En salig blandning

Dagen spenderades på stan med Elin, Nadja & Josefina. Vi lunchade även med Mamma kia! mycket trevligt, sen tog vi nån runda i lite affärer & så, har hittat sandalerna jag vill ha i sommar så himla fina!.
Leta solglasögon var elins passion dag & det är alltid lika kul att testa en massa olika..
Jag & Elin bjöd Nadjisen på lite fika eftersom att det är ju hennes födelsedag idag, och fika tackar man ju verkligen inte nej till satt fint i magen!

Sen hem & mysa med LILLA elin men det går bara att mysa med henne när hon vill & det är väligt sällan mest när hon är trött. Men fick lägga isäng henne idag eftersom mamma & magnus var på föräldramöte för dom små liven. Så elsa fick baka chokladbollar med malin för att ha någonting & göra så jag slapp bry mig så himla mycket tills elin skulle sova..


Imorgon kommer älsklings Johanna hit efter praktiken & vi ska mysa & mysa & äta go middagen & dricka lite vin på det. Sen kommer kanske grannen om hon känner för det & Elin kommer nog också om hon hinner! (hoppas!)
Men ett parti skip-bo ska jag & Johanna nog göra, Johanna har lovat att visa elin hur det går till när en mästare spelar & johanna brukar sällan förlora.

Jag är himla glad att johanna kommer lite närmare mig nu i like big time!

00.17

Grattis på födelsedagen Nadja! <3

Onsdag

Ligger i soffan och ser lite arga snickaren,
Jag ska ta för mig lite glass, det är inte för vanlighetens skull jag äter glass men det ska jag iaf göra ikväll, är himla trött också..

jag har börjat se hellcats & jag är fast, himla bra serie & snart börjar grey's jag ba älskar det.

Födelsedag

Grattis älskling på 21 års dagen!
Nu är du gammal!


Holmsund & hälsa på

Har myst med faniljen idag, Patrik stod på sin bil när jag kom & skruvade med sebbe. Han fick ju iaf bort det han skulle ha bort som han ska sätta på sin andra bil. Jag fick våfflor till middag idag MUMS. Hunden var galen som vanligt men det gillar vi, katterna allmänt mysiga.
Måste åka ner lite oftare till dom & hälsa på. Tycker om dom väldigt mycket! <3
Lillasyster fick massa kläder som hon får göra precis vad hon vill med men hon fick dom iaf & jag blev av med dom.

sova vad är det?

Jag kan inte sova, jag blir galen, riskudden gör att det blir för varmt men jag måste ha riskudden för att annars gör det för ont i nacken.
Hanna tycker att jag ska göra hennes läxor eftersom jag hjälper arash med sina & jag gör det väldigt bra.
Men jag tror inte jag förstår så mycket av allt som har med det hon läser till att göra, förstår inte det alls.
Lättare att hjälpa arash med hans arbeten för jag har själv läst dom vanliga skolämnena...
Nej nu blir det jävligt varmt igen! jag håller på bli galen & öppnar jag fönstret blir det för kallt...
Så jag har ett väldigt i-landsproblem...

Skilda världar ser jag just nu måste ha nånting att göra när jag inte kan sova.


det här är jag just nu...

Söndagar är aldrig kul

Vart lite att göra idag på jobbet, men det gick bra. sen stänga 4 för att gå in i vipen & ha dom från lottas där som drack & åt. Var hemma vid halv 9.
Vaknade med att jag hade ont i hela kroppen, det sluta när jag jobbade men nu har det kommit tillbaka så snart ska jag krypa ner i sängen & sova, göra en tidig kväll skulle jag tro eller någonting.
Imorgon har jag tänkt mig en tur till Holmsund & familjen & mysa en lite stund,



Jag har haft en bra ledig lördag!

Igår var jag i flurken spela lite skip-bo, men som vanligt så är jag bäst på att förlora i det spelet!., Men lite tjejsnack på det så var ju kvällen räddad. Jag hade himla trevligt. Jag trivs så bra ute i flurken det är så mysigt att vara där ute. Elins katt findus hade iaf svårt att bestämma sig för om han skulle va inne eller ute igår, han sprang mest bara fram & tillbaka.

