Per Gessle - Födelsedag

GRATTIS LILLASYSTER PÅ 12 ÅRS DAGEN!

Igår var jag & matte på bio & så public enimies, den var verkligen bra. Helt klart värd att se.
Idag har vi bara hängt med badtunnan som dom har hyrt för ihelgen.. Matte har varit på ett väldigt rethumör idag gjort allt för att retas med mig..
Lillasyster blev glad för presenten, & nu har hon match så jag & pether har gjort tårta till emma, den är as fin! med chokladsås på, chokladfingrar, satan vad bra vi var!.. & om dom inte tycker om den får dom vara utan..

O.A.R. - This Town

Jag & johanna skulle på stan idag så hon kom & hämta mig när hon for från stugan sen väl nere på stan kommer vi på johanna har glömt checken i stugan i sin mammas väska, KANON bra säger vi.. På stan kommer jag på att min plånbok är hemma! fan vad vi är bra!... eller inte så vi åkte hem & gick ner på nydala & såg slutet på emmas match, elsa höll i zera de gick så bra så. Nu ser jag ut som ett emo för min hund hoppa & rev mig lite överallt på armarna men det är fint.
Ikväll blir det bio. & imorgon holmsund lillasyster fyller ju år så..

Destiny's Child - Brown Eyes

Solen var framme idag & jag läste & solade, fastna iboken liksom.
Johanna min vän är JÄTTE brun & då menar jag jätte brun.
Hon åker till bulgarien om en månad ungefär & då kommer hon bli ännu brunare & jag sa att hon skulle se ut som en liten bajsklick! oj vad jag är snäll! =) (men hon älskar mig ändå!).
Jag ska pressa solarium medans hon är borta helt klart (om jag nu får&kan men det var en annan femma).
kan paradise börja snart? så jag får sova!
Imorgon blir det att se nya johnny depp filmen med matte (:


.

Solen lyser, Matte får fortsätta på skoga hur länge vet jag inte men han får det iaf.
Krig mellan lillebror & flickan, tycker jag suger för dom är så rakarns söta tsm!.
teorin går väl så där, jag hatar den..

Kraftwerk - Computer World

Elsa har levt om hela morgonen idag, jag förstår det inte. rena döden & sova då.
Sen skulle hon gå in i mitt rum & leta matte. men han sov hemma inatt så han var inte alls i min säng.
Sen dog datorn ett tag idag också den hade en massa färger på skärmen & gick inte & starta fattade ingenting.. Men datorn är väl påväg att säga hejdå kanske?
JAG VILL SE HARRY POTTER!


Cracker - Movie Star

Matte kom igår morse där vid halv 6. låg & prata en stund om allt sen somnade vi om, Jag klev upp vid 12 & elsa gick & väckte matte vid 3 halv 4 för då tyckte vi att han skulle vakna sen busade hon med honom. sen åkte vi till ersmark & chillade där.. matte tog hem änglar & demoner för jag ville se den. Han somnade & vakna in i halva filmen. men jag tyckte då att den var jätte bra.Så se den filmen!. sen började adam & pär lyfta ut sofforna för dom skulle sälja sina & dom har köpt ny, Så dom tog in mattes tre sits soffa i tvrummet istället & det är verkligen annorlunda & det är tomt i mattes rum nu där soffan stod.
Matte for & jobbade vid halv 12 & kom hem halv 7 imorse & väckte mig inte okej!. Jag låg & snurrade till klockan var halv åtta sen somna matte & jag fick sova..
Fick kramas lite med kevin idag innan jag åkte hem också, sötnosen.

Legenderna - Gråt dina tårar

Min kväll igår jag vet inte alls vad jag skulle ta mig till.. Philippa & Maja kom förbi & vi tog en runda på stan. Det var väldigt skönt. Tack för de (: Ringde adam i paniken för att se om han visste om matte var hemma men icket.
Johanna kom till mig inatt, jag älskar henne för det! men jag älskar henne alltid. Tack för att du kom enda från obbola för att krama mig, det betyder jätte mycket för mig! & du vet att jag skulle göra samma sak för dig.
Jag älskar dig & du är min bästavän!.
Tack till alla som ställde upp för mig inatt. Ni är helt underbara! & förlåt alla jag väckte inatt!.

