tycker att du ska göra. ööh, självklart vill jag att du ska va hemma men jag kan inte tvinga dig, vill du fara så gör du de, tänker inte tvinga dig att va hemma om du inte vill, Men du har ju nästan redan bestämmt dig för att fara, så varför ens fråga vad jag tycker?.
"blir du ledsen om jag far?" vad ska jag göra åt saken? finns väl inget jag kan göra eller?, men jag hade sagt vad jag tyckte så.
jag har lärt mig att vara tyst & ingenting säga när det kommer till kritan. lika bra att bita ihop...

Apan - Känslan är total

matte har bott här i helgen mycket trevligt. Chillade som mest bara i fredags, igår for jag ner på nydala på dagen & kollade på när lillasyster spelade match, matte låg hemma & spelade tvspel. han är värsta tråkig, sen lånar vi mors bil & far med Johannes & handlar mat på maxi, ska grilla & ha de trevligt. Sen ringer pappa & säger åt oss att komma ner på nydala för emma har match klockan 8, så vi tar oss i kragen & går ner för att va trevliga, Pether, Matte & Johannes är väl inte så peppade på tjejfotboll så dom drog & så när barca spelade, Emma förlorade tyvärr sin match så jag går & sätter mig & ser barca matchen jag med, putte & emma kommer dit. Går till campingen & sitter & är trevliga med familjen, far & matte & putte kommer väldigt bra överrens det är väldigt kul, satt väl där i nån timme, sen blir det hem & sova.
Matte lämnade mig för ett tag sen, smällar man får ta.
Jag & Johanna kom fram till att vi var värsta skvaller kärringarna igår, vi tar reda på allt & ingenting & säger det till varann, tur vi har mycket & snacka om, men vi tyckte det va lite små kul att va värsta skvallerkärringarna för engång skull.



Akon - Mr lonley

SOMMARLOV!!!!!
3 veckors jobb på sjukan är över, känns jävligt bra!, skulle inte klarat av att kliva upp 6 en dag till,. fyfan för det. men ändå tråkigt att inte träffa allt folk, har haft det väldigt roligt på sjukhuset så.

Träffade pappa igår & han var inte så farlig som jag trodde att han skulle vara, han var mest grinig i början på kvällen när jag kom, men sen var han som vanligt igen, & mina bröder var tvungna att reta gallfeber på mig för dom har ju inte träffat mig på 5 veckor nu nästan.
Mor är i lycksele & jag är ensam med 2 katter, får kanske sällskap av matte, det var iaf så det var sagt men man vet ju aldrig med den pojken. menmen jag ska iaf ha en bra helg hoppas ni får de å.

RSS 2.0