Dope - You're full of shit

Underbart.
Min släkt har ingen kontakt med varann, ingen som helst, eller om man bort ser mig & några av mina kusiner.
Farmor åkte tydligen in på sjukhuset för nå dagar sen pga en infektion. Kul att man får veta det..
frågan är ju om man ens kommer få veta något den dagen hon lämnar oss?, man börjar ju fan fundera.
Jag förstår inte varför alla hatar varann?, de är otroligt, jag skulle inte vilja ha en släktträff med den sidan iaf, kan inte sluta bra för någon.

Gorillaz - Punk

Vi ser det snöar, vi ser det snöar de var väl roligt hurra!
Min pojkvän kastar sig ur sängen när jag kommer & säger att det snöar, han kastar sig upp & blir på ett jätte bra humör, han ville ut & köra skoter, men han har ju som tagit bort boggien på sin så, det blir lite svårt. Sen har vi inte så mycket snö så det går att köra skoter...Vi for i väg på jula & handlade någonting, sen iväg till 4 säsonger för att köpa nå delar till skotern. Nu sitter han här & svär för att han ska byta nå lager. Bäst att akta sig annars får man väl en svordom slängd i ansiktet.


Volbeat - We

jag har sett äckligaste filmen på länge Shrooms! fyfan jag höll på dö! kunde inte skrika heller för då hade väl Helena hoppat ur sängen i sovrummet om jag hade gjort de. Så de blev att hoppa till själv & nypa matte i armarna. dock såg jag inte klart den men jag antar väl att alla dör & hon de handlar om överlever. brukar ju som vara så.
Se den om ni vill kissa ner er. Är man lika lättskrämd som jag borde man dock inte se den.

Volbeat - back to prom

Bio igår med Johanna & Elina, vi såg rally-brudar! en mycket rolig film, jag skratta så jag höll på dö.. En mycket bra film, ska jag rekomendera den borde ni se den.
Tur att man har csn-kortet för då blir de lite billigare iaf. 60 spänn för att gå på bio är inte se farligt.
Nu nästa gång måste jag väl ta med mig lillasyster & se high school musical 3 tror jag, har ju som lovat henne det. Johanna ska hänka hon också..
Efter filmen kom matte & hämtade mig, mycket snällt, så det blev ersmark för min del. Nu sitter jag här & han styr upp bastun, det va äckligt kallt där ute när jag gick ut dit. inte min grej det där med kyla, men det ska nog fixa sig det också, det låter som om att han ska riva stället där ute, låter inte bra det hära kan jag ju bara lova!..

15.49
Basta är väl kanske inte min grej, jag kan ju knappt andas där, men de var skönt iaf. banken med matte sen & blev de pizza & hamburgare. en tur förbi pär på carstedts också, matte skulle byta bromsar på bilen så.

Dope - stop

Det är lov & vad gör jag? jo ingenting & lika glad är jag för de, känns förbaskat skönt att bara kunna ligga hemma hela dagar att inte behöva göra någonting.
Om jag får säga de själv jag är lite besviken på dig, du skulle ringa & du har inte ringt än, jaja, du kanske ringer vem vet?, för jag ringer inte, nog må du var mer tjurskallig än mig men inte när jag sätter den sidan till, då är jag envis som en jävla åsna & jag tänker inte lägga mig nu, Du får höra av dig till mig.
Blir inget holmsund för mig detta lov iaf, tar de nästa vecka..
I'm sorry putte, vet att du vill att jag ska komma ner.


