Fuel - Wasted time

Är det som spelas just nu, din ringsignal men jag spelar den om & om igen. Jag älskar låten. Men den får mig att minnas.

Vi prata lite idag, ska ses & lämna saker & prata lär det bli lite också, förmodar jag.
Män som hatar kvinnor ska brännas ut & se & en massa filmer, Snart har även Flickan som lekte med elden premiär, PAX för där är jag! eller kanske inte alls på premiären för det var ju någon som skulle till London då men efter då ska jag se den!
 måste nog se hannah montana the movie tror jag också, den verkar ju lite små bra ändå..
Vi måste köpa skivor helt klart!...

Jag & Hanna satt ute på bänken & prata om allt idag, det är skönt att vi hittar ut till våran lilla terapibänk lite nu & då, men tyvärr har det varit länge sen nu. Vi får styra upp lite bättre nu hanna!
Ica bjuder på middag på torsdag & hanna är i stockholm men jag ska gå dit iaf utan henne.. För ica bjuder på så sjukt god mat! helt sinnes.


Sweeney Todd - Johanna, Part II

GRATTIS JOHANNA! För du kom in på sjuksköterske linjen! jag är så stolt över dig!

three days grace - pain

Jag har fortfarande ont, kommer jag ha ett tag till. Men jag känner att jag orkar mer nu. Jag har fått min ork tillbaka men inte hela verkligen inte. men jag försöker & jag kämpar.. Jag ger inte upp helt inte. Jag vägrar att tappa en bästa vän. Det fixar jag inte.. Ska vi vara vänner så ska det fixa sig med tiden, Ibörjan satt jag & tänkte "fan är du dum?! som säger att vi ska vara vänner? efter två år" & de trodde jag inte alls skulle gå. Men visst kommer det inte gå inte nu iaf. Men ge mig den tid jag behöver så kanske vi fixar det. Vi får ge det den tid det tar för jag tror inte alls att det skulle funka nu..
För jag vet att du saknar mig också

Min vän Johanna! Hon åker iväg till sin mormor & morfar ieftermiddag för att imorgon åka till bulgarien! Jag kommer inte alls att sakna dig! (okej jag ljög! jag kommer sakna dig jätte mycket.). Sen är hon hemma en vecka sen åker hon till london så där bara huxflux hon bara far & flyger hela tiden.. När hon kommer hem då ses vi, pax för det!

Men jag hoppas verkligen att du kommer få de bra i bulgarien (innersinne hoppas jag att ni får regn så du inte är så brun! ;)) 

Miley Cyrus - I miss you

I miss you,
I miss your smile

and I still shed a tear
every once in a while
and even though it's different now
you're still here somehow
 and I need you to know
I miss you


Brothers Four - This Land Is Your Land

Efter en dag & natt på holmön har vi hunnit med att leka pyromaner för vi hade en egen liten majbrasa på standen för att elda upp en massa ris & skit.. Men det gick ju som smort men de tog sin lilla tid tills vi fick igång elden.. Jag har sovit med en hund i sängen & hon tar fan större plats än en själv!.. Jag fick ligga snett över hela sängen för att få plats med henne där också. Jag har umgåts med min broder Håkan & kramats en hel kväll var behövligt. han är bäst!.

     

jag var in i lillstugan & hitta en svarttavla som vi har vid telefonen & på den hitta jag det här :
När vi var ute på visen för två år sen..

