Framing Hanley - Alone In This Bed

Jag har legat i sängen till nu & sett film, jag gillar såna dagar när jag bara ligger under täcket & myser.. Ibland saknas det något men vafan jag trivs i sängen själv för då finns de ingen som bråkar med en!..

Nu ska jag gå till ica för att köpa gräddfil & gräslök för vi ska få lax till middag & det är så sjukt gott! :)
Dock lär vi väl äta sent bara för dom varit hos elsas farmor & farfar..

Mina lockar är typ halvkvar från igår, tur jag har uppsatt hår för det ser hel knas ut!


Kane - Not Here

Partyparty eller?
Jag är någon annanstans i huvudet just nu, jag tror det är vi ses i dimman kanske?. jag tror jag är där just nu,  Jag vet inte, vet att jag har haft en väldigt bra kväll iaf. Mina vänner är det bästa som finns, jag älskar att kunna gå ut & dansa på krogen & släppa allt för ett tag & det är verkligen det vi gjort ikväll. Bara dansat & haft kul.
 Det var ju helt klart släkt träff på krogenkrogen, men det gillas & jag har helt klart saknat min kusin Maria, måste verkligen bli bättre på att träffa henne.

Du får inte säga nånting sånt, det är inte okej, jag vill inte höra sånt. säga det där till mina vänner?. Jag gillar de inte, ska jag vara helt ärlig så är jag ganska besviken på dig, du lyckas.. Jag förstår inte hur men du gör det & det gör faktiskt ont.

Nu ska jag kanske söka mig till sängen.. Min syster fråga mig precis om jag skulle spy, tror hon jag är så onykter? det kanske kommer sen vad vet jag imorgon kanske men inte nu.


God natt folket, eller kanske inte än men snart iaf.

Lagwagon - Dinner And A Movie

Middag & bio med tjejerna kan man behöva nå mer?
Vi börja våran kväll på Balder, Jag, Johanna, Anneli, Elina & Nicolina. Vi lycksade ju till det med lite tacos. Gott var de & satt fint i magen. Hade väldigt trevligt, massa skratt som de ska vara..
Nicolina lämnar oss & vi andra glider ner till SF för att se Snabba cash. Den var bra men mycket man reagerade på, men den var bra..

Bilen bråkade ju somfan med mig när jag skulle hem sen då, den startar & jag kan backa ut sen döör den & inte bara en gång men satan sen fick jag liv i gamla bettan.. Men var ju fan ett rent helvete att parkera sen också. står jag snett så bjuder jag fan på det, men det är inte enkelt att parkera när det är 2 metersvallar runt våran ruta & det är inte plogat. INTE OKEJ!

Nu ska jag krypa ner i sängen & sova & tagga en ny kväll med brydarna!

Tack för ikväll, ni är kanoners! <3

Anastacia - Sick And Tired

Nu är jag trött, nu ska jag vila en stund innan jag ska byta kläder & fara igen..
Gick bra hos morfar, han fick köra.. haha jag blev lat!
Sen har jag även spinkat på Johannas pappa för morfar bor mittemot hans jobb, De gillade inte marremannen så mycket. Men de har jag bestämt att jag får göra!

Att komma ut från parkeringen kommer ju fan vara ett mysterium, den som skottar på de här stället SUGER helt klart på det..

Incubus - Drive

Snart ska jag åka iväg till morfar & tydligen köra honom runt halva stan, var ingenting jag hade tänkt..
Sen trodde han även att jag fick gå på bolaget, vad jag vet så är det 20 där & inte 18.


David Archuleta - Shop Around

Idag har jag sprungit runt på stan med Johanna & Fisan. Var mycket trevligt, det var Johanna som skulle shoppa. Men de sluta med att jag handla en massa & johanna lite granna..


Detta fick följa med mig hem. 2 par skor, ett par leggings, ett linne & en mössa.
Jag tror verkligen Johanna är mycket stolt & glad på mig nu för jag äntligen köpt mig en mössa. Tror hon sagt åt mig i snart två år att köpa en men jag har inte gjort det för jag har inte hittat någon. Men tur att Johanna hitta en åt mig.
Så just nu vågar jag fan inte kolla på kontot!