Dope - Thanks for nothing

Frågan är hur länge till du orkar?
Men skojar du eller?, jag ska tamme fan ta mig igenom de här, kosta vad de kosta vill! jag tänker inte ge mig i det här.
det tär på mitt psyke, men jag ska fan vinna över det här, jag tänker inte lägga mig i det här.!
& att jag måste ha en jävligt bra anledning till att du ska följa med mig till pappa! var det dummaste jag har hört på länge!. Kan jag få slå in något i din skalle? kanske du äntligen fattar vad jag säger?
De bästa kanske skulle vara om du satte dig vid datorn & läste allt jag skrivit här? för att inse hur det verkligen ligger till, men egentligen så tycker jag inte det för de skulle vara hemskt på ett sätt, men de skulle ändå vara bra. Då kanske du skulle förstå mig?, Men vad vet jag?, det lär ju inte hända i detta liv iaf.. men ändå ganska bra att du inte läser för då kan jag avreagera mig lite nu & då som jag gör..

Tomas Ledin - Sommaren är kort

Morfar ringer & de är bara att kliva upp för vi ska ut & köra.
Gubben lurade mig!, skulle starta backe & han skulle styra handbromsen men icket han lurade mig så jag gjorde allting själv, så de gick ju bara kanon bra detta!
Sen nu vill jag fan ha vinter & jag som aldrig brukar tycka om den, men nu vill jag ha det vita runt om en, så länge de inte är slask är jag på att de får vara vinter, det är så fint då.

& du ska få gott göra mig för de här! jag ser att du ska följa med till pappa, fast jag vet inte hur de ska gå.


Britney Spears - Womanizer

Vi prata inte med varann på en halv timme igår, vi bråka stortsett hela kvällen, nog för att de var du som retades & jävlades för du tycker jag blir så söt när jag är arg. Förstår inte grejen bara? hur kan de vara så kul att göra mig galen?
Men vi pratade igår också, Nu hoppas jag att de kommer fixa sig, att allting kommer att bli bra, vi pratade iaf ut om vad vi tyckte & så..
Seriöst jag har lov & du ska jobba & jag sov med dig & var tvungen att kliva upp klockan halv 8 för att du skulle skjutsa hem mig för att jag fick inte sova kvar & ta bussen hem. nog för att jag hade sagt att du skulle skjutsa hem mig men..

Sen ska jag försöka övertala honom att följa med mig ner till min far också, dom skulle bli glada över att träffa mig & honom, var ju länge sen nu.

Sandra dahlberg - Jag tar det jag vill ha

Jag har nog sovit hela dagen i soffan, kan ju inte bli bättre.
hoppas på att kunna sova inatt också, men det ska nog kunna gå att fixa..

Barbados - Kom hem

Kvällen börjar med att vi hänger hos Elina & hon bjuder på mat. Mycket trevligt, Kvällen fortsätter ner på X3M. Mycket trevligt där, men vafan är de för fel på killar?, jag förstår inte det. Acceptera att man inte vill dansa med er.
Men träffade väldigt mycket folk, mycket underbart folk, Fick iaf en dejt med Philippa på dans golvet & de tackar man inte nej till.
Kan ju inte mer än säga att vi skakade rumpa på dans golvet & det var mycket trevligt.
& vad hände där i slutet med killen? han åkte iaf ut & inte gjorde de mig något om jag får säga de själv.
& man var hemma klockan 3 underbart..

tack för en underbar kväll folket!


Byz - Ge mig dig

Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar!
ska jag kanske måsta gå för att du ska se?, ska jag måsta skrika för att du ska inse?. Vad måste jag göra för att få din uppmärksamhet? Jag orkar bara inte mer, jag vill inte ha det som det är nu heller. jag kommer inte orka, jag fattar inte bara!
Kan du säga att du bryr dig om mig?
Har vi en svacka eller vafan äre vi har?! Jag vill inte ha en paus de klarar jag inte av! det fixar jag inte engång till & det är inte något jag vill ha heller.
Men Jag hoppas de blir bättre jag har inte så mycket krafter kvar snart, Jag kan bara hoppas på det bästa.
Jag tog mig upp imorse men de var jobbigt, jag tog mig igenom skolan & köket men de var jobbigt de också, jag ska fan ta mig igenom det hära. & jag vet att jag har stöd igenom det hära. det ska fixa sig!
Min lillebror är en underbar ängel & jag älskar honom för att han är den han är!

