29/11-10

Min säng är ju helt underbar, här kan jag ligga hela dagen om jag bara fick!
Arash har tur som är ledig, jag skulle också vilja vara det helt klart.
Men snart ska jag kliva upp ur sängen, jag har 20 min på mig, jag skulle vakna om 20 min men nu är jag redan vaken & jag ligger i sängen & klickar runt & lyssnar på vakna med the voice..

22.27 & med det säger jag god natt

Måndag imorgon med andra ord tillbaka på Miroi då.. Jag vill inte!
Men får väl se vad som händer imorgon vad det är för planer där borta. Jag hoppas på att få sluta tidigt iaf! det skulle verkligen inte sitte helt fel.
Eller jag måste iaf ner på stan & leta lite julklappar till folket, jag känner att de börjar bli dags med det nu..
Jag har en klar & det är Johannas resten måste fixas!.

Men nu ska jag sova  & sen tycker jag tiden kan gå fort så bäbisen kommer!


Vi alla älskar HP

Sett Harry Potter ikväll. Sjukt bra film, jag bajsa ju nästan på mig två gånger, Men helt sjukt så bra gjord den var!. Hade den varit i 3D hade jag lätt bajsat ner mig!... Nu väntar vi bara på sista delen.

& Nu ska jag återgå att se filmen på tv & sen sova, måste vara pigg imorgon så jag orkar att jobba!

Det sägs att det blir lättare med tiden

Om jag ska vara ärlig & inte ljuga så vill jag inte tillbaka till Miori, Jag trivs där jag är just nu. Väldigt tråkigt att det är sista dagen imorgon..

Men sen är jag tillbaka i stan & då är det väl som "vanligt".  En sak är då säkert jag är inte som vanligt jag är inte mig själv.
Jag försöker men det är inte lätt..
Jag orkar inte med allt & alla. Låt mig snälla bara slippa

Jag saknar farmor,

Jag förstår inte att det är på fredag om en vecka att det är begravning.


Det sägs att det blir lättare med tiden, men det kommer ta tid!


ja bju!


Jag bjuder på mitt fluff!
sitter i köket & väntara på att min bror ska komma hem med Ullis plånbok så kan vi boka våra biljetter till Harry Potter 7 imorgon!
Imorgon gör jag även min sista dag på Nisses, jag får se sen om det blir något mera eller inte. Men jag har haft väldigt roligt där & jag har fått lära mig mycket.
Igår var tv där & filmade för Jessika ska vara med & göra nobelfestens efterrätt. & jag kom ju självklart med på bild.

Jag vill inte ha måndag imorgon

Min går kväll var underbart rolig.
Mina tjejor från Obbola kom förbi & vi spelade spel hela kvällen, först familje geni som jag kom först i. Sen spelade vi med andra ord & till sist så kan det låta. Vi fick oss iaf ett gott skratt.

& idag har vi varit på Emmas match, idag fick dom ha sina rosa tröjor på sig, helt fel i mitt huvud där. Dom ska vara vita helt klart. Dom vann även matchen & det är inte så ovanligt dom är duktiga tjejerna!..


helger är underbara

Smörgåstårtan gick hem denna gång också även mint tårtan gjorde det. Det var den jag åt!
Nu ligger jag i sängen & håller på att somna men det är väl sånt man får ta kanske?.
Jag väntar på mat, men jag lär nog få vänta ett tag för folket i huset åt smörgåstårta ganska nyss. Patrik åt 4 bitar och fick han skulle han äta upp hela. Men eftersom han inte fick det så ställde han sig & kokade ett paket nudlar som han äter nu. Min bror är ganska söt men speciell!..

Håkan är här med oss, ska nog gå & bråkas lite med honom, då håller jag mig iaf vaken & det måste jag göra.


PUSS PÅ ER!

Födelsedag = Tårta & Johanna blir tjockis!

GRATTIS ULLIS!♥

Idag ska det bakas smörgåstårta här hemma & äta tårta självklart!.

hunden kom in & väckte mig för att dörren var öppen & för att hon ville ut tack för att du slickar mig i ansiktet! mycket trevligt eller inte. Men nu har hon fått va ute, jag ligger i sängen igen & tänker inte alls kliva upp än.

Torsdagar

Kroppen börjar väl vänja sig nu med att kliva upp kvart över 6. Men skulle verkligen inte tacka nej till att sova en timme till iaf..
Men denna dag var lång, men jag får göra roliga saker & jag trivs verkligen väldigt bra på Nisses, Dom är så snälla med mig.

