Umeå

Nu hemma istan.


Tillbaka till stan

Igår efter jobbet åkte vi till Lina & Alex, vi hade bjudit in oss själva på middag & tyckte det var väldigt passande. Blev tacogratäng oj så gott det var. Satt & hade väldigt trevligt & prata, pussa lite på leo också.
Sen rullade vi tillbaka till vindeln & då svängde vi förbi Sweet och kolla in hur han gjort om i sin lägenhet & det vart riktigt snyggt. Satt & prata med honom ett bra tag & hade det trevligt som vi alltid har med Sweet. Sen när vi skulle fara kom Tommy så vi stod & prata lite med honom också. Sen ut med Eppie jävlar vad jag hade ont i kroppen sen. Zumba med Lina i måndags & sen ut & gå runt halva vindeln kändes det som mina ben var helt slut.

Vi starta en film när vi kom hem så jag såg en stund sen somna jag & vakna i slutet på filmen. Magnus gick ut med Eppie en sista gång & jag somna & sov väldigt gott i sängen.
Idag är det ett skit väder det regnar & snöar om vart annat..
Ikväll är det träning för magnus & jag åker hem till stan igen. Lördag har jag bokat min älskade vän Johanna vi ska ta en stads runda så kanske jag hittar nån doppresent till Felicia som är på söndag.


Nu vill jag ha februari jag har hittat så mycket som jag vill ha & som ska köpas in & jag vill flytta NU på engång

.

Jag finner inga ord.
Det är verkligen inte okej..


Skyltsöndag

Lina & Magnus vart lite besvikna på skyltsöndagen här i vindeln, jag tyckte det var lite lite men vad vet jag? Jag är inte här ifrån. Men hittade hur mycket smo helst men nu är man ju inte gjord av pengar så det fick hänga kvar inne i butiken. Men dom hade ett stånd här också & där hitta jag en jätte snygg stickad tröja Lina tvinga på mig den & sen hitta vi en tröja till henne också. Magnus köpte även han en tröja. Vidare till deras mormor & fick lite värme & fika.

Alex kom efter att han jobbat & vi for & åt kina mat gödarns!
Bakade en kladdkaka med magnus. Eller jag baka tvinga bort magnus det är inte hans grej att baka. Men god vart den, Ska baka en till imorgon åt hans mormor så hon kan frysa in hon bad så snällt.
Imorgon åker vi till Vännäs för att tabort stygnen på kattkärringen som Lisa har.

Nu när vi var ute med Eppie & det har kommit lite snö så halka jag omkring ganska bra. Sträckte till & med låret..


Detta är Eppie


Lördag,

Igår jobbade vi båda två sen när vi kom hem for vi på svanen & köpte pizza så de blev lite sen middag där vid 9.

Idag har vi tvättat en massa kläder & bara tagit det lugnt. Just nu har vi ätit go middagen, Vi gjorde fläskfilé & gjorde en sås på matlagningsgrädde & cantadou - paprika & chili. Vart as gott!
Snart blir de väl att röra sig ut i blåsten på en promenad med eppie. Magnus städar bort just nu. Jag har tur som har honom, han är så snäll & duktig på det mesta.
Så han kommer väl att se fotboll & dricka nån öl jag ska lägga mig & läsa eller kanske se någon film när vi ändå är igång.

Värmen har kommit lite granna idag iaf men fan det är fortfarande kallt i lägenheten.
Imorgon blir det skyltsöndag med Lina & Leo.

Idag är det exakt en vecka i vindeln & vi överlever

Torsdag.

Igår var vi hos Magnus mormor med lina & alex & hade det himla trevligt.
Sen blev vi bjudna på middag & efter det blev det att åka till tvärålund & va med Lina då Alex & Magnus hade träning.
Vi satt & prata & hade det himla trevligt. Sen när dom kom hem så satt vi & prata & skratta allihopa & kollade på kort på lilleman så nu har vi fått lite kort som vi kan sätta upp i lägenheten.
Kollade även på soffan igår & magnus hade sagt att den var grön jag förstår inte det. Eftersom att den är BRUN & den var snygg ändå så den ska vi allt ha.