Imorgon bjuder elina på hus & vi ska hänga där sen x3m! & skaka lite rumpa, Kommer bli en kanon kväll.
I'm sorry lillebror att jag inte kommer till holmsund & är med dig!

kan du kolla mig iögonen & säga att du älskar mig?

The Thin Things - That's not my name

Klockan var väl kanske så där halv 9 - 9 då min vän Johanna kliver in genom dörren hemma hos mig.
De var mycket trevligt det faktist, där vid 11 skjutsar mamma oss till ersäng för vi ska kolla på Mattes match.
Kristopher kommer & håller oss sällskap men han var ju bara anti, satt iaf & skratta åt honom på hans körkort, han såg så himlarns rolig ut på det. jag tror jag har skrattat åt allas körkort jag sett. Får väl se om jag skrattar åt mattes också nu när han får det.
matchen gick ju inte så bra, mattes lag förlorade men jag hade ju iaf någonting snyggt att titta på under dom där 3x20 minuterna!..
Råkade skicka i väg ett sms till matte under matchen också "du är förbaskat het i dina matchkläder".  Tyvärr fick jag ingen respons, elakt..
Drev även med min kusin att jag hade körkortet, men han trodde dock inte på mig!.
Morfar kommer & hämtar oss & jag kör hela vägen till Obbola för att skjutsa hem Johanna, Jag fick iaf beröm av henne, hon tyckte jag var jätte dukigt. Nu väntar jag på att få åka med henne :).

Tack för en bra dag johanna!

Nazareth - Love hurts

Möööögel!
Jag orkar inte snart! jag är så sjukt less, jag har ingen ork kvar! När ska du förstå? jag sa åt dig igår, men det är väl som att prata för döva öron,
Jag & Johanna ska iaf fara på mattes match imorgon bara för att jag inte får se han spela!. eller de va iaf planen att vi skulle göra få väl se hur de slutar med andra ord.
Sen får jag se om jag ska köra med morfar om han nu vill de.

Kid rock - Roll on

Matte kom & hämta mig igår & de första Pär gör när jag kommer dit är att bara kolla på mig, & fråga om jag är åkrädd, haha, jag överlevde iaf, mycket duktig är han, dock lite tung högerfot. men han är ju pojke så vad begär man?.
la oss & sov vid 11 & där vid 12 så ringer adam & ber oss komma & hämta han så de var ju bara att fara & sen var man pigg så vi for till matte larsson & hämta honom & for en runda, hamnade på frasses för att äta..
Sen sova igen.
han skjutsade hem mig för ett tag sen.
Får man väl se hur de slutar ikväll, men han lät ju bara negativ..

Roxette - Dressed for success

Min pojkvän är körkåt! han tog körkortet i onsdags & har suttit i bilen sen dess ungefär. Fick ett samtal av honom vid 12 natt då hade han kommit hem igen, knasig pojke.
Har iaf sagt att han SKA komma & hämta mig idag & han tycker jag ställer krav, vad hade han trott? att jag inte skulle säga åt honom att hämta mig? så går de när man skaffar körkort faktist! Så jag kommer tvinga dig att hämta mig var & varannan dag ju! Dock kommer han säga "du får ta bussen" & de vill jag ju inte, känns ju lite jobbigt.
Maria ringde & väckte mig när jag halv sov i soffan & då la hon på när jag sa att jag halv sov, men inte fan gör de nånting iaf, måste ju kliva upp ändå.

Hänga med min pojke ikväll då, han kanske får sin födelesedagspresent om han är snäll, som jag fick min mor att slå in, johanna frågade mig vart kärleken var & den fanns nog under lilltån just då! Hon höll med mig.


