Ck - kommer inte tillbaka

Jag tycker inte alls om att bara sova så där 5 timmar på en natt. Blev en powernap idag till Zack & Miri make a porno, men jag såg ju ingenting av filmen då, så jag satte mig & såg den när jag vaknade senare & jag skratta åt den filmen ganska gott, det var en väldigt sjuk film men den var väldigt kul också. Ni borde se den.
Sen blev de körslaget Team hanna vann, var väl ändå helt okej..

Nu ska jag förstöra för min älskade lillebror & starta mitt nerladdningsprogram & ladda ner lite scrubs som nu har blivit mitt tidsfördriv.

Petter - det går bra nu

Fisk fisk & åter fisk! är vad vi gjorde i köket idag, fyfan för fisk! jag hatar dom, fula & äckliga & slemmiga också, bläää!
Ibland är saker ganska roliga förstår inte hur ni tänker men aja, ni kan ju alltid få tro de, men så är inte fallet..
Holmsund för hela slanten & jag for förbi min broder håkans nya lägenhet, yber fin var den, jag kan flytta in där, jag älskade tapeterna & tv;n inte tala om den! Skulle sitta fint med en 42" i mitt rum helt klart! Håkan bju!. Nu väntar jag bara på ett flyttkort & en inbjudan till inflyttnings festen annars blir jag väldigt ledsen i ögat.
Var en sväng hos pelle ikväll också såg Min brors flickvän var en väldigt rolig film & vi skratta, Så nu ska jag krypa ner i sängen & lägga mig & se lite film kanske..
Att fixa till all musik på datorn är ingen höjdare jag tar bort alla siffror före & en massa skit i namnen jag stirrar mig blind, men de ska nog gå de å!.


Block 44 - Less

Pontus säger:
hur gåre med johannes då, visst hade ni något på gång back in the days?

Vad hände med det där egentligen?!
har aldrig varit något & kommer aldrig att vara något heller, sjukaste frågan äääver.
& det skulle inte funka ingenting av det. helt klart..

Nelly Furtado - All Good Things

Nyss hem kommen från umeå vännäs trafikskola, Idag var det föreläsning med Kristoffer, Han berätta om sin olycka & hur livet är att sitta i rullstol. Man fastna verkligen för det han sa & det var hur bra som helst.
Så en & en halv timme gick väldigt fort.

Jag fick iaf svar på mina funderingar på hur han tog sig upp & ner till körskolan med tanke på att den ligger i en källaren nog för att jag vet att han tar sig in genom garaget & så, men han kan även ta sig upp & ner för trappen om han vill & det var min fundering på hur fan han gjorde..
Han är iaf söt! så då har jag iaf fått de sagt ;)
(en från block var där!)

Den där bryden från sjukan jag jobbade med i sommar Hon den där annelie möögel annelie som jag ord bajsade med varje dag, Hon har erkänt att hon saknar mig!

sober - kalla mig

Det där trodde jag verkligen inte om dig!
Fyfan säger jag bara! hur kan du?! :O
& du! fyfan säger jag bara! bläää! äckligt!
Jag måste fråga & frågan är ju om du kan erkänna för mig
att de är sant, de tror jag inte, men ska fråga iaf,
du ha nekat förr & jag tror fan du gör de igen!

(om nu någon får för sig att de är min pojkvän de handlar om så är fallet inte så)


16.10
En timme kvar sen åker jag med bussen till stan för att sitta på körskolans teorikväll igen, Kristoffer ska ha föreläsning & den vill jag verkligen inte missa.!

Fronda - nödutgången

Vilken besvikelse man kommer hem till! inget oth eller gossip iveckan det är uppehåll, jag är mycket besviken.
så jag satte mig & läste lite bok, jag är ju en bokmal så. Pluggade även lite teori.

Ändå att de kändes bra i hjärtat att du är lite svartsjuk ändå, fast de behöver ju du ju inte veta.
Skola i två dagar då, ingen värd dag idag lektion i 20 min... imorgon behöver jag inte gå på svenskan så jag får vara hemma & samhälls har jag styrt upp & den ska ändå inte vara klar förrens 18 mars. Så det är bara kök kvar känns bara bajsigt!

