Blink 182 - Tv

Sen jag klev upp imorse har jag legat framför tv;n & sett på Life Of Ryan.
Han är galet snygg & hans serie är galet bra.. Helt underbart, Känner mig inte pigg någonstans...

Ryan Sheckler..

min natt var inte alls underbar, halv sover tills 2 då matte ringer & vi pratar en stund, & klart somfan efter de kan jag inte sova, var klarvaken låg & snurra hur länge som helst men på något sätt så somnade jag iaf.. Sliten är vad jag är idag..
& skolan får väl se hur de blir med den i veckan pga hur jag mår..


Vanessa Carlton - twilight

Fick höra i morse av matte att han blivit farbror.
Så ett stort Grattis till Simon & Antonia! :)


takida - handlake village

Äntligen har svenska folket gjort ett bra val! Johan Palm åkte ut ur Idol ikväll & det kan ju inte bli mycket bättre än så!.
En 16 årig pojke som inte ens kan sjunga, hur har han kunnat vara kvar så länge, de är ju fan frågan..Bra är han då inte, att han fått vara kvar så här länge är ett under, Jag, Johanna & Philippa blev iaf överlyckliga när han åkte nu ikväll...

Annars fördriver jag min tid med att se pirates of caribbean - svarta pärlans förbannelse. Måste ju se om dne slutar annorlunda än alla dom andra 937465 gångerna man sett den filmen, men bra är den iaf! & jag tackar inte nej till att sitta & kolla på Orlando Bloom några timmar så där för dö snygg är han!


takida - broken

"får jag byta?"
varför frågar du när du vet att jag vill träffa dig?!, Jag förstår inte grejen..
Men jag är inte förvånad någonstans i bakhuvudet så vet jag att det kommer bli så här..
Men nu har du gjort det engång för många, du får inte göra om det, du får verkligen inte! då ger jag upp...
Satan ta dig om du ändrar dig nu om nästa helg då kommer jag stycka dig sakta med säkert, har du aldrig sett mig arg så kommer du att se mig arg då, för nu har du fan lovat & jävlar om du inte håller, även fast du lovat många gånger så har du inte hållit det du lovat, jag håller ju på bli galen. Förstår inte att jag orkar, jag förstår inte vart jag får min styrka till att orka allt det här.
Snart måste du fan börja förstå?!, jag förstår inte att du är så blind, att du inte ser vad det är du gör,
Är jag inte god nog för dig eller vad är det här?
Ett år & det här är vad jag får...

Även fast jag älskar dig så mycket som jag gör så gör det så jävla ont att jag knappt vet vad jag ska ta mig till med allt det hära.. Kan du börja se mina tårar snart?

katy perry - hot n cold

Spendera tid med matte igår mycket trevligt,
Blev att sitta i bastun, basta är liksom inte min grej, men de är ganska skönt att ligga på en bänk & bara ligga & halv sova, tills man får en halv flaska med kall vatten över sig, tack mattias!.. men man kan sitta i en bastu i 10 min sen håller man på kvävas, går inte att andas. Så dum som matte är så går han ut & slänger sig i snön.. han vill bli sjuk han.

låt den rätte komma in ikväll då men folket.

21.46
Låt den rätte komma in var helt okej, ingen super bra film men ingen super dålig heller, den dög & man blev lite små rädd så där.
Jävla fitt bussar som slutar gå för att det är halt ute, men inte medelar! kanon säger man ju då!... eller inte..
Nu blir de gordon ramsay's hell's kitchen! looovley!


Lady gaga - poker face

Nu är det en sån där hemsk dag igen, tisdag, det finns ingenting bra med en tisdag, jag börjar 8.20 & slutar 21.00. vad hände med världen? dock så har jag ju ett hål 9.10 - 13.00, men idag blir det muntliga nationella, kan ju alltid hoppas på att de blir bra. ska prata om birgitta, värsta som kan hända är väl att jag börjar grina men då får dom fan ta det också. ny jacka på in gång skulle jag tro.
Sen lyckades jag få matte att komma & hämta mig ikväll så jag slipper ta bussen hem, de är ju kanon bra de ju. Nej nu ska jag ta mig ner på stan & fördriva tiden tills jag ska ha svenska..

Ted gärdestad - för kärlekens skull

Begravningen var fin.
Vi har nu sagt hejdå till mormor birgitta, & vi vet att hon kommer att få det väldigt bra hos morfar kurre, han kommer ta hand om henne.

