Gym class heroes - Shoot down the stars

kvällen var nice, grilla med johannes & matte efter flera timmars hunger!..
Linus kommer & är mycket social med oss. Johanna & Elina kommer också, sen albin, bara chill. Matte larsson & hans fränd kommer senare, Philippa & hennes vänner kommer, sen mitt i typ natten kommer klinge & filip... Kan inte mer än säga att det var en bra kväll. Underbart folk & shit.
Sen KNÄCKTE matte den jäveln mina solglajjer! Nu har jag inte ens ett par, satans homosapie!. fast han sitter & säger att jag ska få nya, men jag vill ha dom nu!! eller rättaresagt så vill jag inte ha nya, jag vill ha dom jag har!. bajsa säger jag bara, men det var inte meningen men ändå liksom!
Jag har sveriges snyggaste bränna!
har en tubklänning & jag somnade i solen så jag har brännt mig vid halsen, det är en mycket snygg bränna, ser ut som en fyrkant, sen så har jag typ brännt näsan också. Så matte går runt & kallar mig rutan nu för att det är bara ett ställe jag brännt mig på men det får jag väl leva med..
Nu blir det grilla lite mat så man får lite energi eller för att få matte från min axel ;p. haha
Imorgon åker jag hem till mamma igen efter nästan bott här i ersmark hela veckan, men det har varit väldigt mysigt.
Jag vet inte hur jag ska klara mig en vecka utan Maria i skolan, värsta tråkigt jag kommer att ha, men ett plus i kanten är ju att det inte kommer att vara någon som kommer att mobbas med mig hela veckan för det är ju marias favoritsysselsättning tror jag. Men jag hoppas att hon har det bra på i Grekland. & jag är faktist lite avis på mattes päron också dom kommer hem från turkiet på måndag & jag vill också fara. värsta fuskigt. & tack maria för att jag fick va handbagage men det blev ju som inget sånt ändå så.
Ha en bra lördagkväll för det ska jag ha!

bapuss!

lite bilder från kvällen:
image33
Den populära "Top Modell posén"
    
Vi var alla fina på dom här bilderna!

My heart belongs to you


Michael Jackson - Man in the mirror

Ledig idag, men for till skolan för att göra ett prov & sen fara hem igen, men det blev en lunchdejt med malin i matsalen & sen ner på stan med Johanna & Elina, vi fick se BROLLE!!.. får ju se han på visen också, för då kommer jag & johanna sitta där & ba njuta..
nu blir det makken med två k med matte för att jag ska få min jävla mat nångång! Nu är Johannes här & vi ska börja med maten & sen ska vi äta!. Jag längtar..
kvällen kommer bli nice, skriver imorgon..

Cascada - What hurts the most

Matte - Du är en jävla plugghäst..
Jamen tack för den, för att jag försöker få in det dära jävla provet i skallen, satt flera timmar igår & har läst lite nu på morgonen också... Kan inte mer än hoppas att det går bra.
Slutar tidigt idag, men alla som inte har prov idag i min klass börjar 12.50, jag kunde också ha börjat då men icket, men maria ska komma & hålla mig sällskap under tiden, maria är en snäll flicka :D..

21.03
Satt på skolan & gjorde mitt jävla prov idag då, gick väl så där. maria kommer & så äter vi lunch, chillar runt på skolan, på Eu-maten får man betyget & det blev ett VG ganska stolt över mig själv faktist. går ner på stan & bara lodar runt, hem till ersmark och gör pannkaka till middag, sen kastar jag & matte gris & jag vinner & matte är en dålig förlorare! hihi, sen Obs & handla lite mat & så till imorgon, grilla & bara känna lugnet.
Ska nu återgå till min underbara naturkunskap.. prov imorgon igen!.


