Tack

Tack mormor & morfar för att jag fick låna bilen idag till jobbet. Guldvärt!
För vi for på coop & fyllde kylskåpet lite granna & lite smått & gott också.
Ganska skönt att gå på coop när det inte är så mycket folk där nu heller..
Skjutsa hem magnus så kunde jag köra tillbaka bilen & sen blev det en promenad hem & det va ganska skönt.

Imorgon kommer Alex & Leo förbi också.
& jag ska sova oj vad jag ska sova ut imorgon hoppas jag!..


Vart kan man köpa fönster lampor som inte kostar en miljon?!

Jobba

Fick mig en liten sovmorgon idag men det behövs eftersom jag ska åka & jobba.
jag hoppas att jag hinner med halv 9 bussen från vindeln eller den går förbi jobbet vid halv 9. Annars får jag sitta där ute till typ halv 10 eller nå sånt när nästa buss går...

Magnus sitter & spelar bilspel som han gjort sen han köpte det..
Imorgon kommer Alex & då ska jag få låna dansmatta & crash så jag blir lycklig iaf!



Hej skor


Dom här får gärna flytta in i min garderob.


stanrunda

Dagen har jag spenderat min Hanna.
Hanna hade på sig spenderar byxorna idag & jag fick med mig ett linne & kalsonger till Magnus tyckte att han behövde lite nya. Även Johannas födelsedagspresent är klar nu så det är väldigt skönt att den är klar!.
Måste komma på något att ge till min sambo också men det är svårt...


Sitter & ser alla mina serier just nu.


 

väckarklocka

Be om att få väckning men ha på telefonen då din mupp!...
Men snart åker jag & våldgästar & väcker lätt värt!



Soffläge

Jag myser i min onepiece ikväll & bara har det trevligt i min ensamhet. Eller jag har ju mina små monster som myser med mig i soffan.


Tvätta

Tog mig en promenad till Johanna igår, Hade en väldigt trevlig kväll med Johanna & Per & åt god mat & drack lite gott.
Sen blev det en promenad hem också men det gick bra.

Blev att tvätta massa tvätt idag & jag fick besök av hanna idag också, Väldigt trevligt! fick mig en tvättkompis & hanna fick koka sitt eget kaffe när hon kom hit haha!

Ikväll får jag se vad jag hittar på. Magnus kommer hem imorgon kväll så jag ska nog bara mysa ner mig hemma & ha det skönt.

baka

Min sambo vart inringd till jobb idag så han åkte iväg till skogen där vid 10 imorse. han jobbar hela helgen så jag är ensam..

har bakat blåbärsbullar precis & ska ta med mig en påse till Johanna. Där ska jag spendera min kväll på Carlshem hos Johanna & Per.



flyga & flänga

Lina & Alex kom & hämta oss vid 1. For & besikta deras bil, sen rusta & jysk. Lite frasses på det. Sen rullade vi vidare till bilspektrum för det var någonting med bilen som skulle fixas. For på ÖB där blev det 20 liter kattsand så nu har vi för ett tag. sen hitta jag en tavla som jag skulle ha så nu ska magnus få sätta upp den åt mig.
Vidare på maxi då lina & alex skulle handla lite saker. Sen hem & färga linas hår rött blev skit snyggt! Magnus laga köttfärssås & spagetti.

Leo har börjat gå nu så man får Leo säkra eftersom han ska va överallt & peta. Men det gick jätte bra det..
Magnus köpte sig en ny kontorsstol idag också eftersom våran andra gicl sönder ganska snabbt..

Spel

Jag lånade ju diablo av pappa när jag var nere men nu var de ju så att det inte funka de för mig att spela med skivorna. Provade fan allt men det gick inte alls. Adam kom förbi idag eftersom han skulle få munstycket till dammsugaren som vi inte använder som han glömde sist han va här. Så jag gullade till att han skulle hjälpa mig med det. Men det slutade med att vi laddade hem spelet & nu kan jag spela.
Så jag vet vad jag gör ikväll & inatt & imorgon. Jag kommer sitta & spela som en tok.
Min lillebror pether sa att han va stolt över mig när jag sa attjag fått igång spelet nu..



Mammas internet bråka igår, så jag ringde först riksnet men dom kunde inte hjälpa oss. Så det blev att ringa Netgear & dom kunde hjälpa oss. Så jag satt väl en timme & prata med en kille om routern & en massa saker för att få det att funka. Men tillslut så lyckades jag få till internet med routern så nu har mamma internet på sin bärbara.

Imorgon ska vi upp på sjukhuset & hälsa på Rehn som nu har vaknat & det är skönt att veta att han mår bra & är på bättringsvägen!

Kalas

Jag hade en jätte trevlig dag hemma hos min bror & sambo med familjen. Go fika som rebecca bakat. Lucas fick present, Av mig & magnus fick han en sånd är lastbil som boxerar bilar & den lever om när man trycker på den. Alla ljud som en lastbil gör. Den slutade med att min far satt  & lekte med den istället för lucas.
Sen efter vi varit hos Pelle & Rebecca så for vi hem till pappa och var där en stund. Skulle få något program av pappa till datorn. Så jag passade på att låna DIABLO 2 då! Så nu ska vi installera de på min dator så jag kan spela. kände mig sugen haha..