Volbeat - Still counting

Jag sitter nu ute på holmön, kom ut för två timmar sen ungefär.. jag myser med pelles katter för dom har ju vi när vi är här ute för han bor i ett hus där det alltid är partyyyyy. pojkarna får styra upp med lite mindre fester tror jag.. pether är ute & kör fyrhjuligen, han & emma var ute för en stund sen & när emma kommer tillbaka säger hon "man blir ju bajsnödig av den där saken". Men det är för att det skakar så mycket när man åker på den, men det kan ju bero på att vägen till stugan är bara grus..
Annars är fyrhjulingen sönder, pelle vurpa jag vet inte alls hur det gick till, jag vet bara att den är jävligt trasig. & att det inte alls kommer att gå & fixa den. Min far står & spelar rockklassiker på högsta volym. Ibland undrar jag om han har alla hästar hemma, men det tror jag inte. Tror att farmor tappade honom som liten eller något... På tal om farmor så var jag & pether förbi & hälsa på henne medans pappa var på konsum.

Tomas Andersson Wij - Älskling

TACK JOHANNA!


Tyler Collins - Thanks To You

Tack för att du ringde.
Blev väckt klockan halv 6 inatt när det börja leva om inne hos putte satan så less jag blev, märkt att folk sover ta hänsyn?! jag fick ju DAMP!
Pappa försov sig imorse så vi missa 9 färjan, nu vet jag inte när nästa går, men ut ska vi iaf..
jag mår fortfarande inte bra! magen är inte okej.

Pappas dator är ju hemsk, den lever om somfan!, jag vet inte alls varför den är som den är, men det är pappas dator & den har alltid varit så här..

Holly McNarland - Dad And I

Nu sitter jag i holmsund, jag valde att komma bort en stund, jag känner att de behövde jag.
Jag & pappa chillar seriöst stjärt i soffan med en massa tv, nu ska vi se navy!.. Sen vettefan vad som ska hittas på, ligga i soffan tills sängen ropar, sen imorgon bitti åker vi ut till holmön. jag ska stanna där tills på söndag men jag tror nog att jag behöver det kanske..
Jag gråter iaf inte längre nu, men jag mår inte bra. Jag mår sjukt illa, men kanske beror på att jag inte ätit så jävla bra idag..
Jag vet inte vad jag ska säga.. tack för allt!

Beyonce - Broken-Hearted Girl

Det är över nu,
men jag kommer
ihåg alla dagar med dig

17/11 - 07 - 28/8- 09
Tack för den här tiden, du är det bästa jag haft & jag älskar dig än, Det kommer jag göra ett bra tag framöver. Du är bäst, tack för att jag fått lära känna dig. Jag kommer aldrig att glömma dig

lily allen - fuck you

Tre timmars sömn & här sitter jag, fryser, skakar, ont i magen & ser förjävlig ut!.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till!, jag vill inte att de ska sluta så här. jag vill inte att de ska vara slut över huvudtaget. Men jag får väl se i eftermiddag om hur det blir. Men två år bara så där. jag vet inte alls vad jag ska göra..
jag vet bara att jag älskar dig & tycker om dig så sjukt jävla mycket.. Men är det så här du vill ha det är det ingenting jag kan göra åt saken..
Men jag ger upp! jag orkar det seriöst inte.. jag vill ha dig! & bara dig, ingen annan.. Jag önskar att de här aldrig hänt, men nu gjorde det de..

FITTA VAD JAG HATAR MITT LIV JUST NU!.. Vad har jag kvar?! jag tänker fan lägga mig undertäcket & sen ska jag fan ligga där... varför ska jag gå upp för? va har jag kvar att se framemot egentligen?

Jag tänker försöka iaf! jag tänker inte släppa, & jag tänker inte glömma! Du är bäst & det kommer du alltid att vara i mina ögon, Här när jag sitter & skriver sitter jag med tårar i ögonen & vet inte alls vad jag ska skriva... Jag vill ha dig & ingen annan!

17/11 - 07,
Ett datum jag aldrig kommer att glömma

Mitchell Brothers - Alone With The Tv

Körningen gick väl ändå bra idag, hon sa att före jul borde jag ha mitt körkort & de hoppas jag verkligen..
Jag la mig & vila efter maten, det var inte tänkt att jag skulle somna, men de gjorde jag & vakna bara för en stund sen. Men skönt är det & sova iaf.. Imorgon blir det upp tidigt för att vara barnvakt åt elsa tills mamma kommer hem vid elva.. Men jag kommer ju vara döööd!
Vad ska jag nu ta mig till? mitt paradise är ju snart slut, då blir det att sova tidigt med andra ord då kanske?. nääe skulle inte tro de..


