3LW - Funny


Elsa har alltid haft speciell sov stil, men detta tar fan priset har en kokbok som huvudkudde & mamma fick inte alls ta bort den.. Jag förstår inte att det kan vara skönt?

& en sover med en filt över ögonen för att få mörkt & för att hon ska kunna sova, helt klart olika stilar.

Michael Jackson - Beat it

Jag börja se This is it i veckan & såg klart den igår... Alltså den var inte jätte bra alls. Den var väl okej men inte värd att betala att se på bio.
Jag låg väl mest & störde mig på hur ful han var! hans ansikte & läpparna helt sjukt alltså..
Men den människan var så sjukt duktig på att dansa helt underbart att se han dansa & sjunga för han var jävligt duktig. Men ful var han..



Mary Kate and Ashley Olsen - Cookies


Jag älskar verkligen dom här kakorna! helt sjukt vad goda dom är!..


& Grattis på 25års dagen Johan! :D

Barlowgirl - Clothes


Så här långt har jag kommit med att klä på mig idag, jag är inte alls den snabbaste.

Maroon 5 - Goodnight Goodnight

Nu säger jag!


Namie Amuro - Can't Sleep, Can't Eat, I'm Sick

Klockan är lite över 2 & jag kan verkligen inte alls sova.. jag somna efter let's dance & sen vakna jag vid halv 1 då var de kört. Jag har läst lite i min bok, ligger med min riskudde under nacken för att de inte ska göra så jävla ont men måste snart gå & värma den igen & min bror sitter & ringer en signal till mig, men jag börja han har telia dyrt att ringa då. Han har abonemang & kan ringa till mig men knäppisen snålringer... Det tycker jag inte är okej..

Sjukt tröstig men vågar fan inte dricka för mycket för då lär de väl komma upp också bara för det..

Pink - You Make Me Sick

det blev inget jobb idag. jag mår inte alls bra, känns som om att jag ska spy men jag gör det inte. jag fryser som en jävla gris & magen är inte alls med mig... Jag trodde de skulle bli bättre om jag åt innan jag for men där trodde jag fel. det blev bara värre magen sa verkligen ifrån, så nu ligger jag i sängen & där har jag legat dom senaste timmarna..

Jag säger god natt för den här gången lär ju sova dåligt inatt.

Dixie Chicks - Not Ready To Make Nice

klockan är 2 & jag sitter så här

Så nu är de dags för mig att göra mig klar & äta & sen åka iväg..


Anastacia - Sick And Tired

Äntligen hemma eller har varit hemma en stund nu.
Fick sluta vid kvart över 20 över tio & kommer till bussen men tror väl fan att den går 4 i elva, jag bröt ihop!.. Inte nice alls.
Men har fått döda kartonger idag med Sami, var ganska kul fick hoppa på dom. Tur man har barnasinnet kvar iaf.. Jag är som vanligt på alla ställen jag varit den enda tjejen i köket men det är inget att klaga på. Men tur jag inte är pryd av mig haha.

Men innan jag börja idag fick jag ett sms "Vill du komma in en timme tidigare idag & umgås? Jag bjuder på fika! :D" & så lätt köpt var jag idag iaf! Fast vem tackar nej till att träffa Johanna egentligen? inte jag iaf så jag hade åkt ner ändå.. Vi gick runt lite & kolla lite skor vårat standard svar på skor när vi tyckte några var snygga var "så snygga var dom" & så ställer man tillbaka dom med en suck. Men tack för fikat min vän & jag bjuder gärna tillbaka nåndag säg bara till! :D



Nu ska jag värma min riskudde lägga den på ryggen & lägga mig i sängen GUD se skönt!
För nu börjar tröttheten komma krypandes

Barlowgirl - Clothes


Tröjorna & schampoot ska vara bra för skadat hår, vi får väl helt klar se

Ani DiFranco - Deep Dish

Disk,disk,disk, disk & åter disk!
Ett tag där såg jag fan inte ens ljuset att de skulle ta slut..

Det ser inte ut som om att de är så jävla mycket men det är det, typ 20 miljoner bläck som ska diskas & en jävla massa annat så man måste ändra allt på maskinen. Från 6 - halv 10 stod jag väl & diska sen tog Jocke över & diska resten..