Sen vart de maxi nu har vi köpt oss en vattenspruta & nu ska sune bada om han är dum & ska klättra överallt..
Satt hos mamma & försökte fixa internet åt henne. Gick inte alls, måste tillbaka idag & ringa riksnet & se om dom kan hjälpa oss....


Kalas

Nu ska jag trotsa stomen & gå till mamma för att hämta bilen för att se rulla till holmsund.
Blir ett års kalas för Lucas idag.

Jag & Felicia

Felicia la jag & sov i vagnen med en vällingsflaska klockan 8 sen snarkade hon gått i vagnen till klockan 3 då låg hon & körde bil i vagnen med munnen så då var det att äta lite välling. Sen vid halv 4 så somna hon om igen & sov till 20 i 7. Då hade vi sovit klart då var det dags att kliva upp. Sen vid 10 då somna Felicia igen så då passade jag på att powernapa jag också.

Sandra kom & hämta henne vid 1 ungefär. Sen kom mormor & morfar & hälsade på dom har ju bara varit här då det såg ut som ett bombnedslag men nu är det ändå ganska fint här hemma tycker jag..


Imorgon rullar vi till holmsund för att fira Lullebulle som fyllde ett i torsdags! stor pojken.


felicia

Varit flytthjälp idag & det gick bara bra. Jag är helt slut nu haha..

Syrran var nyss här & lämnade felicia så nu ska vi mysa ikväll!


Fasters hjärta blir en stor pojke

Grattis älskade Lucas på 1 års dagen! ♥


15/2


Morfar & Anita var här idag.
Jag fick mina första blommor
till lägenheten också!.




Den här sötfisen ska jag få ha hand om på fredag.


alla <3s dag

Var ute på promenad idag & det är väldigt sällan men idag var det väldigt skönt att va ute & gå. Mötte Johanna på Iksu & sen promenerade vi.

Gick hem till mormor & morfar först, träffade dom på parkeringen & fick se deras nya bil väldigt snygg var den iaf. Sen var jag där en stund, elsa kom upp för att lämna lite alla hjärtans dag present till mormor & morfar. Sen gick vi ner till mamma & jag var där tills Magnus & Adam kom & hämta mig så skulle vi åka & handla på maxi för lite middag..

Vidare till Adam & fick se hans lägenhet på böleäng, sen hem till oss & middagens börjades laga. vitlöksgratinerad fläskfilé med potatisklyftor, morötter & lök. Sjukt gott. Jag har ätit så mycket att jag mår illa just nu. Men en kladdkaka är bakad & det ska vi nog få i oss sen också..

Magnus & Adam spelar nå mördar spel jag ser mina serier.
Skulle kunna sova nu men det ska jag inte göra. ska ju umgås med pojkarna ikväll också..


Imorgon kommer morfar & Anita förbi & hälsar på.

...

Du är i våra tankar hela tiden!
Bli bra så du kan komma hem igen!


Bra helg?

I fredags då var jag & Emma på stan gick mest bara runt & kollade men Emma handlade en jätte fin tröja.
Sen rullade vi hem hit & var bara hemma & tog det lugnt det va skönt.

Igår åkte vi ju till Vindeln, gick bra att köra dit inga renar efter vägen så det var ganska skönt. Magnus föräldrar bjöd på lasange så jag njöt ganska bra av middagen. Lina & Alex kom också & åt där så det är ju alltid trevligt att umgås med dom.
Lina följde med oss till Rehn & Jonsson en stund & tack för det, det var ju underbart att han lina med mig en liten stund iaf..

Sen där vid halv 10 spårade kvällen ganska bra för vissa, däckade före 10, kom massa små fjortisar en skulle haft stryk... Kvällen kunde ha varit mycket bättre iaf & roligare...

Men vid ett var vi påväg från vineln & var i stan vid 2. Lämna bilen hos mamma & bytte nycklar sen tog vi oss en promenad hem & var hemma före halv 3 så då la jag mig & sov..

Mamma, magnus & dom små kommer förbi idag en stund & lämnar lite saker som jag har där borta.

Mat

For på coop & handla idag. Träffade på Hanna & Niklas där, alltid lika trevligt & träffa dom.

For hem lagade middag, vart väldigt sugen på kyckling gryta som mamma brukar göra så jag provade mig på att göra den. Den blev perfekt så nu är jag sjukt mätt.

Ida har varit förbi ikväll så vi har spelat skip-bo & magnus är ju nöjd eftersom att han inte förlorade nån av gångerna vi spela.

Imorgon kommer lillasyster hit & sover här till på lördag sen rullar vi iväg till Vindeln på lördag eftermiddag & ska hälsa på Patrikx2 & bjudit in oss själva på middag hos magnus föräldrar.

