30/11

Dagen har jag spenderat med min lillebror. Vi har gjort ärenden & det har gått bra. Nu ska vi bara vänta & se & sen göra lite mera & hoppas på det bästa. Ullis kom & hämta honom efter jobbet. Sen har jag verkligen inte gjort nånting har varit väldigt lat.
 
Imorgon åker vi till Sundsvall för att gå på Ikea & birsta hoppas på att hitta lite julklappar imorgon. Köpte två idag så nu är det lite närmare iaf.
 
På söndag blir de adventsmys med tjejerna!
 
Lillebror busar med findus hemma hos mamma.
 
 

6år



älskade lillasyster blir stor. sjukt att det gått så fort.

Jaha

Var hos min pappa i lördags & firade farsdag eftersom jag var chaufför åt mamma som var på tjejkväll i obbola så då åkte jag & var hos pappa resten av kvällen. Fick godmat & sen åkte vi till storebror & rebecca för pappa skulle hjälpa dom. Så jag fick svägerska mysa & lucas mysa! var så länge sen jag träffade honom. Har saknat den lille pojken. Fick även ge honom välling när han skulle sova mystrollet.
 
Sen åkte vi hem till pappa igen så så mycket bättre & började att se Johan Falk - Kodnamn Lisa. Så den måste jag se klart också.. For & hämta mamma sen åkte vi hem.
 
Igår var jag & fixade håret inte så stor skillnad på längd & så. Men nu är det fräschare & det känns så mycket bättre.
 
 
Sen har magnus även köpt D3 så det spelas flitigt här hemma. Igår satt jag & spela & jag är ju helt klart bäst på det! sitter & skriker för mig själv när det går dåligt..
 

sömnlös?

Idag är andra natten nu som jag sover värdelöst.. jag måste sova lite mer men jag kan inte...

Igår var vi på Leos lekland med lina, Alex och Leo. oj vad vi lekte. Leo han hade de roligast. sen färgade vi linas hår då Leo sov och grabbarna var på träning och lite twilight såg vi också.



lunch på Leos

Helg

Det händer egentligen inte så jätte mycket i mitt liv just nu.
Igår var vi hemma hela dagen. Lina & Alex kom & lämnade Leo så dom fick fara & handla & vi fick lite mys tid med lilleman.
Vi åkte iväg till Nolia lite senare för att det var korpen match. Jag & Leo sprang omkring vi också. Lina fick sitta & vila medans jag sprang med leo.
 
Idag har det stått tvätt på schemat fyfan vad mycket vi hade att tvätta.. For på coop & handla lite mat. Ralle kom & käkade med oss. Gjorde köttfärspizza det är grymt gott..
 
Om en timme ska vi röra oss till bowlinghallen & spela lite, jag säger ju självklart att jag är bäst på det men vet att jag kommer säkert komma sist!..
 
Sen ska jag hem & sova det är jobb imorgon i vanligordning..
 
Jax han lever livet här hemma, njuter & busar med dom andra bäbisarna vi har. & det bästa med det här är att Sune inte klättrar på väggarna längre han & jax slåss istället & det är bättre än trasiga tapeter!

RSS 2.0