Zoe - come home

Alltid lika kul att vakna upp till en jävla borr! varför borra för? jag var ju ledig idag ju!.
Mögel på allt.
Ner på stan & träffa magnus som hade varit i skolan & jag hade vare på salongen & pratat med min frisör om varför de är ljusare i mitt hår på vissa ställen, jag tyckte det lät sjukt..
Följde med magnus till busstationen för jag hade inget för mig, träffade matte larsson där som satt & vänta på bussen hem han också.
Blandade känslor idag blev det, jag blir ju ledsen! förstå det någon gång..

Brist på annat satte jag mig & lockade håret, det blev väl ändå helt okej, men de är ju lite svårt att göra det på sig själv, men jag var tvungen & prova & kan ju inte alltid förlita mig på min mamma.

Så här blev det.


The game - hate it or love it

Internet hatar mig seriöst idag, ingenting vill som jag vill, allt är bara allmänt segt & datorn bögar sig.. Jag får ju frispel i huvudet.
Har iaf nu skickat in utkastet på projektrapporten & jag känner bara att det kommer gå åt helvete med det hela.. Måste styra upp matten också & räkna lite.
Får göra de imorgon & imorgon måste jag ner på salonen också & prata med henne om att de är mycket ljusare på ett ställe än vad det är på andra, ser sjukt ut.. hoppas bara att hon kan fixa det..

För övrigt så har min bror Håkan flyttat hemifrån, visst de va ju på tiden pojken är ju gammal, Men jag kommer sakna min älskade storebror, vem ska jag nu bråka med? vem ska nu komma & hoppa på mig på nätterna när han kommer hem i fyllan?. Det kommer bli så tomt utan hans elaka komentarer om hur dum jag är & så, jag är ju så van att höra dom när jag träffar honom. Men jag har sagt att jag sak få nyckel hem till honom & att jag ska få en egen säng så jag & johanna kan sova över!. men jag tror inte att han går med på det, men jag ska nog fortsätta tjata sen ska jag våldgästa honom lite då & då, kanske måste styra upp våldgästningen hos pelle också kanske. har ju som bara varit hemma hos honom en gång :O.


Älskade storebror! <3

tina turner - simply the best

Jag hängde i ersmark igår ba mys, Sen nu på morgonen har min lillebror haft match mot adams lag & de gick ju då inte så bra för lillebrors lag dom förlorade 10 - 3.. Men matte ville inte skjutsa dit mig för han skulle ha match efter & det var han inte så pigg på att jag skulle sitta där då men nu var ju då fallet att klockan var 10 i 12 när vi for från ersmark & matte hade samling 12 & då skulle han inte hinna att köra hem mig så jag åkte på ersängshallen & kollade på sista 20 min av puttes match. Prata lite med Helena också.
Matte tyckte jag skulle vara tyst men de går ju inte, är man huligan så är man ;).
Team sportia med pappa & folket för att sen få åka hem, träffa matte larsson & philippa mycket trevligt att träffa dom, är inte så ofta man gör de, Men alltid lika trevligt varje gång.

Nu kladdkaka!
PUSS!

Apan - känslan är total

Jag fördrev min gårkväll med att tjocka i soffan & se Björn Gs film, den mannen är ju bara bäst även fast man sett alla klipp en miljon gånger så skrattar man lika gott iaf.
Sova fick man väl göra där vid 4 kanske, prat med magnus, pelle & matte så där mitt inatten när alla var hemma från sina äventyr..

Jag åker väl till ersmark på några timmar så där om de blir som man tänkt sig..

Frihet feat Julja - livet

Maria kom upp från söder & hälsa på ihelgen så jag for ner på stan & träffa henne, hur trevligt som helst har saknat min flicka. Sen blev de fika med mamma för elsa hade sagt att jag skulle bjuda på bulle & tårta, inte pjåkigt iaf.
Nu har jag förövrigt fått min kväll gjord, efter att jag legat & kollat på let's dance & benknäckargänget som är ikväll ska jag lägga mig & se filmen med Björn g! Björn Gustafsson ett livsverk. så de kommer väl sluta med att jag ligger & skrattar så där för mig själv men kan inte klaga iaf.

