en dag kvar.

Jag är less på att inte kunna sova. Om inte jag får sova snart kommer jag att bli galen eftersom att jag orkar inte göra så mycket när jag är så här trött..

Idag tog jag mig en runda på stan med Johanna. Sen kom Sara också så vi tog oss en fika (Johanna bjöö) tack för fikat!
Nu ligger jag hemma hos mormor & gör verkligen ingenting! jag orkar inte. borde packa bilen men de tyckte inte mormor så jaja... Får väl bli ett av alla projekt imorgon. Min morbror är så snäll & kommer in & hjälper mig & köra en massa saker som ska till lägenheten. Tack för det.

Sen ska jag lyckas få upp allting, ja vi ser väl om jag kommer överleva det hära. Torsdag ska vi handla. sen är de viloläge för mig. tänker inte göra många knop just nu...

Sen har de blivit mer stängt på jobbet.. jippi... eller inte jag bryter ju ihop. Jag behöver pengarna...

30/1

Väldigt roligt att dom har stängt ner hela ridskolan pga kvarka, vill säga det är dött uppe i cafet...
Ja jag hade öppet som vanligt idag.. Bästa var att älskade kusin Maria kom upp & prata med mig eftersom att det är öppet för dom som har privata hästar.
Så fick se hennes stora mage. Nu börjar hon bli riktigt stor. Bebben kommer i maj nångång. Åh vad jag ska snusa på bebben då!. Ska kramas lite granna med Linus också han är ett riktigt charmtroll..


Sitter här & fördriver tiden & letar present till Johanna. Måste hitta nån till lullebulle också, han fyller ju nämligen 1 år om bara någon vecka! & jag har ingen aning om vad jag ska ge honom. Min bror sa att lucas ville ha en eldriven jeep. Men jag tror nog mer att det är Pelle som vill ha den så han kan leka med den så får Lucas titta på!..


Sen undrar jag mig varför jag öppna det dära. Jag skulle aldrig ha gjort det. jag blev ju inte glad då & jag blir ju inte glad nu heller...

Om klockan kunde bli tio i 1 så jag kan se sofias änglar & sen sova.


Niceville

När jag var hos Johanna så lånade jag en bok av henne eftersom alla mina böcker är nerpackade & sen hade jag läst ut boken jag låna av mamma. Så jag lånade mig Niceville. Jag börja läsa den igår & de lilla jag läste igår gillar jag redan. Men eftersom att jag var så trött att jag inte orka hålla upp huvudet så gav jag upp.

Men den verkar väldigt bra & sen ska jag se filmen.


Långa dagar

Igår börja vi den stora delen va flytten eftersom det är färdigmålat i alla rum nu. Men vi kan dock inte ställa någonting i hallen då dom ska komma & lägga golv där till veckan så just nu står allt på hög i tvrummet.

Efter att jag jobbat som en tok & burit & sprungit upp & ner så åkte jag iväg till Johanna för lite middag & mys med tjejerna. Mycket trevligheter.



Idag börja vi bära klockan 10 & sen dess har vi hållit på. Nu är det tomt överallt, det enda som står kvar nere är akvariumet men det ska fixas imorgon.
Jag tömde hela mitt rum så vissa saker står uppe i Malins rum & resten står uppe hos mormor, större delen av mitt liv är hos mormor där jag även nu bor tills på onsdag eftersom att Elsa fick min säng idag.
Sen står resten av det som ska till min lägenhet det står utanför mormors dörr. Ja det är ganska mycket, Men det kommer blir bra när det är klart..

Men efter onsdag ska jag ta & sjukskriva mig från allt som heter bära saker. Jag är så slut i kroppen just nu att det inte är sant. träningsvärken är inte & leka med. Jag kan bara tänka mig hur den kommer att vara på onsdag då jag bär ännu mer saker. Får sätta Maggan i arbete eftersom han har ju inte burit så mycket saker hittills sen är han ju mycket starkare än mig så det kommer ju bli kanon..

Imorgon vankas det jobb igen, Mormor är snäll som låter mig låna bilen till jobbet får även låna den på onsdag då jag ska köra alla mina kartonger sen ska vi bara få dit sängen, köksbordet, stolarna, två bokhyllor & en tvbänk till tvn i sovrummet som jag fick idag av Magnus. en glas som mamma & magnus haft i sovrummet men den är förstor för att ha där inne nu så den passar bra i mitt & maggans sovrum har jag bestämt...

Nu kastar jag in handduken. Godnatt!

Flytta?

Idag har vi burit & burit, eller började dagen med att fika hos mormor sen packa upp en massa saker. Fick hjälpa Malin att bära upp hennes säng. Så nu är hennes rum början till att bli klart. Sen är elsas skrivbord uppe & elins hylla.
Vi började rensa elsas rum, jävlar va grejer hon har & en massa rat.
Sen upp till mormor igen för att äta lunch då hade magnus kommir för att hjälpa oss. Sen skulle vi åka på jysk & rusta med malin & sen for vi även på expo för att hon skulle ha lakan.

