Black Ingvars - Cherie

Min älskade pojkvän kom hem ifredags så jag har bott i ersmark hos honom sen dess.
Wheels igår, for ner på stan & kollade på bilar, jag som inte är så intresserade av bilar stod & kollade & hittade faktist några snygga bilar också, men dom pengarna får man ändå aldrig. Träffade Pär, Helena, Maggan & Fredde, vi fick låna caben av Pär så vi satte oss 6 stycken i den & åkte runt på stan, hade så kul. fötterna var varma men annars frös man om huvudet & armarna, åka cab när det är kallt på kvällen.
när man precis somnat så kommer pär & fredde in och sjunger JÄTTE fint! höll ju på dö.
menmen en bra kväll annars.

Fått städa mattes rum idag, han hade mycket skit i det.

18.40
Var nyss ute & körde bil med morfar, det gick faktist väldigt bra om man ser bort ifrån starterna, men dom ska man väl få träna på kanske. Körde från bilprovningen till flurkmark, sen fortsatte jag därifrån, förbi ersmark. stannar före ersboda för att slippa köra genom allt möjligt, skulle nog inte klara det än, Mötte Matte far & lillebror i caben också. Tror inte dom såg att det var jag, eller de kan man ju hoppas på.

6 dagar

Pink - Dear diary

Matte ska sälja sin skoter & frågar om jag vill köpa den?, Hmm, jag måste nog säga fett nej på den! vill inte ha hans skoter.. Nu kommer han att tjata om en ny tills dom köper den också. Men han är skoterkåt så det bara skriker om det. Tänk att va hans tjej under vinter halvåret, man blir som så där lite smått bortglömd för att det enda som existerar är skotern, & under sommaren så är det crossen, snart finns ju bilen där också. Men jag är väl älskad där iemllan någongång kanske om jag har tur?.. Fast jag vet att han älskar mig ändå, men jag tycker det är så kul att man kan älska nånting så mycket så som han älskar skoter & cross & bilar & fan hans moster.. Men han är söt. & när man väl åker skoter med honom så blir det "får jag fara & leka lite själv? går det bra att du hoppar av?" & jag hoppar mer än gärna av när han ska fara & leka & hoppa & köra som en tok, räcker med att han kör som en galning ibland när jag åker med, det är ju typ hemskt.Crossen kan han glömma att jag åker igen, en gång & aldrig mer liksom.

10 dagar

Black Ingvars - Inget stoppar oss nu

Kul.. mycket kul att dom typ inte ens lämnat in papperna på att jag jobbat till chefen på Droskan det är ju fan smidigt.. Fick be mamma ringa till stefan & fråga & han hade inte ens fått in nå papper på att jag hade jobbat där, sen får vi ringa Johan & prata med honom & berätta att jag inte ens fått lön för i maj, så nu hoppas jag att jag ska få pengarna den 4juli som dom har sagt, annars vet jag fan inte vad jag gör. kokar typ sönder eller nått.
menmen nu kan jag ju alltid hålla tummarna på att jag får pengarna som dom sagt.

var ute & körde bil med morfar idag, det gick faktist ganska bra & gubben lura upp mig på stora vägen, men bara en bit för att köra lite, ganska kul när man väl sitter där & kör då vill man som inte sluta.. Men måste köra mer (hoppas inte matte läser det här för då vet jag vad han kommer säga.) känner pojken så bra att jag hör hans ord i huvudet fast han är typ 13 mil ifrån mig.

Infernal - From Paris to Berlin

Jag vet inte vad jag ska säga eller göra för att det ska låta bra eller bli bra, Jag känner mig så hjälplös, jag vet inte hur jag ska kunna hjälpa dig. Jag vill hjälpa dig på alla möjliga sätt & vis, men det kanske jag gör bara genom att lyssna & förstå?
Men du vet vart jag finns & jag ställer alltid upp!


jag saknar dig, jag vill att du ska komma hem nu på engång, men jag får inte som jag vill. du hinner nästan bara hem så åker du igen & det gör ont att veta om det.. Jag vill inte att du ska åka, jag vill att du ska stanna hemma hos mig!.

