Abba - happy new year

Grattis på 13 års dagen lillebror!

2008 - Har varit ett både bra & dåligt år, det har haft sina upp & ner gångar, ett år med dig även det har haft sina upp & ner gångar men det har fört med sig mycket gott,
Att du flyttade var väl de som gjorde mest ont, tog att tag för mig att hitta tillbaka igen, men nu är jag på toppen igen. Det som tog mest på oss alla under - 08, var att mormor birgitta gick bort.
Jag har världens bästa vänner & pojkvän & jag kan inte önska mig något mer, jag är så tacksam för allt som ni gjort för mig & att ni finns,
Man lär sig alltid någonting av det man gör, man lär sig av sina misstag & man lär så länge man lever.
Kan bara hoppas på att 2009 blir ett bra år, men de tror jag, studenten på ingång & jag kan inte mer än vara taggad på det, kan inte bli bättre...

Jag börjar min kväll hemma hos elina med middag.

Gott nytt jävla år!.                                                                  jag älskar dig


Evanescence - snow white queen

Matte kom & hämta mig igår kors i taket, hans idé inte min. Så jag tror jag har varit lite saknad iaf. Imorse när han letar tandborstarna så går han in till Adam tänder lampan & sen släcker han, sen dum som han är så öppnar han dörren igen & tänder lampan & stänger dörren står fortfarande kvar utanför, man hör Adam slå in i väggen. Men matte går bara där ifrån lämnar honom med en tänd taklampa, det är höjden av elakhet!. Jag har väligt ont i mitt huvud jag fick mattes skoter kläder över mig & jag tror spännet på bältet på byxorna slog rakt ner i mitt huvud så nu har jag väl en buuula!..


Miley cyrus - 7 things

Sagan om ringen går ikväll & mamma säger är de här harry potter?
Nej mamma de här är sagan om ringen, harry potter ser väl inte ut så här?
Då kom hon på att det var så, hon skyller på att hon läste harry potter i tvbladet.  Så här sitter jag en lördagkväll sett körslaget & team timo åkte yber bra!. Sen blev de sagan om ringen, även fast man sett den så många gånger så sitter man ändå här & ser den igen..
Jag verkligen ÄLSKAR Gimli, han är så skön att de finns inte, han är så cool. han gör ju nästan filmen i mina ögon.

fall out boy - dance dance

Stan idag med Johanna & Elina, jag hatar stan när de är mellandags rea, man hittar absolut ingenting & det är så hemskt mycket folk på stan, huvva, de värsta som finns, Jag fick mig iaf en massa nya toffsar för alla jag har bara försvunnit iväg tror dom är utdelade till Hr3c.
Men de var mycket trevlig dag iaf :).
Johanna & Elina fick välja varsin kula som jag skulle sätta på piercingen i tungan, mycket fint blev de, en grön & en röd ;)

& matte & dom ska sälja skotern igen,  dom ska väl köpa nå nyare & värre.. PAX att jag inte åker!

Daniel lindström - nån slags verklighet

Jag satt & tänkte på hur länge sen de är nu så jag var tvungen att kolla upp de. 2/1 - 09 är de 4 månader sen du flyttade, 4 månader sen sist jag såg dig, 4 månader sen vi sa hejdå. Från att ha sett dig varje dag till att inte se dig nå mer är väldigt jobbigt.  Men en dag ses vi igen det lovar jag, ska komma ner & ni ska komma upp.
M, jag saknar dig!
Så nära men ändå så långt borta


Jag saknar mitt Oz, jag saknar mitt heroes, oth & gossip!

Jonas brothers - lovebug

Min vän Maria & tompis ska sitta på körslaget på lördag & kolla, så nu hoppas jag att dom gör en stor skylt som de står "här är vi Johanna!" annars blir jag ju nästan väldigt ledsen på dom, har inte sett maria på JÄTTE länge nu ju, & att få se henne på tv skulle ju vara de roligaste jag varit med om på länge för då kan jag skratta åt henne.
Min pojkvän sitter väl så där ungefär 13 - 14 mil ifrån mig, Jag kom så där på att han är ett barn i en 18 årings kropp, när det gäller motorer & sånt kommer han aldrig att växa upp. Han skyllde på att han hade lekt med sina kusiner som är 5 år gamla när de gällde grävskoporna & så, jag sa att han var som en 5 åring & då skyller han på sina små kusiner, mycket dålig stil. Nu blir det lite pirates of the caribbean 2 - död mans kista, min mor frågar ganska mycket för hon har inte sett den alls..

werner & werner - vår julskinka har rymt

Julafton va kan man mer säga? Mat i mängder & julklappar de sitter aldrig fel. Jag älskar det.
Är verkligen helt nöjd med min jul, Ganska chockad blev jag också trodde aldrig att jag skulle få så mycket som jag fick av mormor britt, det var ju sjukt mycket.

