Kiss Hard Plastic - Hockey

Var hos matte igår,. vi såg hockey väldigt lång tråkigt ett tag men sverige vann! sweet!..
Fick även se vad matte hade gjort på väggen mycket snyggt om jag får säga de själv.
han är ju en jävel på att rita så..
Nu ska jag hoppa in i duschen & röra mig mot ersmark kanske.

Ha en bra kväll för de ska jag ha!


Beyonce - Fighting Temptation

Satkärring...
Är det var hon är för att hon säger åt sin dotter att hon inte får sparkas & slåss?.
Frågan är ju hur många barn hon har uppfostrat själv & hur många barn du har egentligen..
Ett & hon kan en aning mer än dig. har en aning mer regler & lite mer pondus..
Ibland förstår jag inte att hon orkar. Bara jobbigt.

Imorgon är de valborg..

Fick även höra igår att mammas kompis trodde att de var jag som skulle ge mamma mest problem. Tack för den då! haha.

Beyonce - Work It Out

Jag jobbade min första lunch dag idag & det var inte så farligt mycket gäster men de gick väl helt okej, Kassan var väl det enda som var svårt för mig hur man ska kunna slå in allting.
Sen kom Pär ditt mitt i allt där man står så kommer han & ska äta. Fick iaf höra att jag hade en fin mössa, jag vet inte alls om jag håller med om de.. Sen när rebaz hjälpte mig med kassan & pär skulle betala så ville han att jag skulle göra det var bara att ställa upp då.
Helena berätta även i lördags att hon saknat mig när hon skulle göra i ordning allt till middagen dom hade då, Så jag lovade att nästa gång skulle jag hjälpa henne.
Mamma säger att jag ska betala en hunka för min studentklänning men du inte dåligt de tackar jag ju nästan för.
& det har regnat idag vad är de för något inge bra! soool vill jag ha.
Nu ska jag sova en stund..

sunny day

Jag kom hem från matte för en liten stund sen & ska nu sova så jag orkar upp imorgon.
Träffade Johanna igår & folket en snabbis & jag kan bara säga att de var underbart att träffa min vän. Sen till ersmark & skulle se film, Men vi hamna hos matte larsson & philippa & träffa dom en stund sen hem & se yes man vi båda somna till den & vakna sen. då var de sängen men icket då sjöng folket så de bara skrek om de för mattes päron hade gäster där gick de vilt till. En av gubbarna låg inne på toan & typ sov. gulligt.,
Idag har vi suttit ute hela dagen i det fina vädret & matte har blivit brun & jag röd..
Adam & matte byggde någon låda mycket fint.
  
Adam & Helena styrde middagen, jag stekte, Matte & Adam mekar

Three Days Grace - Pain

Jag är dö trött. mina fötter gör ont, mina ben är slut. & varför jag är uppe var en annan femma..( jag ser ju kill bill vol 2.)
hanna & farmor var förbi & köpte pizza ikväll också inte dåligt. Nu är de dag till veckan jag jobbar & veckan därpå.
det ska bli kul. Denna kväll vad har jag gjort? njaa inte alls för mycket, diskat & så där lite små saker, Hjälpt Renaz ute i restaurangen & så. var allmänt snäll idag. Sen lämna han mig ensam där med gästerna kvar & kan jag kassan? NÄÄE. Så de var bara att ropa på Rebaz så kom han & hjälpte mig så de var ju bra de iaf...
Nu ska jag gå från datorn & lägga mig & sova kanske?..

jaja

Nu har jag sett klart twilight för andra gången & ser lite grey's.. Väntar på att matte ska komma hem men jag får väl vänta! Men dö hungrig är jag iaf. Men jag orkar inte gå till köket för att göra mig något att äta..
fast frågan är ju hur fan de ska gå om matte inte kommit innan jag ska fara för han låste in mig i morse..
Jag vill ha hem honnom nu!..
Men han skulle förbi matte larsson men jag vet inte när idag han skulle dit. han har då inte hört av sig så han kanske åkt upp nu, Vad vet jag. får väl helt enkelt se..

Nej nu ska jag fördriva tiden med att göra någonting annat men vad vet jag inte...

