<3

Har kollat tillbaka i min blogg & jag började den här bloggen för att min & högra hand Johanna tyckte att jag också skulle börja blogga så why not liksom?.
Så tack för att johanna fick mig att skriva & lätta mitt hjärta.


kokt kräfta

Jag har en rund röd ring på ryggen men det är snyggt! solen är min bästevän med en bok, dock så är snart min bok slut & jag vet inte alls vad jag ska läsa kanske måste ner på stan & köpa mig någon ny imorgon..
& jag har hittat mitt tidsfördriv fhasion wars på facebook fyfan va kul det är..
Annars blir jag bara tokig vagn hit & vagn dit jag kokar ju fan!

22.07
Min älskade vän är hemma nu, prata med han för en stund sen, Han var på carstedts & fixade bilen så han kan sänka den, han hade ju bara tre sidor kvar. Jag vill träffa han! många dagar nu utan han.
Mattias du är bäst!

Davelito - Lämna mig ifred

Jag är uttråkad.com! Jag har verkligen ingenting att göra & gå & sova är inte alls på tal om för jag kommer ändå bara vakna mitt inatten...
Vad har jag gjort ikväll? legat i soffan & ätit godis & chips. Hej tjockis!..
Pratat med maria & kommit på att det är sjukt vad dom är stööörda.. Sjukaste jag hört att sno pengarna bara för att dom låg där. snällt.. eller inte.
& ibland förstår jag mig inte alls på dig, går ju verkligen inte alls ihop bara ibland men det är inte ofta. Jag orkar inte.
& jag orkar inte rykten.. jag vill bara att allt ska vara över så att jag kanske ska kunna släppa allt & kunna gå vidare med mitt liv & inte leva med något jävla frågetecken i skallen & vara rädd för en massa..
Jag vill bara egentligen lita på dig & kunna släppa dig så vi kan leva som vi gjorde före det här kom på tal. Men förlåt jag kan inte göra det. De kommer ta ett bra tag innan jag ens kan komma på tanken.

Weezer - Island In The Sun

Jag älskar det här vädret hur underbart som helst. har varit ute nästan hela dagen. nog för att jag klagar på att det är för varmt, men när det fläktar så skönt det är ju underbart. jag kommer väl se ut som en koktkräfta men jag bju på den!. Vi åt middag ute för att elsa ville det så det var bara nice. Kom nån kille & glömde tröjan där ute..
kvällen går åt att inte alls göra nånting typ. jag gillare starkt, Syster far snart också & det är nice det också.
studentskivs biljetterna är köpta så det är lugnt. lite less på folket bara, Men nu taggar vi studenten folket!

Rent - Out Tonight

Ängarna från halv 2 till typ 5 igår. Jag johanna & elina satt & chillade först & såg malins lag spela. Sen tog vi med oss elsa & skulle kolla när elinas bror spelade men då var det johannes som spela. Elsa sa att elina var dum de tyckte jag var lite kul, haha.
Träffade även mina bröder, Putte gick runt & sa att han var pappa för han styrde maddes barnvagn, sen när hon börja grina ebba så skrek han "mamma hur gör man?! hun grinar!". han hade inte alls koll på det där. Håkan var det mycket trevligt att träffa var så länge sen nu ju. träffade även Lars & det var väl så där 2 år sen sist skulle jag tro. Men bättre sent än aldrig, Mats tog min klubba som jag fick av mormor, elakt men ja bjöö..
Åkte hem med Johanna till obbola & hon säger att jag ska ta körkortet för hon vill åka & jag ska köra men hon ska ju inte vara less på köra än heller! haha hängde ibobbola ett tag sen for vi på maxi & köpte dooodis!..
Jag & johanna kom även på att vi är väldigt dåliga på hitta i Umeå vi visste inte vart café göteborg låg & vart lobbyn låg vi var tvugna att gå in på hitta.se för att ta reda på det.
SMART!

MUTTA

Jag orkar inte!
Det är mig alla kommer bli sura på & det är mitt huvud som kommer rulla!
Ingen annans! jag orkar seriöst inte jag bryr mig inte snart. eller ska man säga så?

