Aaron Hall - Don't Be Afraid

Här ligger jag & ser Saw 6.. Ingen av dom här filmerna är speciellt mysiga.
Jga förstår inte att jag lägger mig & ser den mitt inatten ensam också.. Men de är tur att jag har Johan på msn som jag pratar med. Annars tror jag inte alls att jag skulle fixa det hära.. jag är så sjukt lätt skrämd att det inte är sant..

Jag & Johan vi pratar om allt möjligt här nu, han är allt bra kul min vän. Jag är mycket tacksam att jag lärt känna honom för jag fick mig en vän för livet i honom hoppas jag iaf!

yeah

Jag har nu fixat ett prov på repfaserna.. men jag blir så trött i ögonen när jag sitter & stirrar på frågorna som jag gör. Så nu tar jag en paus iaf.

Bif Naked - Test

Körskolans hemsida bråkar med mig.. Bara för att jag ska sitta & plugga nu.. tre prov gjorda & sista fick jag 3 poäng ifrån G.. Jag blir så sjukt less!

Men ska fortsätta plugga & lyssna på Takida.

Closterkeller - Video-Film

Klockan är snart två och jag var sjukt trött för några timmar sen. Men nu ligger jag & kollar på Johan Falk - Vapenbröder. Såg gruppen för särskilda insatser precis innan. Jag har fastnat för dom så jag kommer väl ligga  hela natten & kolla. Kommer sluta med att mamma kommer att komma & säga åt mig...

Nu ska jag fortsätta med min Johan Falk & hoppas på att få sova länge imorgon men det kan jag ju alltid drömma om.

Aqua Timez - Present

Jag har aldrig varit så här trött imitt liv som jag varit idag vakna vid 7 av elsa sen kunde jag inte somna om. Jag förstår inte varför jag inte kan göra det.. Men väl på det där jävla mötet så får jag mig ett gott skratt.. En kille som satt brevid mig hade tatuerat in en apa som åker skateboard på ovan sidan av armen vid handen. Det såg jätte kul ut..

Jag har även köpt klart alla mina julklappar nu men nu känner jag mig fattig. Men det är väl sånt som händer vid jul?.. Varför ska de vara så dyrt för allting..

Jag & mamma sitter & hänger framför idol eller just nu är det ju då nyheter.. mamma hatar idol men bara för att jag vill se det offrar hon sig för laget liksom..

Lars Winnerbäck - Elden

Lars Winnerbäck igår. Det var nice, förutom att mina fötter var helt sjukt slut. & att efter en & en halv timme hade han kört två låtar som jag hade hört. Men höjdpunkten var när han körde Kom ihåg mig Jag njöt som bara den. Jag hade gått & satt mig då så där satt jag & tänkte på Johanna & Johanna tänkte på mig för det är våran låt. Den är så sjukt underbar!..



Bryyyydaaaar!

Cascada - bad boy



Jag fick mig iaf dagens leende på läpparna när jag kollade i skolkatalogen när jag gick tvåan.. Då gick den här lille filuren i trean el på draggen..
& Jag tycker bilden är så sjukt rolig & söt att det inte är sant.. & Han tycker det är mycket kul att han kan roa på avstånd...
Men för att jag ska börja le nu behöver jag bara tänka på den här bilden. Jag ler bara av tanken.


Jag hoppas du inte kommer hata mig nu! för då blir jag ledsen

Lars Winnerbäck - Kom änglar

Lars Winnerbäck ikväll med Johanna & Elina..

Det var 3 år sen jag såg han sist & den nya skivan har jag inte ens lyssnat på..

Bellas lullaby

Igår var jag, Johanna & Elina på bio & såg new moon.
Jag åkte från början ner till Holmsund för att jag skulle  hjälpa Pether med att plugga till hemkunskapsprov & jag hoppas att jag kunde hjälpa honom lite iaf..

Johanna kom & hämta mig när vi skulle till stan & när jag har tagit körkortet så ska jag köra henne vart hon vill för de är jag skyldig henne för jag har fått åka med henne så många gånger. Så nu är det min tur att ge tillbaka.. Men hon kör som en gud min vän helt klart!..


Åter till filmen, Jag grina lite här & där & jag skratta lite här & där. Men den är helt kart värd & se. Jag älskar verkligen böckerna & filmerna.. Jag tror seriöst det var en tjej på bion som satt bakom oss igår som fick en orgasm i en scen, det lät då som så. haha. Men jag skulle verkligen inte tacka nej till en vampyr & en varulv. Ingen som vill ställa upp på det?. Jag skulle vara dig evigt tacksam..