Flo Rida ft Kesha - Right Round

Tredje veckan är gjord & vad har hänt?
Lillebror har fyllt 17 år så grattis på de!
Har bokat min andra tatuering 18 maj 17.00 ligger jag under nålen igen
Adams moppe har blivit snodd.. & det finns mycket idioter i denna stad. Varför ens göra de vad tjänar man på det? man får bara problem med polisen & en massa sånt. är det värt det? Jag är så ledsen för hans skull för han är så ledsen & nere för att moppen är snodd...
Jadu vilken vecka & jag är rätt less på allt. Sitter just nu i ersmark som jag har gjort dom senaste två dagarna nu men här trivs jag. Ullis & lillebror var förbi jobbet igår & de var trevligt.
Jag jobbar kväll idag & så, Sen två veckor lunch, sen två veckor kväll igen, jag kommer bli knäpp. hur ska jag kunna styra upp allt det här nu då hade jag tänkt mig? bra fråga nästa tack..
Tack älskade Mattias för att du ringde & väckte mig när jag precis hade somnat om när du hade farit till skolan. Så nu sitter jag & pratar med pelle som jobbar med vad det är nu han gör ingen aning. Men det blir nog bra, har inte pratat med han på länge så jag kan unna mig någon minut till de...

jag hoppas Matte Larsson mår bra & får komma hem snart.

Ismen - Inget kan bli skönt nog

Grattis Pär (Iefterskott han fyllde år igår).
Jag har inget liv nu mera... Helgerna går åt att jobba nu också, bläää!
Ringde & prata med min far som jag inte pratat med på flera veckor & sa att jag inte kommer ner i helgen & så.
Så det är ett tag sen jag var där & träffade dom. Men om två veckor ska de väl kanske bli något skulle jag tro kanske. Vem vet..
Men just nu är jag äckligt trött på allt..
Trodde jag skulle få träffa Johanna snart men gud va fel jag hade, Vi får ta igen det här ma fränd!..
Ikväll efter jag jobbat ska jag hjälpa matte med projektarbetet som han måste skriva fråga mig inte hur de ska gå men vi ska nog få de & funka på ett eller annat sätt skulle jag tro..

& magnus får kanske komma hem imorgon eller på fredag & de måste känns väldigt skönt att få komma hem. har legat på sjukan snart en vecka & de är aldrig kul.

Dj Karlsson - Love, Sex & Sunshine

Elsa var som en tok igår när Matte kom hon klängde & hoppade, Jag förstår inte var hon får sin energi ifrån..
Jag har ingen energi alls. Jag vill ligga isängen & ligga där.. Jag är inte alls sugen på allt som kommer att komma nu, kan de bara sluta vara en massa såna dagar & kan praktiken vara slut eller nått.. Jag vet inte hur jag ska få ihop det. Kan någon förklara för mig?!..
Mattias fick förövrigt idag soppatorsk & jag skratta men det är elakt men han fick iaf igång bilen & kunde åka & tanka tur vi är starka & kan styra bilen bakåt & en massa. Men vad har man då lärt sig av det här? Jo att inte köra när lampan lyser då tankar man!..

Min andra tatuering är på gång snart. ska bara se hur jag ska få de & gå ihop med allting också, Men den ska iaf göras & jag är så taggad!.

Nu top chef, oth & gossip, det är mycket på gång nu & sen börjar man tre jag kommer verkligen somna på jobbet eller nått för det är inte kul att bli väckt klockan 8 för att mattias inte kan sova. Men jag älskar att sova med honom ändå...

Medina - Sagoland

Jag & matte var ute & lekte med Elsa igår. Slutade med en massa snö i skorna & en unge som skratta så hon höll på dö.
  & vi hade ganska kul vi med.

Nu har jag precis pratat med Mats morbror & han sa att de skulle fixa sig iaf. De tycker jag låter as bra att kunna säga att vagn & traktor är fixat..

magnus har varit på sjukan sen i fredags dom vet nu vad det är & de var nån hjärtsäcksinflamation & jag har ingen aning om vad det är, Men det är bra att han for in när han gjorde så de inte blev nå allvarligt. Så han får nog komma hem imorgon.