11 dagar


Three doors down - Landing in London

Jag fick typ ändå en ganska bra nyhet idag! Kan ju verkligen inte klaga & några vet ju va ja menar!
Morfar ska ha bil snart & jag ska köra, min pojkvän tvingar mig verkligen att köra säger jag att jag inte vill eller inte är så taggad så typ skriker han åt mig att jag MÅSTE så det är lika bra att göra de. Sen ska jag se om pappa vill ut & köra bil med mig, han är så slööö den gubben! Men vet inte om jag vill köra nybilen så ska se om ajg får köra micran, den är liten & lätt, passar mig otroligt bra!.
Kom hem.. Jag saknar dig!, frågan är ju hur mycket jag inte kommer att sakna dig när du är i turkiet?! hemska tanke!.

Jag vill tatuera mig typ nu!, först mitt kinatecken, sen har jag ett problem vill ha nått vid sidan av magen men vet som inte riktigt motivet än, men det får väl komma det nåndag också

12 dagar ... Sen krogen brudar!

Jan Wayne - Because the night

Kom hem från Johannas stuga idag, jag blev dålig så jag kunde inte vara kvar, min mage vände sig helt enkelt & ville inte som jag ville.
Men for till johannas stuga igår, chillade där, hade det jätte trevligt, satt & läste & då ville Johanna att jag skulle läsa högt för henne, jamen då gjorde jag det. Albin & Elina gjorde en egen midsommarstång, mycket fin!. Sen 5 - 6 då började vi med maten, grillat & pommes hur gött som helst. Satt & hade kulkul igår. Johannes kom ut & var trevlig med oss också. Sen satt vi & körde sanningen & konnsekvens kortleken som Johanna hade med sig, Jag var död där vid 2, vi gick in & jag satte mig i soffan & halv sov. vaknar klockan 3, då går vi alla & lägger oss uppe på loftet & när vi vaknar idag klockan halv 11 så höll man på dö av värmeslag.. 
Har bara chillat, men sen började mage leva ett eget liv. Så mamma fick komma & hämta mig.
Tack för en underbar fredagkväll, ni är ju ba för goa.

- Jag vill smeta in din rumpa i choklad & slicka upp det

14 dagar!


Frihet - Sommarfärd

Frågan är ju vad som hände igår? vad gjorde sverige?, Jag & johanna tippade på att vi skulle vinna med 2 - 1 medans matte tippade på 3 - 1 till Ryssland. Johanna berättade det för sin far som sa att Matte verkligen inte fick följa med till stugan för då skulle han själv sänka honom i jollen. Johanna berättade att jollen inte var hel någonstans så det kändes ju tryggt att höra. Men kunde inte hålla mig för skratt när Johanna berättade det, tyckte det var kul, så det var ju ändå ganska bra att matte åker till sin mormor & morfar då, så han slipper bli sänkt av Johannas far marremannen!

Imorgon åker vi till Johannas stuga för att fira midsommar känns nice, belv inge holmön för min del, får ta igen det på visfestivalen. Men vi kommer ha så kul i Johannas stuga. Och matte du får ha de så kul hos mormor & morfar, lär ju ha kört ihjäl dig på crossen eller nått.
Sen är du hemma en vecka sen åker du, 5/7 åker du till stockholm. 8/7 från stockholm till turkiet.

16 dagar!

Legenderna - Gråt dina tårar

Du åker när jag fyller år, jag är verkligen överlycklig... NOT!... Vill att du ska vara hemma, men så blir det inte, är glad att du ska få åka men ändå inte, men det är bara för att du åker på min födelsedag jag kommer att vara deppad som jag vet inte vad dom här sista veckorna innan. Får jag leva med, dra på fake leendet som är ganska bra att ha till hands som nu t.ex..
Egentligen borde jag sova nu, eller egentligen för länge sen, men sova det kan jag inte.
Ska ringa älsk på en stund & prata med honom igen.

