En dag

Det är en dag kvar sen är jag ledig två. fredag ska jag träffa min Johanna nu var det ett tag sen igen!

ikväll har vi 30 st som bokat middag som ska göras i ordning då jag kommer på jobbet.

sörfors

både igår och idag har jag varit ensam i sörfors, grymt tråkigt är det. Men idag var det tävling 40 damer. kanske så mycket men de blir lite att göra då man är själv. tur de gick bra iaf och nöjda blev dom med maten. Imorgon är de 18 som bokat lunch och kladdkaka, hoppas de blir kvar då ska jag äta!

tog mig ett väl behövligt bad när jag kom hem idag. lite läsning på det och varva ner lite granna.




Handla

Det fick bli en ny jacka idag. tyckte grymt mycket om den & den va jätte skön så nu har jag iaf så att jag klarar mig nått år framöver.
Hade spenderarbyxorna på mig idag med andra ord!.

Ny jacka?

Jag lutar åt att köpa en ny vinterjacka, Jag tycker det är på tiden då jag har haft min sen andra året på östra. Men min jacka har ju varit så grymt skön i alla år & jag har inte frusit speceillt mycket. Men nu har en likadan jacka som mamma har kommit ut till ett bra pris & den jackan är grymt snygg också & mamma som fryser för det mesta gör inte det i denna jacka så alltså borde ju inte jag göra det heller.
 
Ska se om jag lyckas ta mig iväg till teamsportia imorgon & kolla på den & se om jag köper den när jag ändå är igång.
 
det här är jackan jag vill ha. En didriksson.

16/9

Då var denna vecka över.. Har haft lite att göra hela helgen. denna vecka kommer det bli att förbereda till tävlingen som är i helgen..
 
Nu ska jag lägga mig i soffan & bara njuta & kanske ta mig i kragen & se dom två sista avsnitten av PLL som jag inte har hunnit se än..
 

Låt denna månad gå fort!

Imorgon på min rast ska jag göra lite ärenden. Ska in på banken & fixa lite grejer hoppas det går att lösa som jag vill. Men det borde det tycker jag..
Sen blir det att jobba & stå  igen. som jag gör för det mesta just nu..
 
Nu ska vi se men in black 3 innan jag ska göra natt..

Fredagsmys? nääe

Magnus for till vindeln idag för att vara där hela helgen. Även om jag tycker det är skönt att va ensam så nu är det väldigt tyst utan honom.
 
Efter jobbet idag for jag till mamma en sväng & Elin kom springades "HEJ HANNA HEJ!" det är så kul att komma hem då hon blir så glad att se mig.
Vi myste lite i soffan en stund & hon berätta om dagis om sina nya kompisar. Mamma hade köpt en ny kofta från HM till mig tack så mycket!
 
For på ica & köpte chips så nu ligger jag & tjockar innan jag ska sova & upp & jobba imorgon igen.
Ska bre ut mig i sängen nu när jag kan då magnus är borta..
 
 

1 år

Idag fyllde Felicia ett  år! Grattis till dig trollunge!
det är ett år sen jag skjutsade in syster & kim till förlossningen & var vaken halva natten & vänta på att få ett sms om att dom hade fått barn.
 
Jobbade imorse for & handla hennes present & köpte mig även två par jeans på hm också! var behövligt.
Syster bjöd på fika göda! Sen blev det tillbaka till jobbet för att öppna stället.
 
 
Fick trevligt sällskap på jobbet idag av Danne sen träffade jag även Pontus & vickan så satt & prata med dom ett tag.. Himlen öppnade sig när jag skulle  hem så man såg knappt nått när man körde hem.
 
Ligger & ser på tv just nu & lär inte röra mig så mycket mer ikväll än till sängen.
 

RSS 2.0