Kate Voegle - It's only life

Sitter ännu i ersmark, for ner på stan idag & tog hål i öronen, jag inte mer än att säga att det gjorde lite ont faktist, så nu går jag & säger att jag har ont i öronen hela tiden, men det får man ta, dom har annars svullit upp lite grann också, sen om 6 veckor får jag ta ut dom & byta. fick bli plast örhängen, dom var billigare än titan..Sen träffar man lillebror på stan, han är på stadsvandring & det var inge kul vad jag förstod på honom, dom hade tittat på konst.
Var ute & åkte cross med matte nyss & det var ingen riktig höjdare om jag får säga det själv, vägen var så dålig så det enda jag kunde tänka på var att jag kommer ramla & jag har aldrig i hela mitt liv varit åkrädd för nånting men nu när jag satt där på den där jävla crossen så började jag ju bli lite små rädd!, Skickade ut matte för att leka med matte larsson, det blir roligare för honom då, så dom skulle typ till sandtaget & köra.
Så här sitter jag i ett stort hus i ersmark ensam & ska plugga till naturkunskapen imorgon, Omprov får hoppas att det går bra denna gång!. Sen ett prov till på fredag också, hoppas väl på det bästa men får väl se hur det blir med den saken.

Matte & Matte kom tillbaka för ett tag sen. Matte Larsson hade ramlat & såret var inte mysigt för 5 öre, Matte gjorde mat idag, skulle va jag som gjorde det men det får bli imorgon när vi har mer tid på oss. Matte gjorde spagetti & korv, jävla mycket fett vart det i maten, men pojkarna kan ju behöva det.
Näe nu blir det åter till naturkunskapen!..


Chicago - Hard to say I'm sorry

Var i skolan idag halv 8, för att vi skulle ut i skogen & kolla på en massa bajs. kommer dig & vi går runt & ser allmänt uttråkade ut, får höra en talgoxe. WOW sa man då nästan ungefär. fikade ganska fort & sen fortsatte vi att gå en liten bit & sen tillbaka till skolan, har samhälls & där ser vi film om flyktingar & migrater, jag sov genom hela den lektionen. det var mycket nice, idrotten var det frisbee, Jag & Maria kom fram till att vi sög på det, men det var ju en annan femma tyckte då jag! idrott i typ 20 min ganska nice.. sen svenska & vi ses FRANKENSTIEN jag blev lite besviken faktist, han ska ha skruvar i halsen & inte fan hade han det inte!, men annars var filmen helt okej. Ner på stan med micke & maria, träffar matte, går en liten runda & kollar vad det kostar att ta hål i öronen & det lär det väl kanske bli imorgon tror jag. sen blir det till ersmark med muttmatte, sitter nu här medans matte sitter & spelar GTA 4. Jag & Simon var överrens om att det var 5 men där hade vi fel!

"Mamma, är gud svart eller vit?"
- Båda
"Mamma, är gud en kille eller tjej?"
- Båda
"Mamma, är gud Michael Jackson?"


Turbonegro - All my friends are dead.

frågan är ju vart min lärare är funtad nånstans, gör ett omprov som är SVÅRARE än det första provet! Gubben är ju fan inte frisk i fisken för 5 öre.. men får väl se hur det går denna gång då, det vet jag fan inte. Låg & pluggade iaf hemma hos matte i nån timme & försökte få in det i skallen, fick höra att jag va söt där jag låg ihop krypen som en jävla boll.
Sen blir det naturprov på torsdag & fredag inte taggad för 5 öre! men kanske borde börja plugga nu?!..
skolan 7.30 - 14.30 imorgon då usch säger jag bara!
Ledig onsdag. sovmorgon torsdag & sluta tidigt.
Fredag ledig men ska till skolan & göra prov.

Tomas Dileva - Vem ska jag tro på

vad finns det & säga om går kvällen, tog fan 30 min att åka från mig i holmsund till MAXI, var fan det sjukaste jag varit med om, sitter hemma hos elina med johanna, elina, bakke & nå duudes.. åker till stan för att hinna se Afasi & filthy, träffar maria på stan & hon var inte nykter för 5 öre, men söt var hon!.. tycker om flickan. sen träffar man en jävla massa mer folk & matte höll på att bli galen på mig för att jag var GLAD!. fick inte vara glad & inte vara mig själv, för jag är ju så pinsam..
lillebror var där & kramas med honom, sen rullar man vidare till tc för där sitter håkan & dricker så dit går man för att träffa honom, träffar tommy först & han var inte nykter någonstans, men det är ju tur att han är söt iaf. sen så blev det lite bråk & lite mer bråk.. Ibland kan du vara en idiot, jag förstår inte vart du är funtad någonstans... Träffar mimi & lina mycket kul att träffa dom flickorna. Åker till ersmark med matte & johannes, sover där..

