Bat For Lashes - Sleep Alone

Jag la mig för att se söndagens wipeout & i slutet somna jag fan 3 gånger på 5 minuter det är helt sjukt. Jag är helt slut.
& mina ben håller på att ta död på mig, vaderna har fått träning iaf sjukt ont att gå i trapporna på invito..

jag träffade Antonia på stan idag & det var väldigt trevligt :)

Nu ska jag snart lägga mig & sova chocka kroppen lite skönt med sista dagen denna vecka imorgon jag ska sova somfan på fredag!

Shivaree - Lunch

Idag fick jag lägga lunch, det var faktiskt väldigt roligt. Jag fick prova på någonting nytt.
Jocke skickade hem mig lite före idag för han tyckte jag hade varit så duktig..


Jag köpte mig nya solglasögon också jag gillare, nu när sommaren är påväg & allt.

Emily Haines - Carpet

Jag ska nu åter igen tillbaka på vårdcentralen. Det måste ju vara nånting som inte är riktigt rätt med min kropp.
Så nu ska jag tillbaka & kolla om de finns nån anledning till att jag är så sjukt trött & mår illa efter jag ätit lunch.. För så kan jag inte ha det.

När jag gick över vasaplan med Mimi när jag skulle hem låg det en massa röda mattor på marken & på dom stod det "Walkofshame.se" det såg väldigt roligt ut, men en massa röda mattor..

Elsa fick en ny baddräkt igår & hon sov i den igår & har gått i den enda sen hon kom hem från camilla idag, nu tror jag hon ska sova i den igen..

Körde Malin & Arash till Willy's för dom skulle ha godis, det var tydligen billigt & dom fick jävligt mycket om man säger så.


Ges - När Vi Gräver Guld I Usa

Min kusin Pontus tog idag sm guld i brottning.
Så grattis på det! :D

Apulanta - Days

Imorgon börjar jag min näst sista vecka på Invito jag jobbar 4 dagar denna vecka & 4 dagar nästa vecka, kan de bli mer nice eller?!
Alltså har jag bara 8 dagar kvar & med det menar jag mina vänner att jag har nedräkning kan jag lova!..

Sia - Soon We'll Be Found

Jag hittar fortfarande inte allt på min dator men det är väl på god väg kanske.
Idag har jag legat & sett harry potter 5 bara för att jag inte orkat leta någon annan film här hemma.
Elin låg & sov i soffan brevid mig. skulle lätt vilja sova nu alltså, jag är sjukt trött..

Men istället sitter jag här..
Ikväll ska jag bänka mig framför tv:n & se millenium.

State Shirt - Computer

Idag är jag en ledsen flicka.
Jag sitter nu i holmsund & min dator dog idag.
Min pappa hjälper mig med den, jag fattar fan ingenting fick nån jävla orm.. Jag hatar teknologin!
Pappa var tvungen att tabort allt som fanns med på din lilla acer, jag har ett nytt windows 7 nu & jag hittar ingenting. Jag hatar att fixa ordning en dator efter att den har blivit tömd..
Jag har bakat en kaka åt Ullis & pappa som dom ska ha med sig på festen imorgon & jag ska snart över till grannbyn & hälsa på..

Jag vill kunna hitta allt jag haft på datorn helt sjukt, måste söka igenom den helt klart!

Relient K - Operation

Min mormor opererade sig ju för några veckor sen & när hon kom hem hade hon en jätte fin frisyr. rakat halva bak sen vanligt över all annanstans.. Nu har hon en jätte kort frisyr & då menar jag att det är snaggat helt klart.


Så här ser min mormor ut just förtillfället. Som elsa säger ett litet plåster har hon på huvudet.

Barlowgirl - Clothes

Igår var jag på stan med Johanna & Elina, vi åt lite lunch & sen brände vi lite pengar.
Jag köpte med mig en klänning & ett par jeansshorts..




The Beatles - Drive My Car

Grattis Magnus till körkortet! :D
Ätnligen är vi där! nu får jag åka med dig ser framemot det ;)

Cat Power - Colors And The Kids


Sune, satt & tugga på färgpennor & kliade sig på dom idag, han målade sig själv blå i ansiktet. Min bäbis var gul när han börja.
Man ser inte så mycket men innan jag tog bort de mesta var han blå på nosen. Tur att han är så söt!

Chaka Khan - This Is My Night

Min går kväll, jag visar den med bilder! Party at J's!















Jag avslutar med en bild på mina två tjejor!

Tack för en bra kväll folket!

Miley Cyrus - Party In The U.S.A.

Nu sitter jag i obbola hos Johanna & vi har sprungit på maxi & Johanna invigde boa.
Så nu ska vi bara chilla för att sen slå klackarna i taket som Johanna sa i smset till oss folk!

