passa tider?

kvart över är kvart över för mig! inte kvart i! att vänta 30 min är inte okej!
sen har en bil voltat precis utanför oss bara för några minuter sen, det såg inte alls bra ut..
& vi har äntligen fått tillbaka RIX! jag tycker de är underbart! nog för att jag aldrig lyssnar på radio längre för jag har inget headset måste nog köpa mig ett nu!...

cupecake song

http://www.youtube.com/watch?v=Ysqh1uzqGrc

Jag får verkligen inte till de med länk! helvete!

Foo Fighters - Let it Die

Besvikelsen är på jävligt hög nivå. Jag förstår inte hur man kan glömma bort sin egen dotters födelsedag, har alltid fyllt år 5/7 i fan 19 år!, Jag förstår inte alls hur man kan glömma det & sen att ni kanske inte kommer, tack för den & om jag är 19 eller 45! jag är fortfarande din dotter & jag förtjänar. För grattar ni mig inte & inte kommer ut kan ju ni ALLA glömma att jag kommer ihåg er, det är en sak som är säkert. Då må jag vara elak men då är jag det också.. Men min bästa kommer iaf att komma för inte glömmer hon mig inte!

Matte kom imorse & myste med mig, Sen åkte jag med mamma ut till Sikskär för att lämna elsa hos mormor i veckan.
Det var mycket trevligt där, jag trivs ute på stugan det är så sjukt mysigt där, men för länge kan jag knappt stanna.
Sen börnade jag hem med bilen, för jag fick köra! vägrade ta holmsunds vägen för den suger häst snopp! så jag tog obbola vägen hem.

 


Mute Math - Picture

Fick se bilderna från ultraljudet idag som mamma gjort, det var ju en liten bääbis där.
Ska börja fördriva min tid med att se en ny serie The ex list verkar ändå helt okej.
Elsa åker till mormor imorgon det kommer att vara tyst i en vecka här, sen bor jag i syster lägenhet, ni är så välkomna för det kommer att vara så TYST där, det är bara jag & katterna.
Matte hade tänkt komma & sova med mig inatt men sen kom han på att han inte hade någon mat så då sover han hemma istället. Men han är söt han.
Johanna ska far & lämna blod iveckan & jag hade tänkt att följa med men nu är det ju så att jag inte får göra det för jag tatuerade mig för en månad sen ungefär & det måste gå 6 månader innan man får lämna blod..
Lördag åker jag ut till sikskär för som alltid fira min födelsedag där & min bästa Johanna ska komma ut & fira den med mig som hon gjort dom senaste åren. Hon är ju bara bäst! som alltid vill komma ut & fira med mig. Min moster ska vara där & som tur har damen dator & internet jag kommer att sno datorn från henne när jag är där ute & hänger hela min lördag kväll..

Nej nu ska jag åter gå till att se Big Brother det är bara humor.

Keyshia Cole - Fallin' Out

Jag ska försöka hitta ut idag, tror min rygg klarar av det. Jag kan ju alltid hoppas på det.
Nu ser jag mitt avsnitt av heroes som sluta funka igår, Jag vill inte alls att det ska vara slut, de här funkar ju inte! kan inte sluta mitt i bara, men säsongsuppehåll är de ju alltid..
Även lovat att jag ska hoppa på adam nån morgon då han sover för han ville inte alls bada åt mig. så jag ska hoppa på honom, Jag har gjort de förr & kan göra de igen, de är något han verkligen tycker om & då tycker han om mig jätte mycket också.!
Mamma gör fostervattensprov idag också, då är det bara att ligga & vila, lär väl bli jag som får ta lillasyster JIPPI!.. eller?

Bif Naked - My Bike

Denna dag har jag inte alls gjort mycket, det är varmt ute men inte har jag varit ute inte, nej, att jag bränt mig gör att jag inte vill bränna mig nå mer. Så tv:n har varit min vän. Nu ser jag det näst sista avsnittet va heroes, Jag verkligen älskar den serien!..
Elsa är så stolt över sin nya cykel som hon har fått. Men hon kan inte cykla hon bara styr den runt i hallen.