July for Kings - Color

Jag har alltid undrat hur man får nånting ifärg & resten är svartvitt genom photoshop, Nu hitta jag någon blogg där det fanns sånt där & jag var bara tvungen att prova.
Så jag tog en bild på min underbart fina vän Johanna & hennes pojkvän per när dom gick på röda mattan till balen.

Ni fick bli mina försökskaniner, men jag tycker själv att den blev väldigt fin! :)

Tokio Hotel - Scream

Elsa skrek som en gris imorse det är inte okej! jag blev tokig!. Det är inte alls kul att vakna till det, skickade iväg ett sms till matte & han ringde upp, vi låg & prata en liten stund innan han skulle äta & lägga sig & sova.. & han for fortsätta på skoga i tre veckor till, jag tycker det är jätte bra :). Men jag får fortfarande träffa han så lite som möjligt för han jobbar som han gör. men det är bra att han får jobba :)..
Körning imorgon sen tydligen barnvakt på förmiddagen på fredag...

Rihanna - Shut Up And Drive

Körningen idag gick väl ändå helt okej, sen åkte jag bussen till ersmark för att umgås med matte.
självklart låg han & sov i soffan när jag kom så jag väckte honom med några pussar..
Vi har bara myst idag mycket trevligt.

Unknown - Funny Happy Birthday Song

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA!
50 år!..

Nu har vi sålt båda kattungarna det gick fort la ut dom igår & nu är båda borta.

pappas present från mig, han gillade verkligen ölglaset han går & ringer i det hela tiden..

19.30
Nu är jag hemma i stan igen & dagen har varit trevlig, fika & mat i massor. Emma & Elsa var ute & spelade fotboll & till slut så gick de bra för elsa att vara med pelle, han är inte så farlig som hon tror egentligen.. Johanna & Elsa lekte också "johanna kompis" säger hon för att få johanna att komma. Men Johanna tycker elsa är så söt så det gör ingenting..
När jag kom hem så somnade jag i soffan, & det var jävligt skönt.. Körning imorgon då..
Nu är en kattunge hämtad också, antingen blir den andra tagen ikväll eller imorgon kväll..

Marilyn Manson - Heart-Shaped Glasses

jag sitter här med Ullis glasögon på mig & känner mig jätte snygg, bara väldigt jobbgt att skriva tyvärr får jag väldigt ont i huvudet när jag sitter & ska skriva...


Sitter även här med nala oj vad jag älskar den katten hon är så underbar & go, Vi vägde Zumo idag också han väger 5,1 kg! han är en liten klump! 

Cledus T. Judd - Bake Me A Country Ham

Igår var jag i Obbola hos johanna & var med henne, anneli & elina, lite promenad med tre hundar. massa prat & skratt & en film som inte var okej, eller man fatta ingenting av den...
Nu är baket igång igen, nu har ullis gjort västerbottenspaj, nu blir det broccolipaj sen en massa annat roligt också.. Sen ska jag få baka en choklad tårta som jag aldrig gjort förr men det ska nog gå bra..

,

Jag hade två pojkar i min säng igår, två fyrbenta små saker, Skalman & Oskar låg & sov i min säng igår med mig.. Våra små söta kattungar,
låg & såg Wallander - tjuven & den var ändå riktigt bra tyckte jag.
Nu har jag bakat hallongrottor tills på måndag då vi bju på fika..
Ska ta med mig zera & gå en prommis tror jag, skulle vara skönt.
men kakorna blev de fulaste jag sett i mina dagar! haha



Efter en promenad är hunden slut, hon ligger & sover. Jag tror det är ganska bra att hon får springa av sig lite efter en skogsväg :)..
Annars ska jag lyckas tvinga matte till att se män som hatar kvinnor med mig när vi ses..