Din fylla var inte nådig, jag gillade de inte alls.. Du mindes ingenting imorse jag fick berätta vad du gjorde & hur mycket du gjorde illa mig & hur ledsen jag blev över det där. Jag älskar dig det gör jag. Du sa att jag kunde få ditt hjärta & att du älskade mig & du bad om ursäkt för allt. Men du vet att de kommer att ta en liten stund innan jag kommer att kunna släppa allt det hära..
& lillebror var inte nådig inatt skulle han kunna gå på vatten hade han gjort det för min skull, jag älskar honom för att han lyssnade på mig & när jag sa nej så förstod han att det var nej. Men jag är glad att jag inte prata med mina andra bröder dom hade inte lyssnat på mitt nej dom ser rött när de handlar om mig. Men ibland så kan jag inget säga & det här är ett tillfälle då jag inte kan säga nånting åt dom.


Adam Green - Festival Song

illamåendet kommer & går. Men det ska nog gå över det också kan jag ju hoppas.
det är visfestivalen ihelgen & det är 2 år sen jag var där första gången, Jag & Johanna åkte ut & bodde i stugan & hade de allmänt jävla kul.Visfestivalen 07 ja vad ska man säga om den egentligen jag minns mycket väl vad som hände där ute & jag tror nog vissa andra också gör det, utan att gå in på detaljer så vem vet hur mitt liv skulle ha sett ut idag om den helgen inte hade satt sina spår?.. En visfestival i regnet? nej tack. Lillebror lovade att jag inte skulle behöva oroa mig för honom, men det borde jag göra ändå så tokig som han är.
Tack mattias för att jag har dig, du är underbar!
16 & pregnant ser jag just nu på mtvs hemsida, Det är faktiskt riktigt bra.

För att det är visen så bjuder jag på lite bilder från -07 & jag låter bilderna tala för sig själv!

Hypnogaja - Here Comes The Rain Again

Bläää!
Jag hatar att de regnar, Jag hatar att jag har mått illa sen i onsdags, nog för att de kommer & går som de själv vill, onsdags hade jag de hela dagen, igår hade jag de på kvällen & idag har jag de nu. & jag vet inte alls varför. As jobbigt för jag vill inte äta mat fast jag är hungrig.
Sandra & Pontus kom förbi med middag mormors pasta sallad som vi alla älskar!..
Jag hade bjudit över Johanna på fika men de verkade inte som hon ville tyvärr.. Lite tråkigt faktiskt (men känner jag min vän rätt har hon väl glömt det).
Kul att gå på sommardroskan när det regnar? grejen med droskan är att man ska vara ute det är dealen liksom. För att vara inne är man när man dansar annars hänger man på ute serveringen & pratar med dom i baren.
Hör bara av dig när du är hemma så blir jag nöjd!

vildsvin - saga utan lyckligt slut

Jag älskar dig Mattias! ♥

Här sitter jag & lyssnar på gammal musik & Ludde aka WENMEC spelas på högsta volym ur högtalarna. Mycket sånt från perioden jag lyssnade på svensk hiphop. Ni hittar honom här www.myspace.com/wenmec  & www.jkibmm.se Ludde ville att jag skulle göra lite reklam så varför inte liksom.

Ludde, jag väntar än på min tröja haha

David Glen Eisley - Sweet Victory

Fas A & B är klarad håller på med C nu & det är sjukt svårt. Men teorin är påväg åt rätt håll iaf! Me like!

As nice att alla naglar utom en är målad var tvungen att limma ihop den igen så as nice!

The Beatles - Oh! Darling

Min älskling kom & sov med mig imorse efter jobbet jätte mysigt!
Han fick sova till halv 3 då gick jag & väckte honom & gjorde frunch åt honom. Jag är så rakarns snäll..

Du är bäst, Jag älskar dig!♥

GRATTIS PHILIPPA som tog körkortet idag!

