Sober - tankar & skit

Grattis på 11 års dagen lillasyster!

Fronda - Nu kommer det tomtar

Shoppa nya skor idag, mycket fina!..
Träffa storebror & Ullis på stan idag också, Ullis frågade om jag hade skrivit mitt försvarstal. Tycker väl inte att jag behöver göra det men, kanske måste?.
"Hej pappa.
jag är din dotter & jag är 18 år & jag har tagit hål i tungan, fast jag vet att du inte tycker om det, men du ser den ju verkligen aldrig. bara när jag räcker ut tungan eller gör nå fult, men ofta jag ska göra så när du är där?.. Men vill du vara sur på mig så kan jag ju som ingenting göra. Men du älskar mig ändå!"


Nomy - Cocaine

Visfestivalen var i helgen på holmön, jag har bara hört om den & jag vet hur det brukar vara där ute.. Fylla,fylla,fylla & åter fylla!.. sen blir det ju slagsmål också på de..
Jag bosatte mig i Ersmark hos matte & bara mådde gott, Pär skjutsade mig & Matte till Södervik igår så vi fick fara & bada & sola, badade iaf för första gången den här sommaren igår, var riktigt skönt, får bli fler gånger man far dit (:..
Börjar min sista vecka på jobbet imorgon & jag säger bara skönt,
Sen så sitter man här & hoppsan det är snart augusti, då börjar ju skolan, låt mig grina..
Lillasyster fyller år på torsdag & frågan är ju om hur det blir, om dom vill ha mig där eller inte?. får nog fråga, vill dom inte ha mig där så kommer jag inte. isf säger jag förlåt lillasyster!.

Takida - Jaded

han har seriöst typ sagt upp bekantskapen med mig, han vill inte ha med mig att göra, han är så sur så de finns inte, men jag varna dig faktist! men jag vet att du inte tycker om det, men ändå, jag är 18! när ska jag få växa upp? & vara jag? När ska du se att jag inte är något litet barn längre?.. Ni trodde seriöst att jag inte skulle komma ut för jag tagit hål i tungan... jag far inte ut för att jag inte vill fara ut, jag orkar inte...
Hon sa att det va tråkigt att jag inte kommer ut & att dom inte får träffa mig, men ta det med HONOM, det är han som är sur & inte vill träffa mig, jag kan inte göra någonting åt det... Vi ses när vi ses OM vi nu kommer att göra det..
drar du in mina bidrag så vet jag ju vilket det är & det accepterar jag inte, det kan du glömma..
Men jag kan ju typ gå & gräva min egna lilla grav för du kommer ju verkligen inte smälta att den sitter där, Men när lillebror gör något så går det över på 5 min, men när det gäller mig ska vi måsta va sur & grinig i fan år & dagar,
DU ÄR ENVIS SOM EN JÄVLA ÅSNA!.. Jag har verkligen ingenting att säga längre, jag har ingen ork längre, varför ska jag bry mig för? det är ju bara kattskit av allting, jag ska fan lägga ner skita totalt i allt & sluta tänka på det, men jag vet att jag inte kan sluta tänka på det, det gör för ont!....

Erik Segerstedt - I can't say I'm sorry

Det fick jag ju inte ens berätta själv. store & lillebror visste om de, dom brydde sig inte, men lillasyster har väl kollat på kort, styvmamma visste sett väl kort hon också, men gubben visste inget, & jag ville ha det så, men smart lillasyster som man har så säger hon när odm sitter & pratar vid matbordet, om varför jag inte kommer ut på holmön ihelgen, för bror visste det & lillasyster säger "ja hon har ju tagit hål i tungan!". Jamen tack för den passningen, & pappa blir väl tokig, jag kan se han framför mig hur han stryper mig! han sa fan "ja då kan hon stanna på Mariehem". Tack för den. Visst jag är 18 & får göra vad jag vill & han kan inte göra någonting åt saken, men jag visste hur mycket han hatade att jag ens funderade på att göra det, varför va du tvungen att ens säga det?! var väl bättre att det skulle komma från mig än från dig!. men du tänkte väl inte som vanligt det kom av bara farten. Usch, fyfan va arg & less jag är, varför ska det bli så här?.. Äsch lika bra att jag skiter i det, men jag kommer inte kunna göra det! jag orkar inte, jag kommer väl få ta den smällen när jag träffar honom nästa gång, men då får jag göra det också...

tack lillasyster för den!