Men vi saknar dig Birgitta & det kommer vi alltid att göra.
Även fast du inte var min riktiga mormor har du varit min "mormor" i 14 år, & jag älskar dig!

Kelly clarkson - Because of you

När jag kommer till pappa så får jag reda på att min broder Håkan också ska flytta ifrån oss, ja de är väl på tiden men vem ska jag nu slåss med?! vem ska jag få springa & hoppa på varje morgon? hur ska jag klara mig utan min älskade storebror håkan, men han bor ju i Holmsund så jag får fara & hälsa på honom, fast de tror jag dock inte kommer att bli så ofta.
Var iaf i Pelles lägenhet för en stund, den var mycket fin & han bjöd på tårta & de tackar jag då verkligen aldrig nej till.
Tog mig en promenad med Zera hem för pappa hade gått med henne dit. Pelle har förövrigt  tagit med sig Nala hem till sig..
Så innan helgen är slut ska jag ha flyttat in i pelles gamla rum så nu blir de mitt, när han hörde de sa han att jag inte fick flytta in nu för han hade tydligen 3 månaders uppsägnings tid.. Ska nog styra upp det imorgon..

& Jag vet inte vad jag ska säga om Johan Palm i idol inte min favorit iaf, men han förstörde inte the cure - friday iäm in love iaf för mig, var tur de men han får gärna åka ut ikväll..

T.I. - You don't know me

Sitter här & fördriver tiden & pratar med Tom, han frågar när jag ska komma ner till stockholm & hälsa på.. jadu bra fråga när jag har pengar?
Sen såg jag nyss att mattes kompis klinge tog körkortet i onsdags en dag efter han fyllt 18 hur fan gick de till?! jag vill också,
det är så många runt omkring mig som styr upp det dära nu & gör jag de? nääe. Men frågan är ju ens om jag kommer att kunna ta de. för pappa är knas & det är en massa med det dära..
Nej jag måste fan stya upp det dära nu tycker jag.. det tycker nog många fler också..

Min bror pelle har nu flyttat ifrån huset, Håkan när ska du flytta då? kanske dags de å?. Visst kommer de bli lite tråkigt & tomt utan pelle men det fixar sig, jag ska ta hans rum så de spelar ingen roll inte. jag får större rum & en dörr! underbart!

Frihet - dra manteln

Dagen började fan inte bra.. jag höll på strypa någon jag var verkligen inte att leka med..
Droppen kom ju där också, ringde till Johanna & då fick jag ut det jag ville & bara att prata med henne hjälpte mig genom dagen & fick mig på ett bättre humör..
Efter att ha stått 9 timmar i en matsal & sen i ett kök det tar ut sin rätt på ens fötter, dom håller på att döda mig här bara när jag sitter..
9:orna är på skolan den här veckan, syster kille kom & kollade in hr var tvungen att retas lite med honom..

& du.. jag vet inte ens vad jag ska säga eller göra, det kommer inte bli bättre för de.. Men att se min syster tyna bort är verkligen inte kul alls. Tycker att de är jobbigt & hon är inte den hon alltid varit.. Nu är hon bitchig & sur & allt möjligt. Ibland går de knappt att prata med henne. även fast vi inte har en sån bra realation så är hon min syster.


Kan någon snäll själ, ge mig denna parfym i julklapp?
Jag blev kär, Luktar helt underbart gott!
så ge mig den!

Afasi & filthy - jag kunde inte bry mig mindre

Ingen trafikant & ingen religion, jag börjar då vill säga halv 1 & här sitter jag på skolan & har verkligen ingenting att göra, jag hatar såna här dagar.. Iveckan kommer niorna att komma hit också..
Kanske ska sätta mig & styra upp idén Johanna kom på igår, jag gillade den starkt faktist. så nu blir de att styra upp den.
Måste nog kanske fixa recepten för klassik a la carté också, kom på att dom var inte klara.. tur att man kommer på de den dagen den ska vara inne..


James Blunt - You're beautiful


1 år med dig.
Jag älskar dig Mattias Wennberg! <3

Frihet - Kalas

Grattis på 2 års dagen lillasyster!

Blir kalas & tårta för den delen idag för lillasyster, tjocka!

& du var ett fyllskall igår, ofta jag vill veta att du spyr?! men den informationen fick jag iaf, tack för den då.
Satt & smsade med din vän Niclas stortsett hela kvällen för att jag inte litade på honom, men det var ju lite små kul de å.
Men jag har en söt pojkvän ibland & igår var han de.. Niclas lovade även att ta hand om honom.
Tack för de.