The Judds - Girls Night Out

Jag är ungefär nyss hem kommen från grannbyn Obbola.
Där har jag varit med mina fina vänner Johanna & Anneli..
Det var mycket trevligt, har suttit & pratat & bara haft de mys.
Annelis hund måste ju vara den mysigaste, väldigt söt är vad han är..
Nu sitter jag i lillebrors rum jag orkade verkligen inte starta min egen. puttes var ju som ändå igång så varför inte tänkte då jag?..
Pappa & Ullis städar övervåningen för partyyy på måndag, tycker övervåningen är fin som den är, ingen annan som tycker de?, kanske inte. Men mitt rum har blivit en avlastningsplats för en massa ja, jag vet inte alls vad det är för något..
Sen ska jag auktioner ut mitt rum tror jag, pether tar min datastol, putte tar kuddar & täcken, jamen varför inte ta hela mitt rum när ni ändå är igång liksom?

Tack för lånet av datorn patrik (passar på när du är i skogen!)

Girls Aloud - Fix Me Up

Sitter nu här i holmsund. tog ett prat med ullis när jag kom hem, om allt som hänt & vad vi tycker om det, men det gillas ju inte alls så speciellt starkt kan jag ju bara säga. men som sagt så är det inte vårat liv, vi kan bara hoppas på att du inte blir sårad..
Min hund är knäpp men det är hon ju alltid.. Katterna är feta iaf dom stora zumo & zimba är störst. men dom är fina ändå, kattungarna lever rövare med allt som finns runt omkring dom.. & pappa är nyfiken som fan!..

Jag sitter & försöker få ett mejl för att kunna hjälpa ullis med en massa saker men inte fan funkar de inte, jag får be henne om mejl & sånt sen..
Ska även fixa om hennes blogg fick jag som uppgift.. Men jag är ju bäääst

Kelly Clarkson - Since U Been Gone

Jag fick ett litet sms så där för ungefär en timme sen av Johanna "god morgon :)" jamen då vaknar vi väl då, fast jag halv sov så Johanna få inte dåligt samvete för du tror att du väckte mig inte..
Snart ska jag väl ta mig till stan & åka ner & gå ut & gå med min fyrbente vän!..
Ni hittar mig förövrigt i Holmsund hela helgen & måndag ska jag styra i mig så mycket fika att de inte är sant! sweeet!

Blink-182 - Stay Together For The Kids

Jag försöker hota min lillebror Pether med att jag ska kicka hans AAAAAS om inte min stol är i mitt rum, jag vet inte om jag lyckas så bra med det & jag vet inte om jag lyckas med att få putte att lägga in mina kuddar i mitt rum heller.. Men jag kan ju alltid försöka..
Tyvärr så ligger mina kuddar kvar i puttes säng, han är en STJÄRTSKÅRA!.

Du
är en stjärtskåra men du är min lillebror jag tyck om dig iaf!

Linkin Park - New Divide

Nu var bloggen omgjord igen,
Men jag hittar inte där jag lyckades få texten för rubrikerna blå. Är nog inte tänkt att jag ska fixa det..
Men nu är jag nöjd för tillfället iaf..

22.46
Packat & klart nu, pappas paket är inslagna, kanske inte är det snyggaste jag gjort men det är gjort iaf!

Hilary Duff - Come Clean

Det här med & städa & packa är fan inte min grej & inte alls att slå in pappas present heller. Jag måste göra det ungefär NUUUU. Men istället har jag bakat hallonpaj för mamma sa att jag skulle göra det..
Men jag får väl stå inatt efter paradise.. Nu ser vi monsters inc, jag älskar ungen som är med i den filmen hon är så rakarns söt!.. Men elsa ska se alla filmer en miljon gånger, det är inte okej..