Detta skulle jag lära mig igår! jag förstår inte alls hur dom hade tänkt att jag skulle lärt mig 4 förrätter & va det ska vara på dom på ungefär 20 min!.. Det gick fan inte, & sen är dom inte billiga heller, en tre rätters där & man blir fan ruinerad.. Men det är jävligt bra mat & god!..

Jag sprang en sväng på stan innan jag skulle in på Invito, Fick med mig två tröjor hem. Kanske visar dom sen.


Det kommer ju bli beach 2010 i sommar helt klart! har tappat lite sen jag börja praktiken detta kan bli bra tills den är över, så mycket som jag spring upp & ner hela dagarna & kvällarna när de är kväll.


Jimmy Eat World - Work

Om 2 timmar börjar jag jobba & där jag bränt mig ser fan inte nice ut!.
Jag hoppas jag inte behöver stanna längre än till elva för de går fan inte för min sista buss går då! Så det måste jag nog medela dom om, men fick sova några timmar inatt iaf & skönt var de.


Jude cole - start the car

Tårta fan vad gott det är!
Körde ner Håkans bil till holmsund för att hämta våran.. Lättare sagt än gjort. Den starta inte, så jag ringde pappa & han kom & hjälpte mig håkan kom ut. Bilen ville inte alls som vi ville. dom fick bogsera den & när vi kommer in på gården så startar den jävla bajs bil!..
Så jag har varit hemma nu en stund från holmsund iaf..
Ska lägga mig & se film & sova är sjukt trött.

By Heart - Brother

Jag körde micra igår, den bilen är så sjukt liten men den passar ju mig. Så tack håkan för att jag fick köra din bil! ;D
Mycket trevligt att träffa min bror det var ett väldigt bra tag sen & jag har saknat honom sjukt mycket!

Nu ska jag ta & hoppa in i duschen innan malin vaknar för klockan ett kommer mormor & gänget för vi ska fira malin för hon fyller 15 på onsdag så de blir tåååårta!

Maximum The Hormone - What's up, people?!

Efter att Johanna gjort sin tenta åkte jag & hämta henne & vi for ner på stan. Gick runt & frös & hade de trevligt. Hämta ut mitt knivfodral så nu kan jag frakta dom bra så nu är de snyggt också. Johanna shoppa en present till Elin. Sen blev det fika det är något vi gillar. Skjutsa Johanna till Per för jag tyckte inte alls att hon skulle stå ute & vänta på bussen kändes lite kallt faktiskt.

Men tack för en trevlig dag min vän!..

Herregud säger jag bara du är helt sinnessjuk. Ganska skrattretande faktiskt, du tjänar ingenting på att slänga fina blickar på mig jag skrattar bara åt dig för du är helt sanslöst..
Du vet ingenting & kommer aldrig att veta heller. Men bläng du på för dig har jag inte gjort någonting faktiskt & inte han heller.. Sök hjälp människa


Three Days Grace - Pain


Så här ser min tumme ut idag efter att biten av naglen jag högg av mig igår ramla lös. Det gör sjukt ont för att vara så litet.

Mitt smalben har gjort ont enda sen jag sluta idag så jag har lagt på riskudden jag fick av babe i julklapp som värmer så skönt på benet

Amanda Jenssen - Sing me to sleep

Klockan är 10 & jag är slut, men jag ska vara vaken en liten stund till. Hatar att vakna mitt inatten, imorse vakna jag en timme före klockan ringde & när den ringde så var jag helt död. Kändes inte alls som om jag sovit så denna natt får inte bli så. Men imorgon när jag kommer hem fan vad jag ska sova!

Johnny Cash - Hurt


Tummen upp eller? skickade jag till Johanna idag när jag jobba hon höll inte alls med mig..

Tummen plåster på & långfingret. Först högg jag mig i tummen sen bränner jag mig på fingret så nu har jag värsta bränblåsan där. Inte nice & inte alls skönt. kan knappt skriva med min tumme för nageln gör så jävla ont för den skar jag av en bit av också men den sitter kvar & jag kan inte ta bort den heller. rör jag tummen så gör de sjukt ont.. men denna dag har varit att jag ska göra illa mig på ett eller annat sätt.

Chris Brown - So Cold

efter att ha stått i ett varmt kök hela dagen så sitter jag nu & fryser i min säng så jag ska nog söka upp duschen för lite värme & sen för att jag känner mig så äcklig!..

