Älskade hund

I fredags gjorde jag ett val jag inte hade velat göra på en månad minst. Vi hade pratat om att älskade vovven skulle få somna in efter påsk. men nu blev det så att jag fick åka med henne till veterinären och låta henne somna in. 
 
I 8 år hade vi henne. I 8 år var hon min bästa vän och älskade hund. Jag älskar henne över allt annat. Hon har drivit mig till vansinne, men alltid fick hon en att bli glad.  
När man kom hem kom hon i full fart och studsade som en boll lycklig över att man var hemma.
 
Nu är det ingen som kommer springandes mot mig när jag kommer hem längre. Det är väldigt tomt här hemma. 
 
 
 
Sov gott älskade vovve!  ❤❤❤❤

När vi flyttade rev katten ner sänggaveln över min fot. Var hem till svärfar förra helgen och frågade vad han trodde då han är sjuksköterska. Han gav mig en djupblödning och troligtvis en spricka som kan ta lång tid att läka. Jag får gå i fula skor ett tag till då. Jag som vill gå i mina fina klackar nångång! 
 
Var även ner och firade storebror som fyllde 28 i måndags! 
 
I fredags började jag bygga ihop min ena bokhylla från Ikea och när jag ska börja med den andra så är hela trasig.. jag blir så arg. Jag hade sett fram emot agg få upp båda så att de blir nån ordning hemma.
 
Igår kom Rebecca och Kevin förbi när resten av familjen var på hockey. Sen kom resten. En mysig dag med familjen!  Och jag fick mysa med mina små pojkar :).
 
 
Just nu känner jag att våren är på gång. Solen är underbar!  Så länge de inte är storm och snöblandat regn är jag lycklig!

RSS 2.0