Nu ska jag sätta mig & plugga lite teori kanske.. det är ju ett måste nu för nu är allt bokat & så dära..

RUBRIK SAKNAS

Sitter nu i Holmsund, ska snart åka med min vän in till stan för vi ska gå på bio & se new moon.
Så sjukt taggad jag hoppas verkligen på att den kommer vara kanon..

Har hjälpt lillebror att plugga lite får hoppas han tar tag i det själv också.

Har även gjort lite nya inköp idag så bra som jag är! hihi

Disturbed - The Game

Lördagen spenderades framför wii & emma spöade skiten ur oss allihopa!
Först Ullis, sen pappa & sist jag.. Vi skrattade så sjukt mycket för vi var inte alls bra & emma var bäst!..

   Zera ville också vara med..

Hittade bilder från vimmlet när vi var ute sist. haha



Vapnet - Kalla mig

Går kvällen spenderades i Obbola hemma hos Anneli med Johanna, Anneli & Mattias. Chillade med lite idol & prat. Alltid lika trevligt..
Dagen har spenderats med att kolla på innebandy, förts Holmsund - Röbäck. Holmsund vann. Sen blev det järnet till sjöfruhallen för där spelade sävar.. Matchen var ju som det var, men de fanns ju iaf ögongodis så det kan man ju inte klaga på iaf! Hihi..

Tur att ni sa att de var utanför de minns jag då inget om. har aldrig hänt. Inne ja men inte då utanför.. Men ni måste ju ha varit fulla som svin..

Hade inte klockan varit halv 8 hade jag fan gått & lagt mig nu. Jag är så sjukt jävla trött..

Brooke Hogan feat Colby O'donis - Hey Yo

Grattis på födelsedagen Ullis!

Så snäll som jag är så bakar jag en smörgåstårta! Jag som inte ens äter det. Men dom ville så gärna ha det så jag ställde mig & gjorde en.


Så här fint blev mitt mästerverk.

Air Supply - Big Cat

Våran lilla katt har hittat en påse i mitt rum som han leker med, han heter sune men pappa kallar honom skutt.. Men det kan ju bero på att han hoppar & gör massa bus hela tiden..
Jag & Pelle stod & kollade på när Emma försökte göra engelska glosor som Ullis ska ha til sina elever men de slutade med att vi också  stod & försökte komma på vad det var för ord som skulle in. Men sen satt vi & gjorde själv & min bror är ganska hel tokig för han satt & hittade på egna ord som han tyckte passade.. som att träskor heter woodshoe på engelska...

Johan, jag väntar på min ring. Jag gifter mig icket utan en förlovningsring! Haha.. 

taylor Swift - Love story

Halkbanan idag & det jag verkligen inte ville var att jag skulle vara den som skulle köra första biten dit men självklart!. Men det gick bra påvägen dit. Väl där var det väldigt kul att göra det, fast jag fick så jävla ont i huvudet av allt. men det var självklart värt det. Jag snurrade ett helt varm det var lite läskigt om jag får säga det själv..

Nu sitter jag i holmsund hos pappa hänger här i helgen. Emma berättade att hennes råttor hade dött, en hade tydligen ätit upp den andra :S, as äckligt, men hon har inte alls haft dom länge..
Min broder plé är här & hänger också, klart vi bråkas förstår inte varför ALLA mina bröder älskar att bråkas med mig..

Nej nu ska jag fördriva tiden med att kanske göra någon galen kanske?

marry me?


haha, fan inte dåligt! Johan kom fram till att de skulle bli väldigt snygga barn vi skulle få.
så på torsdag förlovar vi oss & på söndag gifter vi oss. Men dock så vet jag inte om han lovade mig så bra ring från en automat. Fast om jag skulle vara en bra fru skulle jag få en ny & fin ring...

Within Temptation - Memories

Jag har väl aldrig varit ett sånt stort fan av Wrestling. men igår låg jag uppe hos Krill & såg det med Krill & Tobbe.. Vi såg lite The Rock & Hulk Hogan. Jag tycker Hogan är så jävla AWESOME.Men om jag får säga det själv så tycker jag att Wrestle Mania var ändå ganska läckert, men jag vet inte om de är sant eller fejk?. Jag har aldrig förstått det. Men jag kollade på det sen blev det lite Acdc konsert & sen lite wu-tang också. Inte riktigt min musik men de var trevligt..
Men jag är väldigt trött idag, Så nu ser jag lite oth & sen ska jag ta tag & se Paradise Hotel som jag missa igår...