Nu ligger jag i sängen & ser biggest med hunden på golvet, en katt på stolen, två katter på ryggstödet & en liten tjockis i sängen, djur hotell kallas det.

Jag & Zimba!

Legenderna - Gråt dina tårar


Syster

Grattis syster liten på 4 års dagen!


Förorts Kayen - Teamare



Min & Hannas låt helt klart

N.E.R.D. - Party People








Johanna, Johanna, Anneli, Elin, Hanna, Magnus & Marcus, tack för en mycket trevlig kväll hemma hos mig igår, jag hade mycket roligt. Sen blev ju bussfärden lite spårad men det bjuder vi på & sen fick vi dansa! skaka lite rumpa, Det är aldrig fel!

men vissa saker kunde jag ha varit utan..


Idag är de farsdag & jag sitter i Holmsund igen efter en helg på Mariehem med underbara vänner!..

Helg i stan med mina kära vänner

Dagen gick väldigt fort, jag har fått lära mig att baka tårtor idag. Det var verkligen roligt. att få prova på det så som man gör från grunden..
Efter jag sluta satte jag mig på bussen in till stan & där träffa jag, Johanna, Elin, Hanna, Mimi, Marcus, Magnus, Ralle & Robin. Saknat mina små vänner så mycket så. Johanna hade varit hos optikern & vänta på att åka hem så vi hängde en stund.

Sen åka hem & äta & duscha elsa blev så glad så & elin kände då iaf igen mig när jag kom hem.. Nu sitter jag på Ersboda & håller tummarna på att biljäveln startar imorgon. För då ska ätas tårta!

20 i 7

Min  granne har nedräkning tills jag kommer hem idag..
Nu sitter jag & fikar & lånar emmas dator den låg i köket.. sen ska jag ta mig en promenad till nisses & jobba, det är jag & katterna vakna hunden sover också.. men jag har kompis dom vill äta mitt fika med mig..

Torsdag, imorgon är de fredag med andra ord HELG

Dagen har varit som den varit..

For & handla med pappa på maxi blir påhoppad av anneli där också får en liten utskällning att jag inte svarat på hennes sms. Förlåt för de liksom, jag missa det ju!

Hemma gjorde pappa kassler, rödvinsås & stektpotatis! MUMS!
sen tog jag mig en promenad med lillasyster & hunden till statiol handla lite nu ligger jag & ser biggest & ska se lite halv åtta hos mig.. Sen måste jag även se oth som kommit ut...

Imorgon åker jag hem till stan igen, ska träffa hannapanna så fort jag kommer hem på mariehem igen. Först tar jag mig en runda på stan för att se om jag hittar något till farsdag & till Ullis som fyller år. Sen ska jag även prova baka en ny tårta som jag fått smaka på Nisses, sjukt god den var! tog hem receptet idag så det ska provbakas!...
Sen åker jag till Ersboda för att mysa lite granna med GABBE för jag vet att han saknar mig mest av allt! ;).


Pappa sitter & ger sig själv elstötar.

Det sägs att det är lill lördag.

Jag är nu inne på min andra praktik vecka på nisses & tiden går verkligen fort & det är roligt också..
Ihelgen åker jag hem till stan & sen åker jag tillbaka tills pappa på söndag. Sen nästa lördag ska vi äta massa tårta för då fyller Ullis år, så det ska firas.

Nu har jag bara två veckor kvar av praktiken sen är det tillbaka på miroi som gäller & det är väl nu man måste börja tänka på julklappar.. Jag har ingen aning om vad jag ska köpa till någon. Men jag kommer nog på något snart. Måste köpa någonting till Ullis i present också, men det kommer jag nog kanske på. får ta mig en liten runda på fredag & se om jag hittar någonting fint som jag kan ge henne.

Greay's & sen ska jag banne mig sova jag behöver all sömn jag kan få.

Förövrigt hatar jag snön!... imorse när jag gick iväg såg jag ut som en jävla snögubbe när jag kom fram för det var så mycket snökaos.. Jag kan ha snö i en måtlig mängd detta var inte det. detta var för mycket för min smak & snart kommer det att bli slask också det är inte okej!

2008 - 11 - 08

Det är exakt två år sen.. Saknar dig fortfarande "Mormor 2" Birgitta!♥

Vila i frid

vissa människor borde ju skjutas

Natten säger jag bara.
Akuten från 2 - 5. Broder var med i en mass olyckligheter igår efter krogen.
Men han lever. Men fick sy 13 stygn i ansiktet efter flaskan han fick i ansiktet..
Har nog aldrig varit så orolig för honom som jag var inatt, Men han är hemma.