David Banner - Play

Igår efter att vi haft beslut ånget i några timmar om vad vi ska göra så kommer vi på att vi ska spela monopol. Självklart piskade jag matte så sjukt mycket i det i början, men sen så gick de bara utför han byggde så sjukt mycket hus så jag blev ruinerad när jag väl hamnade på hans gator. Sen tog vi en tur till södervik för vi hade tänk att bada men det var så sjukt kallt i vattnet så vi badade inte..
Han skjutsade hem mig idag & for på wheels, jag följde med mamma & magnus dit & träffade matte, adam & matte larsson.. fanns mycket snygga bilar där. träffade även min kusin Maria & hennes lille son linus, han är så söt så, ett gäng tänder har han också, träffade även min kusin simon som jag förövrigt inte träffat på flera år & han kände inte alls igen mig haha.. Det är bra jobbat. Sen blev det häng vid simons mustang, jag tycker den är sjukt snygg! Förra året på wheels gled jag i en cab på kvällen den var gjord för 4 men vi var några stycken mer i den. Stämning!


Annars lider jag med matte han börjar jobba klockan 20.00 ikväll & slutar 07.00 imorgonbitti, stackarn!
Men det är pengar jävligt bra med pengar

Fool's Garden - Scared

Klockan 12 inatt ringde jag matte & han fick för sig att jag skulle komma till honom, så han kom & hämtade mig. tackar jag för, Jag har saknat min mattias.
Jag lyckades skrämma Pär i morse när jag kom gående i köket, hihi, han är så lättskrämd.
Sen fick jag sova en stund till. Matte låg & snarkade gott brevid mig. Han fick sova länge idag. Adam var till & med uppe före honom & ungen frågar vad jag gjort med håret om jag hade tappat det eller haha. Tur han är söt..Elsa var med i tidningen idag också, så söt hon är sitter på magnus axlar & kollar när man släpper ut får någonstans...
Jag har solat lite grann idag men inte alls så mycket. matte säger att jag inte får, men de är så skönt att sitta ute..

19.15
Det är fotboll på tv U 21, england leder med 3 - 0. Matte skulle se matchen men han somnade i pausen.. Nu ligger jag i soffan & det är dö varmt.. Sen har jag jätte ont i ryggen, men har ingen after sun.. får klara mig till imorgon orkar inte åka hem till mamma för att ta på mig den. Sen skulle jag lägga mig & se avsnitt 22 av heroes men inte funkar de inte, jävla bajs, jag får nog gå ut en liten stund för de är dö varmt här inne, förstår inte alls hur matte kan sova, det är äckligt varmt.
Sen även när vi skulle på donkan & handla mat & precis innan rondellen finns de två filer & vi ligger i ena & en annan bil i den andra ju närmare vi kommer rondellen ju närmare kommer den andra bilen oss, matte fick lägga sig på tutan för att bilen skulle upptäcka oss & styra tillbaka åt vänster..

jippi!

PRISON BREAK BÖRJAR 6 JULI! MITT LIV ÄR SÅ MYCKET BÄTTRE NU!
Jag älskar micheal!

Juan Gotti - Fear No Evil

Johanna du är ond!
Du är alltid brun! varför kan inte jag få bli så där brun? näe jag ska bara bli röd, & då tar hon verkligen tillfället iakt att visa hur brun hon är. Puss på dig säger jag bara!


kokt kräfta?

Jag har legat ute sen halv 12 idag tills nu. mamma sa åt mig att gå in, ja väl lika bra att lyssna då kanske..
Jag är en kokt kräfta på ryggen & vid brösten men det är fint!..
Imorgon får jag troligtvis träffa min älskade mattias, det var iaf så vi sa..
Jag älskar det här vädret dock så bränner jag mig hela tiden, Men fortfarande är målet att bli brunare än matte någon som tror mig?!..