,

Denna storm, den gillas inte. Men jag är glad att jag inte har Zera! Usch man skulle ju få stanna ute, hon älskar när de blåser :S, det är en knäpp hund vi har. Såna här dagar är jag glad att mamma inte har hund för då slipper man gå ut med den!

Mumford & Sons - After the Storm

Jävla storm jag kollar ut genom fönstret & vill inte alls köra.
Jag är fan åkrädd jag vill ha livet i behåll.. Ska ringa morfar & säga att jag kommer förbi på fredag när jag vaknat istället.

En sak är säkert jag säger fan hejdå, jag går därifrån helt jävla säker på den saken..


Imorgon ska jag & Johanney på stan & shoppa lite för nu är johanna shopping sugen så de skriker om de ;p

Jimmy Eat World - Speed Read

Jag ligger & läser När livet stannar
Jag fick den i julklapp av Johanna, är mycket glad att jag fick den,
Den är verkligen hur bra som helst men den är ändå väldigt hemsk.

Dave Matthews Band - Baby Blue


Färgade utväxten igår, känns bra att färgen är blå?
Men tur jag har min egna frisör när de gäller att färga utväxten för de kan jag inte själv,
så jag ringer hannapanna!

Aerosmith - Crazy

Wennberg säger:
ja som ville ha mer smak råd

bergstrumpan..^ - säger:
men du letar ju bildelar & de kan jag inte va smakråd till för sånt kan jag inte jag
"förstår" typ hälften av de du förklarar för mig ;P
 

Så här bra konversationer har vi mitt i nätterna

 

 


Rodney Carrington - My Grandpa

Min syster har sagt att hon skulle till morfar i veckan & jag måste dit för att hjälpa honom med något så nu ska vi dit allihopa sa mamma.. ja de är väl bara åka då? Han kommer ge oss stryk om vi inte kommer  dit speciellt nu när sandr LOVAT att man ska komma dit då blir han arg..

Jag måste erkänna att snart måste jag banka in lite vett i skallen på dig!.. Ingen rätt att trampa på dig icket. Ge svar tillbaka? Jag skulle då gjort de på engång! Helt klart hade jag varit där oj va det hade sprutat ord där alltså.. Men där är vi olika du tar det, de gör inte jag. Jag ska nog allt lära dig lite saker ska du se.


Men lillebror alltid du & jag!


Sticky Fingaz - Baby Brother

"Puss johanna, du är så snäll!"

jag vet lillebror jag vet. Allt för dig!


Kiss - Rock And Roll All Night

Jag har haft en sjukt bra kväll! - den där killen som flög in i min skalle för att han skulle bråka med någon anna kille som putta in honom i mig.
Jag träffa mina people från ängen, dom skällde lite på mig för att jag aldrig kommer & hälsar på dom så jag får väl ta mig ikragen & hälsa på dom iveckan då kanske?..
Vad hände med folket egentligen? vad är de med killar? ikväll har vi träffat på mååånga knasiga killar är en sak som är säkert..

Men jag har haft en jätte bra kväll tjejor! Så tack för de! ♥

2ne1 - Let's Go Party


Bara för att jag aldrig gör det gör jag de ikväll Kvällens outfit
Jag bara älskar det, ska nog köpa mig ett par skinleggings, Tack malin för att jag får låna dina ikväll!
En bra kväll med min bästa J hoppas jag på!

Yeastie Girls - You Suck

Jag hade ett dunder inlägg men det blev ju förstört tack vare dig mister Johan Freij! Du ska få fan för de här!


Blessid Union Of Souls - Brother My Brother

Min kära broder som är i Thailand skickade mig ett sms till mig ikväll
Han har det iaf bra där borta i värmen & frågade om vi hade det bra här hemma. Men vänta nu? han sitter i värmen & skulle dyka imorgon & här har vi en  JÄÄÄÄÄÄÄVLA massa snöö. & kallt dessutom.
Men jag hoppas iaf att Håkan & folket har det bra där borta & kommer hem snart!

Jamie T - Operation

Jag, mamma & Malin satt & prata om bröstoperationer & Malin kommer med att hon vill lyfta sina & undrade vad det kosta. ett bröstlyft med lokalbedövning givk på 19.000 & ett bröstlyft med narkos gick på 30.000. Det är verkligen en stor skillnad & jävligt dyrt!
En bröstförstoring gick på 36.000 kr. Det är helt sjukt så dyrt det är. Fast nu kollade vi ju bara priserna här uppe på läkarhuset norr som finns här i Umeå.