Tänker på dig kära bror!

Lars Winnerbäck - Kom änglar

Jag älskar mina flickor i obbola, dom är helt underbara!
Dom kom & hämta mig så for vi på konsum sen åkte vi hem till Johanna bytte bil & sen till Anneli.
Åt tacos, prata & skratta & hade det jätte trevligt!


Tack för att ni finns! Ni är bäst, Tack för att ni får mig på andra tankar & skratta
jag behöver det!.
Jag älskar er! ♥

lördag hela veckan tack!

Innebandy det är våran grej, sen 10 har vi suttit i sävar, först var det emmas match som dom vann så klart!.
Sen var de bröders match & den vann dom också, inte dåligt. Men dom flög lite granna..

Nu slipar pappa väggarna så Ullis ska få börja göra klart med tapeterna så då får vi ett nytt & fint kök!


Gud ger och döden tar.

Vila i frid Margot Johansson!

1929 - 01 - 09 - 2010 - 11 - 05

Jag älskar dig farmor!


Min fredag

Dagen har spenderats hos farmor med släkten. eller iaf stora delar av den.. Vi kan ingenting göra förutom att vänta & det är jobbigt att veta hur det här ska sluta..
Men jag älskar min farmor & jag vet inte vad jag ska säga eller göra..

Idag har jag även lekt med linus så sorry magnus du är utbytt! linus är mycket sötare än dig!. Han vägra gå på konsum utan mig så jag följde med & hela vägen dit & tillbaka fick jag hålla honom i handen. Det barnet är sött. Måste bli bättre på träffa han & hans mamma maria..

Nu väntar vi bara på att emma ska duscha så ska vi tillbaka till farmor & sitta en stund. Så ni vet vart ni hittar mig ikväll servicehuset i holmsund.

fredag


Klaga inte på min pettson & findus handduk jag har i håret, jag fick den av pappa för några år sen för att jag ville ha den, Den är fin!..

Denna morgon har jag hunnit med att ta ut en sticka ur ullis finger, väckt mina tre syskon som sover, eller en är iaf upp nu.
Duschat & suttit ner med pappa & ullis & pappas chef en liten stund (då var man tvungen att ta på sig kläder kunde inte gå runt i bara t-shirt heller!)

Nu ska jag lyckas dammsuga upp allt hundhår jag har i mitt rum, som sagt så har jag en hel hund här inne fast hon inte ens är här. Men hon löser nå sjukt mycket päls nu.

Miley Cyrus - Let's Chill


Här hemma målas de om i köket & ska tapetseras om.
Men nu sitter vi & chillar i soffan, eller jag i soffan & pappa i fotöljen som ni ser,
& Ullis sitter på andra sidan av tvrummet & ligger i en stol/soffa, jag vet inte riktigt var det är.
Eller nu snarkar pappa i soffan. Snart sängen!

farmor


Älskade farmor! ♥

<3

Att tänka på det är jobbigt, att veta om det är jobbigt..
Det enda jag kan säga är att livet är orättvist
Du ligger på sista stoppet nu.
Jag kommer sakna dig,
Jag älskar dig!


3/11-10


Idag gjorde jag biskvier, dom blev så fina så!


Den där äckliga saken satt på väggen idag när jag kom in & skulle gå & byta om. Fan vad jag hatar spindlar, dom är fan inte nice någonstans...

Sen lyckades jag även med att bränna mig somfan så nu har jag en blåsa på handen...

Dagens


Dagens
Tröja: t-shirt nisses konditori
Byxor:kockbyxor
Förkläde
Skor: Lånade av ullis
Mössa: Nisses konditori

Måndag 1/11-10

första dagen på nisses avklarad.
gick bra och det var roligt, men ont i fötterna hade jagverkligen. Men hem gick jag också.
jäklar vilken motion jag kommer få den här månaden för jag går fram & tillbaka..

Stora storebror var här idag när jag kom & vi var tvungen att ta igen lite förlorad tid med massa jävulskaper. för han ba bråkas när vi ses. Men jag tycker om honom ändå. Ullis är i stockholm så vi är ensamma med pappsen tills imorgon då kommer hon hem. Ikväll blir det en tidig kväll för jag börjar 7.

Sitter i köket & ska göra lite arbete på produktpärmen som vi håller på med på miroi & då fick jag mig en kompis som skulle ligga på datorn men jag fick honom iaf att flytta på sig så nu ligger han på bordet brevid & skär för så låter zumo när han kurrar.

Vi myser lite!


Grattis på födelsedagen Rebecca!

RSS 2.0