Afasi & Filthy - Va Tror Ni?

Matte kom förbi en stund på dagen & sängen var våran vän tills vi skulle till umebil styling. Sen så åkte jag hem & matte for till klinge. Matte hotade mig med att om jag inte hade gjort 5 teoriprov idag så skulle han inte komma förbi mig senare ikväll, så jag har nu suttit & gjort dom där fem jävla proven & första fick jag bra på stolt över mig själv...
Jag ska lägga mig & se kill bill ikväll bara för att de som går på tv ikväll SUGER häst balle & de gör alla andra också för den delen. Jag är inte alls på något mysigt humör idag...
Jag ska nog tjocka i mig ett & annat ikväll..

JAG SAKNAR JOHANNA HÅLLÉN!
Jag har träffat henne engång sen jag gick ut på praktik & helgen före & de är länge sen nu.. Detta är jobbigt. jag saknar min vän!


21.00
Jag har nu suttit & klippt & klistrat för att komma på hur jag ska sätta min tatuering som jag vill göra nu snart nångång..

Något sånt här iaf..

Även skrev jag ut min garanti på mobilen bara så där efter 7 månader inte dåligt jobbat av mig!.
Maria la sig även under nålen idag & gjorde sin första tattoo, jag tror den blev äckligt snygg!

Davelito - Ryckten

Jag har suttit & kännt ångest över körkortet eller jag har ångest!
Jag vet inte hur jag ska få allt & gå ihop & jag vet inte alls hur jag tänkt att jag ska fixa det hära.
Allt är bara så jävla jobbigt när det gäller körkortet. Jag vet inte alls hur jag ska få det att gå ihop & hur jag ska göra med allt. jag vill ju verkligen ha det. Eller jag ska ha det! Men jag får det inte att gå ihop. Om jag inte hade haft praktik hade ju nästan livet varit så mycket lättare för mig just nu. Jag har svårt för att plugga in allt som har med teori & göra men körningen går bra. jag vet inte alls hur det ska funka. Jag får be om hjälp med att plugga...
Tyvärr så har jag inte alls så mycket stöd i det här som jag kanske skulle behöva..

Rycktet har gått om att jag ramlade på festen i lördags, helvete vad rycktet går fort men smällar man får ta liksom. Jag bjuder på de för den här gången. Philippa tycker vi ska styra nå mer snart framöver & jag kan inte mer än bara hålla med henne om de.

Emma Roberts - Island in the Sun

Jag hamnade i Ersmark igår. Jag körde med mamma dit & det gick väldigt bra. Mötte en häst på vägen men de gick bra det också.
jag & matte låg & såg pinapple express, den var väldigt rolig emellan åt. Igår tyckte kevin inte alls om mig. gick bra när man prata med honom men när man höll honom skrek han som om kniven satt i honom.. Sånt man får ta..
Ibland börjar jag ju fundera vart de gick snett någonstans. Mitt LINNE & de ska du ge fan i!. jag blir bara less på att du ska tro att du är nått. men du är inte de. Vafan väx upp..
satt ute i solen idag hemma hos matte var mycket skönt. Sen blev de åka hem.
Nu när mamma bakat limpan ska jag baka kladdkaka! ybergott & jag är fet!

         
Grannens katt är stor! Jag glassa med mattes solglajjer!        Min pizza jag gjort!


Mary J. Blige - Sorry Seems To Be The Hardest Word

Jag har adrig nekat dig att vara med dina vänner & de kommer jag inte börja med heller..
Men på dig lät de ju som att jag gjort de. Förlåt att du vare med mig i 4 dagar förlåt så jävla mycket. Ska inte fråga om du vill träffa mig nå mer den här veckan, Nu är de fan upp till dig. För de var så mycket begärt att jag fråga om jag fick träffa dig... Menmen..
Igår fördrev jag tiden med att se Fucking jävla Harry Potter & de vises sten.. Sen la jag mig & pluggade lite körkorts teori så där klockan elva på kvällen, matte fråga om jag var helt dum i huvudet..
Nu säger lillebror att jag ska ta körkortet så jag kan skjutsa honom men för de behöver man en bil & de har inte jag..
De är sol ute! jag bara älskar vädret kan inte bli bättre & jag sitter inne, ännu bättre ungefär!.