Men jag älskar julafton & du är saknad.
 Hoppas ni alla har haft en bra julafton, nu ska jag lägga mig framför tv;n & verkligen inte se på 4;an för hemskare film finns det inte än tomte är far till alla barnen.

Oz - Opening theme

Mitt knä for åt skogen igår natt, skulle flytta på matte som låg över mig & jag trycker iväg med bena & det låter som satan i knät nu kan jag inte ens gå när jag suttit. jag hoppar fram på ett ben. Han lämnade mig halv 8 imorse.

Har även ätit årets första knäck, fytusan va jag älskar det!.

en dag kvar & jag är taggad en vit snö är de bästa som finns!

Nickelback - gotta be somebody

Grattis syster på 21 års dagen!

& du kan vara cp! jag är inget cp du kan!

stan med Johanna idag mycket trevligt :)....
Min mobil kommer gå varm nu när Johannas inte funkar alla som ska nå johanna ringer till mig haha.

Fick nyss se en underbart vacker syn, min lillasyster tog på sig mina trosor, det var mycket fint på henne haha!

ni kan väl hälsa lika väl som jag kan?

DAmien Rice - cannonball

Kvällen börjar hos syster mycket trevligt, hon var ju inte hemma så vi hängde med pontus!.
& Killarna som bor i syrrans hus var ju retards, först bjuder dom oss på en drink när jag & Johanna kommer in, sen kommer en annan kille & sa att vi fick komma ner & ta en drink om vi ville, sen kommer en annan idiot & frågar om dom får röka på balkongen sen efter en stund så kommer en annan igen & frågar om alla svenskar är så dumma. bara för att dom inte fick komma & röka på balkongen.
sen blev de corona för hela slanten, skaka lite rumpa med mina underbara flickor.
Bara dansa & ha kul är de bästa som finns & sällskapet är alltid bäst!.
Johanna, Elina, Albin, Magnus & Nicke.
Halv tre är man påväg hem för då hämtar Mattias mig, låg & skratta åt hans pappa i nästan två timmar, han var full & satt & skrata åt mattes mamma för hon hade hicka, så där satt han i sin ensamhet & skratta, jag höll på dö. Men fick inte säga nånting & fick verkligen inte visa på något sätt att vi var vakna, Somnar väl där vid 5 & mattes jävla väckarklocka ringer 9. helt underbart & självklart kan man inte somna om.. Satte mig & prata med hans mamma istället.

Nu hänger jag hemma för mor min kom & hämta mig sen så ska vi fara på lokalen & äta med mormor britt & dom.

20.40
MAAAAAAAAAAAAAAT i mängder.. bara åt & åt, helt gott, nu har man väl gått upp 2 - 5 kg bara för ikväll men mer kommer för om 4 dagar är de jul & då ska jag tjocka!. powernapat två gånger idag å, yber skönt!

Nickelback - If everyone cared

Jag tog mig en promenad till Bowlinghallen igår & fick uppmaninga av min pojkvän att gå försiktigt för det är jävligt halt ute.. NÄHE?! menar han de, som om jag inte upptäckt det, Så där går jag & pratar med Johanna hela vägen från mig, gu se duktig jag är, jag kommer dit precis när bussen går från stan så fick vänta där en stund men de var de värt. Mattes mor blev lite chockad när jag var där, alltid lika trevligt.
Vi slöade framför tv;n & såg weeds. han är helt fast i den serien..
For ner på stan idag med Johanna så jag lämnade min pojkvän mitt på dagen, Mycket trevligt att umgås med min vän Johanna, Vi bytte julisar, min flicka är ju allt bra tokig men jag älskar henne & jag tycker om min julklapp, & hon blev iaf glad för sin & det är ju tur de, jag lyckas ibland ;).
Imorgon blir det troligtvis corona & skaka lite rumpa OM vi hittar någonstans att vara från början så det hoppas vi på nu..
Skällde även på mattes lillebror idag, jag & johanna kommer in på stadium & så blänger den snorungen på mig! jag har inte gjort honom någonting,. jag sa att jag alltid va snäll med honom & aldrig var dum, då tyckte han att jag ljög. Vadå jag brukar aldrig nypa honom i nacken & aldrig slå honom så där lätt på huvudet & jag har verkligen INTE ställt mig & hoppa på honom :O.. Träffade även ullis & pelle jag är blind Johanna säger att där är mina mates fattar ingenting så hon måste vrida mig så jag ser dom, tur jag är med ibland iaf..

