Visfestival

Nu är jag hemma efter en helg på holmön. Jag har haft det väldigt bra med familjen.
I fredags var vi på holmögården & lyssnade på lite musik sen skulle vi på panget men syster fick inte komma in.. Pappa & Emma for hem, jag & Ullis stannade kvar. Putte bjöd på cider tack så mycket!.
 
I lördags så var vi bara hemma på dagen & busade med lucas, han hade vattenkrig med oss alla & ja han vann ju så klart. Sen började Pelle skjuta vatten då var de inte lika roligt längre.
Det blev en lugn kväll hemmat med film & gotta!.
 
Idag blev att se batman - the dark knight nu väntar jag bara på att vi ska lyckas ta oss tid & se den nyaste på bio.
sen rörde vi oss ner till byviken för att vänta på färjan & vi fick allt vänta..
 
 
 
 

Stuga

Sitter ute I stugan och baraghat det bra. Lucas charmar oss alla som vanligt. Jag ska bara njuta av mina dagar här ute

07.37

Jag är vaken & jag är ledig, hade ställt klockan på 9 för att hinna duscha & grejer. Men nu vakna jag av mig själv & kan inte somna om. Har sovit konstigt hela natten. Jag blir så less, för det kommer sluta med att jag kommer vilja sova när jag kommer till stugan.
 
Igår kom lillebror hit. Pappa skjutsa honom så vi satt & prata lite granna. Pether tog sig friheter att hitta allt gott vi hade så det satt han & åt igår. När magnus kom hem från träning så blev det att dom åt massa bullar så nu är väl alla mina bullar slut.
 
Gick & la mig & dom satt kvar & såg film. Så snart får jag väcka pether för vi ska åka ut till färjan..
 
Morgonfrillan är på topp!
Nu blir det duschen!

Onsdag.

Idag var det ganska lungt på jobbet.
Lunchen va ASM Stekt fläsk, potatis & löksås, Jag älskar det!.
Sluta lite tidigare, for & posta brev åt Sussi. Nu sitter jag hemma & ska bara ta det lugnt.
Lillebror kanske kommer hit ikväll & sover då han ska åka ut med mig till holmön imorgon bitti.
Så ute i stugan kommer jag spendera 4 dagar av ledighet med familjen & ska mysa med dom små monsterna som jag saknar så sjukt mycket här hemma!
 
 
Älskade vän, Jag saknar dig!

Morgon

Inte är de bra väder inte, jag vill ha sol då jag är ledig!..
Sen vill jag kunna sova också men det går inte heller...
sitter & ser biggest loser just nu.
 

dålig dag.

Idag var det helt sjukt så lite folk på jobbet. Sussi kom vid halv 1 & jag fick åka hem halv 2. Det vart en kort dag för mig & det tackar jag inte nej till & att jag har ob hela dagen är ju ännu bättre. Då blir det mer pengar till mig!.

Nu längtar jag till mina lediga dagar!


Regn & sura gubbar.

Igår var dom tvungen att ställa in tävlingen pga att det började åska, blixtra & spöregna. Tydligen så haglade det också men det missade jag helt & hållet. Vi hade 50 gäster som skulle ha mat, tur var ju att vi hade gjort i ordning & vi slapp ta betalt utan att allt skulle faktureras.
 
Vi stängde 3 & jag fick en kväll hemma. Det var jag väldigt glad för, Annars jobbar jag ju dom flesta kvällar & är hemma klockan halv 9 - 9..
 
Imorse när jag står & jobbar så kommer det en gubbe in i köket som för övrigt inte har någonting där att göra.
Han frågar om jag har nå tior som dom kan få växla med då shopen inte har öppnat & dom vill få ut golfbollar för att kunna slå på ranchen. Men då vi har så grymt dåligt med växel sa jag tyvärr så kan jag inte växla. Utan ni måste vänta tills shopen öppnar klockan 9.. Då frågar han även om jag har nyckel till bollmaskinen som man måste stoppa in pengar i & det har jag jag ju inte eftersom att allt som har med golfen att göra det har dom i Shopen & jag har ingenting med det att göra..
Då hittar han våran nyckelknippa som hänger på väggen & då tar han den för att se om vi verkligen inte har nyckeln till maskinen & då börjar jag bli förbannad.
Han har ingenting i köket att göra. han lyssnar inte på mig när jag säger snällt att han får vänta tills shopen öppnar. När jag säger att det är mina nycklar så ser han nyckeln in till köket & säger men det här är ju huvudnycklen den borde ju gå att öpnna med.
Då säger jag NEJ det gör det inte & det där är fortfarande MIN nyckel & jag har INTE nyckeln för att öppna maskinen så du får helt enkelt vänta tills shopen öppnar & nu måste du gå ut från köket för här får du inte vara!!.
 
Den gubben gjorde mig grymt förbannad imorse! är så less på gubbar som ska gå in i köket när dom inte har någonting där att göra!!
 