Kat Deluna ft Busta Ryhmes - Run the show

Vafan! lillebror sitter & dricker med pappa & Ullis i Åsele & är 16, men det är helt okej, skulle det va jag så skulle det fan inte ens tänkas tanken. FÖR jag får ju fan inte dricka, men lillebror får. Visst jag gjorde en deal med pappa för några år sen, men då vare att om jag höll mig tills jag var 18 så skulle jag få körkortet, men sen så ändrade han sig att jag måste ha tagit körkortet innan jag skulle få börja dricka. Men in my as!.. & det här med lillebror, inte fan skulle dom acceptera det om det var jag, fan taket skulle ju explodera. Men det är ju ingen nyhet när det handlar om dom & om mig. Jag är ju bara jag. Har tyvärr lärt mig leva med att jag alltid kommer i andra hand, men förr när jag va liten ville jag inte se, jag ville inte lyssna på vad mamma sa, hon har sagt det i alla år, men nu ser jag det själv. Men det är inte lönt att säga nånting. För det kommer aldrig att ändras iaf, Jag kommer få leva med det tills jag flyttar hemifrån, Vilken familj som gör skillnad på allt & alla. Jag känner verkligen hur mycket jag tycker om det.
Som när jag skulle börja köra bil, "näe du får inte köra den bilen, den är för ny"... Men ursäkta mig då för att jag inte har kört bil förut som allt & alla andra i min familj. GAAH! varför ska jag ens lägga ner tid på att bry mig, jag får ju ändå ingen respons från nån av er ändå så, ni bryr er ju inte!

Taggen finns inte nånstans, låt mig ligga ner & bara vara jag. Får se hur jag gör med allt nu, jag har inte bestämmt mig. Men det blir nog bra ändå.


Lil Rain - Adore you

jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag orkar inte. Mor säger att jag är påväg att bli sjuk & jag tror henne fan. Huvudet är tungt & tjockt, har ont som en gris, jag orkar inte bli sjuk, Inte på sommaren. Menmen äre så då får jag ta den smällen. Vis om en vecka, vet inte vad jag ska ta mig till, vet inte om jag har någon pepp för att fara ut eller inte, men jag funderar på att åka ut kanske fredag - lördag, får väl se senare iveckan hur det blir med det..
Ska gå & fördriva tiden med att se anki & pytte med lillasyster, kan verkligen inte den filmen ut & in nu, hon ser den ju verkligen inte flera gånger per dag, man får inte ens se på tv i det här huset längre. Hon är en snorunge som skriker när hon inte får se det hon vill se, så man får bara gå från tv;n eller sätta sig & se glad ut & se anki med henne. Jävla fågel!

Kat Deluna ft Busta Ryhmes - Run the show

Då var en vecka avklard två kvar, gör väl ändå inte så hemskt mycket på dagarna går mest bara runt & gör typ ingenting. men det är ändå ganska kul..
men att kliva upp 6 varje morgon är ju inget jag tycker om & gör med glädje. NEJ, men måste man så måste man.
Snart åker jag iväg till ersmark, bara den dära jävla muppen kan svara i telefonen så jag kan fara. men icket..

Älskade barnskivor - Ole dole doff

Första dagen på jobbet, klev upp 6 för att börja 7, nej tro inte att jag var något trött, NEJDÅ!.
Matte är hemma nu! iaf i landet, vet inte om han är i ume än iaf.fast får väl se när jag ser honom, vet väl inte om jag vågar, han kommer va äckligt brun & det vet jag väl inte om jag tycker om!.
Snart åker jag & tar hål i tungan, Johanna ska vara nervös åt mig iaf. tack för det min vän..

skriver senare..

19.44
Kom hem för ett tag sen, for ner på stan & tog hål i tungan, det gjorde inte jätte ont, men det kändes verkligen, det kan jag då säga att det gjorde. Matte är hemma & försöker få mig att komma till ersmark, låter lockande men tyvärr måste jag säga nej på den. Jag försöker få honom att komma hit istället, får se om det lönar sig..
Annars får jag dejta honom på fredag har han lovat! ooh, jag ska typ få paket av honom värsta awesome!


Flo Rida ft. T-pain - Low

Droskan igår med bryyydarna! for först till syster med Johanna & chilla där, sen vidare till Rositas kompis, hooka upp elina där satt & chilla. går till droskan träffar nå duuuudes som försöker lura oss om att dom ska planka in på droskan & att dom var 12. Den gick vi icket på.
När vi väl kommer dit så äre ganska nice att hassan står i dörren kommer in för 50 kr!. Den tackar jag fan för. Sen handlar man av Johan i baren & får 3 baccardi för 60 kr, det är inte pjåkigt. sen några till för den summan & sista gången blir det för 50, inte dåligt att jobba & känna folket där, mina fränds lät mig gå & handla allting för att jag känner dom. haha, dom ba utnytja mig! sicka jäklar!. Fick erik & dansa med mig å han som aldrig dansar, mohahaha! jag är bäst!. Shakade jävel på golvet med Johanna & Elina, En helt underbar kväll! Jag tog min krog oskuld igår sa dom också, haha, sjuka damer.
Satt & pratade med storebror igår också, han skratta & tyckte det va bra att jag var ute på krogen, sen vare nån brud som sjöng för mig, typ pelles brud? vet knappt vem människan är. Men det är nice
Håkan - Jag älskar dig lillasyster.
Johanna - Jag älskar dig också bror.
Nawen så söt han var igår!

tack för en förbannat bra kväll bruds

Älsk kommer hem idag!
 Jag har saknat honom som ett as!