John Farnham - you're the voice

JAG HATAR DEN HÄR DAGEN!
Kommer till skolan & det är jag, julia, sandra & victor där, fyfan vad vi är bra, sitter & ser astrid lindgrens jul haha, de var ganska kul. Sen så var de hål till 20 i 3. det var mindre kul, Men jul lunch blev de & fyfan va gott de var, julmust! vi åt två gånger så det var ännu bättre.
Sen en lektion i 15 min jag ville ju bara döda någon.. Julavslutning imorgon & jag tänker verkligen inte fara dit..
Jag ska sova hemma sen byta julisar med Johanna :). Awesome..

För övrigt går jag runt & sjunger you're the vocie helt underbar låt, men tyvärr kan man bara refrängen & det är den jag sjunger.

Min lillasyster måste ju fan hata mig idag, sliter mig ihåret klöser mig drar i mina örgängen & petar mig i ögonen!. vad är oddsen på det? hon måste verkligen hata mig idag, de finns inget annat.

simple plan - perfect

Skolan idag värd? svar NEJ..
Men jag fick iaf G på mitt nationela så jag kan inte klaga.
Stan med Johanna var mycket trevligt, kom fram till att vi ska på corona på fredag å.
Middag med min mors sida av släkten på lördag ej taggad, men kommer man inte dit så får man väl mormor efter sig..
Julia berättade idag att blondinbella ska ha ett tv program också, men du nej tack, tur jag inte har den kanalen iaf.. Inte något jag vill se, vill man se henne kan man kolla hennes blogg miljontals kort.

Luftenshjältar

Jag kan inte klaga på min helg,
fredag hängde jag i Obbola & det kan inte bli bättre, Lördag firade vi mamma med kalas & tårta i mängder, sen blev det ersmark & innebandy. Sverige mot nånting... sverige vann på sudden, låg där med hela mattes familj till slut, hoppa på adam & så..
Igår fick jag skjuts hem & så, såg Sverige - finland i vm final men du icket sverige ligegr först under med 4 - 0 & sen tar dom igen & leder men inte det inte, självklart ska det bli förlägning & finland vinner på sudden, första gången på 7 år som sverige inte har vunnit men det får man väl ta.
Har skrivit klart  mitt arbete i religion som ska in om bara så där 20 min, trafikanten var inte ens värd idag, blev ju nästan ledsen,.
Sandra & Tess sitter & ser sunes jul på datorn när dom åker skidor inne & her sönder hallspegeln.

15.12
Hagakampen idag då, jag & Joel gick dit, hade inte så mycket bättre för oss, haga vann men det kunde man ju nästan reda lista ut innan man ens gick dit, Bräntis är så jävla dåliga att det är pinsamt... det är 7 år sen bräntis vann & då gick min syster där, nu har haga vunnit i 6 år, frågan är ju om ens bräntis kommer att vinna något år.
Fick iaf träffa mina gamla lärare min gamla svenska/engelska lärare kom ihåg mig ganska sjukt, Sen träffade jag Niclas & Glenn, helt underbara lärare de finns inga bättre än dom två..