Breaking Benjamin - Follow me


Jag tycker faktist att vi har fin julgran på våran gård.
det är en björk som dom klätt med en massa ljus.
Många år sen vi hade en riktig julgran nu. Men fint äre iaf.
Det har snöat hela dagen & nu är de mycket snö ute.

Anton & Affe - Inget skitsnack

Lillasyster blir två år imorgon
Tiden går så fort.

De stod om dig i tidningen idag. Begravningen är väl snart tro.

& du, ja va ska jag säga? jag har inga ord, jag fick iaf iväg ett sms & hoppas du förstår. Men de vet man ju aldrig. Hoppas kan man alltid.
Men är de så mycket begärt 2 dagar? tydligen, nu har jag fått träffa dig en dag. Du sa att du skulle följa med mig till pappa pga av de här, frågan är ju om jag ens tror på dig...


You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you

anton - en lögn

Nationella idag då, var klar halv 12, så här sitter man här & väntar på att köket ska börja, men det är ju snart det också.
Jag blir bara argare & argare för varje dag, ni gör bara fel. åker hon så tappar hon sin pappa, jag förstår mig inte på er.
& stannar hon kvar här så är nackdelen att jag finns här uppe & det skulle ju inte gå, för jag är ju så hemsk tydligen. För jag har inte sagt någonting till er, men tydligen så skulle jag ha sagt något till er om jag var en sån bra vän som hon säger att jag är
Ni är fan dumma i huvudet hela jävla bunten!.

Älskade barnvisor - Hur ska jag göra för att komma över vägen

Jag har varit någon annanstans idag med huvudet, nog bara kroppen som gått runt på östra idag.. Har varit lite borta, Idag i köket så stod jag & bara gjorde de jag skulle & som gick runt, har som ingen ork i kroppen.
Magnus sa att de syndes på mig & de tror jag säkert att de gör, menmen, bita ihop kanske?.
Lillebror skickade en massa sms åt mig också, fick tydligen inte dissa honom & skulle springa till vännäs med mat åt honom för han var hungrig, hur han tänkte då vet jag faktist inte, men ibland har han ju inte alla hästar hemma...
Går till klockan nio imorgon ska styra upp min pojkvän tror jag då kanske, fast de lär ju säkert inte lyckas alls, brukar ju bara lyckas ibland...Men kanske kan muta honom lite imorgon kanske?, aja, jag ska iaf försöka ikväll, annars blir bussen hem.


Min lillasyster sover väldigt knasigt,
hela sängen full med nallar & självklart
en nalle som huvudkudde.
Tur hon är söt!


Jordan Sparks - tattoo

Min bror plé ska flytta & visst de är på tiden, men de kommer bli så jävla tomt, Han är ju en av mina bästa.
Men han bor kvar i holmsund fast bara lite längre bort ifrån mig, men de ska nog gå de också.
Jag får ju hans rum när han flyttar! & putte slår ut väggen mellan mitt & hans rum så han får xl rum!

Hur fan kan man vara så jävla okänsliga?!
hur kan man vara så jävla kalla?
fattar ni ingenting eller? Hon vill inte tillbaka, hon mår bättre där! & hur fan kan ni säga så där?
"de handlar om din familj & inte om att hon tappat en familjemedlem".
Hur fan kan man säga någonting sånt?, ni är ju helt jävla sjuka i huvudet.. Jag är bara så arg på er just nu!
Ni fattar verkligen ingenting. Ni vill inte att hon ska vara lycklig, ni vill att hon ska må dåligt & vara olycklig,
Hon får inte ens prata med mig.. Ni förstår inte vad vi gjort för varann ni förstår inte hur mycket vi ställt upp för varann under den här tiden & hela förra året..
Om ni bara visste!
Ni kommer förlora henne om ni håller på, hon är 18 år gammal!

Volbeat - Guitar gangssters & cadillac blood

Philippa berättade just att våra älskade pojkvänner åkte till skell för att äta pizza & skrovmål i ett, smarta pojkar tycker jag..
Slutade tydligen med att det vart frasses, philippa fick nyss ett sms från matte larsson som sa att dom var en mil ifrån skell. var tvungen att skicka ett sms till min pojke & kalla han nörd & be han ringa mig när han kom hem därifrån...

Jag har fortfarande inte riktigt fattat det hela än, Men det kommer väl de också tror jag.
Johanna & Maria tack för att ni ställer upp.
Isac, tack för att du pratade med mig idag.