Green Day - Wake Me Up When September Ends

Fråga mig inte alls varför jag är vaken nu, ska vara i skolan elva för att käka, men mattes klocka ringde ju 6, sen så kunde jag inte alls somna om. nu är det bara jag som är vaken & sitter här, alla andra sover & jag försöker vara så tyst så för att inte väcka simon, antonia & kevin för det vill jag ju inte..
Jag beställde iaf en klänning igår hoppas jag bara får den snart jag vill ha den!.
Igår gjorde vi verkligen ingenting men det är bara underbart.
Mattes päron kommer typ hem nångång idag eller inatt eller hur det är, dom kommer att vara JÄTTE bruna! fusk!.. Syrran åker på tisdag också. PARTEY! (mattes idé inte min!)

21.10
Var på skolan idag & fick lunch mycket gott faktiskt. Nu har jag inge mer skola förre 9/6 känns sjukt!. rullade fram efter maten men smällar man får ta, sen gick vi ner på stan & bara hängde, Putte kom också vi hängde på dress man för nicke & magnus skulle ha kostym, mycket snyggt blev det iaf.
Nu måste jag bara få matte & köpa en det går ju inte annars. Sen max & träffa Pelle & janna & bara sitta där, Amanda kom också, mycket folk. Men jag har haft en bra dag på stan iaf..
Imorgon yran lillasyster spelar halv 2 måste ju fan se det!.

Taylor Swift - Love Story

Jag älskar dig.

My heart belongs to you

skol ledigt

jag har en dag kvar i skolan.. torsdag då bjuder flygare & anders på lunch.
Sen är jag LEDIG tills dagen före vi tar studenten. underbart
& imorgon ska jag få typ träffa min vän Johanna på staden efter hon slutat skolan
bästaste!

Regina Spektor - The Call

Matte råkade väcka mamma igår när han ringde för han ringde hem & det sa hoppsan, mamma drog iaf på läpparna när hon kom på att det var matte & jag låg & skratta för jag visste att mamma sov. men tur blev hon inte arg så där hade han tur..
Jag vet väl inte alls om jag mår så jävla bra just nu, Men jag har iaf fått veta att det inte var du & det är vad jag ville höra. Men jag var rädd. Jag vill verkligen inte..
bajs på allt just nu,

JAG VILL HA MIN JOHANNA!
jag vill prata med dig! jag vill lätta mitt hjärta...
Jag sitter här & skriver men jag känner att jag skriver så ingen fattar?, jag orkar bara inte... Död åt allt.
Ge mig ett nytt liv eller vafan som helst!


Legenderna - Gråt dina tårar

VAFAN?!!!!!
jag fattar ingenting!
hon säger en sak & du säger en sak & så finns det kort?! jag fattar ingenting! jag ger upp! jag lägger seriöst ner allt om det är så! jag vägrar!..
Jag vet just nu varken ut eller in, jag kan bara hoppas på att det inte är sant för är det de vet jag inte vad jag gör!..
Jag ger upp! tillbaka på ruta ett är inte något jag vill..


AC/DC - School Days

Jag vet inte alls vad jag tyckte om skoldagen idag.. bajs tråkigt kanske?.
Men jag hängde med magnus & sen fick jag min kram av krille & han lovade att jag skulle få fler innan det var slut också, AWESOME!. haha, samhälls var slut på 5 min satte oss ute i solen sen åkte vi med jonte upp till ica på berghem för dom skulle handla nått pojkarna, magnus köpte blåbärs bullar eller va det nu var åt oss allaihopa. hej tjocka!. sen bara hänga tills vi skulle ha projekt bajs & det var också slut på 5 min sen sitta på skolan till typ halv 4 för att ha nån jävla uppsamling efter praktiken & så BAJS tråkigt...
Iaf middag hos mormor dö gott var det iaf.. & alla tjatar att jag ska komma på vad jag vill ha i studentpresent. jag vill ha PENGAR! eller en dator men det kommer jag ju inte få så de spelar ingen roll.

..