Jag bju på mig själv! med en väldigt ful face bild..

Arcade Fire - Wake Up

Matte kom & hämta mig igår efter han jobbat..
Vi skulle se filmen Game, men för att dvd:n inte var in kopplad & jag inte lyckades för jag är inte alls så bra på sånt där. så kollade vi på tv istället.. Somna väl kanske två..
& vakna två idag också, inte dåligt, men så är det när man inte har en syster som lever om..
Men mysigt har jag då haft de..
Han är bääst!,
Nu måste jag städa & fixa pappas present för på fredag åker jag till holmsund & stannar till på måndag.

Kraftwerk - Computer Love

Jag som hade sett framemot att köpa mig en dator, men ICKET! jag hatar att gå på såna där affärer dom ska få en & köpa sånt man inte har råd med..
Pappa är bra på sånt här, han sa att den jag ville ha dög åt mig jag litar på honom! ska jag köpa mig en SKA jag ta med pappa han får sköta snacket..
När vi kom hem la jag mig & sov i soffan, så vakna för 45 min sen kanske, men skönt var det efter dom vare & borra & bytt dörrar. & haft en hemsk syster som inte vill sitta still..
Men hanna kom förbi innan vi skulle fara & låna min platttång hon kom verkligen inte iväg, elsa skulle leka så det var bara hanna följde med.. Hon fick iaf inte höra att hon var dum så det var ju ett plus i kanten..

Åter till min bok!


Atreyu - Right Side Of The Bed

Men gud hej jippi! det där ville jag ju inte alls höra när jag skulle sova! jag bara OMG!
börja ju tänka själv! detta ska inte hända mig men har säkert gjort de bara för det, dags att styra upp..
Dags att flytta sängen kanske?
Elsa kom & la sig & vilade med mig nu för en kvart sen mamma ska iväg & fixa naglarna & då är jag barnvakt..
Nu ser vi tecknade pippi..
Ikväll blir de väl kanske ersmark när mattias jobbat klart..
Elsa låg & prata om honom i sängen att han kunde köra bil & så till jobbet & att hon skulle hoppa på honom, hon är så rakarns snäll.

Kenny Chesney - No Shoes, No Shirt, No Problems

Pratade med plé idag, jag påpekade att jag hade hans tröja på mig & han börja fundera på vilken det var jag hade då sa jag som det var att det var hans puma tröja som han fick genom draggen när han gick där & han kom fram till att han hade sökt det.. hihi bara lilla jag som haft den dom senaste två åren kanske.. Tur fick jag ha kvar den.,.

,

Lillebror jag lider verkligen med dig!


Jag vet inte alls vad jag ska göra, jag är här & du är där, Men jag finns verkligen för dig lillebror.
Det kommer bli bättre men jag vet inte när.
Men hur fan kunde du?! jag förstår det inte! Hur kan man såra nån så mycket?

Gravity Kills - Beg And Borrow

Efter middagen la jag mig & sov & vakna halv 9, jamen det är ju as bra!. frågan är ju om jag somnar inatt då eller?, ja vi kan ju alltid försöka.
Johanna behövdes inte alls övertalas om att umgås bara kanon!..
Så troligtvis fredag nästa vecka hittar ni mig i holmsund & PATRIK MINA KUDDAR SKA VARA I MITT RUM & STOLEN SKA VARA I MITT RUM PETHER! bara att bära tillbaka de ni tar när jag inte är där!..
Men känner jag mina bröder rätt får jag bära de själv latoxarna som dom är..
Prata med storebror igår också, han bara skratta åt mig, Men jag saknar honom, tvingade honom att vara hemma till helgen som kom. Får se om jag lyckas med det.