Creed - Six feet from the edge

R.I.P
klockan halv 10 imorse kommer pappa & väcker oss & samlar oss alla vid bordet i köket,
Ullis berättar att mormor Birgitta har dött, att hon dog imorse klockan 8.
For till axlagården & sa hejdå till henne, det var inte mormor birgitta jag såg, även fast jag vet att de var hon så såg hon ut som om det inte var hon, det var hemskt.

Vi alla älskar dig & saknar dig!
Vila i frid Birgitta Holmbom <3

Ulf LUndell - Öppna landskap

Det gick väldigt bra idag, ganska lugnt så där.
Där vis lutet kände jag att nej nu orkar jag inte mer, ont i huvudet, ryggen & fötterna, bara att härda & fortsätta,
magnus var min egna massage salv idag, fyfan va skönt det var när han masserade min rygg precis där jag hade ont också, Underbart.
Självklart ska de ju vara släckt när vi ska ner i källaren & byta om också, alltid lika kul..

Beyonce - If I were a boy

Står & pratar med sandra om att jag ska bleka håret & döda nå hjärnceller & bli dum med vätescyproxid & krille frågar
"blir man dum med de?" Ibland är den där pojken allt för tokig, fick mig iaf ett gott skratt åt honom.
Snäll som han är också skjutsar han hem mig efter skolan också, mycket snällt,
Imorgon blir de en lång dag 14.00 - 21.30. Känns faktist lite jobbigt, men ändå kul med kväll, ska se om min älskade pojkvän kan komma & hämta mig efter & kanske sova med mig kanske? fast dock tror jag då inte på nått av de, men jag kan ju iaf försöka.

Jag ringde min käre granne & hon svarar "ja, de är hos polisen, vad kan jag hjälpa till med?"
självklart måste man spela med henne & säger att jag vill göra en polisanmälan.
Hon skulle göra iordning cell 4 åt mig, mycket snällt av henne.
nej nu bleka håret & bli dum! ;)


jonas brothers - Can't have you

8.20 - 17.20
Den här dagen kommer inte vara kul alls, men det är bara att se glad ut iaf. det är ju bara så här i 5 veckor nu, så de ska man väl kanske klara eller?.
Måste gå & prata med elin sofia också om mitt tal om jag får ta de jag tänkt eller inte.. annars äre bara att börja om från början.
De här tangentbordet gör mig galen!, när man trycker ner "j" knappen så fastnar den när nere & går inte att få upp igen utan en penna. jag blir ju tokig.
När min dag är slut blir de oth! & färga håret, eller okej utväxten då, tack hanna som ställer upp som min egna frisör ibland! :)

Million - Miss fatty

Jag sitter här & ska börja med mitt tal för np i svenska.
jag vet vad jag ska prata om, men jag vet inte hur jag ska börja! de blir fan inte bra.
Ullis sa att de gick bra, tack för de, vi ska prata om nått som påverkar oss & de här påverkar mig även fast jag inte visar de på ett sånt sätt.

Frihet - kalas

Jag vill tatuera mig igen!
nå så sjukt hur taggad jag är på att göra de, tyvärr sitter de i pengarna. efter jul kanske?


Frihet - varför

Du vet inte, vad vet du då?!
När ska du se?, när ska du förstå?,
jag gav upp igår, nu ligger de hos dig att söka upp mig, att ta kontakt med mig.
Jag mår inte jätte bra & jag mår inte jätte dåligt heller.
Du måste se vad du gör!
Hur svårt var de att lyfta telefonen & ringa & säga att du inte skulle komma?,
det skulle ha känns mycket bättre om du ringde eller skickade ett sms, men du hörde inte ens av dig, Det är dålig stil!


Pink - Who knew

för de första du lovade,
för de andra du lovade,
för de tredje du LOVADE!

Du kan väl iaf medela? du kan väl iaf höra av dig?
Men du lovade mig, jag ger upp!

Pink - Dear diary

Jag frågade min lillebrors flicka om han hade nå extra kuddar i sitt rum & hon svara "ja han hade nå vita"
Mupp unge! han tar alltid mina kuddar när jag inte är där, jag ska kicka hans ass om dom inte ligger i min säng på fredag när jag kommer ner till pappa, den lille filuren.
Sen ska han & jag dela på min pojkvän för han ville också han en kille med bil & körkort, haha knäpp han är!

akon - right now

Jag vet knappt va man ska säga om de här.
Mamma säger om han flyttar måste vi flytta, då har vi inte råd att bo kvar här.
Då måste vi flytta till en mindre lägenhet.
Äckel på allt det hära.
frågan är ju hur det här kommer att sluta.


RSS 2.0