Sandi thom - What if i'm right

Dagen var inte alls rolig, lektion från 8.20 - 10.00, sen har jag hål till 14.40! nå så jävluskt!.. jag & magnus satt mest bara & hängde för han är ett kryckmongo! & inte kan gå så himlarns bra, han hoppar mest bara runt. Imorgon skulle tydligen Ida också göra en knä operation så då blir de två jag får reta!, det kommer bli kanon det hära! dock kommer man få slava för dom.
Skit kul att när man kommer ner i källaren efter köket så släcks lampan på engång! skit kul! man står där med dörren öppen för att få in lite ljus & chansar på vart man har alla kläder..
Blev att ta på sig skorna ute i korridoren.
Fick åka med Krille hem idag, mycket snällt av honom. frågade & han sa ändå att han skulle köra förbi mariehem så det blev ju som två flugor i en smäll. Man får inte vara dum

& ett stort grattis till min älskade Mattias som tog körkortet idag!


Tomas Ledin - En del av mitt hjärta

Religion provet idag gick väl åt helvete..
sen har jag kört bil med min morfar 2 gånger idag, jag är en hejare, en naturbevgåvning om jag får säga de själv. Nu på eftermiddagen så for jag & våldgästade Johanna, det var mycket trevligt & hon tyckte själv de var trevligt att jag kom bara förbi så där.
Sa till min broder att nu när jag är så duktig kanske han kommer få åka med mig om ett tag, Min pojkvän kommer dock få vänta, han är dum!.
Nu oth & gossip!

Lycka till imorgon hjärtat!

Anton & Affe - 26 december

Jag & min vän statiol Isac som han kallas av mig, med tanke på att när jag lärde känna honom jobbade han på statiol i holmsund, men nu har den jävlen lämnat holmsund & statiol & mig, han var ju som mitt andra hem när jag var där & han jobbade, man hängde med honom, snodde hans mobil med Johanna & tog fina kort & la som bakgrundsbild på hans mobil. Vi har gjort mycket bus med honom, har bestämt oss för att ta en månadssemester & åka till thailand, Johanna hon skulle hänka hon me, fan se nice! Men min vän Isac är mycket snuskig! jag tror jag lärt mig av honom, han som lär mig alla hemska ord som jag kan!
Fast Isac sitter & säger att jag bara kommer att våldta honom där, hur kunde han lista ut de nu? vi har inte ens farit iväg!.
Men låter som en väldigt bra plan detta..

Metalica - One

Han mår inte bättre men han vet nu vad det är för något. det är paus & han mår fortfarande inte bra av det, men det är kanske en anning bättre. Jag tycker bara så himlarns synd om honom. Vi alla äldre har gått igenom det & så kommer han nu, man vet att man aldrig kommer att komma undan det men man kan ju alltid hoppas. Men nu är det som det är & jag hoppas verkligen att det fixar sig mellan dom, han behöver det.. Finns alltid för dig min älskade vän.

Johnny Cash - HUrt

Klockan 2 inatt kanske, jag går in till min lillebror & ska sno cola av honom, det gick inte som det var tänkt, jag hamnade på hans sängkant & satt & prata med honom & tröstade honom, jag har aldrig sett min lillebror så där ledsen som han var igår. & jag förstår att det är jobbigt att tappa någon man älskar.
Jag tycker det mest bara är dålig stil av henne, att hon gör så här mot honom.
Lillebror är det bästa jag har, min bror & min bästa vän, det finns ingen finare pojke än honom, hon vet inte vad det är hon hade förrens hon har tappat det, då har hon gjort ett väldigt stort misstag!. & jag kommer inte acceptera att min bror ska falla ner & bli förstörd, du får verkligen inte förstöra en sån fin pojke. Du kommer ju göra ditt misstag om du sumpar det hära.
Men som sagt lillebror det är jobbigt det är svårt ibörjan, men du kommer att hitta någon väldigt fin tjej, & du kommer klara det här, jag finns alltid här på sidan om, om det skulle vara någonting, jag kommer alltid att ställa upp för dig, Vi har suttit i hop för länge för att man inte ska bry sig om varann..
Du finns där för mig & jag finns där för dig..
Jag älskar dig lillebror & det kommer jag alltid att göra & det kommer att fixa sig