Nu ska jag röra mig upp & göra mig klar för att jobba nå timmar, när jag är hemma var en annan fråga för det har vi inte kommit fram till än, vet att det kommer ett gäng på 15 - 20 pers som ska va i vipen klockan 4. Så jag ser helt enkelt när jag är hemma men vi stänger ju 9 hela stället så.


film dag

Jag har sett nån film som heter Never let me go.  Jag förstår inte helt den filmen, den var väl helt okej, men var ändå ganska konstigt.

sen hitta jag skilda världar så just nu ser jag andra avsnittet på säsong ett, Jag har dom första 20 avsnitten. Haha, det är helt sjukt att jag inte minns så mycket av det ändå, satt ju som klistrad när det gick på tv.

Jag ringde min kära storebror som jag inte träffat sen nyår eller pratat med på ett tag så nu hoppas jag att han sparar mitt mobilnummer & han skulle till Mange ikväll & hos mange har jag en liten hatt som väntar på mig, tyckte att håkan skulle hämta den så får se om han kommer ihåg det, Annars får jag väl våldgästa mange på haga & hämta hatten :D...


ledighet..

Jag ligger i sängen nu borde jag verkligen sova känner jag, men nej det gör jag ju självklart inte.
Jobbet ikväll det var lång segt, hände som inte så mycket i vipen under mina timmar på jobbet.
Men fick mig iaf ett par skratt åt dom i restaurangen dom var lite små kul.

Imorgon/idag eller hur man nu ska säga det, är min första lediga lördag på många helger nu & jag njuter kan jag säga! jag älskar det verkligen, ska sova så länge jag bara kan i dett hus vill säga 7 & somna om någon timme på det.

Sen jobba söndag som vanligt, Men det är ett annat problem, just nu bara njuta av ledigheten en lördag!


saknar min lilla hund!

fredag & jobbet börjar snart

Jag har fått mysa med min pojke i två dagar denna vecka det är fasiken imoponerande för att vara oss. Först inte ses på en månad men nu åker han iväg över helgen igen för att jobba.
Igår så låg vi & såg serier tills jag somna då han satte sig & spela & imorse väckte jag honom med serier jag är så himla snäll!.

Nu ska jag snart rulla ner på jobbet & jobba några timmar & jag hoppas verkligen på att få vara ledig imorgon jag blir ju ledsen annars...


sen undrar jag ju helt ärligt är du där & springer nu igen? när ska det vara nog? har du inte lärt dig än?! man blir ju less på att se det, men det är ju ditt liv & dina val men du är inte den klokaste jag känner när du gör så här... Ingen tycker du är smart, det gillas inte alls & DET är ju hemsk jag klarar inte av det helt ärligt tänk efter....

Spel

Var på stan en sväng idag, handla magnus present. Träffade han en liten stund & var med elin, sen rulla vi hem till mig & mötte upp Hanna så vi hängde allihopa tills för en stund sen, Då gick hanna hem.
Vi har spelat skip-bo i några timmar ikväll, nu ska jag träna så jag nångång kan vinna över JOHANNA! Inte för att jag tror att det kommer hända men man kan ju alltid hoppas.

elin sitter & nördar tetris på sin dator & jag är sjukt hungrig så när magnus kommer om en liten stund kanske jag ska gå på ica i samma veva & handla något att äta kanske. Ska även tvinga honom att se en unge i minuten med mig, det lär han ju gilla starkt... Eller inte.

Mys & jobb

Idag har jag & Elin myst i soffan. Hon kom hit efter sitt utvecklingssamtal där hon fick veta att hon var jätte duktig!
Vi såg lite film & ba hade de mys. Sen efter elin for sov jag nån timme innan jobbet börja.
Har gått väldigt bra ikväll & fick mer jobb i veckan så att va ledig tills på torsdag det sket sig men jag får lite mera timmar & det tackar jag inte nej till.

Så nu jobbar jag så här
Idag - kväll
Onsdag - kväll
Torsdag - lunch
Fredag - eftermiddag/kväll
Söndag - hela dagen

Så nu vet ni det också.

Imorgon kör jag en runda på stan för att se om jag hittar något åt pojken som fyller år om en vecka, detta är svårt. Men jag ska söka reda på någonting!

en himla fin kärleks bild på oss? eller vad säger du elin?

tvåtusen?


Vad ska man säga? vi gick 9:an & spelade brännboll bara för att.
Det var några år sen det.

helg vad är det?

Igår vart det en lugn kväll på jobbet. I första sällskapet som kom var det en 4 åring som ville hjälpa till, sluta med att hon kom springandes i köket & fråga vart jag skulle, Sen när andra sällskapet kom var det en himla trevlig kille där som stod & prata med mig, Sen kom min vän daniel förbi & höll mig sälle det var himla trevligt det.
Nu ska jag snart rulla iväg igen eller om en timme hoppas bara bilen är hemma då det är simskola för elinpelin.