18.41
Jag börjar nu känna av att de bränner vid brösten, men smällar man får ta, så imorgon får jag inte alls sola. eller ska jag vara ute måste jag ha linne på mig så jag skyddar där jag brännt mig lite surt men är man dum så är man..
Jag får sitta & läsa & sola benen istället. Jag måste helt kalrt ha nya böcker, jag har lånat en bok av mamma & den har jag snart läst ut. Dagen min dotter blev galen. Självklart är den verklighetsbaserad också, bästa böckerna som finns om jag får välja själv..
Jag fördriver mina kvällar med att kolla på paradise hotel 4 & big brother säsongen marie picasso var med, Någon som vet vem som vann då? jag har ingen aning.

Maroon 5 - The Sun

Klockan halv 11 satt jag ute på balkongen imorse med boken i högsta hugg, satt där & läste & solade. har suttit ute hela dagen & det har varit underbart. Jag är stolt över den lilla bränna jag fått idag, Ska slå matte, ska bli så mycket brunare än honom men jag säger väl lycka till, till mig själv för han är jätte brun redan :(.
 

Cold War Kids - Hair Down

Jag klippte mig idag, var någon som avbokade & då ringde hon mig, tack för det säger jag för jag behövde klippa mig kan man ju som säga..När jag väl klipper mig så blir det inte lite inte, men jag trivs :) Fick även min bikini idag as nice!

bajsa

Jag tänkte städa mitt rum men så är det sol, då blir det inte alls, nu ska jag på kiosken med hanna för jag är en sån snäll granne & följer med henne.
Imorgon ska jag på arbestförmedlingen & skriva in mig där & så, sen får man väl se hur livet slutar för mig. jag vill bara få lite pengar...
på några timmar ska jag kanske ringa & kolla om min mattias är vaken & så (:.
stackarn jobbar ju natt men de skramlar fint i plånkan sen på han, men han ska köpa en cossi säger han, pojkar & bilar..

16.52
Lite surt att du ska jobba när jag fyller år men det är pengar & jag ska få en AS dyr present enligt mig själv & de kan han inte säga emot för de förtjänar jag tycker jag..
Jag ska nog ta tag i & städa mitt rum idag kanske & min far kanske tittar förbi också ska hjälpa oss med boxen. puss på honom.
 
Min älskade pappa, vi träffas inte så ofta längre men jag älskar honom!

Badly Drawn Boy - Road Movie

jag var hemma en sväng igår medans matte var & jobbade några timmar, sen kom han & hämta mig.
Vi låg i soffan HELA kvällen & då menar jag hela kvällen, Först såg vi Wallander - Hämnden, Sen såg vi not another teen movie. Båda var bra, men not another teen movie kan man ju. haha, Sen sängen matte prata i sömnen & gnällde på att de var varmt & en massa, När jag precis hade somnat kom simon, antonia, adam & kevin hem, kevin var inte alls så glad så jag hoppade till, så jag låg & kollade på lite tv..
Imorse var de bra väder vi låg ute & stekte. sen satt vi på framsidan med antonia, adam & kevin, Kevin är så stor nu står han på knä & han lyfta upp sig & sitta själv, han är så söt så..
Matte börjar jobba kvart i 12 inatt & slutar då min mamma börjar sitt jobb klockan 6.
Jag kan bara hoppas att han är ledig 4 - 5 juli!. men om han inte är det kan jag ingenting göra.