Norah Jones - Don't Know Why

Vi har inte pratat på hur länge är de nu? jag vet inte, jag har ingen koll på de längre.. Men jag ringer inte & du ringer inte.. Men är det våran vänskap? eller har vi ens en vänskap kvar?
Vad vet jag? de känns bara fel.. Men det är bara vad jag tycker

Hikaru Utada - The Workout

Jag har hängt med Hanna stort sett hela dagen.. Eller sen jag kom hem från pappa. Jag gled över till henne & där satt vi bara & prata, fick veta att hon har en överraskning åt mig, hon har ett paket till elsa & ett till mig.. Jag är mycket nyfiken på vad det är för något.
Hanna fick för sig att hon skulle springa idag så det gjorde hon nere i gymmet.. Jag satt & skratta åt henne för de var mycket kul. Jag tror inte hon har rört sig så där mycket som hon gjorde idag. Men kul hade jag iaf!


Corbin Bleu - Homework

Jag har hjälpt Emma med läxan, hon gör någon bok som hon själv har hittat på. Om jag får säga de själv var de mest jag som satt & brainstormade nu när vi skulle skriva & för de tycker jag att jag förtjänar lite creed!
Men efter maten låg jag så snällt i soffan & kollade på Amrekanska choppers då kommer Pelle & hoppar på mig, jag som inte hade gjort någonting! Låg så snällt där.. Men då fick man en klump på sig istället.


Jack's Mannequin - Cell Phone

Det är ju kul att min familj hos pappa vet vad en telefon är..
Jag ringde dom tidigare ikväll typ en miljon signalet gick fram inget svar.. Nähe, då fick man lov att ringa ullis på mobilen för att få kontakt över huvudtaget. Pappa vet verkligen inte hur man svarar i en hem telefon, det enda han vet är hur man gör med mobilen när han har sin öronsnäcka i annars skulle han nog aldrig svara i den heller..
Starkt jobbat folket! håller på er! ;)

The Beatles - Birthday

GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN SANDRA! :D


Lily Allen - Littlest Things

Hela dagen har jag tänkt läsa men har jag kommit så långt? Nej det har jag inte. Jag har gjort massa med mitt rum, hämtat ut körkortet & jag har sovit & att jag sover mitt på dagen eller eftermiddagen är inte så ovanligt nu för tiden..

Jag fick för mig att jag skulle göra grönsaker med dipp ikväll men självklart hinner ica stänga innan jag kommer på det så jag åker iväg på coop.. Gott var de, lite nyttig kan man väl vara nån dag?

Fick nyss ett sms av min syster Malin som undra om jag kunde hämta dom på teg & köra dom till statiol?. Vänta nu? ja vem gör det frivilligt klockan två en fredag natt? Inte jag iaf bilen är kall, jag är trött & ska sova så jag stannar nog hellre hemma & säger nej på den.. Hon får för sig så mycket knas.

Nu ska jag fortsätta se dom avsnitten från 16 & pregnant som jag missat..


Lycka till Imorgon/idag vännen! Jag håller tummarna & tårna & ja vad jag nu måste! <3

Pink Floyd - Mother

Min mor har den för kärleken att somna i soffan.
Säger man åt henne "gå & lägg dig" får man tillbaka "ja, jag ska". Sen så somnar hon ändå om & sover igenom dom program hon vill se.
Samma sak var det idag, men idag satt hon med Elin på armen & dom typ snarka ikapp om dom hade snarkat. Men nu andades dom bara väldigt tungt ikapp!

För så här såg de ut ikväll när vi såg C.S.I Miami.

Barenaked Ladies - Shoe Box


Seriöst Ge mig dom! jag vill ha dom NUUUUUUUUU, skulle nog kunna ge vad som helst för att få dom här!

Damien Rice - Baby Sister

Jag fick en liten kompis i sängen idag


Bob Marley - Bad Card

Nu tycker jag verkligen att jag borde få mitt körkort.. Ja det där lilla kortet! det skulle vara så skönt om jag fick det nu.. Fick räkningen idag så jag borde ju kunna få hämta ut det om någon dag kan man tycka..