Förövrigt vet jag inte vad helg är jag jobbar ju jämt

Puss

Kvällen har jag spenderats på haga hos min älskade Johanna. Vi myste i soffan & skrattat lite åt tv:n & käkade lite pizza, En romantisk middag för två & det gillas verkligen!
det här får vi verkligen göra om vännen!

Jag bjuder på en gammal bild på oss!


Bästa Johanna

Idag är det min älskade väns födelsedag!
Hon blir hela 21 år gammal!

Grattis älskade vän! Jag hoppas du haft en helt underbar dag & en massa trevliga presenter!
Min får du så fort vi träffas & det hoppas jag är snart!
För du vet jag saknar dig faktiskt väldigt mycket!


Älskade vän, Jag är så tacksam för dig!

Jobb!

Kom hem för ungefär en & en halv timme sen från jobbet.
Lunchen var helt okej, Hanna & farfar kom & käka lite så då fick jag äta lunch med dom efter jag hämtat catreingen & det är ju aldrig fel!
Vipen gick ju som smort ikväll, inga otrevliga människor & dom gick hem bra tid. Så man jag hade städat & så vid 9 & då hjälpte jag Kent i med disken så vi fick den klar.
Nu ska jag se lite PLL & sova så himla skönt!

Så tack men nej tack ingen väcker mig imorgon!

Tisdag 15/3


Ligger i sängen & vilar lite & ser lite film innan jag ska åka & jobba.
Har lekt lite med Elin & Hanna idag, en massa bus som vanligt.

Måndag

Har hängt med Hannapanna hela dagen idag, himla trevligt!
vi upptäckte billigt godis på ica det gillar vi fett mycket så vi sprang på ica & köpte lite.
Sen hängt både hos henne & hos mig. Hanna gick precis hem så nu sitter jag här i min ensamhet.
Imorgon blir det äventyr, har en vän som fyller år på onsdag så jag måste leta något awesome till henne, för det är helt klart prio ett!

Puss på min granne!

Blir en hel massa jobb i veckan också PENGAR!


vipen...

Alla folket i vipen igår var ju inte trevliga, finns mycket sjukt folk.
Men resten var himla trevliga. Träffade dannes mamma också, mycket trevlig kvinna!
Men dom vi hade i restaurangen var sjukt roliga, dom gillade vi starkt, dom drack himla bra dom dära.
Nu ska jag röra mig upp för att fara & jobba några timmar.

Jobba & tårta

Nu upp till mormor & äta tårta!
Sen rullar jag iväg till times & jobbar några timmar.

förövrigt så har jag en himla trög pojkvän! vet inte hur många gånger jag får säga att jag jobbar &  han frågar lik förbannat 100 gånger på en vecka...


Hur många lingon finns det i världen?


Så jäkla rolig film! skratta sjukt mycket

fjärde helgen irad med jobb

Jobba några timmar ikväll så nu sitter jag & fördriver tiden med att hålla mina ögon öppna för att kunna sova hela natten.
Imorgon blir det bio & se hur många lingon finns det i världen. Moster bjuder så det tackar man ju inte nej till! dock går den klockan 11 på morgonen. Sen är de tårta som gäller fyfan så gött! för min moster blir ju faktiskt HIMLA gammal på tisdag så vi firar henne imorgon.
 Sen blir det att åka & jobba.


Vissa människor kallas idioter av en orsak

Helt klart så finns det idioter i denna värld.
Man kan inte ha kul om man är mogen nu tydligen.
Men fan va kul det är att diskutera med denna människa för det går att säga precis vad som helst & den tror ju verkligen att den har någonting att komma med & tror den vet så jävla mycket.. Men helt klart finns det saker som är skrattretande & detta är verkligen en sån sak.
Väx upp är ett förslag så kanske du mognar till & inser vad du gör med livet..

Du är verkligen en idiot,

Solen komsi komsi

Även fast det är sportlov så har vi haft ändå helt okej med folk på jobbet på lunchen & det är ju alltid trevligt, dock blev det ingen lunch för mig så när jag kom hem vid kvart över 4 blev det mat & oj så gott det var!.
Jag & mamma åkte till holmsund och kolla vad mammas tatuering skulle kosta så nu har hon bokat in en tid, svängde även förbi pappa & sa hej & pussa lite på den lilla familjen som var hemma.


Jag vill ha sommar & sol! vintern får gärna försvinna så blir jag himla glad.