Eminem - Superman

Klockan 07.50 får jag ett sms av min pojkvän där han säger att hela världen snurrar.
Det går så när man är bakis min vän. Ringde upp honom & låg & prata en stund, sen kom vi fram till att vi borde försöka sova men inte fan gick de inte, så jag kollade på tv istället.
Gick ner till pappa & pratade med honom, kom på den smarta idén att starta min dator & börja ladda ner nå avsnitt av  alla mina program som jag ser, för nu sover lillebror & då äre frittfram för mig att ta allt internet! Fast de kommer väl bli ett jävla liv när han vaknar & inte kan spela, men kanske ska säga "jag var här först, jag vakna före dig jag har första tjing på internet just nu!" usch va sur han skulle bli, han har ju inte suttit vid datorn på två dagar före igår, jävlarns, rekord!.
ska nog fan börja med det varje gång, dock kommer det inte funka för jag orkar aldrig kliva upp.

17.08
Mögel mögel & åter mögel! jag känner för att slå dig eller nått, dum i huvudet är du iaf! MÖÖÖGEL!

Christian Walz - Hit an run

Kvällen spenderade jag hemma hos Johanna i obbola med Johanna & Elina. Det var väldigt trevligt, jag tycker om dom flickorna, alltid lika trevligt att träffa dom.
chillade uppe med johannas mor & bror med idol, sen blev de lite film & mys i Johannas säng. kanoners!
Fick inte fara hem förrens lillasyster Hållén hade kommit hem så de var bara att stanna kvar.

& du, jag vet inte vad jag ska säga "skönt med en flick fri kväll" som om alla andra dina kvällar inte är de? så mycket träffas inte du & jag så du kan inte säga så egentligen.

flipside - Happy birthday

Grattis på 18 års dagen älskling! <3

Nomy - Fuck you all good night

Jag vet faktist inte vad jag ska säga, de är 35 min tills mitt hjärta fyller 18 år!. & jag får inte träffa han.. sug säger jag bara.
Sköt dig snyggt Mattias!.
5 rätters usch säger jag bara, blev lite mycket för mig..
Pissväder är det också, man vill dra täcket över huvudet & ligga kvar där varje morgon, men icket!
Jag borde egentligen inte sitta här för jag har prov imorgon halv 3 i trafikant & jag har bara läst lite!..
Men här sitter jag & pratar med en kille från huvudstaden. det är en mycket trevlig pojk de.
Maria du har mitt godkännande, även fast jag inte ens träffat honom, men de ska väl bli ändring på hoppas jag!
Mr T, du är välkommen, för jag vet att du kommer sitta här & smyg läsa nu när tokfian visat dig vart jag håller hus!.
Men varsegod & läs du ;)


Nomy - I miss you

Det blev Patrik 1,5 idag med Johanna, Elina, Rosita, Nicolina & Joel, det var väldigt trevligt & filmen var väldigt bra, jag trodde inte den skulle vara så bra, men den var bättre än förväntat. En mycket söt film, ni borde sen den.

Annars vet jag inte vad jag ska säga om dagen, fyfan! är nog de enda ordet, jag var less & mådde inte alls bra men de fixade sig, kanon middag också, En macka på skolan & en godispåse på bion, Fan va nyttig jag var idag!

Skillet - comatose

Du gjorde mig sur nyss, jag var glad, du får inte säga så där om henne! jag accepterar inte de!.
jag vet att de är svårt men jag går inte med på att de sägs så dära om min vän! hell no!
Ni tycker om varann för mycket för att ni ska släppa taget om varann, du lovade att ta hand om henne där nere åt mig, jag hoppas då fan att du håller de! släpper du taget om henne är du inte klok! då måste jag säga att du är faktist dum! men jag tror inte att du är de, du ska kämpa & hon ska kämpa, ni ska kämpa båda två för jag vet att ni vill vara med varann..
Jag tror jag måste flyga ner & köra psykolog med er, de kanske funkar? vem vet
men jag hoppas faktist på er & jag hoppas ni löser de här
Men du får ALDRIG mera säga nånting sånt om min vän, de funkar inte så.
För jag älskar henne!