Sköt dig snyggt & ta de lugnt för de är jag som ska träffa dig imorgon!


Masiken - segertåget

Var på teorikväll igår på körskolan & det var väldigt bra det. Sen åkte jag till ersmark & jag hade hela huset för mig själv, fick ha det för mig själv väl kanske 20 minuter innan muppen kom hem från träning, Sen kom hela resteraden familjen hem & när dom kom hem anklagade pär mig för att de var mitt fel att matte tagit hål iöronen & jag som var mest emot de! haha.
Sen så såg inte Helena att det var jag för att jag färgat håret hon frågade "är de verkligen Johanna" haha.
Imorse ville vi verkligen inte kliva upp, vi tvinga upp oss så där 20 över 7, & fara iväg till skolan där vi 10 i 8.
Träffade lillebror på stan & pussa på han. :)

Du kommer upp imorgon UNDERBART! & jag satsar på att köra rally med barnvagn imorgon på stan med elsa i! mohaha

Fronda - en stor stark

Svenskan nu på morgonen, jag har styrt upp mitt utkast på projektrapporten. jag har kommit på en bit iaf, det kan inte bli bättre.
Nu ska jag styra upp en del av svenska arbetet som skulle in nästa vecka men nu ska de in vecka 8 tydligen, jag har bara en del kvar som jag ska göra, men måste prata med elin sofia om hur jag ska kunna skriva det,
Nej nu ska jag styra upp mig & gå ner på körskolan sen träffa johanna, sen teori på körkskolan så där 2 timmar ikväll döda mig, sen ska jag hem till matte, planerade att hoppa på adam men det gick han tyvärr inte med på så jag blir ju lite ledsen i ögat på honom för jag inte får hoppa på honom, det som är så kul att göra, satsar på att göra de imorgon på morgonen innan vi ska till skolan kanske.. mohahaha tur att jag är snäll iaf!
Bara för att victor stör sig på att jag skriver nu ska jag skriva ännu mer, han får damp på mig för att han hör mina tangenter fara...


Keane - Everybody's changing

Jag färgade håret idag & jag tycker det blev bra, men jag måste bara vänja mig med tanken på att vara brunett & inte blondin, men det kommer nog att gå bra. Sen följde jag med matte när han skulle ta hål i öronen & jag har nog aldrig blivit så rädd som jag blev idag, matte var hur nära som helst på att svimma han höll på att slå ner i golvet & jag blev jätte rädd, men nu vet jag hur rädd mamma blir dom gångerna jag har svimmat.

 Då   Nu

Fronda - la la la

säger Hejdå till mitt blonda hår imorgon klockan 11.15!
Frågan är ju om jag ens själv kommer att känna igen mig, men det fixar sig nog..
körningen idag gick jätte bra. (;


Hej dååå

Att du kommer upp på fredag kan de bli bättre? Jag älskar det!

Lady gaga - love game


It's Love!

LAdy gaga - the fame

Stan med matte trevligt var de, han skjutsade hem mig sen så han följde med in & hjälpte mig lite med teorin sen så hängde vi bara, mycket trevligt om jag får säga de själv..
Lugn kväll med körslaget.. vad fan gör svenska folket?! robert wells åker ut?! vad är de för fel?! han skulle ju vinna, han hade ju läst bästa kören!.. Statiol med hunden. fyfan va jag är duktig.
Nu sitter jag & skickar över bilder till maria från skolan & tom skrattar ganska gott. Fick iaf ett gott skratt åt tom han som säger att han är smartare än mig & maria & han vrider på hela datorn istället för att rotera bilden. ja ibland börjar jag ju undra vart de gick snett någonstans på den pojken.

01.30
Min bror håkan har varit & festat & kom hem för ett tag sen, han kommer & hoppar på mig & ligger väldigt bra i min säng, han vägrar gå där ifrån. Han läser alla mina sms & frågar varför & en massa, sen ligger han & hittar på en massa knasigheter också, tur att han kom på att han skulle upp & jobba om bara några timmar så jag fick ligga kvar själv i min säng & se film.