VI ses i dimman & jag ska inte göra något dumt bara gå från Obbola till Holmsund jag medelar att jag lever när jag är hemma!

Tack för väckningen inatt mattias.

Nasum - God Morgon, Idiotjävel

God morgon världen.
Klockan är kvart i 8 & här sitter jag klar vaken. har vaknat ungefär varje timme sen klockan 2 inatt.. Men sånt man får ta. Hunden har legat utanför dörren & gnällt & krafsat jag blev less på höra henne så jag släppte ut henne. Upptäckte att Sunes halsband är borta jag orkar inte alls leta reda på det just nu. Simba ligger på golvet & brer ut sig han ska ta sån stor plats den "lilla" katten.

Om ungefär två timmar ska Johanna komma hit & hämta mig sen åker vi till Maxi & handlar lite.


Anita Lipnicka - Cats

Vi har gått & blivit med kattungar. Sotis som vi kallar henne eller den elaka katten har fått ungar.. Vet inte hur många dom är har bara sett några stycken. Men Johanna har paxat att få ge den gråa namn iaf.
Men dom är så söta så!
Har varit ute & gått med mitt monster till hund hon blev hel tokig när jag kom hem & ännu tokigare när jag fråga om vi skulle gå ut & gå.
Men sen vi kom in har hon legat & sovit lite från & till eller hon börja bråka när jag satt & prata med Johanna i telefonen då skulle hon slåss den jäkeln..


Några av ungarna & mamman.

Usher - Nice & Slow


Detta var min glamorösa middag korv med bröd..


Just nu ser mitt hår ut så här, jag ska snart gå & tvätta ur det, vet inte ens hur länge det har suttit men det är nice det.. Hoppas på det bästa.

& ja jag har skurit mig igen på fingret, jag vet jag är SKILLAD!

Kelly Family - I Can't Help Myself

Detta har gjort mig ganska förvirrad men GANSKA nice om jag ska få pengar för det skulle inte sitta helt fel kan jag lova!
Det händer en massa med praktiken nu som jag inte förstår så mycket av men det kan bli bra ändå
Just nu är jag väldigt ledsen för att min film jag vill ha hem inte alls vill som jag vill. & jag är sjukt sugen på någonting detta är inte bra.. Kanske måste köpa mig lite glass kanske?.. Hanna är iaf snäll & hjälper mig med håret imorgon efter jobbet & på fredag så åker jag till pappa & folket ska kramas med min älskade katt & bli påhoppad av ett monster även kallad älskade hund!.

Nu ska jag gå på ica & se om de finns något gott där för en liten ynka summa pengar.

Steve Miller Band - Hot Chili

Idag har vi haft så mycket att göra att dom skickade ner mig för att städa kylen, sjukt jäkla kallt det var där nere alltså.. Jag stod där & spelade min musik & sjöng med & hade mig, Sen fick jag allt gå upp & fixa salladsbuffén som skulle in då kom den dära bultande huvudvärken. inte trevligt, men som tur var gick den över efter någon timme så där.

Men idag har jag varit med om något jag inte rekomenderar någon! Hacka fan inte chili de försvinner inte från fingrarna, igår brände de somfan när jag kom hem. Idag när vi ätit lunch kliade jag mig i ögat & jag kunde inte se på minst 10 minuter. Brände somfan har inte varit med om något värre helt jävla sjukt & jag hade tvättat händerna sjukt många gånger efter jag hackat chili.. Men inte hjälpte de inte gjorde så jävla ont ville bara lägga mig ner & grina.


R. Kelly - It's Your Birthday

GRATTIS BABE PÅ 20ÅRS DAGEN!


Har precis kommit hem från en kväll på bion med familjen Hållén, det var jätte trevligt & filmen var bra. Vi såg Alice i underlandet i 3D, var nice!
Gillar sällskapet mycket!.
Tack för en trevlig kväll :)..

& åter igen grattis gumman! du är värd det bästa jag hoppas verkligen att din dag varit jätte bra!


Brosis - The Gift

Grattis moster på 37 års dagen!
Gamling! ;)
jag vet att jag kommer få spöö för det dära men jag bjuder på den! men du är ju både kortare & äldre än mig så jag fixar dig nog om de skulle vara så ;)

Jag har precis slagit in Johannas paket hon skulle bestämt ha dom inslagna förstår inte alls varför? var det nödvändigt tyckte jag. Men hon skulle bums ha det så jag slog in dom åt henne. För imorgon blir hon en stooor flicka!
Imorgon efter praktiken ska jag på bio & se alice i underlandet men familjen Hållén, det ska bli jätte trevligt :) & jag är glad att jag får följa med också :).


Fortsätter de så hära kommer det inte finnas någon kvar, jag är ledsen men de är sant.