Håkan Hellström - En Midsommarnatts Dröm

Johanna kommer & hämtar mig hemma, sen åker vi till Elina & börjar våran midsommar, bara chillar.. Elina gör en krans, vi styr upp tårta & kanske börjar med grillen vid 5 nångång sen styr vi middagen & vi hade så trevligt så. Satt & prata om allt & ingenting, Sen går vi ut & spelar kubb, Men tro mig fan att Johanna & Elina skulle spela mot mig, & helt klart så fuskar dom! dom vann, men jag tror dom fuska. Sen kom Rosita med Billy så då spelade dom & jag var kameraman jag lekte med Johannas kamera som hon fått men jag måste nog fråga pappa magnus hur allt funkar för de visste inte damen själv. Sen blev de tåååårta!. As gott.
Senare kom det ett gäng med folk, Min älskling hade kommit hem också så han erbjöd sig att komma & hämta mig så jag tackade för de & åkte till ersmark inatt. Nu sitter jag hemma igen för matte skulle jobba så jag ska dit senare ikväll när han slutat.

Men brudar tack för en bra midsommar, Ni är underbara!


Faith Hill - This Kiss

Jag saknar dig.

Shirley Clamp - Min kärlek


Pink - Family portrait


Mims - Move (If You Wanna)

Jag är nu i holmsund för första gången på jag vet inte hur länge.. Dom flyttar ju ut på holmön så, varför inte åka ner före?.
Har flyttat över hela min dator på externahårddisken..De tog sin lilla tid men nu ligger det där så fint!
Johanna var här ikväll & det var så trevligt vi ba låg & hade de myyys.
Håkan bråkas som vanligt, jag vet inte alls vad jag gör för att han ska bråkas med mig!..
Kattungarna är förövrigt de sötaste som finns, fläckis har bitit av toppen på svansen på en av ungarna, det tyckte jag var jätte kul, men fatta inte alls varför hon gjorde de..


Miley Cyrus - If We Were A Movie

Jag har varit i ersmark hela dagen idag, & måste tycka synd om matte som har sjukt ont i halsen. Inatt när han kom hem kunde han knappt prata, då tyckte jag verkligen synd om honom. Sen vet jag ju inte alls om jag tyckte att niclas var så rakarns smart, göra partytrick som sluta med akuten & sy..
Grattis Helena på födelsedagen!
Hon blev lite chockade när jag kom ihåg det, men har man bra minne så har man.
Jag & matte såg X-men wolverine.. As bra var den! sen såg jag angus thongs and perfect snogging. Den tyckte matte inte alls om, men jag tyckte den var ändå helt okej, men böckerna är så sjukt mycket bättre!, "jag är en prinsessa & idag bajsade georgia en stor bajskorv" Jag vet iaf att Johanna förstår mig!..

Varför skulle jag inte vilja komma ner för?! vad tror du egentligen? jag har inte råd, javisst har jag råd med resan men är man där vill iaf jag göra lite mer... Jag ska komma ner, jag ska! men jag vet inte när.. Det är ju inte så att du bara kommer upp för att träffa mig, jag har träffat dig engång när du har varit här uppe under alla gånger du kommit upp.. Det känns ju så väldigt kul att du inte ens vill träffa mig när du ens är här...

...

    
Jag älskar dig, förstå det!

böcker är min drog

Jag låg & läste hela kvällen igår, Så klockan 3 inatt hade jag läst ut när jag hör din röst. Jag älskar böckerna dom är så bra & man fastnar nu måste jag bara köpa mig resten. Måste helt klart veta hur det kommer att gå!.. Jag älskar att läsa, jag fastnar i det. Men nu ska jag ta mig igenom Att älska som en porrstjärna. Men den är ju ganska tjock sex böcker i en.
Jag som ville se hell's kitchen men inte fan fanns de ute inte, måste vänta & se de ikväll på tv när de är repris..

Dead By April - Losing You

En månad.. hur ska det gå? men om jag har tur kanske jag får träffa dig fast du jobbar..
For ner på stan en sväng idag också, skulle köpa jeans men inte fan kom jag hem med jeans inte. Hatar att prova jeans, hittar aldrig några jag kan ha!. Men jag köpte två linnen för aids, sen även en snygg tjocktröja från carlings. Köpte även också när jag hör din röst. Nu ska jag läsa!.
Sen ska jag köpa den nya marabouchokladen, med jordgubbar ska ju inte sitta fel måste ju prova iaf..
Tjocka ikväll & läsa då kanske?..
Ska nog ringa & boka tid för att få tabort mina födelsemärken också, magnus var där idag så jag måste nog göra de nu. skulle bli så bra då.

dagen efter.