Bitch Alert - Bikini


Igår fick jag mig en ny bikini överdel. När jag prova den skratta jag lite för mig själv & sa till mamma att mina bröst försvann. Men det har att göra med att jag är inte van vid en sån här bikini. Men sjukt snygg är den iaf så den får stanna hos mig.

första dagen på Invito

Det är ett under att jag tog mig upp imorse. Trodde fan aldrig att de skulle gå. Men jag gjorde det & åkte iväg & jobba.
trevligt folk är ju alltid ett plus.. Dock har jag så sjukt ont i fötterna & i ryggen. Sen har det varit jobbigt också, har haft sockerfall hela dagen fast jag åt gröt till frukost sen lunchen, men har inte alls mått bra, men ska gå på ica & köpa med mig frukt för att kanske hålla uppe sockernivån i kroppen. det är nog så här jag ska ha det framöver & duschen kommer att vara min vän varje kväll för jag hatar att lukta matos..
Men jag ska vara så duktig så. så kanske man får jobba lite framöver också det skulle vara awesome. Undra om jag måste byta skor kanske? får så sjukt ont av mina, men man får ju inte ha skor som jag vill ha för tappar man en kniv kan man få dom genom foten.. Så jag får nog fundera ut någonting dära tror jag...

Nu ska jag försöka att hålla mig vaken tills klockan 22 - 23 ikväll så kommer jag nog att sova gott ikväll. För just nu är jag äckligt jävla trött så jag skulle gärna lägga mig ner & sova men ska hålla mig vaken för annars sover jag inte inatt..

Wilmer X - Teknikens Under

Jag gillar inte teknikens under idag!.. Jag skulle vara duktig & fara & lämna in mitt cv & sånt dära idag men för de måste jag upp till mormor & skriva ut massa papper.. Men hennes skrivare har helt gett upp hoppet för mänskligheten tror jag.. Så jag gav upp hoppet om att söka jobb idag helt klart..



praktik

Imorgon 8.00 tror jag det är börjar min praktik till & med 11 april.
Så framöver så hittar ni mig på Invito & jag hoppas verkligen att det är bra där.

Roxette - Stupid

Ska jag vara helt ärlig eller vill du hellre att jag ljuger?
Det kommer bli CIRKUS! kan jag lova


Weezer - My Best Friend

Nyss hem kommen från bästa Johanna.
Tog mig en tripp till henne & hade det jätte trevligt, fast det har jag alltid när jag är med henne.

Tack för allt & lite till! du är den bästa.

Sheryl Crow - The Book

Jag har nu föröskt komma igenom min andra bok om tsunamin men denna bok är skriven på ett helt annat sätt & han hoppar lite granna så den är lite jobbig att läsa. Men har iaf kommit igenom halva så det är bara att ta tag i det. Sen har jag ju några kvar från julafton som jag ska läsa.. Men det är nice jag älskar böcker.

Biffy Clyro - Good Practise Makes Permanent

Jag trodde verkligen att jag skulle få veta att det är okej att jag börjar min praktik nu måndag. Men än  har jag inte hört något så jag får vänta tills dess. Men det är så jävla typiskt. Först ska jag vänta i 3 månader för att ens få försöka få en & när jag väl får en så måste jag vänta på att arbetsförmedlingen godkänner det & det har dom inte gjort än. Så jag hoppas väl till veckan att jag får veta något..

Idag såg vi nån film på workshopen jag förstod inte vad han dilla i gubben men det var väl okej.
Sen åkte jag på maxi & handla lite mat som vi tryckte i oss ikväll gott var de men jag får alltid så ont i magen.. sen la jag mig & såg lite ghost whisperer har snart sett klart andra säsongen, dock så somna jag men Johannapanna skrev till mig så jag slog upp ögonen hon känner nog alltid på sig när jag somnar för hon hör alltid av sig till mig då & det är jätte bra för jag ska inte sova så där. 

sweet!

Herkules säger:
gumman du är bäst!


Gary Numan - Are Friends Electric?

Hanna & Erik var förbi en liten stund ikväll, Elsa vill träffa dom & sen har ju erik hamnat på plus listan sen han visade sin björklöven tatuering, för elsa diggar dom ju också..
Men hon har annars döpt om erik till mupperik..