Lady gaga - money honey

Jag hade min första körlektion idag & det gick förträffligt bra för att vara jag. Det är väldigt kul att köra bil men alltid lika svårt när man ska lära sig en ny bil + att man ska lära sig eco driving & inte fan har jag kört de inte, men de gick ju väldigt bra de också.
& Johanna behövde inte skicka sina brushor på mig vilket är tur tycker jag!.
Ullis har gjort illa foten så vi raggade upp putte när vi skulle på maxi så han fick köra för jag får inte köra bil med henne. Hon muta mig med godis för att följa med på maxi.. Jag vet jag är lätt köpt, haha, men vem tackar nej till godis? inte då jag..
har hängt med min vän Johanna bara myst alltid lika trevligt att vara med den flickan.
Har även varit ute & gått med min hund 3 gånger idag lika bra att ta med mig henne när jag ska gå ut.. Då kanske hon blir trött för engångs skull kan man ju hoppas.

Nu styr jag OZ! jag älskar de

stan imorgon med älskling en sväng.


the game - money

Att ha teori under kökstimmarna är inte roligt.. Jag gjorde klart min läxa i det igår kommer dit & får en ny nu på morgonen, den jobbade vi också klart nu.
Så nu ligger det framför mig med
Matten - håller på att läsa upp den nu, dom 3 delarna som jag saknar.
Trafikant - gör prov på måndag i det, kan bara hoppas på de bästa.
körkortet - det är på god väg eller iaf en bra början på det hela
projekt - ja de måste styras upp helt klart..

Nu ska jag gå & terrorisera någon annan & kanske hoppas på att få sluta.

18.30
Min vän Johanna berätta nu att jag var tvingad att ringa henne imorgon efter min första körlektion, & de var inge snack om saken, jag blir tvingad under pistolhot förstår inte hur de ska gå till men det blir nog bra iaf..
Nu styra upp lite teori kanske & nöta de

Katy perry - hot n cold

Projketarbetet är ingen höjdare datorerna på skolan är ingen höjdare dom hänger sig hela tiden, sen styrde jag upp mitt lösenord idag jag var så duktig så nu kan jag ta tag i min matte nu också kanske, men nu idag blir prio ett att göra påbyggnads läxan som ska in imorgon, jag vill dööö!
NU har jag iaf gjort bort ett av det jag måste ha gjort, hört av mig till matte snubben på skolan & se hur det blir med den saken

Jag & magnus sitter & hänger i bibblan, vi har bara allmänt tråkigt, de finns ingenting att göra!.
jag hatar den här dagen, jag slutar 17.20 & har hål till ett nu, döööda den här dagen..

äntligen hemma sitta & ha kök & räkna inte min grej imorgon kommer vi väl sitta & ha teori 7 timmar eller nå sånt, döda mig!. Men jag fick de att funka till slut, när man väntar på bussen hem tog de ju ett år innan den kom.

Taylor Swift - change

Nu var de bestämt jag ska bli brunett igen inte jätte mörk men de blir iaf. en förändring kan ju behövas ibland så.

tack hanna som även gjorde om min blogg igår, blev lite less på att den bara var vit, men hon var så duktig att hon tog bort allt & så då blev den yber fin!

jag vet inte om jag tyckte den var så fin där ett tag. Men nu så.

Nu ska jag styra upp mig själv & fara till skolan ha svenska & sen ut & köra med morfar, jag är inte taggad men ska jag ha det där körkortet så ska jag banne mig köra också, teorin gick väl så där igår, blir bara att styra upp ännu mer, Måste även ta tag i matten på skolan, projektarbetet & påbyggnads arbetet som ska vara klart på torsdag lööövly jag hatar det här!