Upp till mormor & fika, jag tror mormor inte har gjort nå annat än att göda oss med mat idag.
Vi fortsatte att bära & packa upp & rensa. Ja vi har ganska så mycket kvar att bära upp.

Det bjöds på pizza till middag & jävlar så gott det var.
Nu ligger vi & ser da vinci koden & magnus har ont i knäna så han ligger på golvet.

Flytt & flytt & ännu mer flytt det enda vi gör just nu

Mitt huvud håller på att ta död på mig. Jag vet inte alls vad det är som har hänt, jag har börjat ha huvudvärk flera dagar nu. Men nångång så hoppas jag väl att det ska gå över.

Mamma & magnus håller på att skruva ihop en massa saker från IKEA. Malin har tagit upp ganska mycket till sitt rum. Imorgon ska vi ta massa stora saker upp. Det ska nog gå bra. Allt börjar närma sig nu och jag kommer slita häcken av mig dom dagarna.
Så huvudvärken lär väl inte ge med sig i första taget iaf.

Cykel


Jag ska köpa mig en ny cykel.
Har haft min länge & nu vill jag ha en ny.
Någonting sånt här ska jag införskaffa!


Onsdag

Nu är det golvläggare uppe i lägenheten & lägger klinkers ihallen..
Han har väckt mig två gånger idag mindre nice får jag säga.
Har varit uppe hos mormor & kollat på deras nya soffa som dom köpte. Den var riktigt snygg.

Nu börjar vi flytta mer & mer upp till lägenheten, fredag & lördag ska vi ta de mesta sen flyttar jag upp till mormor & sover där..

Så om en vecka är det min tur att flytta åh vad jag blir gladare för varje dag som går!

Sen undrar jag vart min lön är...

Bära & handla

Idag for mamma & Magnus & köpte sina madrasser till den nya sängen så jag hjälpte till & bära in dom, satan i gatan så tunga dom var... Sjukt ont i armarna sen. Känner att nu har jag gjort mitt med att bära madrasser för alla flyttar som är nu. Men det är ju två madrasser till som ska bäras när jag & magnus flyttar.. Tror att jag ska tvinga maggan & nån till stark att bära dom då!..

Sen åkte vi till strömpilen på hemtex men där hitta vi ingenting så då åkte vi vidare på expo & där gick jag lös på massa gardiner & underlakan. Väldigt bra rea så jag handla lite granna till lägenheten. Måste tillbaka dit då vi har kommit i ordning för det kan ju va någonting man behöver därifrån.

Just nu ligger jag & ser the next three days. Jag vet inte alls vad jag tycker om den förtillfället, är nog ingen Johanna film.. Borde nog sova snart upp & jobba imorgon igen..

10 dagar kvar nu. Galet taggad!

House

Igår efter filmerna vi såg börja vi se House igen. Vi har haft ett litet uppehåll på det. Nu har vi sett halva säsong 3 så vi har ju lite att plöja igenom. Men det ska vi ta oss tid till också.

Elin är på Förlossningen & ska trycka ut bebben nu! sist va hon öppen 8 cm då jag prata med henne så snart så kanske hon tittar ut den lilla filuren som är i magen!

Filmer

Vi har precis sett klart REAL STEEL. Så sjukt bra film att det inte är sant.. Så den måste ni se.
Sen är ju den snygge Hugh Jackman med åh han är ögon godis!.

Nu ser vi  Puss In Boots. På svenska Mästerkatten i stövlar. Får väl se hur bra den är. men ganska mysigt att se lite animerade filmer också..
Tror att jag snart ska göra natt är helt slut fast jag har sovit många timmar...

Ska återgå till att mysa lite med magnus nu också.

fredag

Kvällen ska jag spendera på ersboda hos maggan.
dagne började väl kanske inte så jätte bra men det är bara att göra det bästa av det.
Så jag ska njuta av att umgås med min pojkvän igen.

12 dagar kvar nu.


Schema februari


Så här jobbar jag i februari, syns inte så bra men det är mycket.


Snöstrom

Dagen spenderades på stan med Johanna i några timmar. Det blev lunch i UP 2 gallerian i restaurangen där. Det va nämligen stekt fläsk, potatis & löksås. Jag kunde inte va lyckligare satt fint i magen! & Johanna åt Lasange. Tack Johanna för lunchen idag! var nämligen hon som bjöd.

Köpte mig ett par jeans idag. för 300 kr nu har jag iaf 3par jag kan använda istället för två..
Jag fick mig min årliga kalender av Johanna idag också. Så nu har jag två för 2012  det är inte helt fel. En med bilder på mig & Johanna & en på Lucas, den fick jag i julklapp av Pelle, Rebecca & Lucas.
 


