Parachute - The New Year

2009 börjar helt klart lida mot sitt slut & 2010 börjar..

Att berätta vad som hänt det här året är ingenting jag orkar göra.. vi kan ta det mycket kortfattat & vissa förstår..
Förlorat något, fått något.
Mycket skratt & glada dagar har jag varit med om, men även mycket gråt & ledsna dagar..
Var en period jag var väldigt hängig & J, du vet att jag är dig evigt tacksam för att jag har dig. Du är bäst!
Jag har mina vänner & jag är mycket glad att jag har dom för utan dom skulle jag inte vara något.. Dom är de bästa jag har..
Min familj är ju helt underbart knäpp den också.. Vi gör mycket sjuka saker men vi är bäst ändå..
Min mamma skulle ha fått sitt 5e barn för två veckor sen men än så håller hon ihop, jag hoppas verkligen att hon håller igen till efter tolv inatt.

Emma håller sitt godislöfte, det går ut 00.00 & då kommer hon styra i sig godis just nu har hon nedräkning för det också... Jag skulle helt klart kunna gå & lägga mig för jag är så sjukt trött men det ska jag inte..

Johanna kom hem nu jag saknar ju dig! Men jag hoppas verkligen att du haft det så bra där borta, för de är du värd..
Nu ska jag fortsätta se allt för min syster med Ullis & Emma..

Men det var mitt år i korta drag, kanske kommer med bilder senare om jag orkar nån gång..


Allister - Pictures


Jag & Emma gjorde ett gratiskort till pether som han måste ha uppe!

Vi kör lite fluff idag när det är nyår & allt.

Min lilla kissebäääbis.. Min sune!

28 Days - Birthday

GRATTIS PÅ 14ÅRS DAGEN LILLEBROR!  ♥


Jag vill ha tårta! men då får jag nog allt ställa mig & göra den åt oss också

Michael Bublé - Home

Jag & Ullis åkte till Pelle, Dom skickade upp mig för att dom skulle lämna tillbaka en film som han hyrt.
Pelle hade fin främade så han hade städat. Basse satt & hängde där hos honom.. Ullis fick diska, pelle styrde innebandyklubba till emma. Medans jag & Basse satt & hängde i soffan & lyssna på musik & såg klipp youtube..
Nu när vi har kommit hem efter så där någon timme.. Lyckades min syster komma åt min blogg sen har jag färgat pether hår, det blev faktiskt väldigt fint på honom. Just nu sitter jag & emma & ska styra upp en skattjakt åt pether så där kanske då lite..

Hahahahahaa!!

Hejsan!!!

//Världens bästa lillasyster=Emma

Alesha Dixon - Cinderella Shoe

Holmsund igen då.
Lillebror fyller ju år skiten blir stor..
Var på stan köpte mina älsklingar, dom är så snygga så.
Sen kom Ullis & Emma & hämta mig for på maxi handla lite på H&M. Jag är mycket nöjd.
Nu ska jag sitta här en stund till sen ska jag tydligen färga pethers hår :O.. han är blond & ska bli brunett.

Se så snygga dom äääär!

Eddy Arnold - Angry


Just nu sitter jag med min systers hörselkopor för hon skriker som en gris för hon inte får se tv & inte lyssnar på mamma.
Kanske ska köpa ett par såna för att ha när hon är så här?..


Loretta Lynn - Big Sister, Little Sister

Stan idag med elsapelsa det var ganska trevligt, hon är en väldigt livlig tre åring. Jag fick iaf med mig en tjocktröja hem & snabba cash!.. Jag har även ett par skor jag vill köpa gud så kär jag är dom! jag måste bara ha dom!.. men jag vet inte? 750 kr?.. de känns surt men dom är så snygga!

Imorgon rullar jag till Holmsund har inte besämt när jag ska ner men ner ska jag. Får se om jag blir ett par skor rikare & lite fattigare på kontot eller inte..

Grizzly Bear - Little Brother

Det är inte lite snö ute nu.. Det är helt sjukt...
Fick se en fin bild igår. Oj va jag skratta hur kul som helst..
Bilen som var blå var totalt över snöad & var nu vit.. Såg verkligen hur kul ut som helst.. Men det roliga är att den måste ha sett likadan ut idag. Tur de inte är min bil ;)..