Wham - wake me up

Sitter hemma hos matte och ser på innebandy, jag kunde inte låta bli att ställa mig och hoppa på adam som låg på golvet efter en match. Det här med internet på telefonen var väldigt knas, tog mig ett tag att förstå, det vill inte som jag vill. Men var ju iaf tvungen att prova det här nu när det ändå är gratis.

ck - kärleken

där vid 3 vaknar jag av att matte ringer, sen där vid 4 sluta vi prata eller skrika eller vad det var vi nu gjorde, jag kan ju alltid hoppas på att det blir bättre av det här.
Ringde till söder & prata en stund, sen kunde jag inte sova så jag ringde min lillebror jag visste ju att han var ute på upptåg någonstans i homlsund, när jag ringde var han påväg hem så, vi prata & sen efter de så var jag äckligt pigg så jag låg & gjorde inte så mycket upptäckte att plogbilen var här & snurrade med sina lampor utanför mitt fönster & att tidningen kom typ 5, någonting jag aldrig lagt märke till så där mitt i natten förut, men vad gör man inte när man är vaken? men till slut så somnade jag & jag har väl sovit så där kanske 3 - 4 timmar inatt får väl se hur de slutar idag, kommer somna i tårtan eller något..
Snart eller okej inte snart men på någon timme kommer alla som ska komma hit & fira mamma & jag har inte slagit in hennes paket fyfaskien vilken snäll dotter jag är!

Jag åker till ersmark idag också kom vi på så där mitt inatten när vi prata förstod aldrig det hela men det ska nog bli bra på ett eller annat sätt skulle jag tro.
Nu blir de att styra upp mammas paket & min syster som är 2 år gammal som springer runt med ute skorna inne medans mamma städar..

Carlene carter - every little thing

CONGRATZ MAMMA!

Häng i Obbola hos Johanna med Elina, blev chill & Idol, visst kevin var bättre men på vinnarlåten var Alice så mycket bättre, Dock fick vi aldrig se vem som vann för alla kanaler på johannas tv funkade förutom 4;an! & de var den vi ville se, men vi fick ändå veta att de var kevin... Mycket trevligt, underbart
matte är ju & vänstrar med sina pojkar så kan ju jag vänstra med mina flickor!.

En helt underbarkväll & om några timmar ska jag upp & styra i min tårta, så jävla värt!


Michael Buble - let it snow

Igår satte jag mig upp i soffan & kollade ut genom fönstert & skrek till "de snöar & de snöar inte lite!" matte som hade vare ute & kört bil tyckte inte jag var så snabb.. Men det var fint ute, men nackdelen med så mycket snö är att don aldrig plogar på våran gård & så..
Idag tyckte jag inte om vädret lika mycket, blött & äckligt. därför tycker jag inte om snöö men det är fint på något vänster.
 De går väl & köra skoter nu skulle jag tro & de lär nog bli en dag för mig & matte när vi är ute & åker, underbart. (bara jag får ta hans täckbyxor är jag med på de mesta.)
Trafikant prov idag, hoppas på att de gick bra kan man ju alltid göra men de tror jag inte... Köpe iaf Johannas julklapp idag kan ju alltid hoppas på att hon blir nöjd, tyckte att de var hon så då får hon de. (:.

Btw, Sköt dig jävligt snyggt ikväll!

Caramell - efter plugget

De här med att plugga är inte min grej, jag har skjutit upp det hela dagen & nu MÅSTE jag verkligen sätta mig ner med det & försöka nöta in någonting i skallen på mig, & matte blir galen på mig när jag säger att jag inte fattar & inte kan & en massa..
Han tycker jag ska sätta upp ett mål, men ja jag ska! nåndag jag ska styra upp det hära, de kan jag lova, men de är inte så lätt när jag inte har någon som peppar mig ingen som verkligen vill att jag ska lyckas...

Paramore - decode


Mitt schema till våren, inte dåligt inte..
Blir nog bra på ett eller annat sätt,

takida - burning inside

Såg sex drive igår med matte & jag skratta, den var bara humor hela filmen..
det började inte så mellan oss men det blev det till slut iaf & det är jag glad för.

köket började väl ändå ganska lugnt idag, nu var de sista gången med klassik a la carté ändå ganska skönt inga jätte sena kvällar nu längre, helt underbart...
Nu ska jag banne mig leta reda på en julklapp till johanna så jag får de bortgjort så jag inte har den paniken kvar..
försöker även övertala matte om att köpa 5 nya örhängen åt mig för jag tappade just ett i handfatet på skolan så de ligger & lallar där nere, blev ju lite ledsen, så nu har jag bara 4 stycken, jävla onödigt tycker jag..

ledig imorgon & på fredag eller inte helt på fredag har ju prov i trafikant, kommer ju gå åt skogen!.. men vi får hoppas på de bästa..