Jag skratta lite granna

J - Daniel, har vi gjort slut? :'(
D - Nej, det har vi inte, men har du sett vänner förstår du "we were on a break!" ;)
J - Daniel, vem har du legat med? ;)
D - Ingen men du förstår vad jag menar?
J - Jamen precis, men vi är ju tsm men inte ihop! så du får ligga med vem du vill!


Jag & min vän daniel har knasiga samtal!


Dag med hannapanna!


Årets första hatt bild!

Min älskade hund har åkt...

Papps kom & hämta Zera & oj så glad hon blev, hon vill bara hem. & jag förstår henne varit lite jobbigt att vara här när jag jobbat för då var hennes enda trygga punkt borta. Men annars har det gått bra att ha henne här, Varit väldigt trevligt att ha henne i sängen var väldigt mysigt. Hon tar bara upp halva sängen men det är sånt man får ta.
Nu är hon ute på holmön i stugan med familjen & jag antar att hon har det himla skönt!
Jag saknar ju min lilla hund nu.

Jobbet idag har gått bra lite stressigt men det är väl sånt som händer,


jag har nu delat säng med en hund i 4 dagar


Jag & zera säger god natt!
Min älskade underbara hund! ♥


fredag & solen skiner


Ligger i soffan & ser lite serier jag inte hunnit se i veckan & ska väl snart gå ut med hunden igen som ligger nedanför mina fötter.
Inatt har hon snarkat gott i sängen & jag fick väcka henne imorse när jag klev upp så vi skulle gå ut.
Var så himla skönt väder ute, solen skiner & jag trivs!

Min vecka i bilder hittills

Denna vecka är snart slut & jag har haft min hund i snart två dagar.
& Jag har hunnit med mycket iveckan ändå.

Har pussats på min underbara brorson.


Tatuerat mig för femte gången (sista för ett bra tag framöver nu)

Detta blev det, min ängel & djävul

Varit ute med monstret & busat & hon håller på äta upp mig..

Elin, Elsa & Zera klätta upp på snöhögen nere vid parkeringen idag.
Zera fick busa av sig & Elsa fick gå ut & gå med Zera & det var vad hon ville göra.


Torsdag!

Lillasyster Hållén fyller 18 idag! Grattis sara!

Hunden sov i min säng inatt inte så oväntat, men hon kom upp vid fem då hon väckt mig för andra gången med att gnälla. bajs hund, sen tar hon MIN plats jag bara nej på den, så hon fick lägga sig längst ner i sängen & där låg hon så bra så. sen fick hon för sig att vila huvudet på min dator och ha frambenen nere på golvet & rumpan kvar på sängen, jag vet inte hur normal min hund är... Morgonpromenaden avklarad, ska gå & möta elin på östra vid halv 11 så hunden får en långis då & kanske klarar sig en lite stund.

födelsedag & hund

För det första grattis bror på 24 års dagen!

For till pappa efter jobbet, skulle hämta zera för imorgon åker dom till Falun & jag tar hunden. Så jag bjöd in mig själv på middag också, himla gott!
Tog med mig Zera hem & vi var ute i en & en halvtimme på en prommis nu ligger hon helt slut nedanför mig i soffan. Ska vänta nån timme till innan jag går ut med henne för sista gången för ikväll så vi ska sova.
Men annars så är jag sjukt trött jag med & skulle gärna sova


Tisdagar & vaknar på ett underbart sätt!

FY på elin som får mig att kolla på hundar på blocket, jag vill så gärna ha en båtsman. Eller en dag SKA jag ha en båtsman. Helt klart min typ av vovve.
Men imorgon kommer min vovve ska sova med henne & kramas lite med henne.

Min vän elin hon väckte mig imorse med 15 sms! ja det är ju ett sett att vakna på om jag ska vara helt ärlig.
Men smsen var ju inte att leka med! Men tack elin du är underbart söt som tycker om att väcka mig!


Var förbi Pelle & Rebecca & hjälpte dom med Lucas så dom kunde packa ihop lägenheten för dom flytta idag till en lägenhet i holmsund. & jag & lucas vi hängde i soffan eller han sov mest, men jag hängde i iaf i soffan! Dom fick lite gjort under tiden jag var där.

Sen rullade jag hem åt lite middag & rullade vidare till Haga & hälsade på hos Johanna & Per. Per plugga & jag & Johanna körde soffhäng!


Puss på mina två vänner! & min underbara svägerska & bror & brorson!

RSS 2.0