Sen idag när mamma & elsa skulle gå till dagmamman så sa mamma att vi skulle döpa elin & elsa frågar "varför ska vi döda henne?" hon förstod inte alls vad mamma mena för det blev helt fel


Nickelodeon - Sister, Sister Theme

Min syster Elsa, alla säger att hon är så söt.. Javisst när hon SOVER & inte bråkar... Men just nu är hon väldigt bråkig & lyssnar inte alls på vad man säger. hon hoppar runt i min säng & gör kullerbytta fast hon INTE får!
Nu ligger hon & surar i min säng för att jag sagt åt henne en miljon gånger..


Avril Lavigne - Make Up

Fick en sminkning i julklapp på make up store & idag har jag använt den.
 
Jag tycker det blev jätte snyggt, Men synd att man inte kan sminka sig själv snyggt.


Scouting For Girls - James Bond

Jag har nyss sett klart James Bond - Goldeneye. Och jag tycker faktiskt att bond är bra, men sen har jag ju sett dom under mina år..
Men nu när jag satt & såg filmen börja jag tänka tillbaka på den tiden jag & mina bröder spelade nintendo 64 & bondspelet & mina kära bröder slogs om vem som skulle vara odjob. Men så fort håkan spela var det han som skulle vara honom det var hans gubbe helt klart. Men helt klart odjob var ju coolast så alla ville vara honom..
Men som vanligt så var det alltid jag som förlora som vanligt i alla spel jag spelat med bröderna grubbström iaf så länge det är data eller tvspel...



Michael Bublé - Home

Min broder har kommit hem från varmare bredd grader & då menar jag från thailand! Han har varit där en månad den bajskorven.. Far utomlands utan att tänka på mig liksom? det är INTE OKEJ! för jag är liten & får helt klart plats i en resväska, någon dag ska jag bevisa det för honom. Då kanske han låter mig följa med som handbagage.

Jag skickade ett sms & fråga om han var jätte brun & får till svar "Nä jag är vanilj färgad :)"
han kommer helt klart att bara BAJSbrun nu när han varit borta så länge som han varit & då blir jag ledsen. Ska nog inte träffa han före han blivit blek igen så man inte känner sig så blek själv! MOHAHAHA

men välkommen hem bror, jag har saknat dig Big time!

Annihilator - The Box


Hon satte sig på lådan men föll ner. Jag & Mamma tyckte det var sjukt kul. Men här ser ni ju hur kul hon tyckte det var.

Rooney - The Floor

Elin ligger & sover på golvet i hallen, jag tycker de är ganska kul. Igår när jag kom hem så låg hon & sov i bilstolen i hallen också för att hon skulle sova & inte vakna..
Mamma kom in & lämna henne för dom skulle på carstedts & jag vet inte om dom skulle snylta lite tårta eller om dom skulle kolla på bilarna. Jag kollade oftast mest på bilarna när jag var där, men det kanske berodde på att det var aldrig tårta när jag var där?..

Så här kan det se ut, jag förstår inte att man kan sova på golvet, men det är ju bara jag det.


Ari Herstand - Sleep

Jag skulle lätt kunna lägga mig & sova nu. Men gör jag det så vaknar jag klockan 4 inatt. gjorde jag imorse inte okej. jag klarar inte av det så jag ska hålla mig vaken en stund till & se lite ghost whisperer som jag har börjat se från säsong ett bara för att ha någonting att se

Freak Kitchen - My New Haircut


Så här blev resultatet, inte allt för långt & inte jätte kort heller. Men jag är nöjd.

& En trevlig dag på stan med johanna också.♥

Ashley Tisdale - Hair

Nu sitter jag & ska iväg snart & klippa mig, jag vet inte alls hur jag ska göra med håret.. Men det visar sig nog när jag kommer dit som vanligt..
Var på sista lernia idag tror jag iaf eller om jag kanske måste dit nästa fredag också. Men skööönt kan jag bara säga att det är..

Jag hoppas Johanna hittar något på stan idag för sist blev det inte så mycket & hon var så sugen på att shoppa.

Gordon Lightfoot - The List

Daniels lista i livet!

1. förhållande med *****
2. skiter det sig trekant med systrarna h***i
3 starta svenska pb mansion


The Waifs - Haircut

Sitter här & funderar lite extra på hur jag ska klippa mig. Igår satt jag & Johanna & prata om att jag borde göra det & ringde till frisören idag & jag fick en tid imorgon.. En sak som är säkert är att jag iaf inte ska tabort allt som jag brukar göra när jag klipper mig.. Så jag får helt klart se.
Men jag tror säkert att hon kommer gnälla på mig för jag har blekt håret igen!