Jag tror jag ska trotsa snöstormen & gå på ICA & köpa glass vart himla sugen på det just nu. Imorgon blir det att kramas lite med Maggan då han kommer hem ikväll för några dagar sen åker han tillbaka för att flytta sina saker från Vindeln hem till oss!

06.30 upp 00.24 säger jag godnatt

Ja, då va man ledig resten av veckan, Visst det är skönt på ett sätt. Men hade ju ställt in mig på att jobba så då blir de ju annorlunda. Nästa pass blir måndag till veckan.
Har hjälpt mamma att bära upp lite saker till lägenheten. Imorgon börjar dom nog måla eftersom nu har dom spacklat & haft sig i alla rum som ska målas & tapetseras..

Nu är det även 14 dagar kvar. Nu börjar det närma sig med stormsteg, Åh jag är så taggad!


Idag/imorgon, ja beror på hur man ser det ska jag släppa in dom som kommer med det nya kylskåpet till oss. Sen får jag se vad jag hittar på...

Tycker att min älskade pojkvän kan ta & komma hem nu... Men snart har jag honom för mig själv hela tiden!

Blö

Idag har jag ännu värre träningsvärk än igår. Det gör sjukt ont att gå i trapporna..
Men nu har jag tömt hela bänken som ska upp till mormor vi ska bara plocka isär den och styra upp den.
Mamma rensar en till bänk som ska upp till mormor..
Alla mina saker ligger nu i sängen så jag vill få bort bänken så jag kan ställa tillbaka allt på golvet..
Men jag är less på allt packande & jag kommer va ännu mer när det väl kommer till kritan.

Lördag

Idag har vi varit nere & städat i förrådet & jäklar vad vi har jobbat, börja 11 & var klara halv 4.
Har sprungit upp & ner i trapporna som en tok idag & nu har jag en sån hemsk träningsvärk i benen att det inte är sant.

Ikväll har jag varit förbi Hanna & Niklas & sett hur dom bor & det är en sjukt fin lägenhet! Dom bor jätte fint.
Fick med mig lite hem också så tack för det! & Hanna fick sin fina inflyttningspresent som hon ville ha en äggklocka som var Lila & självklart fick hon det! & av mamma fick hon en grutlapp som mamma gjort själv & även den var ju självklart lila!..

Nu ska jag mysa ner mig i soffan & bara ha en lugn lördag kväll för att jag kan & är ledig i helgen!..

18 dagar kvar tills flytt nu! Jag är sjukt taggad!


Promenad

Har hjälpt mormor & bära massa kartonger idag ner i källaren sen har vi även nästan tömt deras gamla förråd & fyllt det nya.

Sen gick jag & mötte Johanna & var ute & gick i en timme ungefär, hon följde med hem en stund & kollade på mormors lägenhet sen gick Johanna hem till sig igen.
Nu ligger jag & ser lite serier & fördriver tiden, ska upp & hjälpa mormor lite mera sen skulle jag tro.

Jag har så ont i händerna sen jag burit alla kartonger så jag undrar hur mör jag kommer vara när jag har flyttat allt som ska flyttas från mariehem till nydalahöjd..


Böcker


Lånade denna bok av Johanna innan jul.
Läste ut den för inte så länge sen.
Ojoj vad bra den va,
en må bra bok.
Vill man bli glad ska man läsa denna


Måndag & tisdag

Igår träffade jag Elin en stund på stan, det va som ett tag sen!  de va trevligt! Hon har en stooor mage nu, plutten tittar väl ut snart kanske?

Idag vart de jobb som varje tisdag. Sen rullade jag vidare på Coop & spela åt mamma, sen hämta upp Hanna för hon var så virrig att hon tappat bort sina glasögon. Sen vidare på Rusta, skohuset & jysk. Shoppade loss lite granna till mamma & mormor. Sen blev det lite granna till mig & Magnus också..

Nu har mormor flyttat upp de mesta iaf dom stora grejerna. hon väntar bara på att jag ska tömma tvbänken jag har här nere så kan hon ta upp den också. Men jag har ju som ett berg med grejer framför den så det lär ju ta sin tid...

Men lägenheten är jätte fin som mormor har köpt!

Några bilder från nyår.


Min snygga vän & hennes sambo!
Även johannas snygga frisyr!

Gomiddagen från nyår!


jag ser inte ljuset

Låg & läste till klockna halv 4 inatt, jag kunde verkligen inte sluta läsa..
Sen jag klev upp har jag försökt att få ner massa saker i lådor.
Nu har alla mina kort åkt ner i en låda så nu är min dörr jätte ful igen.
Var upp till mormor & hämta tre lådor till lite mindre som jag kan packa i.
Snart måste jag tömma min tvbänk som jag har i mitt rum för allt det ska upp till mormor eftersom hon ska ha den i sitt gästrum nu...