Björn Rosenström - Glenn

Jag sitter & kollar igenom min dator på bilder & det är ju som inte bara några! utan det är en jävla massa!
Finns sjukt snygga bilder på mig & mina vänner. Jag vet inte hur vi lyckas bli så himla bra på kort, men på ett sätt så funkar det ju varje gång.

        
Vi har varit söta!

 Den här bilden säger mer än tusen ord!   

Mora Nisse - Volvo 142

Lillasyster väger 11Kg, det är ju typ ingenting om man tänker efter!.. fast hon är en liten knubbis min lillayster.
Fick höra idag att jag ska göra ett prov i natur på torsdag & ett på fredag istället för att göra båda på torsdag, jag skulle lätt kunna göra båda på torsdag för att få va ledig fredag men icket.
Sen tror jag hela klassen nästan fick Ig på projektprovet i måndags, jag & maria kommer iaf få MVG++++ på det vi ska göra nu på måndag...
sen ska vi ut i skogen på tisdag! halv 8 på morgonen ska vi vara på skolan?! jävla tidigt om ni frågar mig! kommer nog sluta med att man "försov" sig, men det får man väl inte göra det heller, men jag vill inte sitta ute i gamliaskogen & tittar på fåglar & växter & en jävla massa, det är ju bajstråkigt...

Mora nisse - Jävla skejtare

Värd dag idag? nääe verkligen inte, far till skolan för att städa i köket & hur mycket har vi att städa?, verkligen INGENTING, så vi slutar 10, 10.20 går vi från skolan ner på stan. Jag micke & maria gick & åt på Catarinas, mycket gott faktist, sen lallar vi runt på stan, maria lägger undan ett par byxor & jag står & tittar på min klänning som jag vill ha.
Har pratat med far om jag kan få pengar av honom & vi ska ta den disskutionen när jag kommer hem till honom på fredag,. jag känner att jag ska linda gubben runt lillfingret & sno han på pengar. Då säger jag puss på pappa! Men jag hoppas att jag får lite pengar av honom iaf. kulturnatta på lördag, sen ersmark efter det & mysa med matte. Känns nice.

Afasi & Filthy - Glider

Jaha, 3 prov nästa vecka då, två visste jag att jag skulle göra, men inte 3, satan va less jag är!
Jag orkar inte skolan längre, men visst inte mycket kvar men ändå!

Idrotten idag var nice, bränboll mot A klassen, vi visste ju som redan från början att vi skulle förlora så. & det gjorde vi, men kul va det iaf. sen fika på det. Jag tycker om fika!

Då har jag sommarjobb! ska vara på kirurgen i 3 veckor, det är ju pengar så, det är nice!

Afasi & Filthy - Natten till dag

Jag är så hemskt duktig,
Fick nå dille & städade HELA mitt rum så nu är det fint, tog mig nästan 2 timmar, drygt men nice.
Sen vare projektprov idag & det gick ju helt åt helvete tror jag!

Sen fick jag höra idag att Birgitta ligger på sjukan för levercancer & dom vet inte om det går att rädda, jag känner mig verkligen peppad på att åka hem till pappa, ingen mår bra, känns som det kommer vara en väldigt dålig stämning, men cancer är inget att skämta om, farmor ligger också med det & det är inte kul, Jag tycker synd om farmor & Birgitta!.

För övrigt taggar jag & johanna visen & maria inget snack om saken, klart du ska mä! ;D


Maskinen - Alla som inte dansar

Kvällen började inge bra, blev deprimerad & mådde inge bra,
Men där vid halv 10 så ringer matte & frågar om jag ska med till Matte Larsson, så dit åker vi. där är det en massa folk & det var mycket trevligt, satt ute i ett garage hos matte larsson, det va nog det största garage jag sett! sjukaste, men det var nice kan jag lova!
 Kvällen blev verkligen lyckad till slut, fast jag trodde inte att den skulle bli det, men du fick mig på andra tankar när vi träffades & du frågade vad det var & så, du fick reda på va det var som gjorde mig nere & sen blev det bra.
Jag fick Matte & dansa med mig igår kväll, han som inte skulle dansa någongång har han sagt! haha, men jag fick han & dansa, jag är bäst! Vi stod & dansade allihopa till Maskinen - Alla som inte dansar, Jag & Philippa som styrde musik, så det blev bra musik på det dära stället!.