Jag har hittat klänningen jag vill ha & självklart finns den inte i min storlek, jag blir ju så ledsen, annars hade jag sagt åt matte att han skulle köpa den till mig när jag fyller år.

Converge - Clean

Får sms mitt i natten va syster om att vi inte alls får ha fest hemma hos henne & att hon träffade matte som hade sagt att vi skulle ha fest hela veckan när vi bodde där. Jag låg bara & skratta när jag läste smset, & ha fest en hel vecka när vi går skola, jamen visst varför inte liksom? Jag ska nog helt klart tänka över det starkt tror jag..
Blev väckt 3 inatt av att matte ringde & sa att han var hemma & så. Jag vet inte alls vad vi prata om men det var ju en annan femma.. Jag tycker det är jätte hemskt att jag vet att jag pratat med honom men inte om vad & att jag inte alls har något minne av att jag hört telefonen ringa...
idag borde jag verkligen städa men jag gör det sen eller snart, det är bra ord det.. Jag skjuter alltid på saker jag ska göra speciellt när det gäller att städa, det är det värsta som finns blää på det. men jag måste högen på golvet blir inte mindre med dagarna om jag säger så. haha

Slobberbone - Down Town Again

Nyss hem kommen från stan.
Johanna undra om jag skulle med & se när sara sjöng så självklart for jag ner & kollade på det. Det började bara spö regna mitt i allt också så där står man & blir jätte blöt, var ju jätte kul!...Sen kom även Per & hans kompis skulle spela också så då var vi kvar & såg honom.. Sen åkte vi till Elina & va där en stund sen kom vi på att vi skulle på stan & fika en mycket bra idé tyckte vi. Åkte ner på stan & gick på wayne's. Mycket trevligt. Lillebror kommer & smörar då vet man vad det gäller men söt är vad han är.. underbart att träffa honom även fast de bara var en snabbis så var det trevligt. älskar den pojken. & så ringer man till sin pojkvän för att se vad han ska göra ikväll & får till svar "vad vill du?" amen de känns ju as bra!.. Men sa att så där får han inte alls säga till mig inte snällt alls.
Men jag har iaf haft en väldigt trevlig kväll med Johanna, Elina & Per. Så tack för de & per som hade tänkt skjutsa mig till holmsund de fick han inte alls för jag skulle på mariehem! ;)..

Bush - Old


Min lillasyster har bara hemska bilder på mig på apa & så lägger hon ut den här! & jag vet inte ens när den är tagen & vem som tog den. Men det jag vet är att de är ganska många år sen den är tagen..
En liten skillnad men jag förstår inte hur hon hittar allt.
Tur man var snygg eller nått... haha!...

Matchbox Twenty - Hang

Blev häng i ersmark för mig igår.. Matte somna & jag skulle hämta datorn så jag satt & prata med Antonia & Kevin, han är så söt. börja le när man prata med honom, Han satt & åt på en mus som tydligen var väldigt god, sen även så var han mycket duktig på att byta kanal på tv:n fingerfärdig är vad han är. Han har fått jätte mycket hår på huvudet nu sen sist jag såg honom.
Jag & Matte såg the uninvited. den var väl ändå helt okej även fast jag typ inte fattade så mycket var ganska förvirrad där ett tag.. Men den var inte alls så läskig som jag trodde att den skulle vara på de man sätt på reklamen om den. Men jag hoppade till där några gånger iaf måste jag ju erkänna..

Jag ska snart gå iväg & jobba min sista dag på praktiken & de känns väl ändå ganska bra. På måndag är jag tillbaka i skolan men vet itne alls om vi har några lektioner före vi ska ah feedback om projekt & sånt. ingen aning men det ska nog gå bra det ändå


Galenskaparna & After Shave - Därför Blommar Mitt Parfymeri


Jag vill ha!. Jag har äntligen hittat den också men jag sitter inte på dom pengarna.
Ullis sa att jag skulle gulla med Håkan & säga att jag tar snart studenten eller att jag fyller ju snart år.
Men det kan jag väl ändå inte göra?. eller kan jag de? Men Håkan om du råkar titta in hit så vill lillasyster ha den här! (A)

..