Jag funderar som på att åka ner till pappa måndag - tisdag kanske? jag funderar starkt på det.. Emma vill att jag ska komma typ nu på engång. Men de lutar åt måndag iaf

Miley Cyrus - Dream

Jag drömde ganska knäppt inatt men kanske beror det på att jag läser den bok jag läser?
Men iaf så var min kära fader en maffia boss! haha! ganska kul så dära endå men i min dröm var han inte så snäll..
När jag skickade iväg ett sms till Ullis om det fick jag till svar "Jag tror inte han har storleken att bli maffiasboss"
De tror inte jag heller för min far är ganska liten. Men var ändå lite små kul..

Min  uppgift är nu klar & jag spyr på någon om jag måste göra om den..

Byz - Det ska du ge fan i

Det här är mitt liv, jag lever min dröm.


Tracy Chapman - Fast Car

Jag har nu suttit & försökt hitta något om den där jävla uppgiften jag fick av jonas innan jul.. Ska jag vara helt ärlig så hatar jag den! jag vill spy på den.. Men får se vad som händer måste typ ringa facket...
Bläää på allt jag orkar fan inte..
Men får fixa det imorgon men får jag inge mer än det jag har så kommer jag fan att lämna in det som det är..

Sen bråkar word med mig också allt bara bråkar med mig.. Det är nog tänkt att jag inte ska göra sånt här just nu.. Är nog mest tänk att jag ska läsa min bok..

Var uppe hos mormor också, hon hängde upp gardiner & dom var sjukt snea frågan är ju hur dom har sytt dom..

Sen har mammas kompis Mattias sagt att jag ska köra i sommar med andra ord satsar jag på att få köra så jag glider med stil för han har som en mustang & nånting till han har så mycket så! Skulle ju icket tacka nej till att köra mustang iaf!.. Det hade varit nice.. Eller vad säger du Johanna? Du & jag i en musse! det hade varit grejer det! Dom är så sjukt snygga, Simons mustang är så sjukt snygg, den skulle man inte tacka nej till heller.


Blink-182 - TV

Jag har små kommit in i snabba cash inte hunnit så långt men det jag hunnit oj så bra den är..
Men jag är rädd att den bara komma bli grövre & grövre.. Hur grov kommer då inte filmen att bli? :O..
Men det kommer nog bli jätte bra detta!

Har även börjat att se om Greay's från säsong ett det gick på tv igår eftermiddag var helt klart tvungen att se det.. Minns fan ingenting från säsong ett så det kan bli kul...
Men jag hoppas att alla mina serier kommer igång snart!..

Jag vill även se hannas tatueringar, för hon gjorde två efter jag & Johanna gjort våran så jag är mycket nyfiken på hur dom ser ut!.

Rancid - Tattoo

Min tredje

Johanna & jag vet vad den står för! ♥

Duncan James - Read first!


Jag ska nog ta mig i kragen & börja läsa denna bok nu.. Har sagt de länge men har aldrig tagit mig tid men nu fan ska jag göra de!.

Azure Ray - Sleep

Det här med att sova lite efter middagen är ju tydligen min grej nu för tiden. Varför vet jag fan inte.
Men jag blir bara tröttare när jag vaknar men sen kan jag inte sova på kvällen istället & jag måste sova inatt ju!

Replacements - I'll Buy

Min systers spargris var helt klar full & hon hade över 500 i den.. Så idag fick hon välja själv vad hon skulle köpa för dom pengarna & det blev en dockvagn som ser ut som en vanlig barnvagn.. Hon kom hem & var mycket stolt över sitt köp. Nu går hon runt & styr den, det kommer väl sluta med att hon lägger i Elin i den också.. haha det skulle vara en syn för livet..

Har varit med Hanna & shoppat på strömpilen eller Hanna shoppa jag hitta en massa nice! farfar körde oss för han är så snäll.. Vi har våran privatchaufför iaf..