Nu ska jag kanske lägga mig & sova & chocka kroppen för engångs skull?..
Jag åker iaf ner till pappsen & Ullis på onsdag, lillebror fyller ju hela 14 på torsdag själva nyårsafton till & med, fjortis är vad han blir men frågan är ju om han inte redan är det? hårsnoddar runt benen, snurrar byxorna tio varv runt vaden, förstår inte alls hur det kan vara skönt & de ser bara dumt ut & jag vet inte hur många gånger jag ska behöva säga det åt honom tills han förstår?...Kanske måste slå in allt i huvudet på honom så kanske han lyssnar på mig?.. Men de tror jag inte heller.
Sen den här frisyren som alla går med nu.. Ska alla bli nästa krilleboi? Pether har likadan frisyr som han hade för ett tag sen, & ibland ser han ut som en igelkott i håret.. Är det verkligen min lillebror?.. Men  han håller ju på bli en STOOOOOOOR pojke nu så vad ska man vänta sig?..


Bing Crosby - Snow

Det har verkligen inte snöat lite nu, igår snöade det hela dagen & idag med.. Det sägs att det ska snöa imorgon också.. Jag tror vi inte haft så här mycket snö på väldigt länge..
Johanna skickade ett sms om att dom hade sol iaf, skönt för henne här är de snö..

Så här ser det ut på balkongen

Det är fint med snö men det får gärna sluta snöa nu..
Men jag vet iaf minst en som är överlycklig just nu! & det är min vän som bor i ersmark för han bara älskar att köra skoter.

Nils Lofgren - Black Books

Mamma kom & frågade om jag ville se stenhuggaren med henne andra delen, så jag satte mig & såg den, fattade inte så mycket men det är sånt man får ta när man missar första delen. Men det är iaf en film som är gjord av en bok av camilla läckberg, även gjort isprinssesan & predikanten, dom har jag både läst & sett. Mycket bra.
Mamma tyckte att jag skulle läsa alla hennes böcker men just nu har ju som en miljon böcker att läsa så jag har lite att göra. Men att läsa är ju någonting jag alltid har tyckt om så det ska nog gå bra.


+ att jag vill ha snabba cash & att mamma har en bok jag ska läsa också


Closterkeller - Video-Film

sov till ett, det var nice det..
Dagen har jag bott i soffan med att se film..
Nu fortsätter jag med att se andra avenyn..
Jag tror att film kommer vara min vän idag & ikväll kan det bli bättre eller?.

Min vän Johan har även kommit hem nu! :D


The Black Eyed Peas - Party All The Time

Så nu är jag hemma eller jag har ju som varit det ett bra tag men ändå..
Jag har haft en mycket bra kväll med mina tjejer..
När vi kommer till corona ser jag att Renaz jobbar så jag glider fram & pratar med honom, de slutar med att vi alla får gå före i kön för jag är så jävla awesome! vad skulle tjejerna göra utan mig? dom skulle inte klara sig helt klart! Men vad hände när vi skulle ut?! jävla vakter, tog fan 1 timme för att vi alla skulle komma ut genom dörrarna till utgången.. helt jävla sjukt, värsta jag varit med om.. det var mindre kul!
Men kul hade jag verkligen..


Tack M för att du kom & hämtade mig det var snällt.

Nej nu ska jag lägga mig & försöka sova & jag hoppas min vän Johanna får det jätte bra när hon åker iväg en vecka nu övet nyår!

Jag fryser & mina fötter gör så sjukt jävla ont det är inte ens kul att gå på dom...

God natt folket & tack för en bra kväll tjejer!


Annie Lennox - Gift

Nu har jag kommit ner från mormor & det var nice det också!..

Paket, Böcker i mängder jag har mycket att göra nu, alla hp filmer som kommit ut, brödrost, pengar & en massa smått & gott :)

Nu sitter jag bara & hänger här, men jag är så sjukt trött att jag vet inte alls hur jag ska få det att gå ihop ikväll.. Kommer seriöst att somna på dansgolvet.. Johanna du bär mig om jag somnar va?.. Ska på Corona med mina brudar ikväll & skaka lite rumpa för vi är så jävla awesome!
Imorgon åker även Johanna till varmare bredd grader, bajs på henne!

Fick iaf en väldigt söt bild igår & jag ler så fort jag ser den, för den pojken är så sjukt söt att de inte är sant!

Robbie Williams - So This Is Christmas

Det var mys igår, vi chilla lite & chillade lite till..