Min dag var riktigt bra, syster kom hem & jag fick en sjua flirt vodka, en ed hardy tröja as snygg! en massa pengar!, knivar, örhängen & allmänt bra saker.
Middagen på balder var nice, satt där & hade det väldigt trevligt. Sen så där vid halv 10 så började man ta sig till X, där träffar man bryyydarna.  Jag & johanna byter paket & ni tror inte vi tänkt i samma banor här inte? johoda klart vi har! snö armband till oss båda, hade varit väldigt kul om vi hade köpt likadant till varann.. Sen väl inne så träffar jag matte ybersnygg var ju vad han var..
Fick även min dans med krille igår som han hade lovat. sen börjar han breaka där & vi stod bara & jublade runt om honom för det är sjukt snyggt & han är sjukt duktig på det. dansa sig svettig & varm & sen kom Pär & hämtade oss så det blev hem & sova i ersmark, vaknar väl 5 imorse av att jag har senadrag i vaden & jag höll på dö, matte vaknar & undrar va det är jag grymtar till svar "SENADRAG", sen vaknar man väl 10 ooh jag fick sova länge. Nu har vi även köpt en ny telefon åt pojken den var snygg hoppas bara den är bättre än den han har nu, för den är kass!..
Ska troligtvis tillbaka till ersmark ikväll ska prata med pojken.

Sorry maria att jag aldrig ringde inatt somna ju nästan ibilen hem..

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

FYFAN VA JAG ÄR BRA!
frukost hos kajsa klockan halv 7, sen skolan. sen springa runt där.
någom dum sak brände hål i min klänning idag också väldigt surt.
Vi är helt klart bäst!
Vem är det som står kvar? HR står kvar när alla andra faller!
        



Nu balder sen x med brudar & älskling! ha en bra kväll för de ska då fan jag ha!

möögel

var & handla till vagnen idag, alla har olika viljor, men det blir nog bra ändå..
jag fick ta hand om allt men de går väl bra det också..
Satt på frasses med albin, putte & amanda & jag tjockade i mig mat,
sen kom johanna & skrämde mig med en puss! jag hoppa fan till när jag fick den, men det är göll.
Nu väntar jag bara på matte så jag får äta middag sen ska jag städa..

Lisa Nilsson - Armband


Mina underbart fina armband jag fick av Pär & Helena. Jag älskar såna där armband så det var ju inte alls fel att få en massa nu när dom varit utomlands.

Shakira - Costume Makes The Clown

Äntligen har matte köpt sig en kostym!, Han är så jävla snygg så det är inte sant! hade jag haft kort på honom hade ni fått se, men jag kan bara säga att han är så snygg så. Kritstrecks randig. Sen köpte vi nya skor åt honom också, även dom väldigt snygga. mamma, magnus & elsa var förbi en stund idag också. Ska till ersmark för att äta middag hos matte. mycket trevligt.
jag fick även en massa armband från pär & helena sen dom var utomlands & jag älskar dom där armbanden nu har jag en  miljon att välja mellan så det kommer jag dessutom att göra. Nu ska jag gå & se om pojken inte har somnat i sängen.
Fläckis har fått 5 kissebäääbsar! 3 minizumo, en missan & en som är likadan som fläckis, ullis ringde & berätta det idag, nu vill jag bara ha en liten bild på dom små underverken.

20.30
Har varit i ersmark & ätit middag hemma hos matte, sen provade han även kostym med skjorta & väst som pär hade hemma & han blev så jävla snygg. Så jag sa att jag kunde gifta mig med honom här & nu sa jag, Helena sa att vi inte hade någon präst men de gick ju & fixa tyckte jag, men matte ville inte. jag måste vänta i 14 år säger han. haha. JAg har väl inget annat val än att göra det då.
Storebror ringde & ville ha skjuts men han ångra sig sen, men får väl se hur kvällen slutar han sa att matte skulle få 400 om han skjutsa honom till holmsund isf..
Nu är det fotboll & jag lyssnar mest men matte skriker & har sig haha.

kvällen..