Takida - the dread

Jag vet inte va jag ska säga om ni är tillsammans, så mycket som hon gjort illa dig den senasre tiden, visst är hon snäll & söt & så, men jag vet inte om jag tycker om det!.
Börjar ju fundera på vad som händer, men jag kan ingenting göra, du måste få göra dina misstag, jag kan bara finnas där & stötta dig. & det kommer jag göra i alla lägen men jag blir ju galen.

00.00   9/12-08
Grattis poochie!
20 år!
Systemet!
& jag var först på gratta min käre kusin för jag är bäst!

DAniel Powter - Bad day

Regn & åter regn.. inte alls kul
köket idag var väl så där, lite små drygt. skar mig iaf i fingret aj.
Krille är snäll & skjutsar hem mig han far ju som ändå förbi Mariehem så varför inte ta två flugor i en smäll liksom?...
Liter vis med vatten i skorna, men de får man väl ta.
Sitter nu & skriver mitt arbete som ska in om massa drycker till menyn i a la carté går då fan inte bra det..
Dom sa även att jag kan få ett mvg, men sjukaste jag vare med om!
Fördriver min tid med andra avenyn nu också. rakarns vilket slut, kommer ju inte sluta bra..
Sen prata jag & matte om lägenheter & shit, jag kan flytta & han bor där ofta, men de höll jag inte med om. ska vi flytta ska vi flytta tillsammans, men de får fasiken vänta ett tag till..
Matte & hans köp om bilar detta kommer inte sluta bra nånting av de.


creed - higher

Mattes skoter är trasig så han kunde inte fara & köra idag.. sen ska jag få laga den! fyfan va den kommer gå som smort när jag är klar. dock så vet han hur oteknisk jag är så jag förstår itne att han sa att jag skulle få laga den.. För vill han ha en hel skoter får han nog styra upp den själv & verkligen inte låta mig röra den, för den kommer inte vara hel då.

Sitter & spelar patiensduell med Johanna på msn, & om man spelat mot Johanna så vet man hur de går, Jag vann första gången för jag hade bara allmänt tur sen resterande gånger har Johanna vunnit, men det får man ta, för hon är rakarns duktig på det, som hon säger själv "i'm the master!".
Nu ska jag gå & äta min kladdkaka & se miami ink & boones

monster magnet - space lord

det blev häng i holmsund igår efter middagen på stan med folket,
jag & matte bara låg & mådde bra i sängen, jag såg the happening & matte låg & snarkade mycket roligt..
Pelle kommer in där vid halv 7 då han kommer hem så där på morgonkvisten full som jag vet inte vad..
Sen blir det lite match för pether, smart som han är så har han ju varit på lan & inte sovit någonting. så när vi ska fara på samling så somnar han i bilen, jag & matte var så snälla att skjutsa in han & pelle, jag & matte var tvugna att starta bas testet som matte här, pether tyckte inte om det..
efter mycket bråk & så mår jag bra..
satt & prata med magnus & hans kompis det var roliga typer de..
Simon kom & fråga om jag ville ha en massa kiss & bajs blöjor njaa, inte sugen faktiskt men tack iaf,..
fortarande en av världens sötaste bäbisar jag sett, man vill ju bara äta upp honom..

Jul rock & wenmec - I'm not a rapper

Great Eastern med en massa folk idag, jag tror de kommer bli väldigt kul & trevligt. Efter de blir de holmsund med Matte.
Nu sitter jag hemma & tittar på korten på simon & antonias lille beebis, hur söt pojke som helst
vill ju bara äta upp honom..

Great eastern var mycket trevligt, Johanna,Johanna, Elina, Rostia, Per & Albin, mycket trevligt sällskap var det, god mat & var bara helt underbart trevligt.

breaking benjamin - firefly

Ska se va vinter ska de fan vara de också! inge jävla slask & regn & skit + att de blir glashalt ute inte ens kul att gå ut... Roligt att man går till bussen eller rättare sagt halkar sig fram till bussen & får in liter med vatten i skorna så man blir dyngsur..

Efter skolan tvingade jag med magnus på stan, gick in i hundra affärer, tur han inte klagade iaf.
yräffade mattes lillebror adam också, en mycket trevlig pojke de är, lite knäpp så där, men jag får vara dum & retas med honom det kom vi fram till idag att det var helt okej..