My Chemical Romance - Sleep

Igår hade jag en väldigt lugn kväll med film i soffan, gick & la mig vid ett kanske, somnar ganska på engång & vaknar då matte ringer vid 20 över 2, då var det bara att klä på sig & åka till ersmark för då kom han & hämta mig.. Pigg som vi båda var när vi kom hem till honom vid 3 låg vi i sängen & prata & ba myste, Halv 7 imorse somnade vi väl.. Vaknar av att Pär kommer in & ska ha datorn kollar på han & lägger mig & sover nån timme till sen så är man uppe, Men nu här där jag sitter är jag sjukt trött..
Mina sår håller på att läka är på god väg iaf, matte slet bort ettl plåster för att kolla idag. Aj säger jag bara..
& jag älskar att läsa bloggar det är så mycket DRAMA i dom, jag bara älskar det haha

(& johanna när jag kommer till holmsund till helgen har jag tänkt paxa dig nån kväll! Tack på förhand!)

fredric - mitt liv

Jag tog mig ner på stan idag för att träffa Johanna,
In på arbetsförmedlingen för hon skulle skriva in sig, Där satt vi MINST en timme, sen gick vi till körskolan så bokade jag lektion, sen tog vi banken för johanna skulle göra nå där. då fick jag SITTA igen!, jag har suttit mycket idag så jag har ju nästan träsmak i rumpan efter det hära...
Sen träffade vi även på Philippa & Matte, mycket trevligt (:..
Inne på arbetsförmedlingen träffade jag Håkans kompis oskar, mycket trevlig prick det är.

Saknar dig storebror!

Skriv din rubrik här...

Jag kan verkligen inte låta bli att göra en ny header lite nu & då, Jag blir så less på dom jag har. Men jag får dom aldrig större de suger lite grann..
jag ska nog se another cinderella story som jag lånade av lillasyster igår när jag var i holmsund..

Jag saknar ju dig!


Bloc Party - The Present

Pappas present är skickad.
Den kommer om 1 - 2 dagar, Kan ju inte bli bättre tajming!


Om mina sår ändå kunde ta & läka ihop, jag vill inte ha plåster längre...
Idag ska jag sitta fast i en bok hela dagen!

15.55
Det gick inte alls som jag tänkt mig, jag for ut & körde med morfar istället, var på mekonomen för han skulle köpa något åt bilen, men sen lös abs lampan & srs lampan & när jag skulle svänga funka inte blinkersen heller. då börja man ju fundera på vad det var för fel, men vi stängde av bilen & då funka det igen, tur vi är bra.

Tracy Chapman - Fast Car

Nu har jag kört & vi överlevde denna gång också! sweet!
for förbi pappa en sväng inte dåligt.. Mycket trevligt
Men lille zumo (som för övrigt inte är så liten längre efter en sommar på holmön med råttor & annat) mår inte så bra, han har spytt & haft sig idag, lille vännen då!
Nu har jag köpt present till pappa också jag är så rakarns snäll för han fyller ju år snart (:
lill pappsen blir 50 gamling är vad han blir ;)..

Jesse James - Blue Jeans

Idag har jag fått kämpa mig i mina älskade jeans! jag hatar ny tvättade jeans. Det är nog nu vi ska ta tag i träningen så höfterna & rumpan försvinner det som gör att jag inte kan ha mina jeans längre! så sjukt jobbigt..
Ikväll ska jag ut & köra med morfar, det hoppas vi väl på att de ska gå bra då kanske.. Men det tror jag eller gör ja de?.

damp.com

JÄVLA SURGUBBE!
Om du kunde flytta skulle mariehem vara så jätte bra! du går runt & tror att du äger hela stället...
BÖÖÖÖG!
Lämna tillbaka gymkortet som jag & matte haft då ska man få tillbaka pengar men inte fan fick jag några inte idag när jag fråga honom så säger gubben att de inte finns nå pengar än.. Men bög på dig..