Billy Squier - Not A Color

Hela dagen OZ, jag älskar det..
mamma & dom har farit till lycksele nu & elsa har fiskat fick en väligt söt bild på henne..
Min syster Malin kommer sitta & grina idag är jag rädd för. För hon ska färga håret brunt & hon har varit blondin & då menar jag yber blond. mer än vad jag var i slutet. Men jag tor de kommer bli snyggt & hon måste göra det för att inte tappa håret. Men hon lär ju grina..
Lillebror kom ihåg mig idag, Du är allt bra söt älskade vän. saknar dig men då emma fyller år då ses vi!.
matte ska nog komma hit imorgon efter han slutat så där klockan 6 på morgonen men det ska nog gå bra det med.


Jason Reeves - Photographs & Memories

Lars Winnerbäck i höst då!
Jag har kollat igenom lite bilder & snygga är dom verkligen.!
       
Minns ni? De gör jag

Holly Tree - Bad Hair Day

Kollade igenom min mosters blogg & hittade en bild på mig & elsa från när jag fyllde år.

Jag har sån snygg morgonfrilla när jag vaknar & elsa är jätte glad över att se mig & jag är sjukt trött. Men annars är bilden ganska charmig.

Jamie T - Operation

Kom på idag att jag var tvungen att ringa mormor om pengar för när jag ska kolla upp mina födelsemärken så jag kanske får tabort dom. Jag hoppas verkligen att jag får tabort dom för jag tycker inte alls om dom..
har gjort lite fler prov idag tre stycken fick 61 på sista varför alltid bara nått poäng under godkänt för?! blir ju tokig!

Brad Paisley - Water

Nydala en sväng idag & Elsa hade så kul så där hon sprang ivattnet.
Jag gick ivattnet med henne så långt har jag kommit med att bada denna sommar. & nydalasjön är äcklig!
Sen kom sandra & pontus ner också, dom är hundvakt åt en jätte söt hund spike.
Sen jag kom hem har jag sett Oz, snart klar med säsong 4. Lovade att pontus skulle få låna den sen när jag var klar med alla säsonger..
Elsa fick vara uppe länge idag dom var hemma klockan 10 & hon sprang omkring ändå men nu hoppas jag att hon sover läääänge imorgon!..
På tisdag åker mamma, magnus & elsa upp till lycksele & jag tar lägenheten & katterna.. lugnt & skönt.


Barney - Sister Song

Jag åkte hem från matte igår vid 6. sen där vid elva kommer han på att jag nog allt borde komma tillbaka till ersmark. så bussen som går 23.22 från stan åkte jag så jag tog mig en promenad till bowlinghallen. Matte skulle se den senaste the fast & fourius för han sov till den sist vi såg den, så denna gång var de min tur att sova till den..
Solen kom tillbaka idag & jag kan inte bli mer än glad. Balkongen & boken har varit min vän sen jag kom hem. Nu sitter jag här med lillasyster iknät 
 

22.20
Matte kom förbi & visade bilen han sa att han skulle köpa & jag skulle få se den, En liten röd med två dörrar. då tänker jag bara NEEEEEEEEEJ ingen liten bil. & när han kommer tro mig fan att jag skrattar så sjukt mycket för de såg så jätte kul ut. En liten röd bil & en väldigt lång mattias..Men som tur så skulle han ju inte köpa den här, han spanar på annat

David Banner - Play

Vi åkte förbi ÖB innan vi for till ersmark, matte skulle ha några dunkar för vinet han har gjort nu den senaste veckan & helt ärligt så ser det ut som kiss!..
Satt & lekte med kevin ett tag också han är så söt & glad.. Simon stod & målade tvrumsväggen när vi kom den har varit brun nu är det ljust. det blev väldigt snyggt..
Matte försöker meka ihop nå skärmar & dvd:n till bilen men bilden vill inte alls funka, sen är det svartvitt så det gör han nu & jag sitter här, fick inte alls blogga för honom men puss på dig..
Så jag ringde min far för att fråga om han visste något om vad det var som kunde vara felet..

