Britney Spears - circus

Män som hatar kvinnor
Var en väldigt bra film, men visst saknade jag lite från boken, men så är det ju alltid, Men ändå så var det en väldigt bra film, fick ont i magen, mådde lite illa & det blev lite tårar till slut. Jag kan inte mer än bara rekomendera filmen starkt till alla.. Var först & fikade med Johanna, Elina & Per, det var mycket trevligt det också. Ringde iaf & väckte matte när jag kom hem. I'm sorry babe!

kevin rudolf - let if rock

köket igår var ganska lugnt & skönt, var inte så mycket stress, vi hade gjort klart allting till halv 5 så då gick vi mest bara runt & gjorde ingenting, tillslut hamnade vi i kaffet köket & prata sex, fråga mig inte varför vi kom in på det men det gjorde vi, så där satt vi när flygare kom & tyckte vi skulle städa kylarna, bara att gå då.
sen fick vi äntligen paketera.. & sluta där vid halv 7 - 7 kanske, vad vet jag, fick iaf åka med Krille till ersmark mycket snällt. Satt & prata om att styra något tyckte jag lät som en bra idé från hans sida.
Klockan är nu 8.50 på en fredag morgon & jag är ledig, jag är vaken tack vare min älskade pojkvän har hoppat på mig & jävlats för att han inte vill fara till skolan, jag som hade sett framemot att få sova ut & vara pigg ikväll när jag ska med brydarna på bio! Män som hatar kvinnor. Jag har så mycket förväntningar filmen kan bara inte bli dålig då blir jag verkligen ledse för böckerna var ju så jäkla bra!.

Nu blir de att se slutet på Gran torino.

Rihanna - (just be) happy

Studentmössorna har kommit nu & vi som längtat så, sprang nästan dit för att hämta den, mycket fin var den, Sen fick jag min tröja också, den var ju inte dålig den heller, jag är nu taggad somfan på studenten!.
Snart nära eller a okej det är väl 4 månader men det går fort sen är de slut!
Efter det kom Krille & Shorty på att dom skulle beställa en dom hade inte gjort det när vi skulle det, satt & skrev massa roligt på mössan som om ville ha. Ibland förstår jag inte vart dom får allt ifrån dom pojkarna men det blir nog bra det iaf.
Jag är så nöjd med min.



Min underbart fina studentmössa & tröja!

Miss li - Ba ba ba

Jag träffade en mycket söt bäbis idag Kevin & hans söta mamma Antonia idag på stan, Kevin är en stor bäbis 8 kg. vilken klump!. Men söt.
Sen häng med Johanna ett tag, tog iaf två tröjor av henne som hon ska sälja hon ska få pengar av mig senare, tröjorna är mycket söta.


Faktion - Goodbye, brother

Ja, vad ska jag säga?
Jag gillar det inte alls, jag gillar inte alls det hejdå jag fick av dig igår! fyfan säger jag bara.
Jag ringde för att se om jag kunde få tillbaka mina filmer & får till svar "de blir nog svårt"
då fatta jag ju ingenting, sen säger du att du ska flytta idag eller på onsdag, Ner till stockholm...
Vad ska jag säga på det? vilket jävla hejdå får det slängt i ansiktet på mig, var ingenting jag tyckte om alls.
Men det blir väl bra för dig för du ska jobba & så, men du kunde väl ha sagt det lite mer smidigt? Kändes inte alls bra att få veta det så där, jag blev faktiskt ganska ledsen när jag fick höra det. I 15 år har du varit min bror & du slänger det bara i ansiktet så där som om det inte vore någonting. Men jag kan bara hoppas på att du får det bra där nere. Men jag vet att du tycker det ska bli jätte kul men jag tycker de är lite tråkigt, fast vi inte ses speciellt mycket längre så är du ändå min bror.

& jag kommer att sakna dig Pelle!

amy diamond - it's my life

3 bilder två maträtter klara 2 kvar sen bara hela jävla rapporten & kalendern, men ska gulla med Johanna & hennes pappa & se om dom kunde skicka något program som man gjorde de i så jag kunde styra upp det.
nu ska jag styra upp något annat kanske mig själv vem vet..