Chicago - You're The Inspiration


Du är bäst! ♥

OneRepublic - Come Home

Elsa kom hem igår & var surare än ätticka, det gick ju inte alls att ha med henne & göra..
Imorse likadant, jag vakna klockan 7 sen dess har hon hållit låda, hon har skrikit om vart annat & jag har inte alls fått sova, men när hon gick ut så somna jag om. Men det slutade bara med att jag blev ännu tröttare..
Mitt mål nu då är att åka ner till körskolan..
Första elsa säger när man kliver upp "snorunge".

PRISON BREAK Igår, NEEEEEEEEJ! tårar & tårar fuck it liksom! Men två avsnitt kvar men ändå!

Ministry - Test


Men självklart ska jag få ett poäng under godkänt! det händer inte! jag blir så arg!


JIPPI!, det kanske hjälper att bli arg för att lyckas med teorin!, jag är duktig.

Måns Zelmerlöw - Brother Oh Brother


Det kallas syskonkärlek! ♥

Buggles - Clean Clean

Solen var framme ett tag idag när jag vakna så jag låg ute & läste lite.. Sen kom jag ju på att mamma kommer hem imorgon så jag tog & dammsög lite & så dära.. Dock måste jag städa mitt eget rum för det ser ut som om någon släppt en bomb där,. men det gör jag väl när det blir bättre tider kanske.
Nu har jag gjort lite teori det går väl sådär.. Iveckan måste jag ner & prata med min körlärare iaf..
jag sitter & lyssnar bara på gammal musik just nu, det är ganska bra musik ändå.

Bobby Bare - Mama Bake a Pie

hallonpaj på gång då!

22.45


Det här är det som finns kvar av min hallonpaj.
Sandra & pontus kom så vi åt lite paj, sandra hade med sig sin blåbärspaj också. Okej vi bergströms kan tjocka jävel om vi vill. Pontus lillasyster fanny kom också hit.
Vi har sett Wanted & Pontus har i hela filmen suttit & sagt att han har gjort allt som dom gör fast mycket värre.. Nu ser dom Torsk på tallin bara för att Malin aldrig har sett den..

Hopalong Knut - Sol & Jubel

Jag kom åt någon knapp idag på tangentbordet när jag satt här imorse men fråga mig inte vilken för det vet jag inte. Så nu är allting två gånger så stort som det ska vara egentligen ungefär, Det ser helt fuckat ut!. HJÄLP MIG! & det är bara på min användare det är så här... suug nånting..
Annars har jag legat ute nästan halva dagen, kan hoppas på lite färg eller något..
Mamma & dom kommer hem tidigast på måndag, så kanske måste städa lite & tvätta lite kanske..
Gud vad jag stör mig på hur internet ser ut nu,. jag blir ju tokig på det hära!....
Nej nu ska jag se slutet på deep blue sea, vågar inte se den på kvällen (ja, jag vet jag är en mes. men den är fan hemsk!)

16.35
Jag lyckades fixa till internet så det ser bra ut igen, hittade nånting med nått förstorningsglas på så där prova jag & nu ser det ut som vanligt igen! kanon bra är vad jag är!..
lillebror kallar mig även tönt för jag sa att deep blue sea var hemsk. menmen sånt man får ta

Lars Winnerbäck - Solen i ögonen

Matte kom igår kväll efter att han hade hjälpt simon med mustangen & jag fråga vad det var dom skulle göra men de gick in i ena örat & ut genom det andra för jag förstår mig inte på sånt där.. Men sånt får man ta.
Han kom hit vid 10 så då fick jag göra fika åt honom sen började vi se deep blue sea. Men matte somna då ville jag inte se nå mer för jag håller på kissa på mig när jag ser den där filmen med monster hajar som är yber smarta & sånt.
När han hade sovit i 1½ timme så vaknar han, vi går & lägger oss men inte kunde han sova inte så då fick inte jag heller sova.. Så då såg matte deep blue sea så länge han orka så låg jag & halv sov i soffan..
Imorse så var han helt död, han gick inte alls & väcka.. Men till slut kom han själv så där vid halv 2...
Vädret idag har inte varit okej! jag vill ha lite fläktade vindar om det ska vara sol annars funkar inte jag. Var ute & gick en timme idag bara för att.. & gnällde på mamma för att våran takfläkt ligger i källaren men hon lovade iaf att jag skulle få den när jag flytta. SWEET!
Pojken sköter sig snyggt ikväll på droskan annars blir det koktstryk..
Jag myser hemma med katterna..