Idag ska jag tillbaka till tvärålund & passa Leo så Lina kan städa inför jul.
Magnus ska hjälpa hans mormor med nå saker sen kommer han också till Lina & Alex & äter middag sen rullar vi in till stan för de är match ikväll.


Ny vecka

Träffade Johanna på stan idag & det var trevligt!
Kom hem för kanske en timme sen då tog jag mig en lång varm dusch medans maggan var ute med eppi.
Ikväll ska vi förbi patrikx2 det bjuds både på middaag & fika! det är aldrig fel!
Magnus spelar kinect & ser jätte dum ut, men det ser verkligen kul ut en dag kanske jag provar på zumba.



Dag 3 med jobb

Igår var vi i holmsund & hade det jätte trevligt med familjen. Lillasyster & äldsta storebror saknades men lillasyster var på match i övik så jag hoppas det gick bra för henne!.

När vi for hem var det ett riktigt busväder det regna i stan, men ju längre in vi kom så var det snö blandat regn. I vindeln var det helt vitt på marken men det har ju troligtvis försvunnit nu.

Alex kom förbi med Leo igår för magnus & han skulle fara & träna innebandy sen kom Lina förbi också efter hon hjälpt en kompis att flytta, så vi hängde tills dom var tillbaka. Satt & prata & så, alltmänt trevligt gjort lite affärer också. ska få köpa en soffa & ett tvrumsbord av dom så det är snällt.

Snart bär det av mot hipo & jobba några timmar så jag lämnar maggan i vindeln med hund & katter. Nu ligger han & sover han kan ju sova hela tiden jag förstår inte det.

Dag 2

Grattis Ullis på födelsedagen!♥

Idag åker vi till holmsund för att gratta ullis, sen ska vi umgås med resten av familjen också. Fira farsdag för jag var inte nere då det var farsdag så papps får sin present nu!
Men först måste maggan vakna tur jag lämna min mobil med väckarklockan fortfarande inställd på en tid för då måste han vakna!
Sen ska eppi ut på en promenad.

Det känns inte alls som om jag har sovit nått inatt känner mig helt död. Jag vakna ungefär 3 gånger inatt första gången vid 3 sen vid 7 & 9 & nu orka jag inte mer så nu gick jag upp!



Så här pigg är jag!

Vindeln dag 1

Nu är vi i vindeln eller vi har varit här i några timmar nu.
Vi for på ica & handla lite grejer till middagen & träffade på patrikx2 där. Rehns bror Danne va också med men inte hade han med sig sin dotter heller, jag ville ju träffa henne!.

snart ska vi börja med att laga mat jag är så sjukt hungrig att det inte är sant. Så magnus ska gå ut med Eppi då jag börjar med maten.
Lisas katter måste ju va de tjockaste som finns. jag trodde vi hade tjocka katter hos pappa med dom här är fan större än zimba & zumo! med andra ord är de feta katter men goa är dom.

Ikväll ska vi bara ta det lugnt, jag har redan powernapat i soffan en stund. Så vi ska nog bara ligga & ta de lugnt ikväll & äta lite gotta köpte ju godis på godishuset idag var ett krav.



Friday

det gick bra idag & jobba men vart lite uttråkad..
Satt hos mormor & kolla igenom grejer sen fick jag även 136 kr av morfar i småpengar så jag fick en massa en kronor! tack för det! sen fick jag även en spargris så nu har jag lagt undan massa pengar.

fredag

Ska börja röra mig börjar jobba snart. Idag blir det en kort dag. 9-12,
det är aldrig fel sen blir det hem & börja packa för imorgonbitti rullar jag & maggan iväg.. Dock måste jag se fotboll när vi kommer dit. AStråkigt men vad ska man göra?

bäbis


Träffade denna sötnos på stan idag!


stan

Maggan har äntligen vaknat det var ju på tiden.
Så snart blir det att rulla ner på stan & shoppa lite presenter kanske eller ja iaf en.

Sen kanske jag måste börja gå igenom en massa saker.