Tack för en lyckad kväll tillslut!

Det är Gossip girl maraton på tv & det ser jag!

Frida - Dunka mig gul & blå

Min vän johanna berättar att BROLLE ska på visfestivalen i sommar på holmön!
Jag & Johanna kommer sitta där & lyssna på duden!
jag vill ha sommar nu!

Sitter & klickar runt på apa & ser att en tjej som är 14 år ska ha barn! hon är beräknad imorgon! jävla sjukt, vart är denna värld påväg?!. När man är 14 är man förliten för att skaffa barn, man är ju fortfarande barn själv, Men folket är ju sjukt så alla gör ju sjuka grejor..

Lars Winnerbäck - Elden

Varför ska man ta dom där förbannade powernaperna?! la mig i soffan där vid 3 & sov tills mamma kom hem & skrek, där vid 5 jamen underbart, jag blev ju verkligen inte tröttare av det inte.. Nääe!
Fick en sovkompis inatt, Matte kom hit & sov med mig, såg slutet på hockeyn, sverige förlorade mot canada 5 - 4. Duktigt!.
Jag känner hur jag kokar inombords, men du fattar ju fan inte!, jag blir inte som arg, jag blir mest ledsen, du lovar, men du håller fan inte det du lovar!, jag känner bara att jag blir besviken.
men hej du säger att du ska sova hos mig, men stryp mig långsamt, jag pallar fan inte.. När ska du börja fatta att jag faktist har känslor? Men vad begär jag du är kille, dom fattar ju fan ingenting!. jag vill bara slå dig just nu. Jag vill inte ha dig inärheten även fast jag vill det, jag har svårt för att bestämma mig för vad som är bäst just nu. jag vet inte!

Andreas Hellgren, min vän, jag saknar dig så sjukt mycket, det var trevligt att prata med dig idag, vi måste verkligen styra så snart som möjligt, ta en öl eller två (okej, jag tar ingen öl då men), vafan!

Ck - Kärleken

6 Månader med dig!


jag kan inte sluta skratta åt denna bild.
du är så liten & söt!

Ck - Dixie

Grattis på 18 årsdagen Maria!

Ron Pope - A drop in the oecan

Min dag har varit konstig, jag har varit som en zombie, ingen matlust ingenting,
gått runt & bara varit. Har fått höra att jag låter ledsen & en massa, men det är jag inte, jag är bara lite borta i huvudet bara. men det blir bättre..
En vecka kvar tills kulturnatta, haha, förra årets kulturnatta såg jag, Johanna & Tess Nordman. haha, bara humor!..
51 dagar kvar tills jag fyller år.
Maria min lilla gullrumpa fyller 18 hela år imorgon!
Puss på henne!

haha, jag sitter & lyssna på Ck - på rosa moln!
jag & hanna är så fräna så att vi har sett han live!

Gavin Degraw - Follow through

Onsdagar går bara fortare & fortare.
Vi hade ingenting & göra idag så folket börjar baka massa kakor som vi får fika sen,
Stan med Maria efter skolan, hittar ju världens finaste klänning, jag vill ha 400 kr nu! så jag kan köpa den.
Träffar Johanna & Johanna, går till tingsrätten & ska hämta nå papper.
Nu sitter man här hemma & lyssnar på hockeyn, jag orkar fan inte se den. räcker med att höra den.
har nyss tagit mig en powernap, det är inge bra att gör sånt, jag blir bara tröttare av det, men tacka fan för att jag har lång sovmorgon imorgon!

och jag är fett glad! & du är underbar!

Takida - Killed by a train

Jävla idrotten idag!
var fan det jobbigaste jag varit med om, brännboll fast vi fick aldrig stå still, jätte bra!
man dog ju typ! halsen höll på dö & öronen frös sönder & kroppen var död, sen skulle vi göra nå så att bara vissa kroppsdelar var på marken då slänger sig Maria över mig så vi står båda med huvudena i gräset, vi är smarta vi!.
Sen svenska, bajstråkigt.. sen kök gjorde fan inte så mycket, kommer fram till att de haglar lite grann & att det är kallt ute & smartskaftet Maria tog ju på sig kjol idag så hon fick ta mina mjukisbyxor när hon skulle hem så hon inte frös när hon skulle cykla.
hann precis komma hem så börjar det fet halga, tur man va hemma iaf!.