17/11..
Jag kommer aldrig glömma & jag kommer alltid komma ihåg. Jag är tacksam för allt. Jag är glad för den tiden vi fick..
Men jag kommer alltid minnas det här & det ligger mig varmt om hjärtat.

Dagen ska gå till att tänka & fördriva tiden på annat, jag måste iaf försöka.

Abba - Ring Ring

Jag har suttit & kollat i guldfynd katalogen vi fick hem idag. Jag hittade en ring jag verkligen ville ha, hur awesome som helst.
Jag gör även halkbanan på torsdag & jag vill fortfarande inte göra den & de spelar ingen roll hur många gånger ni säger att den är skit kul. Jag vill inte göra den!..
Jag har även kommit på att jag ska söka till paradise hotel om de kommer en ny säsong, jag skulle lätt vinna? eller tror inte ni de?.För jag tror jag skulle passa as bra där, jag är ju en som manipulerar & ljuger & ja sticker kniven i ryggen på folk.. haha det programmet är ju bara sjukt..

Nu ska jag tydligen få tillbaka min film också, men jag får gå upp & hämta den, ska fan tvinga krille att komma ner & hämta spelet isf!

Ja må va leva (som elsa sjunger)

Grattis lillasyster på 3års dagen!

Lady gaga - Bad romance

Kvällen den var bra, vi började hemma hos Elina.
Jag är glad att jag har så underbara människor som gör mig glad runt omkring mig.
Vi tog en promenad till Krogen Krogen & jag älskar min vän Johan som fixade in mig gratis!
& min underbart fina drink jag fick med ett litet hjärta på..
Vad ska man säga om folket? jag förstår inte att folk tycker de är så kul att putta omkring andra på dansgolvet, jag förstår det inte. Ingen av oss tyckte det var speciellt kul, vi blev bara arga.. Sen kom de ju en ful fitta också. GUD vad jag hatar människan!..
När jag & Johanna går från krogen så ja det var jobbigt skorna bråka med mig jag gled somfan i mina skor.. Johanna vägra köra mig till sjukan om jag skulle ramla så jag höll mig fast i Johanna. Så Tack för det!
Men jag fick ju ett samtal om att jag skulle bli hämtad & ja, det blev ju inte alls bra. Skrattade iaf ganska gott åt dig idag. Du är faktiskt ganska söt om jag får säga det själv.

Firat lillasyster som fyller 3 år imorgon, med en massa kalas & en massa gooo fika!.. Elsa bjöd in Johanna så hon kom hit & fikade & umgicks med oss idag. Det var mycket trevligt. Tack för idag Johanna!

PUSS

Jag skriver om kvällen sen. Nu kom Johanna & vi ska fika en massa tårta & goda saker!

Elsa firar 3 år idag


Back Laid - Bakerman




Elsa & mamma bakade chokladbollar. Elsa hade det mesta i ansiktet.

Chess - Ett Möte På En Bro

Mötet idag, jag gillar inte alls att kliva upp före klockan 10.. Jag funkar inte som person då.
Jag förstår verkligen inte hur Johanna klarar av att ta sig upp där vid 5 när hon ska åka till skolan. Men som hon sa idag var "måste man så måste man". Det är ju så, men sjukt jobbigt..
Men satt & kollade på nå papper idag med egenskaper kanske inte så kul..

Jag hade någonting jag skulle skriva men nu kommer jag inte alls ihåg det..
Men en sak är säkert förstör Eddie takiads curky sue ikväll ska jag banne mig se till att han får en påle uppkörd i rumpan!. Han ska ut ikväll jag säger då bara de..

Jag vill baka men är de värt de? tårta som en gris på söndag..