Nej nu plugga!


Adele - Painting Pictures

Jag har haft väldigt tråkigt & suttit & gjort om en & samma bild tre gånger fast olika. Har man tråkigt så har man.
Matte glömde sin keps här så den lånade jag. Satt som smort.


  
Ja så kan de se ut tillslut.

Takida - Is it right

Jag såg nyss att en säsong 3 av Life Of Ryan ska komma.. Kan det bli bättre eller?! jag bara älskar att kolla på den pojken!. han är ju ybersnygg & sen är hans program väldigt bra. Så att han är snygg är ju nästan bara ett plus i kanten. (hoppas mattias inte läser det här nu.. Fast han är väl ganska van vid det här laget att jag säger att den & den är snygg).
Just nu sitter jag & kollar på a duble shot at love with the ikki twins. Jag har inte riktigt fattat om de är båda som ska ha eller om de är bara en som ska ha en kille/tjej.. På tv säger dom att de bara är en, Men jag fattar de inte..
Jag känner mig inte alls så jätte pigg just nu. Men jag kan inte sova heller fast jag är lite trött. För jag har sovit halva dagen idag. sov till halv 12 sen var jag vaken till 14. sen somnade jag & sov till fyra någon gång. så jag har sovit ganska många timmar idag. Så frågan är om jag kan sova ikväll, jag får helt enkelt försöka...
Mitt knä känns inte alls bra just nu. När jag väl suttit ner & haft det böjt så kan jag knappt he ut benet rakt. & varför stödjer jag mig mer på benet jag har ont i än på det andra.. Jag har aldrig förstått det..

Det här lovet var efter längtat, jag måste tyvärr plugga & plugga på lovet så jag kanske tar mig någonstans med allt jag har kvar att göra på skolan..

Missy Elliot - Hurt Sumthin

Jag har mått bättre i mina dagar, Jag har haft ett bättre knä.
Men min kväll var bra & jag hade kul
Först långt ute i skogen, sen hämta Johannes oss & körde oss till syster.
Hon har en väldigt snygg lägenhet. Varje gång hon flyttar så vill jag också flytta...
& en sak är säkert att min pojkvän är bäst! Tack för allt igår, Du är helt klart bäst..

Sen ska jag få dejta min broder håkan för vi kom överrens om det igår när vi prata. Det kan ju inte bli bättre än det iaf. Han skulle bjuda på middag som jag fick laga det är fan illa!. men han vill se mina kunskaper så varför inte liksom.. Jag ställer lätt upp för jag vill umgås med min bror så mycket jag bara kan för jag träffar han inte så ofta som jag vill göra. Men så går det när man gör slut med lillasyster & inte alls hör av sig...

Nu ska jag halta iväg & se om ica är öppet för jag är så äckligt sugen på något sött. det är sinnes.

detta eviga tjat

detta eviga tjat om att jag är seg.. Men gud mattias nu ska man inte kasta sten i glashus för du är segare än vad jag är iaf!. Jag sitter här & väntar så fint & har städat köket för att matte inte kan de under tiden han duschat.... & han kallar mig seg.. Tack för den! När han är segare



Ha en bra kväll för de ska då jag ha!


Chante Moore - Is a test

Jag sitter & försöker med den där jävla fitt teorin! & jag blir inte alls klok på det. för jag förstår inte någonting & jag får inte alls så mycket poäng som jag behöver för att ens kunna klara de riktiga!. Det här kommer ta lång tid för mig...
Jag måste ta tag i & göra mitt sista matteprov också men frågan är ju när fan jag ska kunna göra de nu när jag har praktik!. & körningen & proven här suger musten ur mig. Jag orkar inte alls göra det här.. Men jag ska ha det där jävla kortet & det är säkert. Så jag måste bara nöta lite mera än vad jag gör kanske. Men jag tycker det är så sjukt svårt.