Efter alla paket blev det att spela game of life ett spel som jag verkkligen inte fatta någonting av, hel knas var det, mycket trycka hit & dit, haha


Fick sminkning på make up store, parfym (Avril lavinge - black star), oth box säsong 3, & en navel piercing, Riskudde & en bok av johanna, Helt klart Mycket nöjd :).

Ska snart upp till mormor & fira jul med dom (:

Vi hade det väldigt trevligt ute på Bergudden igår, min julafton var verkligen bra!

       Emma lekte med mitt hår,


Merry X-mas

God Jul på er!

Vakna klockan kvart över 6 & gick upp, sen var de bajs kallt på golvet i hallen så tur jag inte ropa rätt ut för då hade folket vaknat.. sen sova igen hah! där trodde jag fel!.. kom en hund & slicka mig i ansitet men som tur var gick hon & la sig med patrik igen :)..

Pappa är & handlar, Ullis plockar ur diskmaskinen & jag funderar starkt på att klä på mig för det är ganska kallt nu.. Resten sover. & vi kan se kalle idag för nu funkar kanalerna! :D.. (jag lär ju som vanligt sova till kalle).

Kisschasy - The Boat

Nu sitter jag ute i stugan på Holmön. For ner på stan, träffade Johanna & Per en liten stund, sen hade jag turen att få åka hem med Johanna & hennes pappa.
Så hängde i Holmsund en stund innan vi tog oss i kragen för att åka ut till norrfjärden..
Kallt somfan var det att vänta på färjan, när den väl kom gick jag & emma på med hunden & tog varsin hörlur från mitt headset & bara lyssna på musik.. Sen efter ett tag börja det gunga jävligt mycket! då mådde jag inte alls okej, det är inte kul att åka färjan när den ska gunga så mycket.. för både jag pether & emma mår bajs dåligt..

När vi väl kommit ut till stugan så fick jag & patrik gå i meter snö för att ens komma fram,  men vi tog oss in & efter ett väldigt bra tag så fick vi värme i huset också.. Nu är det väldigt mysigt att sitta här.

Jag har även kokat knäck för första gången i hela mitt liv, även bränt sönder tungan två tre gånger..
Nu ligger dom ute på bron..

Putte ligger & sover i soffan han la sig för att se sagan om ringen men somna efter 5 minuter.. vi har några få kanaler men måste ju ha ettan imorgon för att kunna se kalle! Pappa styr upp skinkan, Ullis & Pether ligger & ser film.. Emma sitter & läser allt jag skriver högt för mig & pappa just nu.

,

Träffa Johanna & Per för en runda på stan sen åker jag ner till pappsen för att åka ut på holmön för att fira jul..

Vi märker väl om jag har nå internet ;)

H.O.T. - Candy


Idag fick jag en paradisask av mormor som vi alltid får när sandra fyller år..
Egentligen är det onödigt att jag får en för jag äter 4 godisar på övre lagret & samma på undre.
Men jag har inte fattat tycke för dom andra än kanske kommer med åren? vad vet jag..



Eric Lapointe - Crime

Sen i söndags har något pucko på 5;e våningen borrat.. Man hör det hela vägen ner till oss också.. Satt & hade Johanna i telefonen & hon hörde det till & med..
Sen är jag mycket less på att vi måste ha dörren låst hela jävla tiden för det är tre kvinnor som går in i lägenheterna & tar allt som är i hallen.. Vänta nu, våra förra dörrar var mycket bättre då hörde man när det kom någon men nu har vi säkerhetsdörrar så man hör ingenting! allt är föreningens fel.. Jag & Hanna ska klaga till Bosse!
Sen vill vi ha våran bänk tillbaka också vi tar nog det i samma veva här tror jag

Parokya Ni Edgar - Family Dinner

Middagen på lokalen ja det var väl trevligt.. Åt & jag gick väl kanske upp 5 kg så där.. Men det är ju snart jul & då äter man extra mycket.. Innan jag gick hem satt jag & prata med mammas kusin Emma & Hennes kille Erik, hur trevligt som helst..

Nu ska jag lägga mig & se någon film skulle jag tro & chocka kroppen & somna tidigt eller så lägger jag mig & läser det kanske skulle vara något..

