Trött.

 
Igår var det väldigt mycket på jobbet. från 10.00 - 19.00 hade jag fullt upp. Lagat mat nonstop. Hade 45 st som skulle äta middag klockan 18.00 som tur var det tacobuffé så jag behövde bara ta betalt, Men hade massa att fylla på & sprang som en galning. Men fan jag lyckades.
 
Mor min va så snäll att hon kom ut med hamburgedressing eftersom att den på jobbet höll på att ta slut så hade den gjort det hade dom ju fan slaktat mig på plats..
 
Där vid halv 9 var jag klar igår. Då fick jag åka med Maria & Sara hem eftersom dom hade varit på föreläsning & sen löshoppat Sten så jag passade på att gulla lite med min kusin som var så snäll!.
 
Hemma tog jag mig ett välförtjänt bad & sen lyckades jag få i mig lite mat också eller ja om man nu kallar yoghurt för mat men bättre än ingenting. Sömnen var ju inte allt för mycket inatt somna vid halv 3 - 3 & vakna 11. Lite ont i huvudet idag. Känner mig bakis men det går bra ändå! Är ledig idag så det är skönt ska baka mig en kladdkaka!
 
 

Dinner and a Movie

Igår blev det middag på Allstars & bio.
Vi såg The Hobbit. Väldigt bra tycker jag att den var. Mycket bättre än sagan om ringen.
Sen så älskar jag dvärgarna i filmerna så jag vart ju lite små kär i dom..
Dom är så grymt härliga

fläsk

fika mys med Johanna och Anneli i söndags, väldigt trevligt. promenad till och från stan.

annars jobbar jag mest.

lunchen på jobbet va de bästa som finns idag! älskar de
stekt fläsk potatis och löksås!! namnam




Fyfan

Igår ja vad ska jag säga...
Chockad ja, skakis somfan. Inte många timmars sömn. Värsta jag varit med om på länge.
Att se en person bli påkörd av en buss som jag satt i påväg hem från jobbet. Jag hann knappt reagera. Lika fort som jag såg henne lika fort försvann hon.
 
Sov inte bra, eftersom varje gång jag blunda såg jag henne framför mig..
 
 
det gick & jobba idag, jag fick annat att tänka på.
 
 

dammsugare

Idag åkte vi på coop gick på sportlagret, på jysk och rusta. Gick på netonnet och köpte en ny dammsugare och det var helt klart värt pengarna. den gamla var inge bra längre. så det behövdes verkligen.




älskade syster

Grattis älskade lillasyster på 3års dagen!





nyår

ett år har gått och nu är de ett nytt.
For ner till Holmsund på dagen och firade lillebror som fyllde 17. Hade en trevlig dag med familjen. Vi saknade bara två.bröder den ena kom hem från Thailand idag och den andra var på vift.

Hem och lämna bilen till mamma sen en promenad hem. Börja laga mat och grejer. Magnus var hemma vid halv 8. 8 kunde vi börja äta. gud så gott det var!

Ikväll har vi haft en mysig kväll bara vi två i våra onepiecear! visst kanske låter som vi är gamla men lovar de va skönt!

Kalas för Elin idag lite senare lilltjejen blir 3 år.






RSS 2.0