18/5

I fredags var jag hos Anneli, med Johanna & ros. Vi satt på balkongen & åt jordgubbar & vattenmelon. Helt klart en mysig kväll med mina underbara flickor. Synd bara att det är så sällan som vi ses.
Medans alla tog bilder på de fina tog jag bild på hur det egentligen ser ut när vi umgås.
Alla håller på med telefonerna! fick skäll för bilden men nån måste ju visa hur det ser ut!
 
Morfar fyllde 70 i fredags så efter jobbet igår åkte jag dit med resten av familjen & firade honom. Go fika tackar man ju aldrig nej till.
 
Annars har jag inte gjort annat än att jobba nu för tiden. Snart börjar sommarschemat men vi har fortfarande inte fått det jag börjar att bli lite tokig över det. Vill så gärna veta hur schemat ser ut!
 

april blir till maj.

For på dollarstore i söndags med lina & Leo.  Jag lämnade stan vid 9 på söndagsmorgonen var i tvärålund vid 10 sen rullade vi till Lycksele. Shoppade lite granna och hade en väldigt trevlig dag.
Sen åkte jag direkt ner till pappa från tvärålund, så jag fick mig lite middag och familjemys! 
 
 
I tisdags jobbade jag min sista dag på hippo. Har varit där ute i nästan tre år, kommer att sakna alla som jag har lärt känna där ute. Men är ett sätt är de väldigt skönt att bara vara & jobba vara och samma ställe.
 
Idag har jag varit ledig eftersom att det är en röd dag. Magnus han jobbar som vanligt, har bara legat hemma och tagit de lugnt. 
Imorgon fyller Leo 3 år, han är en stor pojke nu. Får se om vi kan ta oss till tvärålund och fira honom eller om magnus jobbar hela helgen så får vi ta det en annan dag.
Snart flyttar dom ju till stan så då blir det närmare och hälsa på dom!
 

RSS 2.0