Emd - Alone

Lillasyster fick iaf åka hem idag, men ska tillbaka för prover på torsdag. hoppas bara allt är som de ska.
Lillebror kom på skolan idag också, väldigt trevligt att träffa honom, jag tycker om honom väldigt mycket.
Är iaf på ett bättre humör nu, avreagerade mig lite tidigare idag. Fast de får man ta,
Vi styr iaf fredag.

Du är underbar även fast du är den muppen du är, även fast jag inte förstår hur du tänker ibland.
 I do love you

Jonas Brothers - S.O.S

Jag kände hur arg, besviken jag blev på dig igår! fyfan!
varför ska man prata med dig om nått, när du ändå bara ändrar dig?!.
Jag bryr mig inte om du vill vara med dina vänner rör mig inte ryggen, va med dom så mycket som du bara vill. De gör mig bara glad att du umgås med dom.
Men denna gång hade vi faktist pratat om en sak & du bara ändrar dig & skiter i vilket, men jag ska väl bara vara tyst.
Frågan är varför vi inte kan gå ut allihopa? vad är felet med att gå ut en hel jävla massa folk? de blir ju bara roligt, men vi ser ju om vi träffas, Men jag sa att jag SKA träffa dig då. Spelar ingen roll vad du säger.. Du kan inte mena allvar att jag inte får träffa min egen pojkvän på hans födelsedag. räcker de inte med att du var borta på typ andra sidan jorden när jag fyllde 18?! tydligen inte..
Sen måste jag ha en anledning till att inte fara till pappa, vad är de för något, andra planer gör att jag stannar hemma, du säger åt mig "jag tycker du ska fara" vafan är de för något?! jag bestämmer själv vad jag ska göra med mitt liv.
gaah! Men när ska du inse att jag inte alltid klarar allt?, jag är inte så stark som du tror.
Jag känner att jag fått ur mig ganska mycket av min ilska nu kanske?.. så då kanske man kan börja tänka framåt?..

Hål i nu 2 timmar till, jag hatar TISDAGAR!.. Malin sitter & pluggar drycker & är på ett äckligt humör för hon ska sluta röka & snusa så hon är ganska sur, hon bara kollar på en så vet man nu ska man vara snäll, för hennes blickar kan verkligen döda! & det vill man inte hamna på minus listan hos henne just nu, så jag håller mig på säkert avstånd.
Lillasyster kanske får åka hem idag också, men de får jag väl veta snart när jag ringer ullis.
Soppa till lunch låter inte lockande men tyvärr måste man äta! men jag vill inte! stan med Johanna efter skolan, ska leta en mössa åt henne som hon vill ha, måste även hitta något åt henne som hon ska få när hon fyller år.

Offspring - Prettyfly

Nu har jag fått min nya mobil!
den är blå & jätte fin!


The homeless - Ooh girl

I'm not scared, because You're holding my breath
En bild säger mer än 1000 ord.
Om man tittar på bilden så ser man hur kul den ser ut & hur kul vi ser ut,
den visar din & min rätta sida tillsammans. så där lite små psyko! ;)
Vi har klarat allt & lite till & tillsammans kommer vi klara ännu mer..
Du vet redan allt jag skulle säga, & du vet att jag älskar dig!

I'll love you til the day I die.