Bamboo - Dinner At 6

Middag & bio idag med min älskade Johanna så nu kan vi säga att min födelsedag är klar för jag fick ju de i present av henne, Hon stod för allt. Vi åt på costas lamm & potatis med rostade grönsaker, det var mycket gott men vi saknade såsen till.. Sen gick vi & såg the proposal hur kul film som helst. Jag skratta så jag grät vissa gånger...
Matte kom & hämta mig vi åkte förbi ersmark för han skulle göra nånting. Jag fick låna kevin lite granna där också, jag fick inte alls ta hem honom för simon & antonia. Men ska låna han fler gånger den sötnosen :)..
Matte for & spela fotboll med niclas & dom för en liten stund sen, AS KUL!. nej men jag ska fördriva tiden tills han kommer tillbaka med att göra nånting annat

Hilary Duff - Wake Up

Matte ringde mig halv 7 imorse jag trodde det var väckerklockan & tryckte bort det, men då ringer han igen & frågar varför jag tryckte upptaget. Så då låg vi & prata en stund. Så jag kunde inte alls somna om på engång när vi sluta prata, men gu se skönt det va & sova länge idag!. har bara sett OZ sen jag klev upp idag. Elsa har kommit hem nu & det är full rulle här nu..


Ida Maria - I Like You So Much Better When You're Naked


Varför har Mattias så mycket hår på benen?,

Jt Experience - Party Like A Rock Star

Jag hade väldigt kul igår kan jag lova, singstar & ingen röst kvar. Nicolina blev våldtagen av syrrans katt.
Glider ner på droskan alltmänt nice, träffar krille & lite folk, ba nice kan jag lova!. Jag hade sjukt kul. & matte kom & hämta mig inatt klockan två för han är så sjukt snäll. Dock hade jag nästan ingen röst då men jag bjö på de!.. Fick se simons nya bil också en mondeo ST, Den var AS SNYGG!

   & jag hade tråkigt när jag vänta på Johanna igår så jag målade "franskmanekyr" med rosa, skit läckert ju!

party like a rockstar

vi sjunger singstar & jag äger! eller inte.. jag suger & jag har ingen röst kvar, var tvungen att ringa min mattias & kolla så han levde,han var påväg från pite. där han kollat på bilar.. Nu snodde jag även lite armani parfym av syrran mohahah!
Vi ses i dimman folket.. Bror har jag även patat med puss på honom saknar min bror håkan.. får styra upp med honom snart tror jag..
matte hämtar mig inatt PUSS PÅ HAN

Byz - The Party Is In You

Johanna är påväg hit, vi ska komma fram till vad det är vi ska äta ikväll, Matte är i pite & kollar på bilar som kör fort på bara några sekunder. säkert as läckert..
Han har lovat att hämta ikväll så man slipper gå hela vägen hem.
& jag ska ha så kul ikväll. ska bara städa ihop alla mina saker så jag slipper göra det imorgon innan syrran kommer hem, har städat & så men varför dammsuga när katterna ändå drar ut kattsanden på engång..

JAG ÄR BÄST!

YEES! jag har klarat ett till teoriprov 64 jävla poäng! jag är så sjukt bra, nu är de bara 4 till som ska klaras detta ska jag fan fixa nu! Imorgon hoppas jag på bra väder så vi får fara ut & dansa & ha kul eller hur brudar!

bla.

regn,regn, regn & åter regn om det skulle sluta regna så skulle det vara underbart..
Jag vill ha min OZ box som jag tyvärr har hemma hos mamma, & jag tänker fan inte gå ut idag kan ju någon glömma. & bajs på dig, jag har inte gjort nått men du är väl bara grinig & tar ut de på mig...
nej nu ska jag fortsätta att se på lite serier & sova hade jag tänkt mig

Adele - Tired

Jag är sjukt trött men jag kan ändå inte sova, har legat & snurrat sen paradise var slut.. jag kommer ju vara slut imorgon.. & katterna hoppar omkring som vanligt. jag förstår inte alls att dom orkar.
Frågan är ju nu då om det har slutat regna eller inte.. jag hoppas på det men det ska regna hela dagen imorgon också enligt smhi... blöööö..