Jag vill inte alls stå i ett kök idag! det är soligt ute & varmt eller de blåser lite men det är skönt ändå.. & att stå i ett kök när det är varmt ute är det värsta som finns tycker jag.. Har varit & hämtat lillasyster som låg & sov i vagnen hos dagmamman. Så snart blir de lunch sen iväg & jobba fast jag sak lyxa till det idag med en glass hade jag tänkt mig! förtjänar jag..
& du, ja vad ska jag säga om dig egentligen? jag vet inte, jag vet seriöst inte & jag orkar seriöst inte heller.. Du är en skithög utan att veta om det själv..

jaja, nu ska jag ha en jätte bra näst sista dag på praktiken!

,

Två dagar kvar av praktiken har jag. onsdag & fredag känns helt sjukt att tiden är över med sulivanis på ängen. jag kommer helt klart att sakna dom där pojkarna. har haft så kul med dom under den här tiden..
Rebaz han är & glassar i spanien just nu så han sa jag hejdå till igår. Dom andra träffar jag resten av veckan också.. Men ändå helt sjukt att det är abra typ tre veckor kvar tills allt är slut..

Jordan Sparks - tattoo


Nu är jag tatuerad & fin igen. Men det var ju då inte de skönaste jag gjort i mina dagar.
Fast den röda gjorde faktiskt ondast, jävla revben!.. Men mamma var med & var stöd & de gick som smort.
En halv timme sen var de klart. Men en sak är säkert jag ska nog aldrig göra om det. Iaf inte på magen.
(& undrar ni varför en är röd så är den för mina underbara vänner & familj.) En färd till hörnefors var ju inte alls dåligt.
Han var jätte trevlig & duktig så gå till corner creek tattoo i hörnefors. kan jag då tipsa om.

just lövly

jag gick in på praktiken idag halv elva för att renaz hade bett mig om de, han var inte ens där. jasim kom aldrig rebaz sa nu stänger vi nu går vi hem.. tackade vi för det & skrev en liten lapp om att de va stängt & vi öppnar igen imorgon. skönt med en halvtimmes jobb idag då..
om 5 timmar är jag i hörnefors kan det blir bättre eller? nog för att jag är en aning nervös men det ska nog gå bra det ändå.. Rebaz åker till spanien ikväll fusk, så nu träffar jag inte han nå mer..
Sista veckan på praktiken började iaf bra.

Dom gör om tvnätet hos oss nu, byter till com hem istället för canal digital. inga kanaler är där dom ska vara sjukt jobbigt!

Sam-E feat. Tommy Tee - Boom

Jag & matte låg & såg robinson igår sen skulle vi se fast & fourius fast det var bara jag som såg den & den var riktigt bra & han är ju så snygg!..
imorse där vid 7 vaknar man & matte får damp på adam som har telefonen där han inte ska ha den. trodde inte alls att han var allvarlig när han sa att han skulle gå & kasta ut den men tillbaka kom han med mobilen & slängde ut den på gården. Så där fick den ligga tills adam vaknade. Sen kvart över 9 har jag & matte legat ute i solen på baksidan hur varmt & skönt som helst, sen skulle pär kratta så han & helena kom ut också, där satt vi & hade de trevligt.
Fick höra att pär & helena åker iväg till turkiet snart fusk, jag kan vara handbagage! jag är så liten!

17.00
For med mamma & elsa till pappa & ullis en sväng för elsa ville träffa den stora hunden. vi hoppade lite studsmatta eller jag hoppade & elsa satt & stutsa.. Hon gick även omkring med zera även fast hon var lite rädd för henne..sen fick hon hålla i alla våra feta katter dom tyckte hon jätte mycket om, Sen var hon rädd för pappa det var en farlig farbror sa hon. haha inte visste jag att min pappa var så farlig..

mögel

Grattis på födelsedagen Maria! & morfar
Fika hos morfar go fikat. älskar tååårta. Sen var jag så snäll att jag bjöd elsa på godis.
jag ska ta mig ikragen & se fast & fourius ikväll..
krya på dig vännen hoppas du mår bättre snart