Emd - baby goodbye

Såg melodifestivalen, jag tyckte inte alls om BWO, det var inte alls bra, jag tyckte mer om emd, & sen fanns det ju andra som var bra men ja, jag vet inte vad jag ska säga om Melodifestivalen iår, hon som leder skiten är sämst, alla som är med är inte heller bra.. Vart är det på väg med det hela?.
sen lite Wallander &  prata skit med Söder, Medans jag väntar på att min pojkvän ska komma så blev det att se ice age 2, hade ju sett ettan med min syster tidigare. Alltid lika glad när man får henne att se något annat än Pippi Långstrump, Anki & pytte, Pingu & lilla spöket laban. Fast pippi långstrump är ju iaf bättre än dom andra 3. Kan ju alltid hoppas hon hittar några nya filmer man kan se.
snart kommer mormor & alla hit, firar lillasyster som blir 14 på tisdag idag istället för på tisdag, gör inte mig något jag får ju TÅÅÅRTA!.

18.10
Folket har äntligen farit, eller okej dom for för några timmar sen, men jag var så social så jag låg & kollade på snow buddies, Mycket söt film, dubbad men den funkade iaf.. Sen blev det Bedtime stories den var mycket bra & rolig den också, jag skratta mig igenom filmen.. Nu har jag även tjockat i mig tårta, blir ju för mycket efter ett tag.
Nu kanske mat kanske & sen Miami ink!

Markoolio & Linda Bengtzing - Värsta Schlagern

Jag ska tydligen börja gymma, frågan är ju hur de ska gå.. Få vi helt enkelt se med tiden.
Lillasyster är grinig & jävlig, Jag vill ha nya böcker & läsa, för nu har jag verkligen ingenting.
Hockeyn går på tv Björklöven - Sundsvall, Simon ska tydligen köra på isen AWESOME!..
Nu väntar jag bara på Melodifestivalen för då har jag ju iaf någonting att göra,
frågan är ju om det kommer vara något bra. men hon som håller det är ju ingen höjdare & jag saknar fan i mig BJÖRN! vart är han liksom?!

Tomas Ledin - Sommaren är kort

Får ett samtal av mattias
jag svara som vanligt
J - hallå?
M - hej, du jag glömde bort, kom på när jag var på min uppfart att jag har de glömt något
J - jag förstod ju som nästan det, men så jävla elakt att glömma sin flickvän!
M - Jag far förbi ersforsen nu jag är där på en 5 min.
J - ja de hoppas jag!



Nu vill jag ha min student mössa!


Beyonce - baby boy

Puttes lag mötte mattes lag igår de gick inge bra för ersboda 11 - 3 till holmsund.
Fick åka med matte hem sen, åkte till ersmark & var där istället för att åka hem.
Simon & Antonia var där med Kevin jag & matte fick låna honom ett tag.
Världens sötaste bebis, men igår var han inte alls på humör, men söt är han iaf..
Vi såg även Benjamin Buttons otroliga liv,  mycket bra film & väldigt söt, helt klart värd att se.

Fredag nästa vecka blir det Män som hatar kvinnor med Johanna & Elina, hoppas bara att den är så bra som det känns som den ska vara genom boken.

Jävla stolpskott är vad du är, bara för att hon skulle sova med honom ska du sova i mitt rum då eller?! bara för att de varit pelles rum, Idiot!.. var du ens tvungen att sova där då? hallå!
jag satsa på att de va trekant tillslut...

Lars winnerbäck - elden

Jag är ute & går med min hund & dum jäveln börjar jaga en jävla mopps! stackars hund som fick den där bästen efter sig...


           


Helt off - Ont om pengar

Åkte till ersmark igår & det var bara trevligt.
Jag & Matte satt & spelade monopol, jag piskade honom så hårt i det tills han kom fram till att han skulle köpa hotell då gick det bara utför för mig, jag förlorade alla mina pengar & då var spelet över, det var lite tråkigt.
Men jag ska nog få mig en revarns på pojken det ska vi nog bli två om.
Nu har är det bara en timme kvar tills min lektion börjar sen vettefan va vi ska göra & sen har jag kök till 17.20 känns surt att ha så länge, men måste..
Dock så är jag väl påväg att bli sjuk, huvudet är tugnt & allt är bara jobbigt..


Max Peezay - Skolan

JAG KLARADE MITT MATTEPROV IDAG! FYFAN VA SKÖNT DET KÄNNS!
Men nu är det bara 2 prov kvar..

asfalt - fel väder

Jag & Matte var & såg Bolt 3D igår kväll, det var väldigt mäktigt & dom där glasögonen det var fan grejor det, utan dom såg man väldigt suddigt, men med glasögonen fick man ont i huvudet för man satt & ansträngde sig väldigt mycket, Men den filmen var så himla söt var verkligen värd & se.