Dannii - The Shower

Jag & Johanna tänkte i helt samma banor idag. Jag ringde henne när hon tänkte ringa mig det är lite små awesome så där..
Nu har jag äntligen duschat & måste verkligen göra mig klar för halv 5 ska vi vara på lokalen & äta med mammas del av släkten..

Men nu ska jag sätta mig & läsa boken jag lånat av Johanna & hoppas på att den är awesome men jag tror på henne när hon sa att den var bra!

Lexy & K-Paul - Let's Play


Detta är då Chicken invaders 2 som jag & emma har spelat som tokar sen vi hittade det på datorn.
hur jävla kul som helst.. Tycker verkligen att ni ska prova på det man blir som små fast i det.. De kanske låter hemskt att vi dödar kycklingar så där men inte vi som kom på spelet.. Någon snäll själ som vill köpa det till mig?

Art Brut - Fight!

Match idag.. Eller kan man kalla de slakt?.. Domarna kunde inte dömma, borde inte få vara domaren..Men därför blev matchen som den blev också. Blev lite slagsmål i slutet också av matchen det är helt jävla sjukt..
Brandlarmet gick & vi fick gå ut det var inte nice att gå efter ett gäng svettiga sävar spelare. Jag var helt klart tvungen att lägga iväg "fyfan va de lyktar svett här!". Stå ute i kylan mindre nice, men det var falskalarm så vi fick gå in igen.. Men holmsund vann med 5 - 4 över sävar.. Men de gick två klubbor för sävar också.. "jag skulle bara fixa till sarjen"

Pek har även retats med mig hela dagen idag, förstår inte att det är så kul men gör ni så. det blir nog bra det..

Jag vakna för en stund sen efter att ha sovit i soffan i köket, den är väldigt skön men det har varit liv men jag sov ändå.. Nu väntar jag på att pappa ska styra upp & skjutsa hem mig men han & Pelle sitter & ser hockey som pappa spela in.. Sverige - Finnland.

Elton John (Tribute) - Friends Will Be Friends

Ikväll har jag varit med mina fina vänner Johanna, Anneli & Elina. Vi hängde hemma hos Johanna & bara hade det trevligt, kvällen bjöd på sällskapsspel med familje geni.. Det är fan tur att vi är allmänbildade!
Mycket prat & skratt, som en kväll ska vara. Tjejorna är helt klart de bästa..
Fick även springa mellant tvrummet & köket, de gick inte så bra för sara & signe tur jag kunde hjälpa till då!

När jag kom hem så låg min syster med min dator i knät där har hon nog legat sen jag for med andra ord.. Vi spelade lite chicken invaders 2 - 3. Hur kul som helst. Putte skulle också sätta sig & spela, han tror han kan klå mitt & emmas rekord skulle inte tro det va!

Puss på er tjejer!

Joey Tempest - The Match

Emma hade match idag & där var jag.. Dom vann med 19 - 0. Det kan inte ha varit kul att vara det andra laget..
Maxi seriöst skulle alla handla idag eller? tror nästan halva Umeå var där idag..

Hade en gul liten kompis inatt & imorse lätt att sova till någon som lever om somfan? njäääe

Jag & emma hittade ett spel på min dator det var kul man sitter & dödar kycklingar.. det är sjukt kul haha, men snart måste vi köpa det


Chris Brown - So Cold

Mina fingrar skakar jag fryser så sjukt mycket just nu.. mina tår är jätte kalla också..
När jag kom hit idag så var det 17 grader i köket.. det var kallt. Ullis eldar nu för fullt i vedspisen i köket så där är det väldigt varmt..Så nu är det 20 grader. Jag står vid vedspisen & värmer rumpan.

Blondie - Happy Dog

Nu hänger jag i Holmsund igen.. sist när jag var här fyllde Ullis år.
Min dag började ju inte alls bra.. har en jävla workshop varje fredag men icket idag den var inställd & vemfan kollar sin mejl så där på morgonen? vem kommer ens på den tanken..
Så när jag kom dit var det bara att vända & åka ner på stan & vänta på bussen till far.

Jag har varit ute & gått med mitt monster till hund, hon är ingen hund på vintern hon leker ubåt.. Sommaren är hon en ko & på vintern en ubåt, tror helt klart att de blev fel när vi köpte henne!




Men en sak är säkert hon trivs i snön min älskade lilla hund

Bow Wow - Puppy Love

Snön är här & det är ljust ute igen, Snart är julen här.. Vi kanske får en vit jul ändå!..