Även idag vart det en kort dag då jag jobbade lunch så slutade 2, tog mig ner på stan gjorde lite ärenden. Var hemma före 4 & nu ligger jag & ser film. Magnus jobbar, den här helgen kommer vi att gå om varann helt & hållet...
Jag jobbar 8-16 imorgon, sen 8- 18 söndag & magnus jobbar till 21 båda dagarna så jag går & lägger mig när han kommer hem ungefär..

Söt unge

Eftersom jag är en snäll syster & Elin älskar Pippi så fick hon kläderna av mig
& Elsa som älskar Barbie fick en ny docka!. Nu saknar bara Elin håret &
skorna så har vi våran egna pippi långstrump!.

Drömmar.

Ikea har ju min säng som jag vill ha. men nu är det ju så att bara ramen kostar 3000 & huvudgaveln kostar 1200. Så det blir en dyr säng det. Får bli ett annat projekt!..
det här är det jag vill ha.
 
Just nu håller vi på att flytta om här hemma. Nu är det jätte tomt i hallen då byrån är flyttad. Men det ska nog bli bra när vi är helt klara.
 
Var förbi på ersboda idag efter jobbet då Gabbe fyller 7 idag! så fick oss lite go fika & jag fick mig present av magnus föräldrar! fick två jätte fina lampor. Fick pussa på Leo också lite granna & umgås lite med lina & det är ju aldrig fel! Var in på barnenshus innan & jäklar va stort det har blivit mycket bättre också.

diskbänken blev fin

Jag fick det här av Johanna i present när jag fyllde år.
Perfekt på diskbänken & är ju hur smart som helst att ha diskmedlet i en pump.
 
Tack så mycket min underbara vän!

Soffa.

Vi har gjort allt möjligt idag. Först tvätta, sen fixat lite granna i förrådet. Åkte hem till mamma en stund, sen på Mio & där hittade vi den här soffan som vi verkligen fastna för!. Om man bara hade massa pengar så man kunde köpa massa fint.
Vidare på netonnet & handla grejer till mina hörlurar. Sen tog vi oss en tur till sportlagret & magnus kom hem med en tröja, Vidare på Ersboda förbi Lena & Ronnie då magnus glömt sin keps där..
 
Nu ska vi äta lite gott & bara mysa ikväll för vi jobbar hela helgen båda två..

hårt slit.

Imorgon är jag ledig en dag sen jobbar jag tills på onsdag igen & är ledig en dag. Sen jobbar jag tills jag ska åka ut till holmön.
 
Men de börjar kännas att jag är ganska slut körd just nu. Men det är pengar som tur är..
Jag fick börja 12 idag men inte kunde jag sova för det inte. klar vaken klockan 8.
 
Hoppas även att det ska va mer folk ute på jobbet idag än det har varit dom senaste dagarna var helt dött i tisdags pga vädret så vi stängde två timmar tidigare. igår var det lite mer men ändå inte vart ju knäpp..

Underbara

Jag har världens bästa pojkvän & den sötaste brorsonen ever!
Den bästa Johanna som man kan ha!

Utslagen.

Igår sov jag före klockan 10 & det brukar inte hända ofta. Men var helt slut.
Upp & jobba idag klockan 8. Jobbade till 2 sen tog jag & Hanna en runda på stan!
Nu ligger jag hemma i soffan & tänker inte göra så mycket mer ikväll. Imorgon blir det jobb igen. & jobbar hela veckan också.

Sol & god middag

Legat ute i solen hela dagen idag, brännt mig men det hör till & sen
gör jag det varje år innan jag blir brun. Nu ska vi snart röra oss ner på stan.
Sen ska vi ta oss en god middag på allstar & magnus bjuder!
vad jag älskar den pojken!

Presenter

Fick mig fina blommor idag av min vän Daniel. tack så jätte mycket!
 
 
Jag fick mig ett halsband av Pelle, Rebeccca & Lucas.
& självklart är det ju lullebulle på det.
 

Födelsedag

Mitt present bord idag. Fick massa fint! (fick inte hyllorna dom är sen tidigare)
Fick mig en digitalfotoram av magnus han är så snäll!!
 
Tack så hemskt mycket allihopa!

Ledig dag

Det har varit så himla skönt att ha varit ledig idag! men jag har bakat lite granna. Jag orkar inte alls göra så mycket.
Men imorgon när jag kommer hem från jobbet blir det att göra tårta. Så jag kommer väl att va uppe halva natten bara för det.
Har suttit på balkongen idag också det har varit så himla skönt ute fast ibland har det blåst ganska så kalla vindar
 
Igår fick jag lite nya kläder & magnus fick nya kalsonger som jag hade beställt hem..
 
Nu ska jag baka det sista sen jag ner & hämta tvätten så har jag gjort bort det också..
 

RSS 2.0