& jag vill bara slå Mattias skolkar hela dagen, jävla muppunge!

Båtsman!

Jag är kär! så kär som man kan bli, Detta är min dröm!
image28
Mamma, Pappa, Ullis, Mormor, Matte & Johanna
Ge mig denna när jag fyller & jag behöver verkligen ingenting annat jag kommer vara så glad så!

Annars har ju jag & matte gjort en deal om att jag får den av honom om han får sina bilar av mig, så det är ju ganska nice det!.

Cky - Close yet far

Varför reagerar man så starkt när man inte för höra ett litet ord?
Jag har börjat tänka på det dära. man blir som lite små sur & tvär när man inte får ett "puss". Fast idag så säger vi inte ens det till varann det blir "hejdå" från din sida & jag lägger bara på, jag orkar inte ens, vad är det för mening?.
Visst jag är kanske lätt stött & en massa sånt, men det vet jag att jag är. Men det dära lilla ordet gör en glad & det visar att man ändå betyder nått & att man ändå är omtyckt, ett "hejdå" är så bajs vanligt oxh det hör man från alla andra typ hela tiden ändå så, varför kan man då inte få ett puss från den man älskar?.
Och hur svårt kan det vara att lyfta den dära jävla telefonen & ringa?, "näe, jag har inga pengar", Jo, det har du visste, men du har nte mycket, hur svårt kan det vara att snålringa? alla andra kan ju göra det. kanske kan visa att du också vill prata...

Du är mitt hjärta & jag älskar dig!


Helena Paparizou - Seven days

Sitter & har svenska, ska skriva uppsatsen om Shakespeare, men jag är klar så jag gör verkligen inte många knop, sitter här & bara ser snygg ut.
Micke & Maria är verkligen jätte duktig,a micke masserar maria när hon försöker skriva...
matte ringde mig inatt när det var hockey, jag sov så jag hörde inget, vaknade väl där vid 5 & såg att han hade ringt, då ringer jag verkligen inte upp, får bli ikväll.
Sverige vann i hockeyn iaf, så mycket vet jag & jag såg den inte ens, men jag är ju så insatt i idrottsvärlden!.


Måns Zelmerlöw - Miss America

Anneli - Aj! vem nöp mig på min knöl?!

Basshunter - Boten Anna

jaha, då ska man snart fara in till stan och jobba,
syrran ringde mit inatt och jag var elak, jag ville inte bli väckt, sen kommer lillebror & lägger sig i min säng & jag nästan sover, han är söt han, sen kommer storebror hem där vid kvart över 5 & han kommer & väcker mig & sen får jag inte sova för han ska ligga i min säng han också, jätte underbart, jävla varmt blev det så det gick fan inte att sova, sen låg det en full sak brevid en som låg & prata om sin kväll, knäppunge det där.

skriver mer ikväll när jag kommer hem från droskan.

18.13.
Har kommit hem från droskan nu, gick väldigt bra & jobba idag, jobbade med Rille & Hassan, sen kom David också, väldigt trevligt & Rille ärn ju den bretstickan han alltid har varit, & jag har saknat honom!. Han är kär i mig, men det får jag inte säga för honom, för det vill han att det ska vara hemligt..


Nordman - I lågornas sken

Det var en jobbig dag idag, köket var segt, var bara less & det gjorde inte saken bättre av att det var som en bastu där uppe, jag höll på dö!.
Sen ner på stan träffa Johanna, säger hejdå till Maria som åker hem & jag & johanna går en runda träffar bakke & hans fränd!, visar min klänning för Johanna & sen är vi så busiga så att vi springer ifrån bakke! hihi.
Köpte mig ett par skor också, mycket söta, jag blev kär!.
Har precis hoppat stuttsmatta för första gången iår, ganska nice faktist, dock lite jobbigt, men det är ju så det ska vara, så man får träna bena lite granna.

Jobb imorgon dåra. får se hur länge jag jobbar.

23.07
Har legat & sett Oz hela kvällen, ganska nice faktist & den serien är fan underbart bra. snart sett klart hela första säsongen, sen blire bara att ta hem resten.