Fläckis ska ha kattungar detta är inte alls bra!.. pappa kommer gå i taket & ja han vill ju verkligen inte ha fler katter, men emma sa att efter sommaren kommer vi bara ha kvar två katter men de får vi väl se hur det blir med den saken ändå.
RÅTTOR?! äckliga djur är vad det är! tabort en massa katter & skaffa råttor eller råtta eller vafan som helst, men jag tror ändå de slutar likadant som med hamstern!
DÅ VILL JAG OCKSÅ HA DJUR EN BÅTSMAN TACK!



Svenska Akademin - Falsk matematik

JAG HAR KLARAT MATTE A!!!
Fan så skönt de känns. Yberbra ju.
Två prov gjordes idag & jag är så äckligt stolt över mig själv..
Nu sitter jag bara här & är dö trött, borde kanske sova men de orkar jag inte för klockan är inte alls mycket..
jag brukar vara ledig måndagar men på måndag så jobbar jag lunch de ville renaz, ja då kommer ju lärarna å så då kanske man ska se till & vara där. Men det ska nog gå bra det ändå. Dom här veckorna har gått väldigt fort. Även fast jag har varit lite less lite från & till så har jag haft väldigt roligt. Folket jag jobbar med är så sjukt snälla.
Jag hamnade i serveringen idag också, eller okej de fanns inte alls så mycket att göra så jag stod där medan renaz var & gjorde annat. Men det gick ju bara bra det.. Fick även sluta lite tidigare & imorgon ska jag till morfar & fika, hoppas han bjuder på fika annars blir jag ledsen!

Fronda - Andas

Nu god tv:n igen! jag blir så ledsen i ögat ju!. men ska ändå snart gå iväg på praktiken & prata lite med renaz & så.. Imorgon är de helg & då återstår bara en vecka!.. Matteprov imorgon får väl se hur det går med den saken..
Matte var här igår han gick & la sig & sov där vid halv 10 kanske, snarkade gott när jag kom & la mig igår men börja gnälla senare för jag prata i telefonen lite får han väl stå ut med?. Men upp vid 6 för han ville inte göra fika så jag fick göra de åt honom, & vi har även kommit fram till att elsa inte alls sover normalt. Vi stod & kollade på henne men hon var vaken men låg & vila. hon sover som pippi långstrump gör med fötterna på kudden..
Nej nu ska jag äta lite gröt till lunch & sen kanske packa ner allt & gå iväg till ängen..
4 dagar kvar tills jag ska tatuera mig. AAAAAAAAAAJ! vad ont det kommer göra..

Noice - Televison

Jag hatar att vi inte har tv på morgonen & hela dagen framöver..
Sjukt jobbigt att ha myrornaskrig på alla kanaler bara för att dom ska byta nångting..
jag blir ju allmänt tokig. Men fördriver min tid med att se Prison Break säsong 1. Har nu sett 8 avsnitt & de känns som om man har glömt bort allt. De var så länge sen man såg det. Men jag älskar det. Helt underbart...
Annars så mår jag så mycket bättre nu, Så de blir att jobba imorgon. väldigt skönt att vara hemma faktiskt men surt att missa dagar på praktiken.

Beyonce - Fever

Jag hängde i obbola igår med johanna & elina, johanna skulle skjutsa hem per då kom hon & hämta mig sen for vi & hämta elina sen hem till johanna, där såg vi robinson. & så ont som jag hade ville jag bara halshugga mig, fick sån där värme dyna av johanna & lägga på. sen körde vi hem elina & albin, jag åkte med johanna hela vägen för att hon inte skulle behöva köra genom stan ensam ganska tråkigt då..
kommer hem & lägger mig i ullis & pappas säng & tycker synd om mig själv, får värme dyna & jätte kallt vatten av lillebror med 10 isbitar..
jag la mig & skulle sova till mordkomissionen & jag somna, somnade & vakna två gånger, var klarvaken där vid halv tre var inte alls kul, men somnade om & vaknar halv 8. Då gick jag ner, gick ut med hunden & läppte ut alla katter som skulle ut. Men ganska kul att även fast jag var ute med zera så väcker hon ändå upp pappa. smart hund då eller?..
har legat i soffan & sett på tv sen jag vakna, dom fråga vad jag gjorde vaken..
Feber är inge kul att ha, jag har ont överallt & tycker synd om mig själv..