Medans matte var på X så hängde jag med Johanna & Elina, Mycket trevligt pratat en massa & sett grease för att elina hade aldrig sett den. sen pratat lite mer, jag har haft en väldigt trevlig kväll med tjejorna. Dom for för inte så länge sen & Matte kom precis hem från x3m, han är väldigt söt men tur inte för onykter..
Han slog nyss dörren på foten förstår inte vad det skulle vara bra för :O..
Jag är övertrött men tänker inte alls sova,,

Hel - Tysta Tankar

Jag hade någonting jag tänkt skriva, men så ringer matte & säger att biljetten så han kommer in på X ikväll ligger på bordet. så det var bara att gå ut med den till jeppe. så där försvann mina tankar någon annanstans... När matte for sa han lås dörren så det var bara att göra de, tror pojken är rädd om mig ändå på någe vänster..
Nej nu kanske jag skulle gå & laga lite middag för krille ville ju verkligen inte komm hit med lite kött åt mig inte! jävla elakt. menmen.
katterna ligger i varsitt hörn & sover dom är så lugna & tysta känns så bra..

Loretta Lynn - Big Sister, Little Sister


Elsa var förbi imorse för mamma skulle fara & göra något, så jag & elsa satt & tog kort & jag måste ju säga att dom är väldigt fina iaf. Tog ett tag innan jag förstod hur vi skulle göra men jag lyckades..
Matte ska ut iväll så jag blir ensam hemma & vet inte alls vad jag ska göra. frågade Johanna om vi skulle hitta på något här med folket...
Matte känner av katterna så jag tror han är allergisk, känns ju lite surt om det är så, för där gick min dröm i bitar om att ha djur när jag flyttar de sög ju...
Igår när vi skulle till bilen som står i mormors garage så hoppade jag så där jätte fint på parkeringarna. haha. måste sätt väldigt kul ut.

Lil Wayne - Prom Queen

Jag har varit nere på stan sen 4 idag, fyfan vad det är kallt! jag har tyckt synd om alla som ska gå på balen ikväll men klänningar & det blåser som det gör.
Men det var värt att stå där & frysa sönder handen i en halvtimme för jag fick ju se Johanna & Per. Dom var så fina så. Jag var med lillebror & Amanda på stan, underbart.
först såg jag inte att det var johanna men sen var det bara att säga åt dom att stå still för här skulle de bli kort & det blev det också. dom är så jätte fina så.. Sen såg vi även mustangen komma körandes med simon i. Ybersnygg är vad den är. se själva hur snygg som helst.
& ett stort grattis till mitt fyllo nere i stockholm som tog studenten idag!.Full var hon redan klockan 10 imorse när hon ringde mig..
Nu väntar jag på att matte ska komma hit så jag inte behöver vara ensam längre.
Fick även min klänning jag ska ha på studentskivan idag, den satt som smort på mig & den är så snygg så.

Disturbed - The Game

nyckeln till frihet ligger matte & ser, kom på att jag själv hade sett den för väldigt länge sen. Jag stod för middagen ikväll, matte gjorde ju lunchen när han kom hem från skolan. Jag har suttit & spelat monopol ett bra tag nu på datorn mot daton, jag vann! fast jag sluta ju spela men jag vann ändå för jag hade mest pengar, nu när filmen är slut ska jag möta matte i det också, då kommer det gå åt skogen..
Imorgon är det bal här uppe & maria nere i söder tar studenten. Jag hoppas det är bra väder på båda ställena!
jag vill ha jordgubbar doppade i choklad & grädde! as gott ju. Men inte vill matte det inte, menmen smällar man får ta..