Körning med morfar den gick väldigt bra, sen bokat tid för färga om håret på tisdag lööövly,

Lady gaga - boys boys boys

Blev häng i ersmark igår mycket trevligt.
sovmorgon imorse men de blev inte se mycket sovmorgon för min del.. vaknar när adam åker till skolan lättar en halvmeter när matte larsson ringer matte så jag slår iväg en hand som träffar matte i magen för jag blev så rädd när telefonen ringde, Matte fick veta att de var fartkontroll vid industriområdet på ersboda, sen var de ju kört med att sova då var jag ju vaken redan, Så matte övertalar mig att kliva upp & spela lite guitarr hero, Oj vad jag piskade honom i det, jag sa att jag skulle kicka hans ass i det men icket att han trodde på mig men det gjorde jag, oj vad dålig förlorare han är!
Nu ska jag ta tag i lite teori försöka våga mig på det kanske?

Lady gaga - paparazzi

Blev häng hos farmor på servicehuset med släkten, det va trevligt & jag & lekt med sötaste ungen äääver! Min kusin marias 10 månaders pojke linus. Hur söt som helst & han är verkligen lik sin pappa men söt ändå som vi säger. Nästan så att jag skulle kunna tagit hem honom & haft honom för mig själv, men han har ju turen att hans mamma har en sån bra kusin så de finns inte (dock lite dålig på att hälsa på men de ska jag nog styra upp).
Farmor blev iaf jätte glad när jag kom & så, sen fick jag träffa dom jag inte träffat på jätte länge också. Mycket trevligt..

& er vet jag knappt om jag vill träffa eller prata eller ens ha någon kontakt med, det är ju sinnest sjukt, jag blir bara arg.


jag vaknade inte för så där jätte länge sen, somnade efter let's dance i soffan & ja vad ska man säga om de egentligen? blondinbella var ju ingen höjdare om jag får säga de själv..

Matte har lady gaga's album & hela morgonen låg jag & lyssna på det, helt underbart! jag är fast

Tom håller mig sällskap ikväll, han är mycket bra sällskap också kan inte klaga, det är en knasig 08 ;)

creed - one

skolan igår var inte alls någon höjdare, jag klarar det inte, sitta i ex antal timmar & lyssna på någonting man inte förstår. & när jag sa att jag inte förstod heller får man höra "de skiter jag i" fan vad bra lärare som säger så..
häng i ersmark igår  jag & charlie sheen i två ½ män vi går verkligen ihop, fyfan vad jag skrattar åt det..
Matte åkte till skolan gav mig nyckeln & jag la mig & sov igen. pappa ringde & väckte mig för en liten stund sen, det tycker jag inte var så snällt så jag som är  mycket snällare skickar iväg ett sms till johanna & frågar om hon är vaken tog ett tag men nu är hon vaken tur jag inte ringde iaf ;)... Nu ligger jag i mattes säng med datorn i knät & jag trivs, men de blir nog snart att jag ska åka hem kanske skulle jag tro, ska ju som till holmsund & gratta farmor som fyller 80 år.

Grattis farmor på 80 års dagen!

 
jag hittade kort på matte från 9;an typ & ett på mig när vi var ute med skotern i vintras, & jag kommer bli dödad för bilden på honom, men jag bju på den.

Circa Survive - stop the car

Jag vill inte tillbaka till skolan verkligen inte alls. Sen har jag ångest inför körkortet & de,
Men matte sa att han skulle hjälpa mig med teorin & så, tur är väl de för ska jag bara sitta & läsa kommer jag inte förstå & då kan jag sitta & fråga honom såna där umma frågor som enligt han ska man kunna men inte enligt mig ska man kunna dom, då får han sitta & dum förklara mig & de gör han säkert mer än gärna, Men jag ska ta tag i det nu, men ångesten vill jag fan inte ha jag vill bara få bort de & få det gjort så kanske de blir bra?

Arrogant worms - me like hockey

Hängde med matte igår, dum som han är väcker han mig när jag ligger & sover så skönt i min säng så då äre bara att fara på godishuset & köpa godis han bjö ju så jag tacka inte nej, förbi johannes & victoria en stund, jag & johannes slogs jag vann för han börja blöda, nog för att de inte var meningen man bråka med jag & jag bråka tillbaka genom att köra in naglarna i armen på honom, tur jag är snäll..
Sen blev de ju hockey finalen Sverige - Canada, Jag somnade efter första perioden, sov genom hela andra, men gud se skönt de var, låg så bra i mattes knä & sov, vet iaf att sverige förlorade med 5 - 1, då stängde jag av tv;n & gick & la mig.. Elsa kom & hoppade på mig & matte i morse, hon hade gått & tjatat om honom sen on vakna där vid 7 så vid 10 kom hon & kramades & hoppade & fan allt möjligt för att vi inte skulle sova. Men hon är söt ändå..