Billy Squier - Angry

Just nu kan jag strypa katterna dom går mig på nerverna!.
när jag vakna imorse hade dom dödat en hel toarulle, nyss välte dom en blomkruka i fönstret, varför kan dom inte vara lugna?! Jag får ju damp på dom!.. Dom sover typ halva kvällen & kör rally när jag ska sova dom är ju dumma...
Idag ska jag troligtvis till obbola & hälsa på min vän Johanna, det ska bli mycket trevligt.
Lördag blir de utgång underbart.
+ Jag måste snart ha nya böcker har bara en kvar från de jag fyllde år..

19.30
jag har precis kommit hem från mamma, Men har varit hos johanna sen två idag, har varit mycket trevligt :). Vi ses ju på lördag igen (:. Var förbi mamma & smakade sockerkakan elsa bakat, kollade även på studentkatalogen som kommit tur man ser ut som hej kom & hjälp mig men ingen kom. Men många var fina iaf, Jag säger bara mums på mattias as snygg ju!..
Hoppas på bra väder nurååå!

Timbuktu - Serieskandalen

Jag låg & läste till klockan 3 inatt & vaknade halv 10. Men boken var så bra att de inte gick & sluta. Nu har jag börjat på Så länge vi båda andas. men jag fick ta en paus mina ögon höll på falla ihop så jag la mig & vilade i soffan sen somnade jag..
Nu ser jag någon serie som dom gjorde reklam på the tyra banks show.. Den heter The secret life of the american teenager. Den är väl ändå helt okej.

Slinkee Minx - Summer Rain

JÄVLA BAJS VÄÄÄÄÄDER!
Jag ska önska mig i julklapp att jag får fettsuga mina lår! dom gör att jag inte kan ha några jeans jag blir så less. för mitt enda par håller på att gå sönder överallt. men som vanligt är gamla jeans alltid bäst.. Jag vågar inte alls gå ut nå mer idag, de spöregnar & det är inte alls okej. Skorna är jätte blöta men så går det när man har tygskor, att sitta på arbetsförmedlingen var booring jag höll på somna..
Nu ska jag läsa Ljudet av ditt hjärta.


kom hem med den här istället för jeans

trött

Jag är helt sjukt trött nu & halsen gör ont, jag hoppas verkligen inte att jag går & blir sjuk nu, inget jag känner för att bli..
Har sett en hel serie idag Newport Harbor, något liknande som Laguna Beach, var väl ändå helt okej,
imrogon ska jag på arbetsförmedligen på nånting som ska vara bra tydligen ingen aning om vad det är för nått..

bättre sent...

Sjukt störande att jag inte kan komma åt min externahårddisk på syrrans dator, så jag kan inte skicka över bilderna från midsommar,  men här ska ni allt få se, bättre sent än aldrig som de sägs...
  

blööö

Tack alla för en underbart bra dag,
jag fick mina böcker om twilight av mamma, sen en till av moster champange flickan. middag & bio av min vän johanna, av mormor blir det flytta hmifrån saker...
Av matte hoppas jag på nå riktigt nice! för den får jag om typ en månad när han fått lön, han får lägga ner mycket tid på de, bjuda mig på restaurang kanske? tja vad vet jag, han kommer nog på något sätt att överraska mig.,

nu sitter vi i systers lägenhet igen, PARTY hela veckan?

ja må hon leva

Grattis till mig själv! 19 år..

Johanna & Per ringde mig inatt, sen hade jag fått nå sms imorse vaknade jag av att matte skickade ett sms om att jag blev gammal, sen blev jag väckt av elsa när hon skrek "grattis jihanna!" Söt unge, nu väntar jag på folket & tåååårta
Elsa har lärt sig hur man skickar sms, hon skickade nyss iväg ett till adam en liten "." måste kännas bra & bli väckt av ett sånt trevlit sms.. haha

stugan..

Nu åker jag iväg till stugan

21.30
Nu är jag i stugan & sitter här med mosters dator, det är ganska jobbigt med en liten. Men det ska nog gå bra det också.. jag är så sjuk trött att jag kanske skulle hitta till sängen. men inte orkar jag gå dit inte, elsa låg & sov så sött när jag kom, hon har ingen aning om att jag är här, kommer hon märka imorgon...