18 dagar!

00.43
7 månader med dig & jag tyck ba om dig mer & mer. helt sjukt att tiden går så fort.
Mattias Wennberg! <3

Fick en bild av Johannes som visar hur snygg jag var på kulturnatta!


Sommarpojkarna feat Fröja - Lilla hjärtat

Adam - har du tagit min bror som gissla eller? han svarar inte på telefonen!

Hur kan han sitta & anklaga mig för de?.. Skulle väl aldrig falla mig! Denna gång var jag oskyldig iaf! mohaha!
men nästa gång kanske jag inte är lika oskyldig, har ju fått mig en idé här nu! haha

19 dagar!

Brolle - de är hon

Jag tror jag tappade min tagg för så där 5 min, blev inte så pepp på att fylla år ändå. Att du ska åka till turkiet blev jag lite smått deppad över, Men jag vet själv att jag inte skulle tacka nej till en resa, Om min mor eller far kom & sa att vi skulle åka utomlands skulle min väska va packad & jag skulle vara redo när dom sa att nu far vi. Så om jag ska vara helt ärlig så tycker jag ändå att du ska fara fast jag egentligen inte tycker det men. Men ska ju inte bara tänka på mig själv, måste tänka på andra också, men jag vet hur mycket jag kommer att sakna dig, det kommer va en hemsk vecka.
Fast då ser jag ändå på ett annat sätt att jag har min Johanna hemma & hon är de bästa jag vet!.
Näe nu får jag inte tänka på det dära nå mer, jag orkar inte ha det i mitt huvud, är ett tag kvar eller egentligen inte men får inte gå & hacka upp mig på det, vill inte, orkar inte...

Sitter & ser på barnprogram med Elsa & det är Rädda Joppe... död eller levande! Kommer ihåg att man satt & såg det när man själv var liten, sen började det bara bli tråkigt & nu när man sitter här & ser det så är det ju hemskt. Jävla mullvad!

20 dagar!


Disturbed - Meaning of life

Sverige - Spanien.
1 - 1.
När sverige gör 1 - 1 så skriker killarna i tvrummet, så man missar ju verkligen ingenting om det blir mål eller inte.. Men det är nice
Jag tog mig iaf en paus, jag orkade inte mer.
Men pojkarna lämnade mig för att fara på makken & köpa godis, kan ju alltid hoppas på att matte handlar godis åt mig annars kommer han få spö när han kommer tillbaka..
Sverige förlorade, Spanien gjorde ett mål till innan förlägningen var slut.

Igår va introduktionen på sjukan, jag, johanna & tess satt där så fint så & bara lyssnade, har aldrig haft så ont i rumpan som jag hade igår, sen fick vi kolla på dom platserna vi ska vara... taggat att birgitta ska ligga där jag ska jobba i sommar? nääe, inte för 5 öre ens. Men när jag ändå är där & hon ligger där så måste jag gå & hälsa på henne tror jag, men jag tycker ju inte om sjukan när det har med mig att göra..

21 dagar kvar!


Marc Cohn - Walking in memphis

Skolavslutning idag & för alla andra vare studenten, jippi! ett år kvar!
Robin sjöng idag för oss en låt som han skrivit själv "missing you" tror jag han sa att den hette & den pojken kan verkligen sjunga, jag älskar när han sjunger, han har en sån underbar röst!
for & kollade på när albin sprang ut idag, mycket stilig var han.
Ner på stan & kollade på alla där också, folk blir som galna när det är studenten, men om man tänker efter så kommer man va så där själv när man står där.
Som maria sa till mig idag när vi satt i aulan "Vi kommer va värst" & ska jag vara ärlig så tror jag helt & hållet på henne.
Men det känns inte som sommarlov, dåligt väder & en massa, men taggen kommer väl får jag hoppas, Mitt sista sommarlov, känns förjävligt!
Nu taggar jag bara min 18 års dag allt mer!