Jason Derulo - Whatcha Say

Att bli väckt av elektriker är inte min grej!.. Jag gillar de inte alls.
Efter mitt möte med Jonas idag åkte jag till ersboda för att hänga med Magnus & Gabbe.. Jag förstår inte hur Gabbe orkar, jag & magnus var slut medans gabbe bara fortsatte!.. han skulle hoppa på oss han skulle leka med bilar vi gjorde allt för att få sova! men de funkade fan inte.. Vi började se tomtar & troll men de gick inte heller för Gabbe SKULLE VERKLIGEN INTE SE DEN! det var Herbie som gällde för honom..
Men Gabbe tycker om att göra illa sin morbror jag dog av skratt till slut..
Jag tycker om att hänga på ersboda hos dom.Sen är de ju ett plus att dom har världens sötaste hundar, en hoppar på mig & den andra hon ligger i mitt knä.. Jag älskar cassie! & hon älskar mig lika mycket för jag är så jävla bra!.. Jag låg & sov i magnus säng när han satt & åt då kom cassie & la sig under sängen så de blev varmt & skönt...
Gabbe blev lite små ledsen när jag skulle åka för han hade ju gjort sig fin för att jag skulle komma & han älskar mig också!..

Jag & Hanna gick iväg på ica, Hanna skulle ha glass & jag kebab.. Hunken jobba inte HELVETE också!. Men gott var de & jag var tvungen att gå & hämta Hanna idag jävla lat hon är alltså!


Barenaked Ladies - Shoe Box

Köpte nya skor idag, eller Johanna betalade dom så jag är skyldig Johanna pengarna & dom ska hon få så fort jag får mina pengar nu! Men Tack så jätte mycket Johanna du är helt klart bäst!

Dom är så sjukt snygga!.. Sen hittade vi även två par till skor jag vill ha.. Ett par röda pumps som jag ska köpa på en annan sida sen ett par svarta as snygga! Men inte har man dom pengarna inte..

Aceyalone - The Grand Father Clock

Hannas farfar är helt klart den roligaste människan jag vet!
Jag skrattar alltid lika mycket varje gång hanna berättar vad den karln har hittat på för tokigheter.. Mamma skrattar också, det bästa var igår när han kom in till Hanna klockan 7 på morgonen & bara stod & log för han hade fått nya löständer! HAHA så jävla klockrent! Bästa var ju att han kom in klockan 7 på morgonen för att visa sina nya tänder.. hanna jag ÄLSKAR din farfar. Han är så rakarns rolig att de inte är sant.. Men han & jag är ju bästa vänner så det kan inte bli bättre.

Sen idag tyckte jag hanna skulle säga till Peter på pizzerian att vi älskar honom,. Men hon vågade inte för sitt lilla plåster i ansiktet.. Men när hon tagit bort det ska vi säga att vi älskar honom & han kommer falla på engång för vi är så jävla snygga!.. Nu satsar vi på det hära Hanna..

Scarface - Mr. Scarface

Såg klart scarface med Krille igår, Den delen som jag inte såg sist. Kanon bra film & jag låg i en & en halv timme & sa att han skulle dö & oj så rätt jag hade där!.. Jag har fått "Say hello to my little friend" på hjärnan bara för att han säger så.. Men filmen är as bra!.

Idag var de körning & jag börjar bli less nu, halkbanan blir den 19 för jag var sjuk i onsdags då jag skulle göra den...
Annars har jag hängt hos Hanna & ba haft de så trevligt så i hennes tvrum..


Garth Brooks - The Fever

Febern är nere nu men hostan är kvar & ont i halsen har jag & REVBENEN!..
Men jag är sjukt trött i kroppen så helt hundra är jag inte än.. Jag har nog aldrig sovit så här mycket som jag gjort i veckan sinnes sjukt vad jag sovit.. De är tur att Johanna känner mig så väl att hon vet att när jag inte svarar på sms eller nått så antar hon att jag sover & hon har alltid rätt också..
Men jag satsar på att må bra så snart som möjligt..
& jag prata med lillebror idag vi kom fram till en massa bra saker men det gör vi alltid när vi pratar för vi är ju som sagt bäst.

Så ikväll har jag & mamma sett körslaget & dansbandskampen mamma har flippat & hon hatar att jag gör de men när hon gör det är de OKEJ!
Men en av killarna i ett av banden han var ju sinnessjukt söt också! glimten i ögat så dära.. Kanske ska börja lyssna på Zekes om dom vinner då? haha Jag & dansband? Njaa ingen bra kombination tror jag! haha


Boa - Snow White

Igår kom de faktiskt en massa snö fast idag finns det ingenting kvar.. Elsa blir så glad när de kommer snö för hon vet att då kommer tomten.. Men inte än inte, Jag har ju som inte ens köpt en enda julklapp än. Jag har ju som inte ens kommit på vad jag ska ge någon än! PROBLEM!..