Jag har en sprängande huvudvärk men jag antar att det är för att jag var dum nog att va vaken halva natten inatt. Men det är sånt man får ta...


Lördag.

Idag gjorde jag kyckling i kolasås som vi kallar det. As gott är det iaf.
Blev ganska mycket så mormor & morfar kom ner & åt med oss.

Jag & mamma såg även gladiatorerna ikväll. det gick ju för ungefär 8 år sen eller vad dom sa på tv. Tyckte det var as bra då, Idag vet jag inte..
Men imorgon är det en ny säsong av BONES jag är lycklig!.


Igår när mamma & högen kom hem från Ikea fick jag mig vinglas, pall, köttklubba, diskställ, diskborstar, servetter, plastburkar för mat & sen fick jag mig nå mer jag inte kommer på. Men det får stå i påsarna så packar jag upp det i februari...

Om jag inte räkna fel så är det 25 dagar kvar nu. Jag är så himla taggad på det här nu!..


En jobbig nattt.

Danne var förbi igår kväll ett tag & när han for gick jag & la mig, jag hann precis lägga mig så vakna elin. bara att ge henne välling & hon somna efter en stund. Sen två timmar senare vakna hon igen & ville inte alls ha välling så satte mig med henne i knät & hon somna ganska snabbt om.
Hon vakna nu vid 6. Nu ser hon mamma mu & kråkan. Jag hoppas att klockan ska gå fort nu så dom kan få gå upp till mormor & vara där tills mamma kommer hem eftersom jag har en sprängade huvudvärk & att jag har ont i hela kroppen så jag vill sova några timmar till.

Dom små liven.

Mamma & Magnus har åkt till Sundsvall & lämnat dom små hemma. Eller just nu är dom uppe hos mormor där dom har varit sen dom for.
Dom ska väl komma ner på ett tag & då blir de att göra iordning högen för sängen... Sen upp med tuppen imorgon eller ja när elin vaknar..
Sen får dom gå upp till mormor igen tills mamma kommer hem..


Bussar...

Emmas buss kom inte idag så jag vänta väl kanske 2½ timme på henne på stan. As tråkigt men till slut kom hon då Ullis fått ringa & klaga & fråga sätta varför bussarna inte kom. Dom skickade ut en taxi åt henne som tur var. När vi skulle hem då går hennes bussar men mina var inställda & är det nog fortfarande för att det är så halkligt... Men dom har gått hela dagen i detta väder, ja bussarna är knas..

Gick till vattenfall för att Magnus jobba till halv 5 så jag fick åka hem med honom som tur var. Nu ska jag nog lägga mig & vila en stund.

Snöstorm


Nu är jag redo för att åka ut i snöstormen & gå på stan
med systerliten.
Tur att vi mest kommer vara inne.
Annars kommer vi ju att blåsa bort.


Tisdag.

Har jobbat hela dagen idag.

Imorgon ska jag ta mig en runda med systerliten. Jag ska kolla efter täckbyxor se om dom har nå bra pris på såna. Eftersom att mina är i storlek är i 170 & haft dom sen kanske 5an så är de inte så konstigt att jag måste ha nya..

& Emma vill bara gå på stan för att shoppa.

Snöoväder.

Detta väder är inte & leka med. Jag fick skjuts ut till jobbet men sen när jag sluta gick jag till stan.
satan va jag är duktig bussen gick från vindeln när jag sluta & orkade inte sitta kvar & vänta.
Men jag ångrar mig nästan även om det va bra att gå men att gå i motvind & det blåste & de snöar det är inte så kul.

Imorgon skjutsar magnus ut mig till jobbet sen ska jag fan sitta till 4 & vänta på att bussen kommer för att detta väder är inte & leka med...

Idag flytta hanna & niklas till ersboda vem ska jag denna sista månad på Mariehemsvägen 11 gå på ica med då? himla tråkigt!

Elin 2 år

Jag luktar vitlök från igår det är helt sjukt va de luktar vitlök!...
Jag måste nog duscha sen...

Idag kommer det massa folk hit & äter tårta då den minsta fyller år.
Hon sover nu i soffan & har sovit en timme ungefär.

Av mig & magnus fick hon en hund & ett mamma mu pussel. så det pusslet har vi byggt idag.


2011 slutar & 2012 börjar

Nu är jag hemma efter dagens bravader.
jag har haft en trevlig nyårsafton!
Umgåtts med familjen & mina vänner.

Tack Hanna & Niklas för skjutsen hem!



Med detta säger jag god natt & grattis lillasyster på 2 års dagen!


RSS 2.0