29/8-13

Vi har införskaffat oss en ny soffa! Köpte den på mio, fick hem den igår & Magnus vart som ett litet barn på julafton. Så vi vart lite sena till syrran när vi skulle dit & äta middag för Magnus skulle ha upp soffan så fort som möjligt. Var bara att slita upp den & sätta ihop det. Men jag är nöjd nu är det bara ett bord som saknas men vi överlever nog utan en stund.
Jag har fått flytta kontoret till köksbordet saker överallt just nu!
 
Tack snälla Rasmus som tyckte att vi förtjäna lite mera rabatt än va vi redan fick på soffan eftersom vi köpte den på rea. Men Ralle va söt & la på lite granna till. Älskade Rasmus!
 
Förra veckan var jag nere i Holmsund & var med familjen hela dagen! Magnus, Rebecca & Håkan var & jobba så dom kunde inte vara med oss. Men vi hade en mysig dag ändå. Firade pappa som fyllde hela 54 år!
Jag var även väldigt lat & orkade inte alls baka tårta så i år köpte jag en helt ärligt från Nisses!
 
 
 
 

Aug. 09, 2013

Var en sväng till Vindeln i veckan och hälsade på Magnus föräldrar.
jobbat som vanligt.

ikväll blev de spontan bowling och klart så var jag ju bäst...eller inte..

nu ligger dom och ser the purge. då allt är tillåtet i 12 timmar till och med mord. Alla regler är borta. Jag ligger och håller på bajsa ner mig. förstår inte alls hur man tänker på att starta en sån här film när man ska upp och jobba dagen efter. Dumma Magnus. men han och Ralle gillar den..








RSS 2.0