Kolla vilken tjockis!
Jag skulle ge vad som helst för att få mig en mig en sån där liten!
Fast den blir ju ganska stor sen men ju större dessto bättre!
Hade jag haft 10.000 & inte bott hemma där folk inte vill ha en så skulle jag lätt ha köpt en.
Men den ligger högst uppe på min önskelista, kommer nog ha den högst upp tills jag antingen kan köpa den själv eller någon snäll själ ger mig en.

inte okej

49.... ska ha 52
Sug min icke existerande kuk!
Så glad är jag idag.. Finns ingen ork alls, jag hatar världen & jag hatar denna dag.. allt bara suger.. Kunde det inte gått vägen för mig idag?! Jag vill inte alls göra någonting till.. jag vill inte, känner mig inte alls peppad på det här..
Ringde Johanna i förtvivlan & tårarna bara rann jag HATAR denna dag & jag hatar teori prov det kan ju ta sig någonstans..

Nu ska jag se mina jävla serier & livet kan ju låta mig vara!

Tack för mig..

Calle Kristiansson - Walking in memphis

 Då

Nu

En liten skillnad va?

Band Of Skulls - Friends

Mammas Anneli & Mattias kom hit nu & fikar med oss. Jag tycker dom är helt underbara helt klart..
Dom har funnits i mitt liv så länge jag kan minnas & det är jag glad för. För dom är mycket trevliga & man blir glada av att prata med om.. Dom är alltid på så bra humör..

Så ett stort plus till mammas vänner anneli & mattias!

21 år det är mycket

Ice Cube - It Was A Good Day

dagen har varit full med massa folk.. Mamma fick en bok som jag vill läsa men jag får inte läsa den före hon har läst den, hon är så elak med mig!
Tårta i mängder, jag älskar mammas mint tårta gud så god den är..
Men här sitter jag & ska göra teori prov för att plugga men tro väl fan att dom tagit bort dom proven jag klarat jag blir så arg & deprimerad för jag orkar fan inte med det hära..

Halsen blir fan inte bättre legat & hostat hela natten & jag klarar fan inte av det här längre...
Mamma har köpt mat Elsa beställde pizza! gott somfan


De här med att ta kort & sitta vid min dator är något som min syster tycker om så här kan det se ut...

Happy Birthday

Grattis mamma på födelsedagen!

Huggy Bear - No Sleep

Efter si så där några timmars vändningar så somnade jag vid kvart över 4.. Mamma ringde & väckte mig vid halv 11 & fråga om jag skulle ha något från något fik men de orkade jag inte.. Ringde Johanna & gick & duscha sen vid halv ett åkte jag ner & träffade upp Johanna & Elina som shoppade alla sina julklappar. Mycket trevligt.
Men nu börjar tröttheten komma krypandes, vet inte alls hur jag ska klara av att hålla mig vaken ikväll..
Men imorgon är de tårta i mängder som gäller! fyfan va jag ska äta mammas mint tårta ni kan ju glömma att ni får smaka den för den är bara min! helt klart bääst, Men jag måste städa mitt rum & jag ska plugga lite mer...


Idol 2009

Idol finalen ikväll säger jag bara!
Erik Grönwall, vilken man!.. Hans röst är så sjukt underbar att de inte är sant.. Han kan verkligen sjunga.. Jag är nog lite små kär i honom så där i smyg.. Äntligen får jag som jag vill när de gäller ett tvprogram äntligen så gör folk som jag vill haha..

Bamboo - Dinner At 6

Julbord på ica.. Man blir ju inte mätt på det, med tanke på att jag bara äter typ fyra saker på det dära, köttbullar, prinskorv, potatis & rödbetssallad.. Men klart så ska dom vara elaka med oss bara för att vi kommer "nu kommer bergströms, nu kommer maten ta slut.. Det var därför mormorn gick först för att få mat".. Tydligen är vi så tjocka i familjen iaf enligt sandras pappa & benke.. mycket snällt!

Nu funderar jag på att powernapa eller nått sånt.. jag orkar inte alls sitta uppe just nu.

Pink Floyd - Money

Igår låg jag & prata med johan & jag fråga om han kunde fylla på min mobil som så där på skoj. Snäll som han är så gör han det.. Jag fick in 50 kr på telefonen för att han hade fått dricks igår kväll. Så tack så jätte mycket Johan du är en ängel!. Så nu är jag inte fattig längre, jag klarar mig nog kanske till jul..

