Borde man sova eller inte

Jag ska jobba första gången på över en vecka. Det känns väldigt konstigt.  Men jag tror nånstans att jag behöver jobba också för att jag ska klara av allt.
Men här ligger jag sömnlös, jag är trött men jag kan inte sova. Oroar mig för allt och ingenting just nu. Tankarna bara skenar. 
 
Gick in på mina sms löser igenom smsen från dig och jag skanar dig!
att aldrig kunna skicka ett sms eller ringa till dig igen.
 
10 dagar har gått sen du lämnade oss. Jag skanar dig varje dag hela tiden. ❤❤❤

jul

Firat jul hemma hos mormor på morgonen. Med mamma och tjejerna. Sen åkte vi ner till holmsund och var med pappa och gänget. 
Vi firade jul i minne av Ullis. Självklart saknar vi henne hela tiden. Och det var en tomhet utan henne på jul. Men hon fanns med oss hela tiden!och det kommer hon göra för resten av våra liv.
 
 
Juldagen har jag spenderat halva i sängen och resten kommer spenderas i holmsund hos pappa. Mötte upp dom på netonnet sen åkte vi vidare på maxi. Nu ligger jag i soffan Emma fixar med sitt nya stativ och själv utlösare till sin systemkamera, pappa, magnus och Håkan är hos Håkan och skruvar upp en tv på väggen som han köpte idag.
 
 

mörker och sömnlös

Vad gör man när man inte kan sova? Min familj dom vänder på dygnet och har ganska nyss somnat skulle jag tro så dom sover halva dagar.  Magnus är likadan uppe halva natten och sen somnar han vid 4 nångång. Jag somnar av utmattning men kan inte sova längre än till halv 8 -8. 
Jag har inga mardrömmar vad jag vet om för jag minns inga sånna. Men jag kan bara inte sova efter klockan halv 8 hur mycket jag än vill och försöker.
 
Filmer blir Min tröst just nu dessa ensamma morgnar. 
 
Jag vet att hon är med sina föräldrar som tar hand om henne nu åt oss. Min farmor tar hand om henne också.  Dom alla vakar över oss från ett moln eller en stjärna.

Himlen har fått en ny ängel, väldigt mycket för tidigt. ta hand om henne

 I september fick vi beskedet om att du hade fått lungcancer. Du fick behandling och man började leva på hoppet om att du skulle klara det här! Det skulle inte bli på något annat sätt.  För du har så mycket kvar att ge och leva för. Men måndag 15/12 fock vi veta att vi hade ungefär 2 veckor kvar minst. Och våran värld som vi visste om raserades. Försökte ta tillvara på den sista tiden vi hade tillsammans. 
 
18/12 -14 ringer min älskade syster och väcker mig jag hör knappt vad hon säger men när jag förstår att hon säger "mamma finns inte mer,hon är död" faller jag ihop och bara grinar. Skyndar mig ner till holmsund för det är där jag ska vara nu inte på jobbet! 
 
Vi får säga Hejdå och göra henne fin innan dom kommer och hämtar henne.
 
Från -94 har jag haft välsignelsen att ha två mammor. Ena kallade sig min elaka styvmamma fast hon inte var så elak som hon i askungen.. Jag har alltid älskat båda mina mammor.  I 20 år har du varit en del av mitt liv du har funnits där för mig när jag behövt och du har tillrätta visat mig när jag gjort fel. Du har blivit så galen på mina svordomar under mina tonårsår. 
Jag kommer att minnas dig med glädje och kärlek. 
 
Himlen har fått ett till ängel som kommer vaka över oss. När änglarna tog dig såg du till att vi fick massa snö. Du hade älskat snön, du hade längtat till den kom.
 
Min älskade lilla ullis, jag saknar dig 
 
 
 

RSS 2.0