Stereophonics - Suprise

Jag trodde inte att jag skulle till ersmark igår kväll men där trodde jag fel, till ersmark åkte jag. sen åkte matte & var taxi åt folk som skulle till & från droskan. när han for igen där vid två låg jag & sov väldigt gott i sängen. sen när han kom hem igen tänder han lampan & ligger på mig, jag vakna till sen var de kört, vi for till södervik för matte kom på att han skulle bada.. Vi såg en älg på vägen, dom djuren är inte alls små.. Men han bada & jag skratta jätte mycket när han sprang i vattnet, han såg så kul ut. Sen hem igen & det blev att lägga sig & sova, där vid halv 5, så jag vakna nyss & pojken ska få sova en stund till han ska ju jobba natt...

Stugan ikväll då & ersmark imorgon

12.40
Ungen sover än, nu är jag rastlös, jag väckte han men han vill inte alls vakna, då får han väl sova då.. men vad ska jag göra?,  jag är uttråkad, tidningen är läst fikat har jag, så nu är det lipstick jungle på tv så jag sitter & ser det för jag har inget annat för mig..
NU lever pojken

,

Jag har inga ord...
Jag vet inte vad jag ska säga..
Jag ger upp helt & hållet,
Men Jag SKA FAN HA EN BRA FÖDELSEDAG IAF!
Med min vän Johanna! sen till matte i ersmark Puss på de.


22.30
Jag skulle inte till ersmark, men här sitter jag medans matte skjutsar johannes & nå randoms till droskan..
Min tumme värker! helvete vad ont det gör..

teori bajs

Jag har nu nött min teori en liten stund, jag blir bara less!, men de går bättre & bättre, ska iaf ta tag i allt efter sommaren så jag får köra lite mer & kanske göra halkbana & allt sånt där så jag kommer någon stans med det här nu. Jag vill ju ha körkortet..
Men teorin är inte alls kul, den är bajs hela den!

jag ger upp

Jag blev inte alls gladare av det här verkligen inte..
Om man har 11 katter, 2 råttor & en hund har man ju valt det själv, hunden kan man ta med sig, katter klarar sig själv, råttor säkert också.. Men som jag ser de just nu är djuren viktigare än mig & det är så jag ser det. Jag förstår inte alls att jag borde förstå allt det hära för de gör jag inte, jag ska inte alltid ha förståelse för allt! Ni vet att jag vill ha er där, Det vet ni mer än väl & jag förstår inte alls! & det tänker jag inte göra.

Ashley Tisdale - Hair


Långt & blont, långt & mörkt.

Crowned King - Lock Out

Sen igårkväll har jag haft lock för BÅDA öronen! & jag har det än, jag tycker det är as jobbigt..
Jag hör ju knappt något eller jag hör men det är JÄTTE jobbigt i öronen!
Jag skatta ganska gott åt min syster igår, hon skulle byta telefon & slå in pinkoden självklart blir de fel & hon måste ha pukkoden så det är bara att väcka mamma för hon sitter på allt som har med telefoner att göra, är man bra så är man.
jag tyckte det var as kul
GRATTIS PHILIPPA PÅ 18ÅRS DAGEN!
annars 3 dar tills jag fyller år, jag älskar de!

15.40
Jag & mamma gick ner på ängen för att äta lunch, satans billig lunch de blev, dom bjöd :). det tackar man aldrig nej till. Men gott var de, sen la vi oss & sov i soffan gu se skönt!.
mitt lock för öronen kommer & går som de själv vill, as drygt! men det försvinner väl kanske får jag hoppas...
Varför struntar alla i att jag fyller år för? bara för att jag fyller 19, sug nånting!

..

JAG HATAR ATT DE RINGER NÅN DUM JÄVEL SOM SÖKER MAMMA PÅ MORGONEN!
fattar inte typ telefonsaker att hon jobbar klockan kvart i 10 en hmm onsdag morgon?! DAAAAAAAAMP! för jag kan inte somna om sen heller, de suger häst balle!

Åska & blixtar & spöregn inatt där vid 2 - 3 inte alls kul att somna till.

RSS 2.0