När jag åkte hem från matte idag så är det ju självklart snöstorm men jag går till coop från västra ersboda sen går jag tillbaka & får vänta på bussen ett bra tag & håller på frysa ihjäl, benen var isbitar & tårna dom var inte ens lönt att tänka på dom kunde lika väl ha lossnat efter vägen. sen så är bussen så seg så jag missar 69;an hem precis så då fick man vänta i 20 min på 2;an men fyfan det gör jag aldrig om!.


dom här fick man ha på sig

volbeat - we

gårkvällen var mycket bra, vi började hemma hos rosita, matte var ensam pojke men de gick bra iaf.
for på X & skaka lite rumpa!. Hade det hur bra som helst. Mange schmit var ju där (hur han nu stavas)... det var väl helt okej, men han kunde ju ha sjungit mer än va han prata kan man ju tycka,  du.. vad ville du mig?. jag behöver inte dig i mitt liv & hon hatar mig, så låt mig vara!.
Fick hämtning av mattes mamma så vi kom hem hela & rena. tacos när man kommer hem så där två på natten någongång. sen så vakna 8 är inte min grej men somna om & fick sova till 12 underbart..
Har legat i sängen hela dagen nu ligger matte i soffan & ser hockey, sverige leder med 4 - 3.. spelar mot tjeckien..
jag ugglar runt vid datorn även fast jag inte fick starta internet.
Ikväll ska vi fara & se Bolt i 3D med jätte fina glasögon..

Tack för en underbar kväll! ni är fan bäst!..

Ha en bra kväll för de ska jag ha.


Red hot chili peppers - snow

JAG HATAR DET HÄR VÄDRET!
Och det ska hålla i sig fram till nästa vecka eller något, jag ger upp!
jag ska helt klart strejka... möögel på allt,
Fick göra pasta idag i köket, det var ganska kul..
Körning imorgon jag är inte alls taggad för fem öre.. men backa runt gatuhörn
& sånt dära kommer väl gå bra även fast det är sånt här piss väder..

X imorgon & skaka lite ruuumpa med mina underbara vänner & pojkvän!

Syster har tagit hål i läppen & tar ut den varje gång hon kommer hem för hon vet att hon inte får ha den för mamma. Jag satsar på att hon kommer ha infektion på ett tag.. Not smart!
dum ass!

offsprings - you're gonna go far kid

Jag hatar restaurang påbyggnad för deras jävla läxor man får varje vecka!..
Jag suger på teorin! helt klart, körkorts teorin är inte min grej!, jag blir tokig, sitter & nöter dom där jävla proven men inte fan går de inte!. jag måste lägga mig & nöta boken också men inte fan kommer jag bli klokare för de & min älskade pojkvän får ta min frustration över allt det hära.

Jag vet att du hatar när jag gnäller & är på det här humöret så förlåt älskling

Kings of leon - sex on fire

Jag stannade i ersmark igår, skulle ut & åka skoter men adam hade gjort någonting med styret så det var borta så det gick inte alls att åka, så det blev film i soffan i stället.
Blev coop & handla godis för 65 kr!..
Men sen styrde vi upp skotern & for iväg, jag hade på mig hela mattes skoterdress satan se het jag var!
for iväg till grillstugan & satt där & elda & hade de trevligt.. sen fick ju jag köra skotern, fysatan se kul de är att köra själv, men när matte kör så är de ju nästan hemskt att åka, jag vågade inte ens kolla på hastighetsmätaren för jag ville inte se hur fort de gick...
jag vet inte om de var så värt att åka till skolan idag, känns bara ovärt nu & imorgon har jag ingen svenska så då har jag ingenting inte dåligt.. leeedig!.

träffade bror idag också han blev chockad när jag sa att jag körde skoter igår, men de är tur att pojken är söt iaf.

22.30
Jag är klar med svenska uppgiften med boken!

 
                                PUSS! <3

Anton & Affe 26 december

Körningen gick väldigt bra idag... ringde magnus för att fråga om det var värt att fara på projket om vi skulle få reda på praktikplatserna.. Men han hitta inte fredrik & så då äre inte värt att fara till skolan överhuvudtaget. Men jag var ju tvungen att fara & köra & sen skulle jag ändå till skolan för att skicka arbetet i samhälls till min mejl så jag kan styra upp det hemma. men det ska ju ändå vara klart så där vid 18 mars så det känns ganska bra att de är snart klart..

Nu väntar jag bara på att matte ska sluta & komma & hämta mig så vi kan åka hem & fara ut & åka skoter, han mutade mig igår med sina täckbyxor, jag är svag för dom, jag vet. Men det ska nog gå bra men bara jag får dom idag så blir jag glad annars går jag fan hem till mariehem igen..
Ni får se om jag överlever..

RSS 2.0