Brad Paisley - Good Morning Beautiful

Det är jag & katterna nu på morgonen. det är något fel på mig, igår kunde jag inte sova så jag somnade väl krin ett, nu på morgonen vaknar jag halv åtta, det är inte alls kul.. Igår när vi skulle sova lät de som om katterna skulle riv hela stället & höll på.. Men jag förstår inte malin som säger att dom är så jobbiga, det tycker inte jag, men matte gör. han tycker inte alls om dom. vattensprutan är hans enda vän just nu.. Han ligger & sover medans jag sitter här & det är han som ska upp idag inte jag. eller jag ska väl upp men han ska till skolan..
Jag känner mig allmänt slö. inte alls kul, men igår var väldigt trevlig. Katterna tog ett chips från skålen & matte höll ju på dö när han förstod det han skulle då verkligen inte äta därifrån igen. Men man får väl inte vara känslig heller.
Malin ska tydligen komma hit idag & dryga har hon sagt jaja, fast hon ska väl egentligen komma för att kolla om sandra har några kläder kvar här hemma som hon kan låna. för det får vi egentligen inte göra..

JAG HATAR ATT MAN SKA GÖRA "OCH" MED SEXAN DET FUNKAR JU INTE ALLS, DEN ÄR JU RETARD!


Katterna ligger & sover & matte med glajjerna & äter mackor mycket snyggt!

15.40
Var hemma en sväng idag, elsa ville inte alls att jag skulle fara hon är så söt den flickan, men vi ska ju leka på fredag någon timme så där..
jag målade min naglar knallrosa idag hittade det i sandras kyl, as läckert, förövrigt har jag tre stycken som sover i soffan, katterna & matte, mycket sött,

ZZ Top - Cheap Sunglasses

Sitter nu hos sandra & bara chillar, det är så tyst här, är van med att ha liv  rörelse runt om kring mig, men jag har ju två katter som springer omkring & håller livet upp här i lägenheten. Jag väntar på att matte ska komma hit också, men fråga mig inte när han hade tänkt att göra det för de vet jag inte..
Jag hittade ett par as läckra glajjer som hon hade hemma, jag var ju tvungen att prova dom.

Jesse McCartney - How Do You Sleep

jag hatar att jag aldrig får sova på morgonen för nu somnar jag ju inte ens om!.
mööögel..
& jag blev inte alls sugen på att du skulle ut på fredag men det var ju nån 18 års fest på x. jag kan inte hindra dig men jag sa iaf hur jag kände vad jag tyckte om allt ihopa, jag har rätt att vara så här så det är inte lönt att du fråga isätter det jag säger till dig.Jag berarbetar rykten & saker på mitt eget sätt, & det här är mitt sätt!...
Syrran åker ikväll & jag ska länsa hela lägenheten så hon har bara katterna kvar när hon kommer hem, men det vet hon inte om.. ;)
Annars ska jag vara barnvakt på fredag åt elsa vi ska leka med katterna & vara ute medans mamma klipper sig det blir as bra det ju..
Nu ska jag se mitt The hills & fördriva tiden med något annat kanske.

Tina Turner - The Best

haha, jag har nu gjort om min systersblogg & den är knallrosa! fyfan va fin den blev!. jag är så duktig, tycker hon inte om den får hon smisk! Men jag fick ju göra precis som jag ville & klart att jag gör det liksom!...
Snart ska jag åka till skolan & träffa min lärare sen staden. Får väl se om jag hittar nå kuligt där...
Lillasysters blogg: http://www.holmbomemma.blogg.se

16.10
Skolan & stan en sväng idag, matteläraren lyckas alltid missa något poäng men aja jag får ju iaf mer när jag väl sitter & går igenom dom.
Shoppade idag, skor, tröja & en bok nu har jag ju nått att läsa igen. Att älska som en porrstjärna
Skorna jag köpte är sommar skor får väl se hur länge jag kan ha dom innan jag får äckligt ont i fötterna.

RSS 2.0