Weezer - My Best Friend

Nu är jag nyss hem kommen från min älskade vän i Obbola.
Jag bestämde mig för att våldgästa henne idag för att jag tog körkortet & det gick så jätte bra så..
Lillebror skulle åka från Amanda så han fick åka med mig hem till Holmsund för jag tog mig en sväng förbi pappa & fick lite mat i magen & träffa familjen. Mycket trevligt. Ullis gav mig även pappas parkering idag för jag är bäääst!..

Vi bara hängde ikväll & jag tycker om Johannas mamma & pappa så jätte mycket dom är helt underbara! & marremannen ett stortplus i kanten på dina långkalsonger nu när du skulle ut med ellis! jag diggar dom starkt!..

När jag ska åka hem så ska självklart Johanna & hennes far börja bråka om nått som dom har under datorn, Johanna hade den när jag for så frågan är ju om hon vann?..

Men jag hade helt klart en helt underbar kväll med min vän hon är den bästa!

 Johanna jag tog bilden av dig, de gör inget va? ;)

The Beatles - Drive My Car

JAG HAR TAGIT KÖÖÖÖÖÖRKORTET!

Linkin Park - Hit The Floor

jag sitter på golvet i tvrummet & hänger Elin som vi har kommit fram till att hon troligtvis ska heta ligger i soffan & pratar lite granna.. dock så gnäller elsa ganska mycket hon också.. Men hon är så söt så.
Jag har gjort bra grejer idag helt klart..
Ni får se nåndag framöver!

Fall Out Boy - Nobody Puts Baby In The Corner

Nu har mamma & lillasyster kommit hem & jag tog helt klart patent på henne när hon kom.
har nog haft henne i knät i någon timme.. Hon är så söt så! Man vill bara äta upp henne.
Jag gav även Johanna en liten höger fot för Johanna vill också ha henne.
Fast de vill nog alla så söt som hon är.




Edie Brickell - In The Bath

Mamma har fortfarande inte fått komma hem. Hoppas hon kommer imorgon.
Elsa fick för sig att vi skulle bada idag bara att ställa upp då.



så här kan det se ut när elsa är med


Nakenlekar


Lyle E. Henderson & Emmanuel - How Much Is Too Much

Nu är jag tillbaka på Mariehem efter några dagar i Holmsund..
Jag bara hängt hemma & det har varit mycket skönt.
Johanna kom hem igår & hon kom förbi mig så vi hängde lite granna & det var mycket trevligt för hon har varit saknad.. Jag tror hon hade varit borta för länge för hon bråka med mig & sen sluta det med att hon reta pether väldigt mycket.. Det var faktiskt väldigt roligt, men jag lånar ut min lillebror till Johanna för hon har ingen egen.

Idag for Ullis, Emma & Pether till övik, det är paradiscupen, båda har vunnit en match nu.. Jag & pappa sov i skift idag, först jag i fotöljen sen pappa i soffan det var nice det..

Sen blev det att åka till ersäng för att se lite trettondags cupen.. Holmsund spela.. först när vi kom dit var det adams lag som spela så den matchen såg vi, sen var de holmsund - ersboda, holmsund förlora men en bra match ändå..
Träffade P & H, & det var verkligen jätte kul för jag har saknat dom jätte mycket. & alltid lika kul att prata med dom :)..

Nu kanske jag ska lägga mig & se lite mysteriet på greveholm eller nå sånt där..
& hoppas på att mamma & lillasyster kommer hem imorgon :D

Lil Corey - Baby I Love You

ÄLSKINGEN ÄR HEMMA!

Bracket - Lazy

Klockan är kvart över två & jag är inte alls speciellt trött.. Men jag förstår inte alls varför? Med tanke på att jag bara sov 5 timmar inatt ungefär & det är fan inte nice..
Men dagen har varit nice. Vi har alla legat & kollat på tv stortsätt hela dagen.. Klockan kvart över 3 så bänkade vi oss för att se Ivanhoe det är ett måste på nyårsdagen faktiskt. Men jag somnade någon gång i mitten & vakna en kvart innan flimen var slut..

Min vän kommer faktsikt hem idag någon gång under dagen tror jag att det är. Hon sa någonting om det. Jag är sååå glad så! jag har saknat henne & vi ska kramas! <3


Simple Plan - Welcome To My Life

1/1 - 10 ♥


Välkommen till världen lillavän!


RSS 2.0