Lazee ft. Pauline - Top Notch

Från i onsdags har jag sovit i Ersmark. jag trivs så bra hemma hos matte & det har varit så skönt & bara vara där.
Vi har tjockat i oss hamburgare två dar i rad till middag.
Får jag som jag vill så sover vi nog kanske här i natt om de blir nu så.
Matte Larsson & Philippa firar 3år idag. Så grattis på de!
Dom har fest som vi kanske skulle titta in på ikväll, jag vet inte så mycket, men det blir nog bra de iaf.
Jag har ett sånt äckligt morgonhumör att matte blir grinig på mig för att jag är grinig. Det är fan inte bra!. Men han älskar mig ändå fast jag är som jag är på morgonen. Vi låg i soffan & kollade på ja jag har ingen aning & jag somna då också när han väckte mig får jag höra "du har ett sånt hemskt humör varje gång du vaknar älskling". Det är smällar man får ta om man ska väcka mig.
Igår tvingade han mig & se Hollow man 2. Jag är inte ett sånt stort fan av dom filmerna jag, Såg första när jag var kanske 10 år det var ingen bra grej. Den är ganska otäck när man är så liten.. Men matte tyckte ju självklart att den var bra & skulle se den. Så jag hade inget val..

Adam Tensta - My Cool

Jag kände mig bara ivägen idag när vi var i köket. Det var tänkt att jag skulle jobba kväll, men det blev dag för det var stängt efter lunch gjorde inte mig så mycket, bara nice..
Lyckades även skära mig i fingret så nu har jag ett blått & fint plåster på mitt lillfinger..
Blev god lunch iaf. Fläskfillé & klyftpotatis..
pappa & folket åker på holmön idag dom ska flyga helikopter med hund & katter, lycka till säger jag bara. dom anklgar mig för att gjort slut med dom men vad har dom då inte gjort med mig?!. Dom ringer aldrig mig de är alltid jag som ska ringa dom..

20.50
Sitter hos matte & bara har de trevligt. ska basta & ba leva livet...
Just nu sitter jag & ser "hjälp jag är med i en japansk tvshow!" Det är ganska kul, jag skrattar ganska gott åt det, medans matte är ute i bastun.
Har varit & kört filip & hans kompis. Matte kör den gröna fiestan som jag vill ha ROSA!, hur yber läcker bil som helst, jag skulle lätt kunna ha den.. finns ju inget läckrare än det..

andra veckan klar

Jag borde egenligen inte ens sitta här vid datorn.. För jag jobbar ju som kväll i veckan.
Jag börjar 3 & är där & hackar & viker lådor faktiskt väldigt kul, jag roade mig själv där ett tag. Sen fick jag lära mig kassan & så. Men klockan är 6 & vi hade bara haft 3 gäster det var lite tråkigt faktiskt så Renaz sa att jag fick gå hem, fanns ingenting där att göra så var lika bra att gå hem. han skyllde allting på påsken men det får man väl leva med kanske. Man måste ju ha någon att skylla på när man ändå är igång...
Jobbar min sista kväll imorgon för sen är de PÅSKLOV!!!!!!!!!. Men en vecka efter lovet jobbar jag också kväll, men det är nice, sen är de dag i tre veckor då ska vi käka där kan de bli bättre? näe skulle inte tro de.

Fick min studentklänning idag hur fin som helst! :D

Life Of Ryan

Jag fördriver tiden med att se lite Life of Ryan.
Han är ju DÖ snygg Ryan. Men alltid ett bra tidsfördriv.
Jag som ville se första programmet av The Hills nya säsong men icket att det har kommit ut. Får väl se de senare..
Jag börjar ju bara om några timmar så där, Men det blir nog jätte bra det.
Jag ska se om jag får något lov eller inte, men jag tror att jag inte får de. Men ska prata med dom i veckan iaf..

Ani DiFranco - Deep Dish

Jag fick höra iag att jag var Patrik Grubbströms storasyster..
Som om jag inte redan visste de då?. var ju lite små kul..
När jag kommer hem så står min lillasyster upp i stolen & hon har tagit på sig byxorna själv, det var fel väg på dom & bak & fram.
Det var väldigt snyggt på henne med lappen fram & sömmarna framme, kunde inte bli snyggare. Nu står hon även & diskar. Hon tycker tydligen det är väldigt roligt. förstår inte den saken, värsta som finns nästan ju. Minns när mamma hade satt dagar vi skulle diska, Usch va tråkigt det var.