David Jordan - Sun goes down

Inatt slutade alla jävla ultrabussar att gå, eller rättaresagt typ varenda jävla buss i stan. Ja det är tur att man bor i stan & kan cykla, men hur gör jag om jag nu skulle få för mig att fara till pappa? ska jag gå? Kom fram till att om strejken varar längre så kommer min mor att få skjutsa mig till matte om jag skulle få för mig att åka dit när han kommit hem.

& det är inte så länge kvar nu tills dess. på söndag kommer dom till stockholm, sen får man väl se när man ser pojken igen, frågan är ju om jag vågar, han kommer vara för brun!

På måndag klockan 17.00 tar jag hål i tungan!

Trapt - Headstrong

Jag kände hur ont jag fick i magen när jag fick det där smset, jag behövde verkligen inte veta att du söp på typ andra sidan jordhalvan. En del av mig vill att du ska höra av dig & den andra vill inte, för jag saknar dig för mycket, & jag kommer på mig varje gång jag får ett sms hur mycket det är jag saknar dig. Så en del känner att låt mig få sakna dig i min ensamhet!. Så ingen ser hör eller vet. Låt det bara ligga där som ett grått moln runt omkring mig...
Men smsen du skickar vissa är ju så hemskt söta så det är möjligt.

Gavin Degraw - In love with a girl

Var & åt på Balder med Johanna & Albin, mycket gott, känner mig tjock efter den tacobuffén.. Gått runt på stan & bara dragit runt, kom fram till att jag hade mest pengar av oss alla 3 så tydligen skulle jag köpa allt, för dom hade ju så lite...
Just förtillfället luktar jag matte, var inne på Åhléns & lukta på parfymer var tvungen att lukta på parfymen matte har. Så nu sitter den fast i näsan på mig.
Blä vad jag saknar honom..
Albin den bajsungen åker ikväll till stockholm för att åka till turkiet imorgon. bajs på han!

Annars så har gubben sålt BMW:n, kom en dude som sett att den stått hemma hela tiden ett tag nu & fråga om vi skulle sälja den, bad han komma tillbaka för jag kunde inte svara på det, så nu har pappa sålt bmw:n.. Fast ljudet har vi kvar, det var ju de viktigaste.

Drängarna - Raggaren

Smsar med matte & han frågar vad det är jag vill ha från turkiet & jag fick inte säga att han skulle välja för att det hatar han. men jag kan inte välja, det är inte jag som är i turkiet, det är han, Då kommer han med frågan "lädersexleksaker?" Fett nej på den & så säger han att han redan köpt sånt, Är det nu jag ska bli rädd för min pojkvän?. ska fly landet innan han kommit hem om det ska vara så.

Nickelback - Savin' me

Min kära mattias lämnar snart landet för en vecka, & jag kommer INTE ALLS ATT SAKNA HONOM! de sa jag till honom när han ringde & sa att dom satt på arlanda. Fast han trodde inte alls på mig, för sakna honom är bara förnamnet av vad jag kommer att göra. Usch säger jag bara.
Men han kommer sakna mig å, & när han kommer hem så får jag min födelsedagspresent. En vecka kommer att gå fort, eller a det kan man ju alltid hoppas.

Jag tackar alla som grattade mig igår när jag fyllde år, fick så mycket fint av er. tack så hemskt mycket!

Tar nog hål i tungan snart tror jag. gör jag det inte i nu så väntar jag tills efter augsti. kommer bli nice.


PUSS på dig!


ja må hon leva

18 år idag då!


Placebo - You don't care about us

Solen har tittat fram nu igen & jag är över lycklig, har legat ute hela dagen & solat, hade vattenkrig med lillasyster också, eller rättaresagt hon hade vattenkrig med mig, stod & sköt vatten på mig tills jag blev tokig & kasta en hink med vatten över henne så jag vann!.
Min rygg ser ut som en kokt kräfta nu & det är nice.

2 dagar kvar!
Balle du far för övrigt imorgon bitti, snopp!


RSS 2.0