"Grattis, hörde att du äntligen klippt navelsträngen! :)"


den är våran!
Lycklig är vad jag är


Onsdag, en jobbig dag

Jobbade idag.
Träffade älskade kusin på hipo hon har ju hästen där så vi prata lite granna.
Sen när jag kom hem skickade jag iväg massa papper så nu hoppas jag väl att det ska funka annars bryter jag ju fan ihop.
Imorgon är jag ledig, jag ska sova oj vad jag ska sova. Sen måste jag ner på stan & köpa födelsedagspresent.
Måste även börja packa till mina två veckor i vindeln. Jag hatar att packa eftersom jag vet aldrig vad jag vill ha med mig & eftersom att det är ett kall hål måste man ju fan klä sig jätte varmt...

Rebecca ringde idag så vi prata lite granna, men jag hade ju ringt igår & frågat om Lullebulle hade sagt vad han önska sig i julklapp men det hade han inte så idag ringde hon & medela vad han behövde så nu har jag ju fått mig nå ideér på vad jag ska köpa åt den lille gullegrisen & som tur är eller jag hoppas på att få pussa på honom på söndag då vi rullar till holmsund för att fira Ullis.

Det här med julklappar jag orkar inte alls! jag har ingen aning om vad jag ska köpa till nån, eller ja två är klara en ska beställas & det är Johannas & sen är Es kanske halv klar jag vet inte än. Men resten då? jag har ingen aning?


Liten sötskit!


Vill ha



detta vill jag ha.
Klänningen är ljusgrå men ser vit ut.
skorna ja behöver jag säga mer?
det är skor


!

JAAA!.
Underbart!


Jobb

Jobbat hela dagen idag, det gick bra.
Magnus kom & hämta mig efter jobbet det var snällt.
Men nu fick jag iaf se när bussen gick förbi men bara för det kommer den ju säkert komma tidigare då jag tänkt ta bussen så jag får åka med den sena bussen.
nu är jag ledig imorgon & jobbar lördag..
Sen blir de att äta tårta när jag väl lyckas komma hem på kvällen där vi 10 tiden kanske.

Nu är huvudet inte med nånstans ögonen somnar här där jag sitter nästan & kroppen är  helt slut. Blir att lägga sig & sova så snart som criminal minds är slut..

Men jag börjar komma in i att jobba igen & det är så skönt att få in lite extra pengar


Uppe ur sängen äntligen

Jag har äntligen kommit upp ur sängen det var jobbigt att kliva upp..
Magnus spelar COD, han köpte ju det senaste igår han spela från de vi kom hem, sen såg vi house sen lite ducktales. När jag väl somna vid 12 så börja han spela igen & spela till halv 3 ungefär men de sket jag i imorse då jag vakna klockan 9 & kunde inte somna om så där vid 10 väckte jag honom för jag var uttråkad.
Sen vi åt frukost har han spelat. Så jag har legat i sängen fram tills nu.
Ska väl snart röra mig hemåt han skulle ju inte märka om jag åkte iväg nu heller eftersom han är så inne i spelet.


Onsdag,

happ, bara för att jag är ledig kan jag inte sova..
Magnus har inge problem han sover ju hela tiden överallt.
Nu tar han upp mer än halva sängen & snarkar. Det är inte okej.

ska väcka honom senare så ska vi klicka runt på bostaden så får vi se vad vi hittar för nått. Kan som sagt inte bestämma utan honom.

Nu känner jag att jag legat för änge i magnus säng, ryggen värker så de skriker om det.. Vi måste verkligen köpa ny säng då vi flyttar för det här går inte.

Pappa musik




Jag har mycket musik att tacka min far för att jag lyssnar på.

Tisdag

Dejtade Johanna idag & det är alltid lika trevligt.
Nu ligger jag i Magnus säng & ser serier han spelar cod som han köpte idag.. Ja så kommer kvällen att se ut. Han spelar & jag ligger med datorn i knät. Ronnie ska även se om han kan fixa ljudkortet på den det skulle vara awesome!

Magnus lagar mat åt mig han är så snäll så! eftersom jag inte ätit så mycket är jag sjukt hungrig nu!


Måndag 7/11

Bajs, aja men bättre lycka nästa gång heter det ju.

Mormor är snäll & låter mig låna bilen till jobbet idag. Så om en timme rör jag mig ut till hipologium för att jobba till halv 9 ikväll..
Maggan har match ikväll att dom ska va så jävla sent annars hade jag nog åkt & sett den men eftersom jag ska upp imorgon & jobba så kommer jag aldrig orka göra det...