Lars Winnerbäck - Att fånga en fjäril

Här sitter jag & lyssnar på våran älskade Lasse W..
Tack vare Johanna så lyssnar jag på honom, han är mycket bra!.
-06 var vi på nydala & såg honom med Johanna, I november iår ska vi på honom igen.
Jag, Johanna & Elina,
Så nice

Allister - Pictures


Han som aldrig vill va med på kort! 


Inte är han så kramgo när jag väcker han inte!

Jesse McCartney - How Do You Sleep

Sova har jag inte alls fått göra, har vaknat flera gånger inatt för jag lyckats göra illa mig för jag sträckt på armen så att där jag tagit bort födelsemärket gör ont.. Sen har elsa varit väldigt jobbig imorse så jag är helt slut. & halsen gör ont..
Solen är framme & jag kan inte alls sola för då får jag fina märken.. Snart åker dom till lycksele. lugnt & skönt, Ska nog lägga mig & vila då..
Nu skriker elsa som om kniven satt i henne, för hon får inte som hon vill med katterna..


Johnny Cash - Hurt

Satan vad ont jag har! jävla födelsemärken som jag tagit bort. Jag har ont vid brösten så jag vet inte alls vad jag ska ta mig till.
Trodde det bara var för att bedövningen höll på släppa men smärtan sitter i än. & det gillas inte alls..
Elsa har hoppat på mig självklart landar hon där jag har ont...
Jag är trött, jag vill sova, men elsa ska hoppa på mig, Imorgon åker dom till lycksele, ganska skönt då blir det tyst på morgonen.

Mitt lilla plåster.

Eels - After The Operation

Vi tog oss en cykeltur till carlshem för att fara på elmros & se om jag fick tabort några födelsemärken & gissa vad det fick jag! så nice!. Då är tre borta får se om jag ska tabort nå fler för dom här gick på 300 & resten kommmer kosta 1000 & uppåt frågan är ju om jag känner för det..
Nu har jag ont för nu håller bedövningen på att släppa.. & jag får inte bada på en vecka, hur ska det gå? jag har badat så mycket den här sommaren så det kommer nog inte gå alls... eller inte jag klarar mig nog.

Usher - Yeah!

Någonting kan ju suga snopp!
Jag kan varken ringa eller skicka sms, jag har inte kunnat de sen typ halv 4 idag! jag blir tokig förstår inte alls varför det är så..
Bajs halebop!..
Nu har jag lekt med bloggen igen blir tokig iaf

21.42
JAG FICK DE & FUNKA! stängde av mobilen är man bra eller?

Taking Back Sunday - New Again

Det blev en ny header så där mitt inatten, Men jag får det fortfarande aldrig som jag vill när det gäller den här bloggen. Men det är väl smällar man får ta..

Jimmy Eat World - Pain

MItt huvud har gjort ont hela dagen men sånt man får ta.
Igår hade jag väldigt kul. Så tack för en bra kväll :)..
Idag har jag legat i soffan & sett film, frågade malin om vi hade harry potter & fenixordern för de visste jag inte att vi hade. så den såg jag idag. Jag älskar harry potter filmerna haha..
Nu är det på slaget tolv en film efter boken av nora roberts. mamma sitter & kommer ihåg en massa efter boken så jag får höra haha..
Dom åker till sundsvall imorgon & kommer hem på tisdag. onsdag ska jag på elmros & kolla mina födelsemärken jag hoppas jag får tabort dom!


RSS 2.0