nice

syster åker till bulgarien 2 juni & jag får ta lägenheten inte dåligt, de gillas starkt, då får jag två kissekatter & ta hand om, tipsy & ninja mycket fina kattungar.
& jag vill ha en egen bärbardator. sitter nu med ullis dator i knät & ser sveriges smartaste barn. kan inte bli bättre. när vi var på media markt så hittade jag en tv som jag vill ha 70" & den kostade 399.990 vem har råd med en sån tv egentligen?. men skulle ju inte sitta helt fel ändå.. nu väntar jag på min vän för vi skulle hänga. skulle åka lite bil med henne...

Lily Allen - Fuck you

Pikar hit & pikar dit.
verkligen inte alls kul att höra. Jag tar mitt körkort när jag tar det..
Blev så äckligt ledsen ibilen idag när jag får höra tjatet jag orkade bara inte mer.. Blev så less..
Men jag körde iaf från media market till stan & lämna putte & amanda, sen till maxi & hem sen..
De gick väl ändå helt okej & jag fick höra att jag är duktig...
Tyvärr var våran bil repad när vi kom ut från maxi mindre nice..
nu ska jag lägga mig & sova tror jag. har så ont i nacken..

Eels - Saturday Morning

Jag sitter här & har äckligt ont i huvudet har haft det sen jag vakna där vid kvart över åtta. fattar ingenting,
Det är jätte jobbigt. Da vinci koden den var faktiskt riktigt bra men jag måste säga att jag blunda lite från & till, Det är en kille som är jätte blek & jätte hemsk. honom tyckte jag inte alls om...
Idag ska jag plugga & jag orkar verkligen inte göra det nu när jag har ont överallt.. Men jag hoppas verkligen att de går över..
Dags & tänka på vad man skriver fick jag höra.. Tydligen läser fler min blogg än vad jag trodde, men vad ska jag göra?. Men det får nog gå bra iaf...
Lillebrors tjej är här & kom ner igår när dom kom hem & kramades lite med honom, Sen presenterar han mig & säger "de här är min storasyster". Han är väldigt söt den där pojken, & flickan är mycket söt. fast jag såg henne bara där det var mörkt men ändå söt var hon..
Snart bara en vecka kvar tills min nästa tatuering, jag kommer hinna klättra på väggarna innan jag ska åka till hörnefors & hanna är bara elak säger att hon ska stå där & kolla på mig när jag ligger & har ont. ska sparka på henne för hon skulle stå vid mina fötter..
& matte kanske ska med om han kan ska trycka sönder hans hand då. Det kommer göra mögel ont skulle jag tro är ju så väldigt tunt där..

jahaja

opps sorry ma bad.... inte tänkt att göra någon sur men tydligen lyckas jag, aja...

I dag blir det bara att plugga,. nu ser jag da vinci koden.. den är ju inte alls trevlig i vissa tillfällen..


From Autumn To Ashes - The After Dinner Payback

Middag med Johanna, Matte & Per det var väldigt trevligt.
Åt på Ängen, kom dit satt & ba tog de lugnt. Jag & johanna åt grillad fläskfilé & pommes, självklart med den underbara vitlökssåsen med. Matte & Per åt mixtallrik med lammspett & kycklingspett..
En mycket trevlig kväll var det,. Sen åkte jag bil med Johanna hem.. Hon är så duktig.
Vi såg lite hockey här. Sverige förlorade ju, var ju inte ens värt att se matchen var ju inte ens kul..


PUSS

GRATTIS MIN ÄLSKADE JOHANNA! Som tog körkortet idag!
Så vi ska åka bil! Jag är så stolt över henne. jag visste det att hon skulle klara det för hon är så duktig!