Jag spelar mitt farmville. Och hostar som en jälva gris gör jag också. Ont i revbenen har jag med, kommer väl lyckas som hanna att he sönder dom :(...


Suddig & bra bild, prova ta kort genom fönstret kameran har ju nån sån effekt.

Jack Johnson - Better Together


Vi hängde ju som sagt på krogenkrogen i lördags. Syns det att vi är släkt?

Flyleaf - I'm So Sick

Jag hatar att jag är sjuk. Jag har inte dåligt med feber,
Den går upp & ner hela tiden. Och jag har ont så det blev ingen halkbana för mig idag. ska nog snart gå & sova igen för jag mår inte bra & jag fryser så jag behöver det nog..
Johanna är snäll som erbjöd mig sin bastu för där är det varmt & skönt. Jag funderar starkt på att våldgästa den.

Melody Club - Fever Fever

Denna natt har inte varit rolig alls.. Jag sov med riskudden & skönt var det.. Vakna väl vid halv 3 då mådde jag inte bra. Febern låg på 39 grader.. Sen tog jag två alvedon & när jag vakna imorse var den bara på 38. Men huvudet var piggt med inte kroppen.. For & körde, det gick väl så där. kom hem & höll på dö av värmeslag.. Ska snart iväg på riskettan & sitta där i några timmar det ska nog gå bra det också. Bara jag kan hålla huvudet uppe.. Men jag vet hur jag blir när jag ska sitta länge jag håller på att somna..
Halkbanan imorgon, jag är inte alls taggad..

Nu fryser jag igen, antingen är febern påväg tillbaka...
Satt & prata med min faster för en liten stund sen inte så ofta man hör av henne..


Darling Violetta - Awesome

Jag ska göra lilla uppkörningen imorgon! GAAAAAAAAAAAH!
Jag är så sjukt nervös!

Sen är de riskettan på kvällen & på onsdag gör jag halkbanan..
När jag kom hem från körningen idag så mådde jag fan inte 100.
Ont i huvudet, ont inacken & mådde bara bajs, jag la mig & sov & skulle ha en riskudde
det har gjort sina under.. nu gör de mest ont i huvudet..
Men riskettan sitta tre timmar Hej jag kommer somna?
Men jag är sjukt nervös..
Jag kanske har körkortet till Ullis födelsedag, vad tror du om de?
Jag ser verkligen framemot det här nu. Men somsagt jag är nervös & tackar fan för att alla tror på mig!

Nu har ni fått veta vad som händer i mitt liv. resten får ni inte veta.. Ni lär få mass sms av mig när jag väl tagit kortet!

Lars Demian - Dagen Efter Igår

Min går kväll började hos Elina med Johanna, Anneli, Elina & Ros. En massa skratt & prat & hur mycket kul som helst..
Vi tog oss en promenad till Ålidhems centrum, in på krogenkrogen. Min storebror håkan gav mig dissen igår. Men jag fick hänga med min bror Pelle & träffa hans kompis basse också. Jag hade verkligen jätte kul...
Men frågan är ju vad fan vill ni mig?! Ni behöver fan inte sitta & stirra på mig för att raportera till honom. Jag tror fan inte att de är någonting han vill.. Men fyfan vad less jag blev igår, ni förstörde verkligen väldigt mycket av min kväll för mig igår.. Plus att vadå du skulle hålla koll på mig?! vafan har du med mitt liv att göra?!  Du är hans vän låt mig vara då?, du känner mig inte & har träffat mig max två gånger i ditt liv. Inge mer..NI VET HUR DET BLEV & JAG GJODE INGENTING!.. Kan ni snälla lämna mig ifred & låta mig leva mitt eget liv?..

Och att du kom & bad om ursäkt var något som jag inte alls ville höra, vi var inte tsm när ni gjorde de ni gjorde & jag vet att du inte ville vara dum.. Men ursäkten behövde jag inte alls. Jag tappade allt fotfäste efter det..
Men mina vänner är guld värda, jag älskar er allihopa!
Jag fick min björnkram av Johan igår innan jag skulle hem, den var efter längtad..
Pelle att du verkligen kom till krogenkrogen efter många tjat & för att träffa mig så är jag mycket glad för de!
 Tack för en bra kväll!
& idag så mår jag inte som någon jävla prinsessa iaf. Men jag mår bra iaf!


RSS 2.0