Nu ska jag se lite heroes eller två avsnitt sen ska jag försöka sova men det lär ju gå helt kanon för jag är så sjukt jävla trött att de inte är sant!. Men hoppas att jag vaknar av väckarklockan imorgon & inte av mig själv..

Blink-182 - TV

Jag har sett Life of ryan hela dagen, Han är sjukt snygg! honom skulle jag inte tacka nej till.
Sen har jag sett lite cougar town också, gud så kul serie har bara några avsnitt kvar så de ska jag nog se ikväll efter wipeout. Hoppas de kommer en säsong två av cougar kan bli kul.
Sen måste jag färga min utväxt den är inte vacker & det är tråkigt att de växer så fort eller de är väl bra men det är jobbigt...

Lenka - The Show


Jag är fast, det är hur kul som helst. Jag ligger & skrattar för mig själv. ett under att jag inte väckt folket här hemma. Men se det people se det!

Harlan Howard - Baby Sister


Pratar man med henne ligger hon & skrattar hon är så sjukt söt ungen!

Lady Gaga - Poker Face

Jag sprang som en tok idag helt sjukt. Men var iaf kul att få göra någonting jag aldrig gjort. Magnus trodde jag var arg när jag stod där koncentrerad som jag var. Men ursäkta att jag inte är den som ler så ofta & speciellt inte när jag är stressad & har mycket att göra.. Men det är ju bara sån som jag är..
Köket stänger 22.00 & då kommer de in en massa bongar på mat, mina kockvänner höll på bli tokiga dom vill stänga köket. Jag & Anders gjorde en kalvbula så nu kan jag de också för de sista han gjorde innan jag gick hem var att förhöra mig på hur man gjorde den..

Skönt med två dagars ledighet sen på måndag kör vi igen 08.00 står jag inne på invito & håller på somna där jag står.

Phoebe Buffay - Grandma

Mormors operation gick bra & det är jag glad för.


Mindre glad över det berg med disk jag diskat idag i ungefär två timmar & sen fick jag plocka in ett lika stort berg på rätt ställen! bryt ju ihop
Inte taggad på att jobba imorgon, nu till veckan ska jag lära mig en ny meny kommer inte bli lätt har precis lärt mig tre förrätter & två efterrätter kommer inte bli enkelt!

Nellie McKay - Food

Jag var less efter en timme helt sjukt. Men jävlar vilket träningspass jag fått idag. Innan jag sluta sprang jag upp & ner för trappen kanske 20 gånger för att kunna slänga allt skräp. Helt sjukt så jobbigt de va. Kändes som om jag sprungit på ett löpband ett bra tag.


Min middag, risotto med en massa hemska räkor i men dom åt jag inte.

Den här lilla tiramisun går på 115 kr! en hel förmögenhet för den där lilla biten, & som inte ens är så himla god heller.. Men det är iaf enligt mig men det är vad jag får lägga upp, kanske lyckas slänga upp en bild på nån fin tallrik som jag får göra under mina timmar i kallis..

3 Doors Down - That Smell

Klockan 10 i 11 gick jag ut från invito hann precis med 7;an hem skönt slapp vänta länge på bussen..
Är sjukt less & trött i kroppen nu.

Min fötter luktar inte mums, nån som vill lukta på dom? HAHA..

Jag upptäckte att de hade snöat när jag sluta idag. Inte okej, jag vill ha vååår & sommar nu! jag vill inte ha nå mer snö nu!..


Efter en kväll på praktiken ser man så här pigg ut!

Baxter - My Day

Idag på jobbet hade vi kanske max 20 gäster till slut, alltså det var helt dött. jag gick runt & gjorde inte alls mycket..
Där vid halv 9 kom Johan & retades bara för att han fått sluta. Bajs på dig! & just nu spammar han mig på sms & jag håller på bli tokig..

Min vän magnus har blonderat sig & det sen förjävligt ut på ren svenska, han ser ut som en jävla svamp.. Men tur att de inte ska stanna kvar för han som blond är inte nice!..

Fick ett nytt linne & en skjort/klänning idag också när jag kom hem :).


Nicola Conte - A Time For Spring

Det regnade imorse när jag vakna hörde jag. Nu när jag tittar ut genom fönstret så droppar de från balkongen, Hoppas verkligen att våren är påväg nu! jag är så äckligt less på vintern så att de inte är sant. Jag vill ha sommar & sol. Men solen är framme idag & de tackar jag för!.. Snart ska jag åka iväg till Invito & jobba lite granna, jag hoppas jag hinner med en buss idag så jag slipper vänta så sjukt länge ska nog medela att den går 25 över så kanske jag hinner med den..


Börja se Bröllopsfotografen igår eller jag såg halva jag tycker den faktiskt är bra :)


Ha en bra dag people!