24 dagar!

Mora Nisse - Skatar idioti

Regn idag igen, satsar inte på det liksom, vill ha sol & värme. blir så äckligt kallt när det regnar & bålser.
Far till kyrkan för att se Puttes avslutning, mycket stilig lillebror hade jag, kostym & hela kittet!. Sen fara iväg till pether & emmas avslutning. Sen hem & åka in till stan & träffa maria..
Går runt på stan i värsta feta regnet! & jag gick i tofflor bar fota. så jag gick rätt i en vattenpöl det var bara lite kallt!..

Imorgon slutar skolan & jag är glad!. Albin tar studenten, kanske ska dit & titta på honom imorgon med johanna om jag hinner innan dom springer ut på draggen.

B.A.R - Det är så synd att du är så söt

Det var inte lite kallt idag inte!
& så regn på det hela, & vi skulle spela brännboll, jippi!, sånt väder älskar man ju! Kall & blöt har man varit hela dagen, frusit som en gris. Satt & kollade på en match & Jonas satte sig på min jacke & det tyckte jag inte han skulle göra så jag drog upp honom & sen så fick jag honom & ramla ner på marken igen! jag är stark! sen börja han fundera på om jag verkligen var en tjej! :O
Spelar första matchen halv 10 & den förlorade vi BIG time!, 64 - 0 tror jag det var på ett ungefär.
vi hade bestämt oss för att inte få nå poäng & det fick vi inte heller, utebrända kanske 4 gånger... Nästa match fick vi iaf 15 poäng men förlorade ändå, sen vann vi tredje matchen för att vi spelade lika & sen gjorde vi sten,sax,påse om vem som skulle få sista poängen & det var vi som fick det. Mötte Joels klass som sista & där förlorade vi också, men vi kan ju inte förlorat med så mycket som vi gjorde tyckte vi, Men tydligen.. Men annars var väl dagen helt okej, i stort sett.
Sitter nu nere i holmsund igen för att lillebror har avslutning imorgon, går ut 9;an lillbubben!

26 dagar!

Dope - I'm back

MIN ÄLSKADE MARIA ÄR HEMMA FRÅN GREKLAND NU!
Jag kommer krama sönder henne imorgon bara för det!. Jag är så glad att hon har kommit hem. skolan har varit så tråkig utan henne, men jag antar ju nu att hon kommer att ta igen en hel veckas mobbning här skulle jag tro! Men det får jag leva med, dessutom när hon mobbas så är det med kärlek hon gör det så det är som helt okej.

Three days grace - Burn

Min bror ligger en vägg i från mig & han kan som prata med mig, men tydligen är han för lat för det så han skickar sms åt mig istället. visar ju bara tecken på LATHET!  Kvällen spenderade jag med min vän i Obbola, var mycket trevligt, hon verkligen mutade mig för att jag skulle komma till henne också. Så jag frågade pappa om jag fick fara & leka med Johanna & det fick jag, värsta snäll pappa jag har! haha. Men jag behöver inte mutas för att fara över till obbola, man får sig ju lite motion på köpet cykla över den dära bron i motvind.

27 dagar!

Dia Psalma - Luft

Jag förstår inte varför alla älskar att väcka mig på nätterna?
Ullis ringde 02.20 & frågade om Putte var hemma, sen där vid 3 - halv 4 kommer storebror & skriker & hoppar på mig "hej älskade lillasyster!" öööh dum? mycket sjuk unge det där!
Ankan kom förbi med mitt äppelte som hon köpt i turkiet! mycket gott.
Näe nu ska jag åka & jobba eller okej på en timme då men..

29 dagar!