Wyclef Jean - The sweetest gril

Blev till Ersmark igår för matte kom ju till mig i fredags.
Låg & kollade på film först i tvrummet men då kom adam & nå kompisar & skulle se film i mattes rum, men mattes dvd tar ju självklart inte filmen så vi fick byta, Jag & matte lägger oss i soffan i hans rum & somnar!. Pär kommer in & pratar med oss, reaktionen från mig var "mm", så han tyckte att vi skulle lägga oss & sova i sängen & stänga av filmen & allt & sänka ljudet, Så de blev att lägga sig & sova.
jag lurade matte att de snöade idag eller de såg ut som de snöade men de var mer hagel än snö, han blev glad för några sekunder sen blev han deppad igen,
Skulle träffat maria idag men vi hann inte för de blev så knas alltihopa, men vi ska träffas!

Metallica - One

Min käre pojkvän kom hit igår & de va bara mys. Första gången på länge, enligt mig men han säger att vi varit hos varann lika mycket, men de är bullshit i mina ögon, Men det var mycket trevligt att han kom hit.
Idag hoppar min syster på honom, de kanske märks att hon tycker om honom. Vi går iväg till Intersport & kollar runt, sen går vi till Carsteds & hälsar på Mattes pappa Pär, han frågade om jag skulle köpa bil, självklart har jag ju så himlarns mycket pengar så jag kan köpa en bil av honom?!, eller inte!. men jag hittade en & sa att jag ville ha den när jag fyllde år för det va en sån läckerfärg på den, lite lilaaktig den ville jag ha.
Sen Coop med mamma, blää va jag hatar coop & maxi, maxi far man bara på för att köpa goodis!

Tyler Hilton - You my love

Teori prov & praktiskt, när vi väl satt där & fattade ingenting. de praktiska var ju lite svårare, inga recept fattade ingenting i början, men sen gick de ganska bra ändå, gjorde köttbullar, potatis & gräddsås, sen även bakade vi bröd & gjorde en fransk omelett.. De var lite knepigt,
pratade med pappa & han sa nu att emma var inlagd & att värderna var sämre än förra veckan, men sen vet vi inge mer, jag får vänta & se om pappa hör av sig.
Träffade lillebror på stan idag fick kramas med honom, fick även en puss på kinden. söt han är.

18.00
Har nu fått veta att lillasyster ligger inne på Infektionen någonstans, jag ska dit imorgon & hälsa på henne på dagen, Jag kommer verkligen att går vilse där på sjukan, men ullis skulle möta mig om jag ringde & sa att jag var där så. det ska nog bli bra. Sen kommer maria & mia upp imorgon & jag & maria ska ses en stund iaf.

Älskade barnvisor - Min lilla kråksång

MÖGEL!
prov imorgon eller vafan de nu är, jag orkar inte! jag har inte ens läst någonting.. eller va finns de att läsa? kolla igenom alla recept på fronter & se om man kommer ihåg hur man gjorde?! ööh så smart är jag tyvärr inte så jag kommer göra de. men man får väl försöka magnus sa att han hade pratat med fredrik & att det inte var en sån big deal om man inte klarade provet, utan det är mer för att han vill se vad vi kan, Mögel på honom!

Pratade med bror för ett tag sen & frågade hur lillasyster mådde, han sa att det var illa. Jag tror de lutar åt samma håll som för pether, jag hoppas inte de.
Men bad han medela ullis att hon skulle höra av sig till mig när dom får veta hur de slutar för syster.

Lars Winnerbäck - kom ihåg mig

"Ledig" idag, bara nice,
Såg farmor i tidningen också, ändå sweet! med faster, kusin & lille linus, 4 generationer.
Farmor såg tyvärr inte ut att vara så pigg men ändå, saknar min farmor
Sen säger pappa att vi kanske måste lägga in Emma på sjukhuset också, körtelfeber!
varför drabbas våran familj av de? först pether & nu emma, jag vill inte att hon ska hamna där. Jag vill bara att hon ska bli frisk igen. Hon är inte kry någonstans hon har varit dålig ett tag nu, men jag hoppas hon blir bättre snart.
Sjukhuset är inte mitt favorit ställe, jag vill inte att hon hamnar där, vi hängde för mycket där när pether var sjuk, Låt oss slippa snälla!

RSS 2.0