Badlands - Fat Cat

Idag när jag satt & fika så kom det en Zumo & satte sig på bordet & det här är vad han gjorde

Han satt & slicka sig själv i rumpan! det var ju en trevligt syn speciellt när jag satt & fika!..


Min Sune han är så go, en mysig liten katt att kramas med i sängen.


Angels & Airwaves - Good Day

Idag har det varit dop & jag har haft min bästa med mig.
Jag är glad att hon vill komma på sånt här, för hon är ju faktikst en i familjen!

Jag & malin körde dresscode randigt, blev lite besviken när sandra inte hade det hade fan varit kul det.

 Fyra generationer  Tre generationer


Min dejt, Hon är helt klart bäst. tack för en jätte trevlig dag vännen!♥

2Gether - Sister

Jag kommer hem & kollar på min dator & hittar de här

min syster hade suttit & lekt med min kamera

Eminem - Cleanin Out My Closet

Idag har jag rensat Pether & Emmas garderober idag, Pether hade en aning mindre kläder än Emma & de tog inte alls så lång tid med att fixa hans garderob, så ställer jag mig med emmas jo tjena där stod jag väl en timme eller iaf en & en halv. Sen provade jag ett par byxor jag hade när jag var 12 & dom satt så fint på mig idag hur kul som  helst. Sen provade jag också en kjol ullis hade haft när hon var 17 den var mycket söt & jag kom i den haha trodde jag aldrig att den skulle sitta bra på mig fast lite kort då men, Sen fick jag även prova birgittas bröllopsklänning kunde också ha den & när hon gifte sig så var hon gravid med Ullis i 3 månaden..

Nu sitter vi & ser World trade center. Ska snart sova hade jag tänkt mig ska vara pigg & alert imorgon när det är dop för de lille barnet.

Blue Oyster Cult - Dont fear the reaper



Låten som spelas halva morgonen på praktiken

Girl In A Coma - Bb


Marie Bergström & Magnus Lundell
Fick den 1 januari en flicka Elin som
vägde 3785 gram & var 51 cm lång
Systrarna heter Sandra, Johanna,
Malin & Elsa.



Bilden från vk.


Cook Da Books - The Bear

Johan säger:
attackerad av en björn?!

Han fick se zera, hon måste ha varit väldigt stor haha


The Horrors - Gloves

Jag upptäckte nu när jag skulle ut med Zera att en av mina vantar är borta! vad ska jag nu ta mig till?.. Jag hoppas verkligen att den är på praktiken. Jag ringde dit & bad Per hålla ett öga öppet när han gick & bytte om för att se om den låg i omklädningsrummet.

Just nu är mitt rum invarderat av tre katter. en ligger under elementet & morrar åt alla andra hon är på tjocken, den andra är en svart vit tjockis som försöker ta sig in på alla möjliga ställen, den tredje är en gul liten hemsk sak, med namn sune. Han ska riva allt som kommer i hans väg.

Petter - Det Går Bra Nu

jag skulle packa, jag har inte ens kommit så långt, Gick & duscha istället kändes mer värt.. Men nu måste jag ta tag i det, jag vet inte ens vad jag ska ha med mig!
Ringde ullis & fråga om hon hade nå midje skärp. Hon trodde de så jag ska kolla efter i helgen nu när jag är där, jag behöver ett..


Chris Isaak - Notice The Ring

Kul verkligen jätte kul!
Min ring som mamma beställde innan jul! kommer inte att komma den är totalt slut & dom kommer inte få in den heller.. Jag är något less för den ville jag verkligen ha!!!!
Men får man reda på något sånt kan man väl höra av sig? PUCKON!
Jag är arg & besviken.. Dom sa att den här ringen finns, men den ringen är så JÄVLA fet jag vill inte ha en sån det är inte lika snyggt!...

GAAAAH

Nu packa & riva hela rummet för jag vet inte vart jag har allt

Snook - Inga Problem

Ja tydligen var de inget fel på mig, inte denna gång heller, hon tyckte inte alls jag skulle göra ett nytt järnvärde prov för jag gjorde ett förra året & då var allt kanon med mig.. Men jag känner mig inte kanon. Blev de inte bättre skulle jag komma tillbaka..

Aqua - Doctor Jones

Grattis bror!

Idag ska jag iväg & kolla om jag har järnbrist i blodet eller vad det är med mig. Måste ju vara någonting för att jag mår som jag gör.. Magen är fortfarande inte helt hundra & idag när jag jobba hej mitt sockerfall åkte ju fan ner i golvet.. Åt mitt äpple men de hjälpte inte, p-a kom med cola hjälpte inte heller, åt lunch mådde inte alls okej, fick inte i mig mycket av den inte.. Men har iaf smakat på raggmunkar för första gången i hela mitt liv.

RSS 2.0