& att du nu bor i mitt rum,. hmm jag vet itne om jag gillar de faktist, även fast de är över nu så blir de inte bättre av att du är hemma,. menmen jag vet inte men mitt rum kan du ju låta bli.

an2n - ingenting har fungerat

jag fick ett sms av min syster imorse om boken min moster tydligen har skrivit om sitt liv, där hon bad om ursäkt att hon inte tagit med sandra i boken.. Jag vet inte om jag tyckte det var speciellt snällt, jag & malin är tydligen med & varför kunde hon då inte nämna sandra & känner jag min syster rätt så sårade mikaela sandra ganska mycket där.. ta med alla eller ingen är väl de som är grejen iaf enligt mig.. men bara för att jag & malin gjort något som hon minns kan hon väl inte mena allvar att hon inte minns något från sandra..
Jag ska iaf ta mig & läsa boken när mormor fått den av henne..
Imorgon blir det förövrigt tillbaka till skolan hade jag tänkt mig, för magnus & ida saknar mig ju så rakarns mycket. så jag måste ju som komma & umgås med dom. sen leta lite julklappar..

Inatt var jag med om nå hemskt, eller jag tycker att det är hemskt, matte ringde & jag vet att jag prata med honom & så där, men jag har inget minne av att han ringde, jag har inget minne alls av att han hörde av sig till mig.. Jag tycker de är sjukt.


blond eller ljus brunt? det är fan frågan de nu, jag trivs ju som blond men får väl se hur jag gör nu.

Lejonkungen - hula hula

Jag får inte se Mattes brors son, det tycker jag är mycket elakt av min pojkvän. Men jag kan bara ana att han är en söt liten pojke.

Retard är det enda jag kan säga om dig! du är fan sjuk i huvudet.. förstår inte hur du tänker. Jag förstår inte att du orkar göra så här, jag förstår inte att du inte ser att de tär på henne..
Jag förstår inte i samma veva att hon orkar det hära, jag går väl bara där ifrån & bryr mig inte se mycket, för jag vet inte ens om jag orkar.. Finns ingen relation någonstans mellan oss idag.

Magnus & Ida saknar mig! gu se ni är söta hihi


atmosphere - you

jag dog av skratt igår när jag såg Filip & Fredrik när det var reklam i Prison break.
Handlade om sex & jag skratta så mycket, tydligen så är 69;an som en joggingtur för killar & som en tryckare för tjejer, sen en avsugning var som en dusch för killar & som att diska för tjejer, så ansträngade kan man ju tycka...
Eller allt börjar med att matte skickar ett sms om att ungefär 20 000 har sex just precis nu men inte vi, & då äre bara att sätta sig & kolla på dom där två sjuka killarna för att se vad det är dom pratar om...

Sen fick jag en sovkompis imorse, Matte kom hit innan han skulle till skolan, de var mycket mysigt faktist. har ju saknat mitt hjärta.. sen just nu vet jag inte heller vart vi står med den här helgen, men de löser vi nog på ett eller annat sätt skulle jag tro, bara jag får umgås med honom är jag nöjd..

Sen tydligen ska johanna köpa min julklapp idag som hon prata med min mamma om igår, det lät ju lite hemskt, jag vet aldrig vad den där fröken kan ha hittat på så busig som hon är, men nu måste jag ju hitta någonting åt henne ju! & jag vet inte vad..men det ska jag nog fixa.

har köpt 1 av alla mina julklappar & den är till emma, hoppas att hon blir glad, eller mammas har hon själv fixat så det är lugnt,. har Johannas kvar, sen har jag ju en lillebror som fyller år på nyårsafton också mutta på han!


ludacris - move

Bror ska inte flytta än, en vecka till bor han minst hemma annars blir de 1 januari - 09. jag får bråkas en liten stund till iaf, men jag förlorar ändå, men det är som bara själva grejen att bråkas med Håkan, han är inte så dum med mig..

Sen så efter de här kommer jag nog se min pappa i januari -09 om de blir som det är tänkt nu, Dom ska fira Jul på Holmön & jag vet väl inte om jag var så pepp på att göra det faktist, men får se hur det slutar med detta.

& sen du en dag där & en dag hos dig, jadu jag vet inte, jag vill bara vara med dig, det är det jag vill, så jag får väl helt enkelt, handlar om att ge & ta, men frågan är ju vem det är som ger & vem det är som tar?, det är då inte båda från ditt håll iaf. det är det dära sista "ta". Men får jag dig dit endag är jag iaf lite nöjd.. Men jag ser väl.

RSS 2.0