Påminde min kära granne om att de är julbord på ica idag & där måste man bara vara.. är de inte julbord så är de grillafton.. & där är vi, för maten är sjukt god & sen är den ju gratis så de kan verkligen inte bli sämre iaf.. Men nu måste jag äta något innan vi går dit för jag är sjukt hungrig

My Chemical Romance - Sleep

Nacken har bråkat med mig inatt.. sista gången jag var upp & värmde riskudden i micron var väl klockan närmare halv 3.. Jag hatar att jag får ont inacken när jag håller på bli sjuk.. Men jag har varit för lat för att kolla om jag har fått feber.. Men det kan ju bero på att jag inte vill ha feber alls, finns ingen tid eller ork för det just nu.
Första gången på väldigt länge jag inte har hört min syster på morgonen.. Med andra ord sov jag väldigt hårt, men det kan ju bero på att jag var vaken så länge tack vare nacken.. Jag låg & såg mina serier igår & nu har jag tagit mig i kragen & börjat se andra avenyn också.. Har missat så många avsnitt.

Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande för jag ska fan fixa det till veckan!


Sängen & riskudden är min vän!

IKO - Cinema

Bio med Johanna & Elina, det blev luftslottet som sprängdes. Hur bra som helst!
Men just nu vill jag bara hugga av mig nacken.. Min så kallade syster var så äckligt smart att hon drack min dricka direkt ur flaskan & hon var sjuk så nu är jag sjuk! as jävla förkyling & satans ont i nacken.. Får man strypa sina syskon som fan inte kan ta reda på saker. & inte ta saker utan att fråga.. Jag har fan inte tid att vara sjuk.. Gud jag blir ju fan damp sur...

,

Jag fick just veta att hela sävars a lag fick veta vad som hade hänt.. Men hej pinsamt? fattar inte varför det ens skulle komma på tal & vem som sagt det?..
Ganska kul ändå men okej...

halva inne

Okej, nu är det då så här.. Jag hade uppkörning & teori idag, teorin gick inte alls så bra så den ska jag göra om.
Men uppkörningen gick fett jävla bra så jag sitter med lappen i handen men måste göra om teorin.. Detta ska jag fan fixa nu!..


Abs - The One And Only

JAG SPIKA PROVET JAG GJORDE NYSS! Helt jävla sjukt! Jag är så duktig så!


Jimmy Eat World - Work

klockan 2 inatt tyckte min bror att jag skulle vakna men nu var de ju så att jag inte ens hade somnat.. Men de trodde han inte alls på.. Men jag vet inte alls vart de gick snett någonstans för han ringde mig bara en signal flera gånger inatt, jag vet inte alls vad han ville med det.. & att jag hade ett missat samtal där vid halv 6 inatt var väl någon skogsmulle som hade glömt nyckel som vanligt skulle inte förvåna mig men frågan är ju hur han tog sig in isf.. hans familj är i solen & värmen inte okej.. jag vill också fara iväg.. Det snöade lite idag också & elsa blev jätte glad, kan vi få den här jävla snön nu så det kan bli jul?!..

Ligger i sängen & gör en massa teori.. Fick 67 poäng på sista provet!! nu håller jag tummarna för mig själv..


så här ser man ut när man pluggar!

Busungarna - Tomten jag vill ha en riktig jul

Idag har jag verkigen bara legat & kollat på film, vet inte varför jag inte såg andra avenyn kom jag på nu men icket.. Elsa har också varit med men tyvärr så vet inte den damen hur man ligger still för det är upp & ner i sängen hela tiden, man får ju fel i hjärnan när hon är igång..
Sitter nu & lyssnar på jul låtar just nu är det "jag såg mamma kyssa tomten". Men frågan är vart julkänslan är. Ingen snö & de regnar. Det är andra advent imorgon detta är fan inte okej!!

Men som sagt mina vänner nu börjar jag bli lite nervös här dåååra! Johanna hon kommer ha mig med paniken det vet hon nog redan & det är helt lugnt för henne.. Säger jag utan att fråga henne men det bjuder jag självklart på. :).

Mamma & magnus ska iväg & se luftslottet som sprängdes jag vill också se den men den tar vi på tisdag visst sa vi så flickor?. Så jag ska ta hand om elsa hoppas hon sover då när dom ska iväg haha

ica & dricka nu kanske? jaaaa taaaack

Justice - D.A.N.C.E

Först & främst.. GRATTIS ANNELI på 19 års dagen!