Ska snart äta med johanna, matte & per mycket trevligt...

Critical feat. Dj Static - Lets Get It On

Jag känner mig bara allmänt less på allt just nu. Skulle inte alls sitta fel att få komma tillbaka till skolan. Jag vet de låter helt sjukt att jag vill tillbaka men vadå, jag har varit på praktik i 5 veckor nu. Knappt haft någon kontakt med klassen.. Men nu är de bara två veckor kvar sen så är de slappt igen. skolan & shit. Sen säge vi hejdå till den också men det kommer bli as bra tror jag...
Prata med gubben om student vagn & sånt igår & det var fortfarande helt okej & sånt..
Ska få sälja biljetter till studentskivan också tack vare Renaz. As nice de å!..

Hålle tummarna imorgon babe! jag vet de innerst inne..

Imorgon blir de middag med Johanna, Matte & Per. ba nice!

Jank 1000 - Study Hall

Jag har nu klarat ett prov för att få kunna få göra nå mer med kröningen!
& jag är så äckligt jävla stolt över mig själv!..

& johanna vilken räka som åker till bulgarien i augusti.. Blää på henne.
Fast pär, helena & adam åker ju typ nu snart nångång äckel på dom också!..
precis två veckor kvar tills jag ska tatuera mig & praktiken slutar! just lööövly..

Nu ska jag plugga ännu mera..

Cousin Oliver - Moped Boy

Mopeden är hos sin rätte ägare nu iaf. polisen ringde & sa att dom hade hittat den & vi for iväg & hämta den, Jag som hittar i holmsund fick följa med. Så nu är Adam glad & jag är glad för Adams skull.. Matte tyckte om tröjorna så jag har iaf gjort nånting bra.
När jag kom hem var Elsa ute & hon kom springades emot mig, sen dess har jag vare ute & lekt med henne.
Chips & godis är min vän idag, jag bara älskar det men man får ju ha en last här i livet & det är min, men ska se om jag kan sluta med något eller iaf dra ner på det.


Days Of The New - The Down Town

Jag tycker om min vän!
underbar är vad hon är, Hon köpte en mycket snygg klänning i jeans. En dag på stan med henne är ju de bästa.
jag köpte nya skor idag. Blev ett par till studenten, mycket söta var dom.
Sen köpte jag även två tröjor till matte fast för hans presentkort som han fått av sin farmor i julklapp. Men nu hoppas jag bara att han tycker om dom...
träffade putte & pelle med flickvännen & hennes dotter. mycket söt flicka var det iaf.

Hilary Duff - Burned

som sagt solen var det igår & jag är en kokt kräfta nu ungefär & matte tycker det är jätte kul att retas med mig för att jag har bränt mig vid bröste.n Jag förstår inte att det alltid bara är där jag bränner mig.. men snyggt blir det ju iaf.. eller inte..
jag låg iaf ute i solen väldigt länge igår. Antonia kom förbi med kevin medan simon var & fixa mustangen.. Kevin skulle dricka vatten ut ett vanligt glas & jag tror han spotta ut mer än vad han fick i sig,
For på carsteds med matte för att tvätta bilen & han spruta med högtryckstvätten på mig så att jag blev en aning blöt men det får man väl ta?..
Matte låg och snarkade till X-men! vad är de för något sånt kan man inte göra :O.. & isac skickar iväg en massa fyllesms till mig det är en tradition det.
Blir väckt mitt i natten av simon som ringer & knackar på fönstret i mattes rum. tydlligen hade han inga nycklar & mustangen står här ute på gräset så fint så.. Hur snygg som helst ska nog ta ett kort så ni får se hur nice den är ;)..

Stan med Johanna idag men först få matte till intersport & hitta en jacka åt pojken.


valborg

Började med middag hemma hos matte med en massa folk, vi var 13 stycken & det var väldigt trevligt.
Hjälpte helena med lite & så, Kevin var inte så glad men tillslut så gick det också. Mycket söt pojke..
sen vidare matte,matte, jag & klinge.
Taxi hem i natt & jag var döööd.
Nu ropar solen..

RSS 2.0