Art Paul Schlosser - My Cat Was Taking A Bath

Jag har en kompis vid mitt öra & han heter Zumo!

Han kan inte vara tyst, jag blir lite döv. Men jag älskar min Zumo

Lloyd Banks - Cake

Idag har varit en fullspäckad dag..
Först ut med hunden på prommis,
Sen ställde jag mig & bakade en massa kakor, Blev solskensbullar, äppelpaj & mockarutor.
Bjöd även grannen på andra sidan bron på fika. Jag åkte & hämta henne, tyvärr fick hon inga saftblandare. Men hon klagade inte så det var ju iaf tur det.




Min bror fick för sig att berätta vad jag visste om en viss person, så jag kunde inte låta bli att säga att jag visste det & att hon hade raggat på honom & haft sex med honom & stött på honom & blivit dumpad av honom. På något sätt tycker jag att det är skrattretande men fan det är äckligt! jag kan inte förstå.. 5 år det är fan äckligt!

Cheryl Wheeler - T.V.

Pappa skickade mig från tv:n, bara för att han skulle se navy som han missade ikväll när han körde Pelle till sävar.
Så nu sitter jag i patriks rum & ser Paradise hotel. Jag vet inte alls vem jag vill ska vinna. Men efter det ska jag se mitt älskade oth som jag inte kom så långt med idag.


Meat Puppets - Fruit

Jag & Emma tog saftblandaren till konsum, Med andra ord pappas pickup!
jag fick bara ett motorstopp på hela vägen, men den dära backen på pappas bil den bråkar alltid med mig.
Vi har iaf gjort fruktsallad nu, eller emma skalade en apelsin & gjorde lite små jobb, men resten gjorde jag. Men hon höll mig iaf sällskap..

Så nu kanske vi ska sätta oss & äta & vara lite nyttiga för imorgon har dom fått för sig att jag ska baka en massa kakor.

Helloween - Crazy Cat

Jag tror de är min katt som är den som förstör saker i detta hus.
Hörde nyss hur de gick sönder något i köket & självklart var det en ljustlykta typ. & jag antar att det är min marodör till katt som gör sånt där. Han är liten & dum Sune, men förjävla fin.

Bat For Lashes - Sleep Alone

Jag lyckades att somna inatt men jag vaknade igen klockan 4 & var klarvaken.
men på något sätt lyckades jag somna om & upp klockan kvart över 7, men då var jag så sjukt trött att jag ville inte alls kliva upp.
Men jag gick ifrån iksu till ålidhem, var faktiskt ganska skönt. Satt & prata med Jonas om lite allt möjligt, Fredag är sista gången jag åker till Lernia innan jag går ut på praktik faktiskt väldigt skönt!

Kom till holmsund för en stund sen, var ute med hunden & vi har inte lite snö på baksidan så jag tog på mig skoterskorna & gick ut, var inte lätt att gå där bak med henne men det gick bra.. Pether har nackspärr, jag tycker de är jätte kul för han ser hel tokig ut..

Clones Of Sam - Luck

Önska mig lycka till med att sova, att sova på rygg är inte min grej!
& lycka till på att jag tar mig upp imorgon bitti..


kan du bara försvinna? snälla! we don't need you!


Ben Lee - A Month Today


Lillskiten är en hel månad idag ♥


Whitechapel - Ear To Ear

Jag frågade min lillasyster om hon kunde ta hål i mina öron & de kunde hon.. Men hon fick ju aldrig tummen ur.
Så jag prata med min alltiallo, Hanna Ångman, min kära granne & vän. Jag sprang över till henne & självklart älskar hon att göra illa mig. Fort gick de, Men nu gör de ont..


Detta blev resultatet. Jag har nog gjort mina hål i öronen.
Men fint blev de, Så tack Hanna

Skickade iväg ett sms till matte & sa att som han kände sig när han tog hål i öronen kände jag mig nu & får tillbaka "Som du minns när jag tog hål i öronen kunde inte jag skicka sms".
Men det kan ju ha & göra med att han höll på svimma när han tog hål, men de gjorde inte jag.

RSS 2.0