00.55
For & jobbade ganska chill i början, sen blev det fart, satan va pizza det gick, tror jag sprang som en gris fram & tillbaka x antal gånger.
Träffar faster & kusin där också.
Mhart tvingade mig att stå i grillen ikväll, men det var bara för att det var kent jag skulle servera så det gick ju ganska bra det också. Träffa ju lite folk man kände som skulle på droskan ikväll, Lisa & Jennie stod i kön så man sprang dit & prata med dom en snabbis, Sen när jag slutar står jag med Johanna & folket & bara pratar. Sen ner på kajen & träffa lillebror & nisse. pappa kommer & hämtar oss för att vi vill hem & orkar inte vara kvar.

28 dagar!

Kobojsarna - Bambi

Att jag klarade naturkunskapen är ju fan ett under! fick G & det trodde jag fan inte att jag skulle få, men är man bra så är man!.
Sen ner till droskan för att jobba, börjar väl vid 2 sen är det full rulle, 6 kom alla gäster & det va 240 stycken & allt tog slut & allt gick bara åt skogen så det blev ganska mycket spring på oss tre som var där, men det var nice. Mina fötter är döda!, jag går & klagar på att jag har sjukt ont i mina fötter. Ska jobba imorgon också, får väl se hur det går. men det ska nog bli bra det hoppas jag, Sommar Droskan har premiär imorgon & mina fränds ska dit, ser väl om jag träffar dom imorgon när jag jobbar, med lite tur så kanske jag gör det om jag inte har sån snäll chef som låter mig sluta tidigt istället, men det får man se imorgon..

Jag gick & snodde en tröja av pappa & jag tycker texten på den är ganska kulig faktist
I gave up SMOKING, DRINKING & SEX It was the most terifying 20 minutes of my life!

30 dagar kvar!


Turbonegro - High on the crime

Banken idag med mamma, får kortet början på nästa vecka & jag känner mig bara allmänt fast!, jag kommer inte kunna göra någonting.. Sen kommer ju leget om 2 - 3 veckor, Hoppas att man iaf får pengarna från droskan imorgon, sen ska jag jobba imorgon från det jag slutar skolan tills jag vet inte, sen börjar jag jobba klockan 2 på fredag & får väl se hur länge jag kommer att få jobba då också, alla mina vänner ska iaf på sommardroskan premiären, eller a iaf alla som är 18... Men jag känner mig inte peppad på att jobba imorgon ingen ork alls, men jag får pengar så det är det fan värt!. Näe nu ska jag sluta gnälla.
får ju iaf pappa att skjutsa & hämta mig fram & tillbaka nu bara för att jag ska jobba..
Sen har jag kommit fram till att jag måste börja köra bil mer! typ nu på engång, måste tvinga ut min far om han nu inte vill att min körkort ska kosta 1 mille! visst nu kanske jag överdrev men kanske 20 tusen eller nå sånt. Morfar är på han ska bara meka bil så ska vi ut & köra.

31 dagar!

Turbonegro - If you see kaye (tell her I L - O - V - E her)

Dagen var väldigt kort, for till skolan hade betygsnack på idrotten, jag fick VG jävla sjukt, kunde jag verkligen inte tro & jag som inte tycker om idrott. men jag tackar för mitt Vg iaf. ner på stan & träffa Johanna, går runt & kollar lite, hittar två par glajjer som jag kan tänka mig att köpa tror jag, båda kostar en hunka. Sen istället för att köpa en Mcflurry så gick vi på Max & köpte en Max Blizzer, med dumle INTE var de nå dumle i dom inte, smakade kaffe!
Så den gör vi inte om!
Får mitt nya bakomatkort imorgon, jag har inte kunnat röra mina pengar sen i fredags för då slutade mitt kort att fungera så nu ska jag & mamma på banken imorgon & meka det dära. Sen hoppas jag att jag får mina pengar från droskan i veckan Mhart sa att jag skulle få dom den 5;e så jag hoppas på liksom!

Annars bara 32 dagar kvar!

RSS 2.0