Jag börja min kväll i Obbola igår hos Anneli där hon bjöd på middag. Det var jag, Johanna, Anneli, Elina, Per & Mattias som hängde hos Anneli.. Annelis mattias var så snäll så han hämta mig & elina istan.. Vi köpte en godistårta till Anneli i födelsedagspresent tyckte att det skulle passa jätte bra!. Vi åt jätte god mat & satt & prata & hade det väldigt trevligt. Sen blev de tårta som kom från NK minttårta, gud så god den var!..

Vid halv 11 åkte vi med bussen in till stan för att glida ner på Coverclub & jag måste säga att det var faktiskt ändå ganska bra där. Vi skakade rumpa nästan hela kvällen & på dansgolvet där trivs jag.. Men dock får man ont i låren när det är klackar som gäller. Såg en mycket ful tjej igår också, men de vet vi ju redan att jag tycker om henne det var ingen nyhet..

& sen du, han säger att du är en sån fin kille & blablabla... BULLSHIT! Du är ett as som alla andra & jag gillar de fan inte alls.. Jag accepterar inte att bli behandlad så här inte okej!..

Vid kvart över 1 gick jag & Johanna ifrån cover & tog bussen åt varsitt håll men de var skönt att få komma hem iaf men fan inte okej att bussen tog 30 spänn från min mobil! jag hatar det.. Men jag slapp ju gå hem iaf så det är skönt..

Tack mina kära vänner för en mycket bra kväll jag älskar er allihopa!♥

Jag borde inte sitta & skriva här nu jag borde sitta & plugga teori men de kommer snart de också

The cure - friday i'm in love

Gud ibland orkar jag inte ens..
Har nu klarat alla rep prov 5 poäng ifrån att spika det. Men hoppas bara att de stora går bra. Satte lillebror & göra ett prov, de gick inte så bra för honom 46 poäng, men han tyckte inte om frågorna. haha.

Ligger & kollar på andra avenyn en massa avsnitt som jag har missat...

Hanna, Jag tänker på er hela tiden!

Miley Cyrus - True Friend

Har sprungit på stan med J idag, det har varit mycket trevligt.. När hon stod & prova klänningar på H&M satt jag & läste hennes bok på engelska som hon ska plugga in. Jag förstod inte så mycket av vad alla ben var för något men jag är glad att de inte är jag som ska plugga in det dära.. För det skulle aldrig funka var ju sjukt många sidor hon ska kunna!.. Jag hittade en värsta awesome telefon, en likadan som jag har fast det är ed hardy design på den.. Så jävla fränt!
Vi satte oss & tog en fika med Per & Viktor, det var mycket trevligt. Sen efter det sprang vi runt ännu mera.. Vi hittade även skor som vi ville ha.. Är det ovanligt? näääe! men vi älskar det ändå...

Lillebror du kommer att må bra igen, jag älskar dig & finns här för dig hela tiden vilken tid som helst på dygnet. Glöm aldrig det...

haha & nu blockade du mig också! du är fan otrolig.


Johnny Cash - Hurt

Följde med Krille på Ica Berghem, puckot kom på att de var sommardäck på bilen så det var därför vi gled omkring så bra... Påvägen dit så såg vi polisen & det stod tre bilar påvägen mot berghem frågan var ju vad som hade hänt..

& älskade älskade lillebror, du vet att det kommer att bli bra & du är stark. Jag vet att du inte tror på det jag säger, Men du sa exakt samma sak till mig för ungefär 4 månader sen & jag trodde inte heller på det. Men det är faktiskt sant.. & vad som än händer så kommer jag alltid att finnas för dig.. Jag vet varför du ljög för mig när du gjorde de, för du vet vad jag skulle sagt & gjort.. Men du vet att de kommer bli bra.. Du är en stark person.

P, Jag finns alltid här för dig! ♥

Jesse McCartney - How Do You Sleep

Jag la mig & såg Bride wars efter paradise ikväll. Men filmen var väldigt rolig imellan åt..

Men nu kan jag inte sova.. Jag hatar det! legat & snurrat as länge nu.. kanske har att göra med att mitt högra ben gör ont & fråga mig inte varför det gör det...
jag får väl lägga mig & se en till film kanske?...

RSS 2.0