Tvätta & besök

Tvättdag idag så jag har sprungit upp & ner till tvättstugan stort sett hela dagen.
Elin & bebben kom förbi så jag fick snusa lite på henne också, väldigt liten & söt & elin fick se hur vi bor.
Syrran kom också förbi med flisan & lämna lite saker jag skulle få av henne. Fick mig två påsar bullar AS värt! tack för det sandra :D.


Nu ska vi eller jag laga middag lär det bli eftersom att magnus har precis köpt sig ett nytt spel så det lär ju inte han sluta spela nu..


Sen ska jag se pettson & findus julkalendern från några år sen. Kanske ska lägga in den pån hårddisken & se så jag har nått att roa mig med då magnus sover kanske.


Inte stilla nånstans

Jag har haft en bra helg med massa besök. Först pappa & familjen i lördags, sen igår kom Lina & Leo & var här medans Alex jobba. Så vi flängde runt lite överallt. Sen var vi bara hemma & tog de lugnt, Laga lite mat & så lina for & hämta alex. Adam kom också förbi så hela helgen har det varit folk här men det är trevligt.

Vi har även upptäckt att de läker när vi diskar i diskhon. Så just nu diskar vi i rinnande vatten eftersom att man kan inte fylla & sen släppa ut då är det en pöl under diskbänken. Det stör mig ganska rejält sen att det drar kallt från ventalationen. Så idag kommer hyresvärden hit & kollar eftersom jag vill inte frysa i mitt tvrum när jag ligger & ser tv.



Idag står tvätta på schemat det är ett måste tvättkorgen svämmar snart över & Magnus har match iveckan så hans kläder måste tvättas eftersom dom stinker sen träningen i torsdags.

besök

Pappa, Ullis, Pether & Emma var här & lämnade katterna & min tv & sakerna jag hade där. Så imorgon ska jag ställa upp mina kristallglas då vi får glasdörren till skåpet.

Vi bjöd på fika & dom fick kolla på lägenheten. Var väldigt trevligt att dom kom hit & hälsade på.

Katterna har legat & sovit i sängen sen dom kom. Dom måste väl få bli varm i pälsen sen är dom nog sig själva.

Jag tog mig en powernap i kanske två timmar & sen nu när jag vakna vid halv 6 så hade magnus börjat med maten så den var nästan klar då jag vakna så det tackar jag för!

Lördag

idag har gardiner åkt upp men jag hittar panelvagnarna som ska va till sovrummet så jag måste nog söka igenom allt annars måste jag åka & köpa nya.

Idag kommer pappa & familjen hit & hälsar på & lämnar katterna & min tv!

Jag har även bakat blåbärsbullar för första gången i hela mitt liv. Ja dom blev nästan lika bra som mormors. Men nu har jag fått prova det & även en kladdkaka gjorde jag. Så nu har vi lite fika hemma iaf. ska baka lite mera framöver.


fredag

Johanna kom förbi idag & hälsade på. Sen gick vi vidare till Rosita som fyller år idag & fika lite tårta.
Efter det gick jag & Magnus till mamma & sen på ica & handla lite grejer.
Nu ligger vi i varsit hörn & jag ser serier & magnus spelar COD, det är ungefär hur våran fredagkväll kommer att se ut. Jag ska mysa ner mig med min filt & sen ba mysa.

Flyttdag

Jag fick hämta nyckeln vid 8. Sen där vid halv 10 kom Tomas med släppet. sen 10 kanske vi börja packa & körde första vändan. Sen tillbaka & ta resten av de stora som skulle från mig. Sen blev de lite lunch & sen tog vi alla kartonger jag hade kvar. Då kom även Magnus & Alex från vindeln med grejerna så vi bar först upp mina kartonger sen blev de soffan & tvbänken & magnus grejer.

Vi for till mormor & fika, sen rullade jag tillbaka till lägenheten & börja skruva ihop sängen men jag fick bara dit tre skruvar sen vart jag förbannad för den fjärde inte gick dit så Alex hjälpte mig att sätta ihop den.

Idag blev det att kliva upp tidigt & åka & handla fick låna mormor & morfars bil & kan säga att det blev en massa saker. Sandra & Felicia kom & eftersom Sandra har flyttat några gånger då fick vi hjälp med att he upp sakerna i köket som vi inte hade hett upp redan. & jag kan lova att det gick undan. Körde ner lådor till källaren så nu har vi fått bort en massa saker så nu ser det ju ut som om vi bor här iaf..

Tack Sandra för hjälpen idag, det var väldigt snällt!
Tack Tomas för hjälpen att köra saker & tack Alex för hjälpen!



Jag sitter & myser i min petsson & findus filt jag fick i julklapp av pappa & Ullis & magnus är på träning.


flytta!

För en timme sen var jag & hämta nyckeln. Nu så sitter jag & väntar på att min morbror ska komma & hjälpa mig att köra med släp. Sen börjar vi flytta.. Jag är sjukt trött eftersom jag vakna så tidigt. Men det kommer nog att gå bra.

Jag vill bara köra igång men det är svårt då jag inte har nån bil att packa just nu eftersom att mormors bil har morfar & Tomas har inte kommit än för dom ska hämta släp hos mormor britt..


RSS 2.0