Matte in action under 13 dags cupen


Äntligen är one tree hill & gossip girl tillbaka!


AC/DC - school days

Skolan börjar på torsdag.. jag vill verkligen inte tillbaka dit känns ändå bara jobbigt men jag går bara torsdag ledig fredag kan ju inte bli bättre, magnus ska iaf försöka byta till mina samhällslektioner, kan de bli bättre för annars får jag inte jävlas med honom mer än på torsdagar & de tycker jag är lite lite faktist.. Så de kan ju inte bli bättre, sen får han faktiskt hänga med krille & tobbe också fast jag är ju mycket bättre än dom tillsammans så..

mattes lag förlorade 13 dags cupen, gick inte se bra för dom, tycker ju nästan synd om honom.... eller inte HAHA! fan vad jag är elak egentligen.

Pink - family portrait

Min farmor fyller år på fredag, hon fyller 80 år tanten.
Mamma berättade att om maria kommer så far inte annelii, jag tycker de är sjukt att inte dom inte kan ställa upp för farmor en dag!.. Lägg allt bakom sig & fara & gratta farmor & få se henne glad, jag tror min farmor skulle uppskatta de, men min släkt är ju som den är, finns fan inget sjukare än min släkt det är fan sant... Ingen pratar med varann & alla hatar varann, jag tror seriöst att de bara är jag som är lyckad om jag får säga de själv.!
Sitter & läser vad en av mina 84683545 kusiner skrev i början av året "Det är inte min mammas fel att släkten inte går ihop... Det är ditt fel och din mammas fel... " & "Ni har valt att splittra släkten lev med det... och sluta skylla ifrån er....". Jag tycker de inte går att skylla på henne & hennes mamma, utan eran familj är också en bov i det här dramat, för ni är STÖRST BÄST & VACKRAST i era ögon, alla andra är fan dumma i huvudet ungefär..
Jag tycker att våran släkt är splittrad inte är ens fel, min pappa har slutat bry sig totalt för ingen bryr sig om honom, han skiter i det, Men jag tycker de är synd att farmor blir lidande av det för han hör inte av sig till henne heller. Men dom de handlar om är dom som gjort att våran släkt inte är en släkt längre vi vet att vi är en jävla massa men vi ser oss inte som släkt, kommer hon kommer inte jag & en massa, jag skulle vilja se våran släktträff hur den skulle se ut, Men jag tror verkligen inte att släkten kommer att vara samlad engång till, förr kunde vi umgås allihopa vi hade det jätte kul, jag trivdes där & vi hade det väldigt kul tillsammans, sist jag minns att vi var samlade var då Mikaela gifte sig eller ingick partnerskap, men fråga mig inte hur många år sen de var för de har jag ingen aning om, men jag vet bara att jag tycker allt det här är sjukt..

Det sägs att blod är tjockare än vatten men inte i det här tillfället då är de fan inte de.

Aaron carter - I want candy

Tur man inte har något nyårslöfte för jag skulle ha brutit de på engång, min mamma sa nyss åt mig att jag ska sluta äta godis & självklart går jag & köper mig en massa då också, duktig har jag varit idag med städat mitt fina rum!..
Ligger & tjockar mig med godis & ser sagan om konungens återkomst & flippar till hockeyn på tv, Johanna kollar efter per, de skulle vara väldigt roligt att få se honom där på läktaren.
Nej nu ska jag återgå till mitt sagan om ringen & vänta på mina elefanter som kommer, helt underbart!

Billigt goodis på ica :D

Michael Jackson - a brand new day

Min nyårsafton var helt underbart rolig, kort kommer att komma.
En helt underbar kväll med underbart folk.. Löövly.
 Tack för de gågna året & det här året kommer bli bra!


Gott nytt jävla år!                                      2009

RSS 2.0