lördag

Idag blev vi med en till katt! en söt liten pojke. Johanna döpte honom till Jax så det är hans namn nu.

Gick till mormor och åt go middag. Gick hem och min vän Johanna kom hit så vi har myst i kväll och bara tagit de lugnt. Magnus for ut med sina vänner och kom hem nu.

Jag ska försöka sova iaf det är ett måste.





Norsjö

Vi har det bra, dricker lite vin och god middag!

återkommer när jag är hemma!




lediga

Idag har jag och Magnus varit lediga tillsammans. Det är inte ofta det händer, idag for vi på expo och öb och idag gjorde jag bort 1-2 julklappar.. Det är tidigt för att vara jag!

Sen ner på stan och göra ärenden till helgen med Emelie. åh vad vi ska njuta! det kommer att bli grymt bra och vi har förtjänat det!

Ikväll blev det mys och god middag med Maggan. såg modig. tyckte den va riktigt bra.



lite lyx då vi inte ses på hela helgen.

Shopping.

Idag har det varit en lugn dag & skönt var det kan jag lova.
 
For iväg på ersboda en sväng, in på stadium. In på sportlagret & Magnus köpte sig en ny vinterjacka. Grymt snygg var den. In på skohuset för jag har velat kolla på ett par vinterskor som dom hade där.. Dom fick följa med mig hem idag också nu har jag för vintern iaf men känner jag mig själv rätt lär jag säkert hitta mer skor som få följa med mig hem!..
 
Gick in på rusta & eftersom att Magnus mördade våran sop vi fick av mormor när vi flytta så fick han köpa en ny idag. det blev en ROSA! mycket manligt val.
 
Legat i soffan mest hela dagen. Vi såg Rock of ages grymt bra film. Nu är Alex här för att grabbarna ska iväg på träning. Men mest bråkar dom med xboxet & vet bara att dom blåste internet för oss där ett tag...
 

RSS 2.0