Hammerfall - Hearts on fire

Pluggandet igår gick väl så där.
Fick en säng kompis igår natt också, matte kom & sov med mig, mycket trevligt!
Sparkade iväg honom till skolan imorse & sen cyklar jag själv till skolan för att skriva prov
Jag & Maria tycker verkligen inte att man ska läsa natuskunskap när man går HR!
Men jag kunde tydligen mer än va jag trodde när jag kom till skolan, & svarade på alla frågor förutom 2 men ska inte ropa hej förrens jag vet hur det gick, för säger jag att det gick bra så kommer det bara gå åt helvete.
Sen blire jobb på lördag på Droskan med Rille & Hassan, det ska bli ganska nice, det är ju pengar så.

Såg nyss nyheterna & självklart äre om bråket på östra som var i måndags, jag börjar bli less på att det är bråk på skolan nu hela tiden & varje gång MÅSTE polisen komma dit & sen kommer tv också.

Och det är bra nu & jag mår bra & det är bara underbart, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, du gör mig till en bätttre människa.

Såg när syster var här att hon hade förlovat sig, jag vet inte vad jag ska säga?.. Inte jag som ska säga något heller..


Fronda - Sverige de bästa på vår jord (EM 2008)

Jag HATAR verkligen & plugga, jag kan fan ingenting & jag fattar ingenting, varför ska man ha prov?!. Fan inte ens lönt att jag lägger ner tid att försöka få in det i skallen ens, jag kommer ju ändå bara att få ig!, Jag orkar inte mer. Är så jävla less, Jag säger som Johanna sa nyss "jag säger upp bekantskapen med livet nu!"..
Hockey på tv;n ikväll, jippi, sverige spelar, jag orkar inte ens, sist jag gick in i tvrummer stod det 1 - 1. Vet inte ens vilka dom spelar mot, men jag bryr mig inte så jävla mycket heller..

ACDC - Highway to hell

Jag tycker inte om tisdagar!, finns inget som är bra med den dagen.
Fast vi jobbar alltid snabbare & snabbare på köket dom här dagarna så vi slutar alltid före.
Och sen är jag förbaskat duktig, har lagt undan busskortet & börjat cykla igen, fyfan va jag är död! jag har tappat allt, ont i benen, varje år är det som om man lär sig cykla på nytt & får ny kondition. alltid värst i början.
På svenskan idag skulle vi börja skriva våran uppsats om Shakespeare jag & maria satt i vår egna lilla värld & skrev, satt brevid varann, men vi är så fräna att vi skrev på msn & pratade med varann & sen maria den lilla sneakern satt & kollade på det jag skrev för att hon skulle komma på något hon också. Men jag är snäll så hon får de!.
Sen har vi jobbat i butiken idag också, stod i kassanm jag gnällde till Svenne för att vi aldrig fick stå där & det tyckte jag var orättvist!. Sen så stod jag, Maria & Sandra & sålde fikabröd. ganska kul men jobbigt att räkna med huvudräkning.
Maria trodde att vi hade betalat tillbaka en liten del av skulden som vi fått bullar & små kakor för, men det är inte ens nära av hur mycket man fått för.
Men Svenne tycker om oss & vi tycker om honom!


Duffy - Mercy

Min vän Maria är påväg hem från söder nu, sitter i bussen hem till fina Umeå.

Jason Mraz - I'm yours

63 Dagar kvar, känns kanske inte så långt nu då kanske, men jag längtar!
6 veckor kvar i skolan, det är ju ändå inte så mycket om man tänker efter, Känns skönt att det börjar närma sig slutet nu!.


Ulf Lundell - Öppna landskap

Natten var underbar...
pratar med Johanna halv 1 då va hon påväg hem, & jag vet inte ens om jag sov när hon ringde.Tur att hon ringer så jag vet att hon lever, hon har lärt sig det dära. Sen ringer matte bara nån minut efter det, sen så ringer han halv 2 också, underbart, inte för att det gjorde nått, Sov inte speciellt mycket under den tiden, sen Somnar man vid 3 ungefär & vaknar 7! tack lillasyster, du är underbar. Så nu sitter man här & bara är trött.

RSS 2.0