Imorgon ska jag kramas med Johanna efter jobbet ska ta en liten runda på stan ska förbi försäkringskassan med penga papperna som varje 8:e. Måste hitta en present till Ullis som fyller år 20:e.
Sen kanske pappa ska få nått också eftersom det är farsdag på söndag!

Nästa vecka rullar jag & Maggan iväg till Vindeln för att bo i två veckor.

Hästtävling

Tagit en varm dusch. Jobbade frn 7 imorse & det gick bra. Vi har haft ganska bra med att göra idag. Men fötterna & benen gör sjukt ont. Men det kanske blir bättre, Imorgon blir det mera jobb.
Andra dagen idag då det var hästhoppning. stod & kolla lite idag, ja jag blir bara snurrig men då kan jag ju ingenting om hästar heller.

denna vecka kommer att se ut så här:
Måndag: 14.00 - 20.30
Tisdag: 8.30 - 12.30
Onsdag: Ledig
Torsdag: 9.00 - 20.30
Fredag: Ledig
Lördag: 8.00 - 22.00 kanske

Det är min vecka i veckan. det blir bra med massa jobb nu innan jul då kan man shoppa julklappar!

God natt

Nu säger kroppen god natt!
Jag måste sova ska upp 6 imorgon.
Så  nu ger jag upp för kvällen,
Hoppas väl att jag får kramas lite med min kusin Maria imorgon, jag fick aldrig chansen idag. men jag fick prata med henne en liten stund.
Saknade hennes lille son Linus. Han är så söt så kommer han imorgon måste jag pussa på honom lite granna!

Saknad

Ett år har gått sen du lämna oss.
Älskade farmor du är saknad & kommer alltid att vara saknad & älskad!

Jag älskar dig! ♥

Middag

Nu har jag sjukt ont i magen sen middagen hos mormor.
Men gott var det.

Nu myser vi med Felicia som är hos oss!

,

Happ, vi får väl se hur det slutar.
lika bra att stanna hemma kanske eftersom de lär ju ändå inte lösa sig på nå bra sätt så.

Friday

Nu har jag vaknat kvart över 6 två dagar irad, jag förstår inte vad det är som gör att jag inte kan sova..
Jag ska iaf snart få liv i min pojke & sen ska vi ut på äventyr. Fast bara en stund sen lär han vilja fara hem & sova igen. I eftermiddag blir de middag hos mormor sen en tidig kväll eftersom det är jobb imorgon & på söndag.

Har jobbat sen 9 imorse. Nu är jag ensam f...

Har jobbat sen 9 imorse. Nu är jag ensam för sussie skulle hämta en avlings hingst. Just nu är de inge folk här alls.. Kanske kommer någon och vill äta lite mat kanske. Fast jag kanske skrämmer bort alla då jag går och sjunger till radion! Lyckades få maggan att sova med mig ikväll också himla gulligt av honom. Hoppashoppas hoppas!!!


De skiljer bara 20 år mellan oss


Elin har lärt sig hur man pussas på riktigt nu!


mycket pågång

aaaaah, nu håller vi tummarna.
Spännande, vill så gärna!


snart ett år

tankarna snurrar, lördag är en dålig dag, det kanske är bra att jag ska jobba? men kanske inte jag får se det till slut.

Idag tipsa Johanna mig om ett program på P3 som var väligt bra & väldigt rörande.
det handlade om människor som hade förlorat folk runt omkring sig som dom brydde sig om.
Väldigt fint var det.


Älskade farmor, jag saknar dig så mycket


Jobb

Mormor & morfar skjutsade mig till jobbet idag eftersom att de inte går nån buss ut.
Gick bra sen kom Robin & hämta mig det var väldigt snällt av honom. Men han hade varit på Milles så han var nära.
Ellan kom & hälsade på idag också, nu är hon riktigt rund om magen.

Jag fick svar på mitt mejl så nu ska jag sitta & fundera på detta en stund kanske. ska fixa lite granna & sen ska det lösa sig det också.

Imorgon är jag ledig.  
Torsdag - Jobb
Fredag - Ledig
Lördag - Jobb
Söndag - Jobb
Måndag - Jobb
Tisdag - Jobb
Torsdag - Jobb
Lördag - Jobb

Födelsedag

Grattis Rebecca på 23 års dagen!


RSS 2.0