Messedasch - Lydia

Igår när vi tränade var ingen av oss så taggade vi var båda trötta men vi gjorde det iaf..
Nu sitter jag i ersmark & ska snart ner på stan för att träffa JOHANNA :D. just lovley.
Jag blev verkligen ledsen igår när jag gick ut för det snöade & nu vill jag ingenting mer än att ha sommar, så underbart att bara kunna sitta ute & ha de skönt.
men det kommer väl det också..
Jag gick ut i mjukisbyxor & klackisskor igår när jag skulle till matte, det är fan de snyggaste som finns... Eller?! men måste man så måste man.
Fick även höra av Helena att när hon & pär kollat i katalogen så hade pär frågat om det var jag för jag var så blond & han har verkligen inget minne av att jag var yber blond. där ett år, Han minns bara att jag blev brunett sen minns väl inte han så mycket mer. Ganska kul iaf.

Mando Diao - Dance with somebody

Äckligt trött är vad jag är!.
blev väckt i natt sen kunde jag inte somna om, låg väl vaken ett ganska bra tag & snurrade, men fick sova till 10 iaf.
Jag kommer somna på löpbandet i gymmet ikväll, men det ska nog gå bra det.
Imorgon är jag iaf ledig, jobbar tisdag igen.. Jag vill att dom här veckorna ska vara över.
Jag måste även styra upp & se om vagn & sånt är fixat helt & hållet nu, börjar ju närma sig men det ska nog blir bra ändå.
Det går sakta men säkert framåt med vagn & det men han jag pratar med är fan inte snabb!

Joel Lundgren - Livet är en våldtäkt

Helvetesjävlasatanskukfittshelvetesskajävlahomo!
Men hur fan kan man vara så jävla dum?!
Jag förstår mig inte på dig ibland. vad har jag gjort för att du ska göra så här mot mig?..
Du sa att du skulle komma tidigt ikväll näe men nu tydligen ska du komma mitt i jävla natten,
vad är du för svin?!
Sen sitter du & säger att de är upp till mig! du vet ju fan vad det är jag vill. du känner mig vid det här laget,
men tydligen inte så väl som jag trodde & jag kan fan inte känna dig...
Jag blir bara less..
Jag ger snart upp, varför ska jag kämpa när jag inte får någonting för allt?

jippi

Nu har jag & mamma beställt min studentklänning hon tyckte inte att jag skulle ha den från början men jag ville bara ha den så mamma gick med på det tillslut.
Den är yber söt!..

Miley Cyrus - True friend

Min kväll var väldigt lugn igår, först jobbade jag & åt yber god middag.
Så nu ska jag bara ta med mig min Johanna & käka där.
Fick sms inatt av min vän om att hon ramlat två gånger, detta är inte bra...
Måste nog ta & prata med henne lite om att man ska hålla sig på fötterna när man är ute & går & inte på marken ;)..

För övrigt saknar jag Johanna, känns som jag inte kommer få träffa henne på evigheter, för att jag har praktik & vi pratar bara sent på kvällarna.
Men du är bäst vännen!

möögel

Jag sover väntar på att jag ska fara & jobba, sover när jag kommer hem, jag är vaken några timmar per dag sen sover jag resten, så kommer det se ut i 3 veckor något less är jag nu. & det har bara gått en vecka..
men helg efter ikväll & det kan inte bli bättre. Just love it...

första veckan över...

Första veckan är klar imorgon då är de bara 6 veckor kvar!
Jag kommer att räkna ner alla veckor tills jag är tillbaka på skolan igen.
Jag tänker positivt.
Veckan har iaf gått fort & jag har jätte kul, Dom är jätte trevliga. Jag kommer gå upp typ 10 kg innan jag är tillbaka på skolan, Äter så gott så, Pommes & pizza, detta är bra middag i tre veckors tid.
Det har varit en lugn vecka, men imorgon så kommer de vara mycket så det ska nog blir bra, Men dock så är det ett sånt litet kök så man springer nästan på varann...

RSS 2.0